מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוקלד בטעות סימן שאלהלימור04/11/2017
אחרי המילים:סאונות יבשות ורטובות ב"נתונים של המקום"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספא ומרחצאות בזמן טיפוללימור04/11/2017
בוקר טוב.אני בחו"ל ויש כאן מקום עם מרחצאות.
האם זה יכול להפיל הריון בהנחה שנקלט?אם ניקלט זה שבוע לאחר הקליטה(כלומר סוף שבוע 3)ואני לאחר טיפול גונאל עד הביוץ ואנדומטרין אחריו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנתונים של המקום
לימור04/11/2017בהמשך ל"ספא ומרחצאות בזמן טיפול"-המקום כולל בריכות בטמפרטורות שונות,סאונות רטובות ויבשות?ג'קוזי,מסאג'ים,ומרחצאות עם מי מעיינות רוויים במינרלים והטמפ' של המים מגיעה עד 77 מעלות.
מה מהנ"ל אסור?ונא לפרט אם אפשר(למשל אם אפשר מרחצאות עד טמפ' מים מסויימת ומהי)
תודה מראש ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעה וסיכוי להריוןמירי03/11/2017
שלום
החודש עברתי הזרעה עם נתונים הבאים:
זקיק 18
אסטרדיאול: 586
באותו יום הזרקתי אוביטרל בשעה שלוש ולמחרת הייתה הזרעה
האם הסרעה לא בוצעה מוקדם מדי? האם עדיין יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדין יש סיכוי חהיריון,למרות שלטעמי האוביטרל ניתן יום מוקדם יותר וההזרעה היתה צריכה להתבצע באיחור של יום או יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימנעות קצרה לפני הביוץלימור03/11/2017
שלום לכם.
בסוף חודש שעבר הזרקתי גונאל ולא ציפיתי לכך שהביוץ יגיע מהר כל כך כי זו היתה הפעם הראשונה שהזרקתי מתחילת מחזור,וכך נוצר מצב שהתחלתי לקיים יחסים שאמורים להביא להפריה רק כמה שעות לאחר האוביטרל וזה היה לאחר יומיים בלבד של הימנעות מיחסים.
בגלל גילי 43,אם טיפול זה יכשל יהיה עלי להחליט האם לעבור להפריה חוץ גופית או לנסות עוד פעם אחת טיפול הורמונלי.
האם זה שבעלי כתוצאה מנסיבות שונות נכנס ל"חלון ההזדמנויות"להפריה רק לאחר יומיים של הימנעות(ולא 4 למשל)כלומר הוא נכנסל"חלון"עם זרע לא אופטימלי-אמור להיות שיקול בהחלטה שיהיה עלי לקבל במידה והטיפול הנוכחי שהיה יתברר שהוא נכשל?(כלומר במידה של כשלון הפעם ובפעם הבאה יהיו למשל 4 ימי הימנעות ולא 2-יכול להביא לתוצאות יותר טובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול הפריון המומלץ לאחר גיל 40:
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2017עקב התגברות התופעה בה נשים מעל גיל 40 פונות לטיפולי הפריה לשם כניסתן להריון, בוצעו מחקרים רבים בנושאי טיפולי הפריה. כך לדוגמה, מחקר רחב היקף שנערך לאורך שש שנים ואיגד מספר מחלקות מרכזיות העוסקות בפוריות בארה"ב בדק את השאלה מהו הטיפול המומלץ לנשים אלו.
הנשים שהשתתפו במחקר נחלקו לשתי קבוצות: אחת טופלה בהפריה חוץ גופית (IVF) באחד מהפרוטוקולים המקובלים, והשנייה טופלה על ידי טיפול הורמונלי מינימאלי מבוקר שבסיומו ניתנה זריקת HCG (הורמון המשרה ביוץ) בנוכחות זקיק בגודל מינימאלי של 18 מ"מ, ולאחריה ניתנה הזרעה תוך רחמית.
השוואה של תוצאות הטיפול נעשתה ביחס ל-BMI של הנשים, רמת ה-FSH (הרזרבה השחלתית),מצב ה-AFC (מספר הזקיקים הבסיסי בתחילת הטיפול),וביחס לגיל המשתתפות.
