מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם להספיד את ההריון?גלית07/06/2017
בת 41.אחרי הפלה עצמונית מוקדמת לפני 3 חודשים.
בסוף שבוע 5:בטא 88,פרוגסטרון 35,אסטרודיול 631.
אפשר להספיד?שום דבר תקין לא יכול לצאת מכזאת"פתיחה"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להספיד
פרופ` דוד בידר08/06/2017אם את בשבוע 5 הרי שהתבטא נמוכה וקרוב לודאי בירידה מבדיקה קודמת.
לכן לא הבנתי מה הכוונה ל״פתיחה״
האם זוהי הבטא הראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר למה הכוונה"פתיחה"
גלית08/06/2017הכוונה היתה שזו הביטא הראשונה שבוצעה בסוף שבוע 5(ביום ה35).דרך אגב הזרקתי אוביטרל פעם אחת בסיום יום 14 של מחזור קצת לפני הביוץ.אז להספיד או יש סיכוי שיהיה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכת אנגומטרין
גלית08/06/2017ושכחתי להוסיף בהסבר הקודם שאני עם תמיכת אנדומטרין שהתחילה יום-יומיים אחרי הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר09/06/2017אם זאת הבדיקה הראשונה אז רק הבדיקה החוזרת תגיד מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאי זרע בודדים ואי הצלחה להגיע להפריותמאירה07/06/2017
לבעלי לא היו תאי זרע(אשכים קטנים מאוד, בעיה בהתפתחות כנראה) באופן פלא בתקופה האחרונה נמצאים זרעים בודדים בתנועה(7 קפסולות מוקפאות של סביב ה80-130 זרעונים בתנועה). בנוסף הוא נשא של צהבת b. מה שאומר שניתן לבצע את הטיפול אל ורק ברמב״ם או הדסה(לא ניתן גם לעשות מיון בברטוב וכל המעבדות המיוחדות). התחלנו ברמב״ם כי שם גם הצליחו למצוא לו זרע.
גיבינו מס׳ קפסולות. וכעת התחלנו סבב ראשון.
עשינו שאיבה ביום ראשון, ובעלי נתן זרע, היו בודדים
בתנועה והצליחו להכניס אותם לביציות. שאבו לי 18 והשתמשו ב12.
למחרת הרופא התקשר אמר שלא היו הפריות ושכנראה הבעיה היא בזרע למרות שהם היו בתנועה ולא ראו שיש בעיה מסוימת, כי הביציות היו טובות. אמר שננסה עוד פעם אחת ואם לא יצליח לשקול את האופציות שלנו.
התחברנו ממש למישהי מהמעבדה והיא אמרה שאולי כדאי בפעם הבאה לעשות אקטיבציה ושזה יכול לעזור בפעם הבאה להביא להפריות...מישהו שמע על זה?
אנחנו ממש מפורקים, כי עד שהתחלנו להרגיש שפתאום אנחנו יכולים, שוב חזרנו אחורה.
חשבנו אולי בגלל ההפטיטיס לעבור להדסה. האם המעבדה והרופאים שם טובים יותר?
למישהו יש ניסיון עם ניסיון הפריה שלא הניב עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאי זרע
פרופ` דוד בידר08/06/2017האקטיבציה לא תעזור
יש ללכת לפי הוראות הרופא המטפל שאמר נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא המטפל לא נתן תשובה..
מנשה08/06/2017אמר שאין ממש מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר08/06/2017היות והטיפול צריך להיעשות רק בבתי החולים שציינת הרי שפשוט יש להמשיך בביצוע מעקרומניפולציה ואם אין הפריות אז צריך זרע תורם.(בהזרעות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה..שאלה אחרונה
מנשה08/06/2017באם הייתי עושה טיפול להפטיטיס האם מיון זרע במעבדות מיוחדת היה משנה את התמונה?
והאם עצם העובדה שההפריה אחת או שניים לא יהיו הפריות זה מעיד שצריך לוותר וללכת על אופציה של תורם(שמבחינתנו זה לא בא בחשבון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר08/06/2017אני חושב שאין טיפול שיגרום שההפטיטיס תעבור.
בשלב זה ניתן רק לנסות להפרות במיקרו מניפולציה ב ניסיון או שניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתרופות לשימור פוריותדיקלה07/06/2017
שלום אנשים יקרים,
במידה ויש מישהי שנשאר לה מונפור מולטי דוס אשמח לקבל.
