מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה לגבי אורגלוטרןמירב31/05/2017
אני חודש לאחר החזרת עוברים שכשל.הגעתי לקבלת מרשם ותוכנית חדשה..הרופא אמר שאין צורך לבצע אולטרסאונד למרות שמאז ההחזרה לא עשיתי.החליט ישר להתחיל בטיפול מונופור 450 וביום החמישי לקיחת מונופור +אורגלוטרן ללא מעקב זקיקים ורק ביום השישי להגיע לאולטרסאונד +בדיקת דם.על סמך מה אקח אורגלוטרן בלי מעקב זקיקים.???הסתמך על התוכנית הקודמת ומיספר את הימים
בדיקת דם ביום השני למחזור של התוכנית הנוכחית
lh 4.6
e2 112
progesteron 5.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגלוטרן
פרופ` דוד בידר01/06/2017באופן נכון יש לבצע אולטרה סאונד לפני טיפול.
לגבי הפרוטוקול שאת מקבלת , הרי שאני לא מכיר פרוטוקול כזה.
את האורגלוטרן לוקחים החל מיום 6 לגירוי או לפי זקיקים סביב 13 מ״מ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נר נוסף אוטרוגסטן 200.לינוי31/05/2017
היי יש לי שאלה . לפני השאיבה הזרקתי רבע אובריטל ו2 מזרקים של דקפטטיל מחשש של גירוי יתר. לאחר השאיבה הרופא החליט שהוא יחזיר לי עובר טרי , ואמר לי לקחת 2 נרות אוטרוגסטן בבוקר ו2 בלילה . סך הכל 4...האם אני יכולה על דעת עצמי לקחת עוד נר נוסף ? זה יכול להזיק ? חוששת שהתמיכה לא תספיק לי בגלל הדקפפטיל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר01/06/2017התמיכה תספיק , אך יכולה להוסיף עוד כדור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן 200 לאחר שאיבהלינוי31/05/2017
היי , אני אחרי שאיבה הרופא אמר לי לקחת את הנרות פעמיים ביןם כל פעם שני נרות . אני ממש מרגישה עייפות וחולשה ברמה שאין לי כח לעשות כלום. האם זו ההשפעה של התרופה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעה
פרופ` דוד בידר01/06/2017לא בטוח.
יש להיבדק על ידי רופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נר וגינאלי לתמיכה נגד הפלותדנית30/05/2017
הי.אני בת 42 וחצי עם 2 הפלות טבעיות בשנה ורבע האחרונות.ב15 לחודש בבוקר(לפני קצת יותר משבועיים)הזרקתי אוביטרל חד פעמית לפי הנחיית הרופא כי ניצפה ביוץ ביממה-יממה וחצי הקרובות(נכון ל15 לחודש בבוקר).כמוכן הוא אמר לי ליטול נר וגינלי פעמיים ביום.התחלתי ליטול לפי הנחייתו אך לאחר יומיים עברתי לפעם ביום-רק לפני השינה כי לא חשתי בנוח ליטול פעמיים.כל נר מכיל 100 מיליגרם פרוגסטרון.האם זה קריטי שאטול פעמיים ביום ולא רק פעם אחת?ודבר נוסף-לפי הנחיית הרופא וגם לפי הנחייתכם עלי לבצע ב1 לחודש ביום ה31 של המחזור בדיקת גם לזיהוי הריון.במידה ויתגלה שהריון נקלט-האם להמשיך עם הנר?(ואם כן-עד מתי).תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לזיהוי הריון
דנית30/05/2017בשאלה שבפנייה הקודמת נכתב בטעות לקראת הסוף בדיקת גם לזיהוי הריון במקום בדיקת דם לזיהוי הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט יש חהמשיך בתמיכה עם היוודעשאת בהיריון,אין בעיה בנטילת 2 נרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וצריבה שבוע 15ליאת30/05/2017
שלום
אני בשבוע 15 ומהבוקר יש לי כאבים חזקים למטה וצריבה במתן שתן
הייתי בקופת חולים והסטיק יצא שלילי ואמרו שאין לי דלקת
בינתיים הכאב לא עובר וממש קשה לי עם זה שורף לי
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן ויש לך דלקת בנרתיק הגורמת לך גירוי בכל השתנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מגלים את זה?בבדיקה וגינלית רגילה??
ליאת31/05/2017ומה הטיפול??