נשים רבות, מעל לגיל 40 פונות לטיפולי הפריה. כיום קיימים טיפולים רבים אשר הצלחתם נתמכת במחקרים שונים
תוצאות המחקר הראו ששיעור ההריונות למחזור טיפולי שטופלו בהפריה חוץ גופית בקרב נשים מעל גיל 40 היה 12%, לעומת 5% בקרב נשים שקיבלו טיפול הורמונאלי מינימאלי מבוקר והזרעה תוך רחמית. השוואה ביחס לגיל המטופלות הראתה שבגיל 40 שיעור ההריונות בהפריה חוץ גופית (IVF) היה גבוה משמעותית (15%) ביחס לנשים בנות 41 (7% ). לעומת זאת, בטיפול הורמונאלי מינימאלי מבוקר והזרעה תוך רחמית לא נצפה שוני משמעותי בין נשים בנות 40 לנשים בנות 41 (שיעור הריונות בגבולות 3-7%).
שיעור ההריונות בקבוצת הנשים בגיל 40 שעברו הפריה חוץ גופית (IVF) היה גבוה פי ארבע מאשר טיפול הורמונאלי מינימאלי מבוקר והזרעה תוך רחמית. לעומת זאת שיעור ההריונות בקרב נשים מעל בגיל 41 ויותר הינו זהה הן בהפריה החוץ גופית והן בטיפול הורמונאלי מינימאלי מבוקר והזרעה תוך רחמית (7% ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי הפריה והריון כימירני02/11/2017
שלום לכם וסליחה על האורך... :)
בספטמבר הוחזרו לי שני עוברים איכותיים, שבוע לאחר השאיבה כל בדיקות הריון ביתיות יצאו חיוביות, לצערי מס ימים לאחר מכן הבטא הייתה גבולית(15) עד לירידה טוטאלית וקבלת המחזור (באיחור של שבוע). האם הדבר העיד על הריון כימי? מעניין אותי אם הבדיקות בישרו הריון שהתחיל אך לא שרד.
בת 34 עם רזרבה נמוכה ביותר 0.2 amh. זרע מצויין.
לקראת סיבוב נוסף .
הרופא נתן לי בסיבוב הקודם גונאל ויצר גירוי של 6 זקיקים מתוכם נשאבו 4 ביציות והופרו 3 עוברים. 2 מתוכם היו טובים מאוד והוחזרו השלישי לא שרד לאחר מס ימים.
הפעם קיבלתי פרגובריס ושאר הפרוטוקול נישאר פחות או יותר דומה. תמיכה של אטרוגיסטן.
מס שאלות:
1. האם לאור הבדיקות החיוביות (שאמנם ירדו לבסוף בבטא) בחודש שעבר יש מקום לאופטימיות מבחינת סיכויי ההיקלטות שלי? בהתחשב כמובן ברקע ובגילי.
2. האם לפרגובריס מניסיונכם, השפעה טובה יותר על המטופלת מגונאל? מבחינה של הצלחה סטטיסטית של הפריה או ריבוי ביציות לשאיבה...
3. האם זה נכון שקרינון עדיף על אטרוגיסטן? האם עלי לבקש לשנות. מציינת שיש עוד לפחות שלושה שבועות עד אז וחשובה לי תמיכה טובה לאור הבטא שהיתה חיובית ואז צנחה...
4. מאחר ויש הסטוריה משפחתית לא משהו בלשון המעטה,מבחינת זמן הוסת, לאמא שלי הסתיימה בגיל 38 ולאחותי קשיים רבים מגיל 38 וכבר 3 שנים שלא מצליחה להקלט בהפריות.כיום בת 41 עם שני ילדים מחמש הפריות שהצליחו עד גיל 36.
כמו כן אני עם נתוני רזרבה נמוכים ביותר, הרצון שלי הוא להגדיל את הסיכוי להקלטות עם תאומים משום שברור לי שעוד שנתיים שלוש מעכשיו מומחים כמותכם יחלו לדבר איתי במונחים של תרומת ביצית, מה שלא בא בחשבון מבחינתי. לכן אני רוצה להחזיר 2-3 עוברים בטיפולים, האם לאור מצבי ניתן להחזיר 3?
האם אני פוגמת בסיכויי ההקלטות שלי בהחזרה של יותר מעובר אחד?