מקומי בארץ בית שמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנות אנא התגיסו לסייע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך לפנות לקבוצה בפייסבוק שנקראת תרופות פוריות מוסרות באהבה בהצלחה
חסוי08/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אנסה גם שם....:-)
דיקלה08/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן בדיקת בטא מוקדמתשירה07/06/2017
שלום רב לפרופסורים,
לפני פחות משבועיים בייצתי. הזרקתי אוביטרל ביום חמישי לפני שבועיים - 25.5
היום עשיתי בדיקת דם והבטא יצאה 35. ברור לי שזה עדיין מוקדם ואני צריכה לחזור על הבדיקה, אולם עדיין האם אפשר כבר קצת להתחיל לשמוח? כדאי לעשות את הבדיקה מחר? (קשה עם הסבלנות עד יום ראשון). תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר07/06/2017הערך נמוך ממה שצריך להיות אך רק הבדיקה ביום א תגיד מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה - נרות אוטרגוסטן שאלהליאן07/06/2017
אני שבוע לאחר החזרת מוקפאים , אתמול לקחתי נרות תמיכה ב12 בלילה האם זה בסדר שהיום אקח ב13:00 בצהריים? האם יש חשיבות לשעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר ותמיכה כשיש פטריהK07/06/2017
האם פטריה בוגינה יכולה להרוס טיפול? נראה לי שהאנדומטרין גורם לי לגרד
החזירו לי לפני יומיים
והאם להחדיר את האנדומטרין עד הסוף כמה שיותר עמוק? מפחדת שאם אחדיר עמוק אולי אפגע בתהליך למרות שכבר החדרתי עד הסוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להחדיר עמוק,הפטריה לא תפגע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת קלקסן וביצוע בדיקת דםאופק06/06/2017
שלום רב,
אני מזריקה קלקסן בעקבות קרישיות יתר,בהריון שבוע 7. כמה שעות מרווח יש לשמור מזריקת הקלקסן לביצוע בדיקת דם?
שאלה נוספת, כמה שעות צום נדרשות לביצוע בדיקת תפקודי כבד?
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך במירווח זמן,אין צורך בצום לצורך ביצוע תפקודי כבד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן 200 לאחר החזרההילה06/06/2017
שלום רב, עברצי אמש החזרה של 2 עוברים והתחלתי שימוש בנרות תמיכה וגינליות של אוטרוגסטן 200 , שלוש פעמים ביום.
התחיל לי טיפה טשטוש קל בראייה. האם זה יכול להיות מהתמיכה? והאם להמשיך בטיפול?
תודה על המענה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,אם כי רצוי שתידעי את הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום למרות אנדומיטריןשי06/06/2017
שלום רב,
ב21.5 לקחתי זריקת אוביטרל אחרי שימוש שבוע בפיוריגון מינון 60. התפתחו שני זקיקים של 18, רירית 10 וביצעתי הזרעה כפולה אחת יום למחרת האוביטרל ב22.5 ועוד אחת יום אחרי ב23.5. מיום ההזרעה הראשונה היו לי כאבים בחזה ובפטמות למשך 10 ימים ואז פסקו והיו מס ימים התכווצויות כמו של מחזור. קיבלתי כבר מיום אחרי ההזרעה תמיכת אנדומיטרין פעמיים ביום.
היום זה בול 14 יום מהביוץ החלו בצהריים כתמים בהירים ואז כתם אדום בתחבושת אין לי דימום או משהו אבל כשאני מנגבת יש דימום קל. האם זה אומר שזה המחזור/השתרשות? מה לעשות מבחינת האנדומיטרין להמשיך לקחת רגיל? להוסיף עוד?
הבטא רק ביום חמישי... תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה שמדובר במחזור צפוי,בכל מקרה אם ההכתמה תמשיך יש בהחלט מקום לבצע בדיקת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת
שי06/06/2017תודה על המענה המהיר אני בהחלט מרגישה כאבים בכל הבטן התחתונה. האם בקבלת המחזור זה אומר שישר מתחילים איתי טיפול נוסף של זריקות שוב מהיום השלישי למחזור או שהרופא צריך לוודא שאין כלום פנימית בגוף הכוונה ציסטות וכאלה ואולי באמת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הערכתי היא שהרופא יבדוק אותך לפני מתן הנחיות לטיפול נוסך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד!
שי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוצצות ומאמץ לאחר החזרהאוריאן06/06/2017
היי-שואלת בשנית
החזרת עוברים בני 3 ימים .ב4.6-למחרת ההחזרה היה לי יום עמוס בסידורים.אמנם לא רצתי-אך נהיגה עם מספר עצירות .כמו כן עליה של 3 קומות לביתי 3 פעמים.אני אמא לתינוק שנמנעתי כמה שאפשר להרימו עד לבכי .עמידה במטבח.קראתי בפורום זה שצריך לחזור לשגרה לאחר החזרה.אך הסביבה שלי טוענים שאני הורסת סיכויים.האם כך? פחדתי לשאול מחמת התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל בעיה עם הפעילויות שלך לאחר החזרה,כבר הוכח מעבר לכל ספק שאין כל ערך מוסף למנוחה מוחלטת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרוקטולוג אחרי החזרת עוברK06/06/2017
עשיתי החזרת עובר אתמול
האם אוכל לעשות בדיקה אצל פרוקטולוג? כלומר אם יחדיר אצבע לפי הטבעת ואתכווץ גם הרחם תתכווץ? זה יכול להרוס טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי במידה ולא ניתן לדחיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי פרוטקול חדשמירי06/06/2017
פרופסורים יקרים. לאחר שלושה סבבים- חמש החזרות שמתוכן הריון שנפל בשבוע 8 לאחר הפסקת דופק. יש לי מחזור קצר- הביוץ שלי מגיע ביום ה- 8-9 למחזור. אתמול התחלתי טיפול אצל רופא חדש שהיה המום שעד כה לא ניתן לי פרוטוקול ארוך לאור הביוץ המוקדם ולאור כך שבשאיבה של 10הופרו 5, בשאיבה של 7 הופרו 6 ובשאיבה של 6 הופרו 2 בלבד.