והאם זה יכול לפגוע בעובר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר בן 4 ימיםליאב30/05/2017
אשמח לדעת מה דעתך על עובר בן 4 ימים???????פעם ראשונה שאני שומעת על החזרה של עובר בן 4 ימים !מה מבחנית סיכויי הצלחה? בת 30 , יש ילדה בת 4 מivf ראשון . ולאחריו 3 החזרות מוקפאים שלא צלחו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובר בשלב של מורולה הנו עובר מתקדם עם סיכויי השתרשות טובים יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר יום 4
פרופ` דוד בידר01/06/2017סיכויי עובר יום 4 להשתרשות הם מצוינים.
אני , אישית, מחזיר הרבה מאוד ביום 4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה>תודה רבה!!! אני בהריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ליאב12/06/2017מודה לכם על כל התקופה הזו שעזרתם לי מעריכה מאוד זה לא מובן מאלין!!!
האם מותר לקיים יחסי מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזל טוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר13/06/2017קיום יחסים מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמידה ממושכת וקשר לפריוןכלנית30/05/2017
שלום יש לי שאלה
האם קיים איזה שהוא קשר בין עמידה ממושכת יומיומית של 12 שעות על הרגליים בעבודה לבין סיכוי להריון טבעי לבחורה בשנות השלושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ידוע שהקשר כזה מזעק לפריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ואוביטרל לביוץ ללא זקיק באולטרסאונד?תמי430/05/2017
הי, חודש שעבר התחלתי טיפול בגונל אף 50, אוביטרל, מעקב זקיקים ובדיקות דם, היה זקיק בגודל 17 ויום למחרת אוביטרל לתזמון ביוץ אחכ יחסים- לא עבד.
החודש ביום החמישי של המחזור נצפה זקיק בגודל 23-בזמן הווסת, ובבדיקות הדם אסטרדיול 560 ופרוגסטרון 0.79.
כמעט שבוע אחכ אותו דבר -זקיקים קטנים וזקיק בגודל 23 שלא משתנה בגודלו נמצא בצד ימין.
במקביל בדיקות הדם בשבוע השני הראו אסטרדיול גבוה 970 ופרוגסטרון 1.8. למחרת האסטרדיול ירד ל 720 ופרודסטרון עלה ל 4.1
בהוראת רופא לקחתי אוביטרל אתמול בערב והיום בבוקר עשו לי הזרעה-.
האם הגיוני שיהיה זקיק בצד אחד עוד מימי הווסת במשך שבוע בגודל 23 שלא ישתנה בגוודלו ועפ הטכנאיות רנטגן והאחיות מדובר בעצם ציסטה. לטענתו של הרופא מנגד ה"ציסטה" היא בעצם זקיק עם ביצית שעומדת לבייץ. האם ייתכן שטכנאיות הרנטגן טעו כל השבוע שבדקו אותי? פיספסו זקיק בשל? או בילבלו אותו עם ציסטה? או שבוודאות זקיק ששבוע שלם בגודל 23 אינו ביצית.
ובנוסף האם הגיוני שבדיקות הדם לא מסוכרנותעם מעקב זקיקים?
היום אני כבר ביום ה13 למחזור הזרעה הבוקר . ובפועל עפ אוביטרל שנילקח אתמול בערב אמורה לבייץ מחר בבוקר.
מה דעתכם המלומדת אומרת?
זקיק בגודל 23 במשך שבוע שאינו משתנה בגודלו, עם ביצית או שמדובר בציסטה? ואיך בדיקות הדם הראו ערכי ביוץ מתקרב בהנחה ומדובר לדעתכם בציסטה?
*ברור לי שרופא יודע טוב יותר מאחיות וטכנאיות ואף על פי כן המצב לא מסתדר לי. אני חוששת שההזרעה הגיעה בזמן לא נכון.
** בת 34 אבחון של רזרבה שחלתית נמוכה מחזורים סדירים כל 28 יום _+
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי מדובר בנוכחות של ציסטה שחלתית שריד של הטיפול מהחודש הקודם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' אשכנזי 2 שאלות נוספות ברשותך
תמי431/05/20171.בהנחה ואקבל וסת בעוד כשבועיים כרגיל, ניתן להסיק שהייתה ביצית וכן היה זה ביוץ? או שאין קשר בין קבלת הווסת לביצית/ ציסטה?
2. רשמת שככל הניראה לטעמך מדובר בציסטה שריד של חודש טיפול קודם. שאלתי היא, האם סביר שגונל במינון 50 יגרום לציסטות? זה משהו שקורה הרבה? ידוע לי שאיקקלומין מפורסם בכך אבל על גונל לא שמעתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.יתכן 2.היווצרות ציסטות הנה תופעת לואי של כל טיפול להשראת ביוץ ללא קשר למינון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה רבה!