אני יודעת שזה לא ודאי ואין 100 אחוז, אבל הידיעה שיש לי בסהכ 3 שנים טובות גג להקמת משפחה בטיפולים, אני מניחה שאתם מבינים את הלחץ שלשני ילדים בהריון אחד. המחשבה שארבע השנים הבאות שלי יהיו גדושות בהורמונים הריונות ולידות בזו אחר זו ללא הפסקה קשים מנשוא לתפיסתי ולכן כה חשוב לי הריון תאומים. אשמח לכל טיפ בעיניין ולהבנתכם
תודה מראש
סופש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.ספק אם לממצאים אלו עשויה להיות השפעה על סיכוייך בעתיד.2.בנתונים שלך פרגובריס עשוי לתת מענה הורמונאלי טוב יותר 3..לא נכון 4.החזרת יותר מעובר אחד עשויה להגדיל את סיכוייך להיריון ובעקיפין להיריון רב עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבההההה
רני04/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון ברצפה וכניסה הריוןנונו02/11/2017
החזרת מוקפא בן 5 ימים ב 16/10
נכון להיום בטא 5000 .
היו הכפלות טובות .
ראינו שק לפני 4 ימים .
פרוגסטרון רק 2 למרות הנסיונות להעלות אותו גסטון כל יום .ואנדומטרין 3 ביום .
לפני יומיים היה 0.9 .
מה זה יכול להיות ???ואיך אין דימום בערך כזה.?
אשמח לחוכמתכם ,הרופאים שלי לא יודעים להסביר.
בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון נמוך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2017בעת נטילת תכשיר פרוגסטרון יש שוֹני רב ברמת הספיגה של התכשיר ובמידת השפעתו הפיזיולוגית שלו,באותה מידה שהפרוגסטינים הסינתטיים נספגים במהירות בפועל הם בעלי תקופת מחצית חיים ארוכה מזו של פרוגסטרון טבעי,והם עשויים לשמור למשך זמן מחצית חיים ארוך יותר על רמה גבוהה בדם מהפרוגסטרון הטבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לחשב שבוע הריון לאחר החזרת עובריםמעיין02/11/2017
שלום,
בטא ראשונה שלשום 110, היום 360.
איך אחשב את שבוע ההריון בדיוק,
ובאיזה תאריך לעשות בדיקת דופק ראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנך בשבוע 4
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מתי אתה מציע לעשות בדיקת דופק ראשונה?
מעיין02/11/2017מתי בדיקת דופק ראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעוד שבועיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקות הורמונליותאיילת02/11/2017
צהריים טובים
בטיפולי IVF. כבר יותר מחודש לא קיבלתי וסת, בטא שלילי.
היום ביצעתי בדיקות דם:
E2- 703
PROG-44.6
LH-3.6
"איפה" אני במחזור החודשי? מתי אמורה לקבל וסת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר02/11/2017את אחרי ביוץ ואמורה לקבל עוד שבוע פלוס מינוס.
אם לא יגיע תחזרי על הבדיקות כולל בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח זמן עד הטיפולח02/11/2017
שלום
תוך כמה זמן מרגע שהבאתי זרע לבי"ח ומרגע ששאבו לי זקיקים , שהזרע לא נהרס עד שמתחילים לטפל בי ועושים איקסי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבדה
פרופ.בידר02/11/2017יש הרבה זמן.
זרע יכול לחכות מספר שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...........
ח02/11/2017מדוע מפרסמים עד שעתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר02/11/2017המעבדות רוצות כיסוי אחריות אך אפשר חותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ולקיחת אנדומטריןלימור02/11/2017
בוקר טוב.
אני כבר 4 ימים בטיפול אנדומטרין שהתחיל אחרי הביוץ ואתמול קיימתי יחסים כולל שפיכה של הבעל בתוך הנרתיק ואחרי שעה לקחתי אנדומטרין לפני השינה.
האם זה מזיק לטיפול?
ומתי כדאי לקיים יחסים בזמן טיפול זה כדי שלא יפריע לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ` דוד בידר02/11/2017לא מזיק.