הוחלט ליתן לי גלולות למניעת הריון למשך 10 ימים.
לאחר מכן טיפול בפרוגובריס+ גונל F + צטרוצייד+ דקפפטיל + אוביטרל + אנדומטרין.
כמה שאלות:
1. האם הגלולות למניעת הריון בהכרח יביאו לדחיית הביוץ? מה התפקיד של גלולות למניעת הריון כשמשתמשים בהם במחזור IVF?
2. האם הפרוטקול נראה לכם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרוטוקול מצוין,הטיפול בגלולה הוא סוג של דיכוי העשוי לשרת את מטרת דחיית הביוץ ויצירת תנאים הורמונאלים הולמים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
מירי07/06/2017תודה רבה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות לגבי פרוטוקול חדש
מירי11/06/2017הי. בהמשלך לפרוטוקול שניתן לי אני אמורה לקחת גלולות עד יום חמישי הקרוב וביום שישי לבצע בדיקת דם לבדיקת אסטרדיול ופרוגסרון. במידה והבדיקה תקינה האם מתחילים להזריק את ההורמונים כבר ביום שישי או שיש שלהמתין עד קבלת מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת תמיכה לאחר החזרהלי06/06/2017
כל 12 שעות או שאין חשיבות לזמנים אפשר 2 בלילה לפני השינה
התחלתי לקחת בבוקר ובערב
אם אני לוקחת בבוקר לפני העבודה בשמונה בבוקר
ואת השני בערב לפני השינה ב11 כלומר עוברות יותר מ12 שעות.זה בסדר? מה עדיף 2 בלילה או כמו במצבי שזה יוצא לא בכל 12 שעות
ועוד שאלה עליי להזריק אוביטרל יומיים אחרי ההחזרה, יש חשיבות לשעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר06/06/2017את יכולה לקחת בוקר וערב בשעות שנוח לך ולא צריך להיות מדוייק, מתי שנוח לך זה בסדר.
כך גם לגבי האוביארל ,השעה לא חשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתנהג אחרי החזרהלי06/06/2017
האם סטרס באמת יכול להרוס טיפול ביום ההחזרה ובמהלך השבועיים?
האם מאמץ פיזי יכול להרוס גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה
פרופ` דוד בידר06/06/2017סטרס לא יפגע ופעילות פיזית מתונה גם לא.
לא לקיים יחסים שלושה ימים ולהתחיל פעילות פיזית כעבור שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית מדרגות אחרי החזרהK06/06/2017
האם עליית 50 מדרגות שעה לאחר החזרה יכולה להזיק? ללא הטיפול אני מרגישה שזה קשה לי מאד בגלל שהמדרגות גבוהות
ואני רזה ועושה הליכות מידי יום
אבל המדרגות ממש קשות לי
כמה ימים כדאי להזהר ממאמץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרגות
פרופ` דוד בידר06/06/2017בעיקרון לא צריכה להיות הפרעה בטיפול
בכל מקרה, אפשר ביומיים הראשונים להיות אצל קרוב משפחה שגר עם מעלית.
לאחר יומיים העובר נקלט ואז אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....................
K06/06/2017מה מרגישים כשניקלטים
אין שום תחושה ספיציפית,כל הדבורים האחרים מדובר בתחושות סובייקטיביות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמריגישים
פרופ` דוד בידר06/06/2017בקליטה לא מרגישים תופעות אך שבועיים מהשרשהה או שלושה מתחילים סימנים שונים כמו עייפות, לחץ בשדיים, תופעות של מערכת העיכול ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....................
J07/06/2017פרופ בידר
בקשר למאמץ פיזי לאחר החזרה
כתבת בפוסט אחר על כך שאפשר מאמץ מתון.
אך אם אני מרגישה שעליית 50 מדרגות גבוהות קשה לי מאד
היא הרי לא נחשבת בעצם למאמץ מתון אלא מאמץ שקשה לי אישית
אחרי יומיים מההחזרה אוכל לעלות את המדרגות למרות שהן קשות לי מאד זה לא יזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין כל בעיה אם הפעילות שציינת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)