תמי401/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בניגוב-ממש מוזר ומלחיץאתי30/05/2017
מחזור אחרון 13/5/17.
בימים האחרונים יש לי דם בניגוב וזה מוזר כי זה אף פעם לא קרה לי.
מה יכולות להיות הסיבות ומה עליי לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם ההפרשה הדמית תמשיך יש לפנות לביקורת רפואית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם בניגוב-ממש מוזר ומלחיץ
אתי31/05/2017היום התחילו לחצים בבטן תחתונה.
אם אני נוגעת בבטן תחתונה אפילו בשיא העדינות כואב לי.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור הומלצה בדיקה רפואית לאבחן את הרקע לדימומים והכאבים שהופיעו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- tsh גבוה בטיפול הפריהדנה30/05/2017
שלום,
בזמן ההזרקה מתברר שיש לי TSH גבוה, ועלי לקחת כדור לאיזון שאלתי היא אם זה יכול לפגוע בטיפול? מותר דקסתמזון עם כדור לבלוטת התריס? האם TSH גבוה יכול לגרום לאי פוריות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יש מורך לאזן את תפקוד בלוטת התריס,הפרעה בתפקוד עלולה לשבש את הפעילות ההורמונאלית התקינה הנחוצה .אין מניעה עם לקיחת סטרואידים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם אחרי החזרהאיילת29/05/2017
ערב טוב.
13 ימים אחרי החזרת עוברים (הוחזרו יומיים אחרי שאיבה). מקבלת תמיכת נרות פרוגסטרון פעמיים ביום.
בדיקות דם מהיום:
פרוגסטרון 83.2
E2- 856
HCG- 6
מה אומרות התוצאות?? ... כבר מרגישה כאבי מחזור :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לחזור על הבדיקה כנראה שמדובר בהיריון כימי לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות ללא וסתמוריה29/05/2017
ערב טוב,
אני מטופלת ivf וב18/4 הוחזר בלסטוציסט אחד..ב27/4 בטא שלילית וב2/5 לאחר הפסקת תמיכה של 4 פרוגינובה ו4 אוטרוגיסטן קיבלתי וסת- דימום די חזק. לאחר כ8-10 ימים התחילו הפרשות חומות כהות לעיתים עם דימום חלש שנמשכו מספר ימים והפסיקו.. ב26 הייתי אמורה לקבל אך באותו יום ועד היום שוב הפרשות חומות לא בעוצמה...וסת עדיין לא הגיע אשמח לדעת מהי התופעה ומה ניתן לברר מבחינת בדיקות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במעי בדיקה הורמונאלית כולל בדיקת היריון על מנת לבסס אבחנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונד לאחר ביוץלואיזה29/05/2017
יום שישי הוזרק אוביטרל .
כנראה שביום שבת היה ביוץ.
היום בשל כאבים נעשה אולטרסאונד וגינלי מורחב
הטכנאית אמרה שנרטה שבייצתי משחלה שמאלית 24 מ"מ .
משחלה ימנית 22מ"מ .
כנראה ציסטות בשחלות לא ברור .
ומעט נוזל בדוגלס.
רירית 8.5 .
מה הסיכוי שיכול להתרחש הריון בזמן שעושים אולטרסאונד לאחר ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה בביצוע אולטרסאונד בכל שלב וכניסה להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן וטעות בלקיחת תמיכהשני29/05/2017
לאחר שבוע וחצי של תמיכה מסתבר מהאחות שהייתי צריכה לקחת 2 נרות בוקר ו-2 ערב ואני הבנתי לאחר החזרה לקחת1 בוקר ואחד ערב ,היום קיבלתי מחזור בזמן תמיכה וכמה ימים לפני הבטא. האם הגיוני שהעובר לא שרד בגלל הטעות בכמות התמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה יכול להיות?תמי29/05/2017
שבבדיקות בתחילת חודש FSH 8.7 אמרו שזה תקין מעולה אבל בטיפול אני מזריקה 450 מונופור ובקושי יוצא לי זקיקים???? יצא לי לבסוף 2 בשלים 2 בינוניים שכמובן לא יהיו טובים בשאיבה . מה זה אומר? האם אין קשר בין רמות ה FSH לכמות הזקיקים ואיכות הביצית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי גם בדיקה ח-AMH כדי לקבל הערכה יותר מדוייקת באשר לרזרבה השחלתית שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)