אפשרי לקיים יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה פענוח פתולגיהאני02/11/2017
שלום רופאים יקרים ילדתי בניתוח קיסרי חירום לאחר דימומים והאטות בדופק בשבוע 32 לאחר היפרדות שליה. רצתי לשאול האם הפתולגיה של השליה מאוששת את האבחנה הנ"ל? ובכלל מה זה אומר תוצאות הפתולגיה הנ"ל? אודה לעזרה. (אני לאחר 10 הפלות) פני שטח עובריים אפורים חלקים מבריקים עם כלי דם גדושים.פני שטח האימהיים שלמים טרבקולריים עם מספר קרישי דם קטנים מחוספסים ללא לחץ על רקמת השליה. חבל הטבור באורך 8 ס"מ ובקוטר עד 0.8 בחתך מכיל 9 כלי דם וחודר לשליה באופן מרכי. מגבולות דיסק השליה חורגים קרומים אפורים, חצי שקופים . בשטחי חתוך דרך דיסק השליה הרקמה ספוגית אדומה, חומה ,אחידה. Placenta, gestational age 32+3 weeks, weight 390 grams, adequate for gestational age (p75-p 90). - Placental parenchyma shows focal calcifications including basement membrane calcifications, mild increase of syncytial knots and mild intervillous fibrin deposition. - Chorion and basal plates are unremarkable. - There is no morphological evidence of abruptio placentae. - Fetal membranes are unremarkable. - Umbilical cord has central insertion and contains three blood vessels.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה
פרופ` דוד בידר02/11/2017הפתולוגיה של השליה לא מראה דבר חריג.
היפרדות שליה קשורה בקרישיות יתר ו/או לחץ דם גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אבל אם לקחתי קלקסאן ואספירין
אני02/11/2017כל ההריון...איך ניתן למנוע דבר כזה להריון הבא?
בבדיקות קרישיות שעשיתי לפניי 5 שנים הדבר היחיד שנמצא זה mthfr הטרוזגוטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהיריון הבא יש לעקוב גם אחרי מדדי זרימת הדם בכלי הדם הטבוריים ולפי הצורך באחרים,וזאת בנוסף לטיפול הייעודי שקיבלת גם בהיריון נוכחי,יש לנהל את המעקב באופן הדוק ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות של תרופות החזרהשרון01/11/2017
שלום ותודה. אני לאחר מספר כישלונות IVF, בכל אחד מהם (4) לקחתי אנדומטרין 3 פעמים ביום כתמיכה וקיבלתי דימום 3 ימים עוד לפני בדיקת הבטא.
האם מומלץ לשנות דבר מה (אוביטרל למשל)? באיזה שלב מומלץ להתחיל בתמיכה (קיבלתי תמיד רק לאחר החזרת העוברים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעילות
פרופ` דוד בידר02/11/2017הבעיה היא לא בתמיכה אלא באי היקלטות להריון.
לא שינוי התיכה יעזור אלא איכות העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון לפני שאיבהיעל01/11/2017
בדיקת דם מהיום
progestrone 1.7
estradiol 7165.7
זקיקים בגודל 11, 14, 16, 18, 19
שישה ימים הזרקנו מונופור 225 מ"ג . ביומיים האחרונים בתוספרת צטרוטייד.
היום אזריק מונופור 225, צטרוטייד ואוביטרל.
השאיבה נקבעה ליום שישי.
מדוע לא מחכים יום נוסף על מנת שהזקיק יגדל ל- 20 או 21?
מהם ערכים לא תקינים של בדיקות דם, והאם ערכים לא תקינים גורמים לביטול השאיבה?
האם הערכים שלי גבוליים ולכן לא לוקחים סיכון ומחכים עוד יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים
פרופ` דוד בידר02/11/2017בדיקת הפרוגסטרון בסדר.
זה נכון לשאוב בזקיקים אלה.
עקב רמת ה E2 , וכדי להימנע מגירוי יצר זה נכון לבצע שאיבה.
מספיק זקיקים טובים מעל 16 מ״מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה
יעל02/11/2017תודה רבה על התשובה המהירה פרופ' בידר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג דם של הילדיםשירן01/11/2017
שלום,
רציתי לדעת אם זה הגיוני שסוג הדם שלי הוא O+
של בעלי AB+
ולילדה אחת שלנו סוג דם B-
ולשנייה B+ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג דם
פרופ` דוד בידר02/11/2017כן
בעלך תרח את הB.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא - האם תקינים?הריון ראשון01/11/2017
שלום,
אתמול ביצעתי ב. דם, וערך הבטא עמד על 134.
ביוץ היה סביב ה-14/10.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש צורך בבדיקת הכפלה?
הריון ראשון01/11/2017תודה רבה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמיד כדאי לבצע לפחות עוד בדיקה אחת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד מתי לבדוק הכפלה?
הריון ראשון02/11/2017בטא לפני יומיים 134,
היום 336..
יש צורך בבדיקות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין צורך יותר בעוד שבועיים אולטרסאונד לאיתור דופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
הריון ראשון02/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)