מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת fsh לפוריותחן13/06/2017
שלום רב,
אני בת 34, לוקחת גלולות באופן קבוע וביצעתי בדיקת fsh לבירור מצב הפוריות. הערך יצא לי 19, גבוה מאוד :( אני רוצה להבין מה המשמעות של זה? מה זה אומר על יכולת הפריון הנוכחית והעתידית שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ` דוד בידר13/06/2017האם הבדיקה נלקחה בוסת ,לאחר הפסקת הגלולות?
כמו כן צריך במקביל שתצייני את כל הפרופיל ההורמונלי.
זה לא מספיק ,על פי ה FSH בלבד ,לתת תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
חן13/06/2017תודה רבה על המענה. לוקחת גלולות, הבדיקה בוצעה ביום השלישי אחרי למחזור. בת 34.
estradiol -87 pmol\L
-oh 17 progesterone - 0.63 nmol\L
LH - 7.90 IU\L
FSH 18.70 IU\L
proctalin - 207.9 mIU\L
progesterone <2
testosterone - < 0.9
androstenedione - 1.26 nmol\L
deha sulphate - 0.92* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH
פרופ` דוד בידר13/06/2017בדיקת ההורמון מרמזת על רזרבה שחלתית בעיתית.
רק אירי הפסקת הגלויות והחלטה להרות נגיד לך מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תבזבי זמן על כלום יקירתי, ישר לivf, גם בלי הזרעות
אלה14/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון של הזרעה כפולהחיפה13/06/2017
שלום רב פרופ' נכבדים
אני לפני הזרעה שניה .. הפעם הולכים על הזרעה כפולה ( כי אני בקשתי ) עם אוביטרל ..
היום בצעתי בדיקת דם , להלן התוצאות :
פרוגסטרון : 0.5 nmol/l
אסטרדיול 428.5 pmol/l
lh : 10.2 iu/l
יש זקיק בגודל 16
אשמח לקבל חוות דעת לגבי מועד הזרקת אוביטרל ומתי לפי דעתכם צריכים לבצע הזרעה ( כפולה)
עוד שאלה ..
לבקשתי רשמו לי נרות אוטרגסטין ( למרות שהכל אצלי תקין , הלכנו להזרעות בגלל בעית זרע לא קריטית ;אחרי השבחה ראשונה דוגמית הזרע הייתה מצויינת) .
האם אני עלולה לשבש את המחזור הטבעי שלי בגלל הנרות ? האם זה מעלה את הסיכוי ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר13/06/2017יש לך זקיק מוביל 16 אך בדיקת ה LH גבוהה מידי ויתכן והתחילו תהליכי ביוץ. צריכה לחזור על הבדיקות מחר כדי לראות מה קורה.
אם מזריקים אוביטרל הביוץ יהיה בטוח אחרי 36-40 שעות ולכן אין צורך בהזרעה כפולה , ואם אתם מעונינים אז יום לאחר יום.
תמיכה במחזור טבעי מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ
חיפה13/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפני הזרעה
חיפה13/06/2017עוד שאלה ברשותך פרופ
כמה ימים לפני הזרעה והשבחה צריך להמנע מקיום יחסים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר13/06/2017לא צריך להימנע מיחסים.רק כאשר עושים בדיקת זרע יש להימנע מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית פרופ
חיפה13/06/2017מחר אני חוזרת על בדיקת דם ואולטראסונד
מקווה לטוב ..
המשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמשך התייעצות
חיפה14/06/2017בוקר טוב פרופ
בצעתי בדיקות דם היום
התוצאות
זקיק 18 ( לעמות 16 אתמול)
אסטרדיול 715.1( לעומת 428.5 אתמול)
lh 7.5 (לעומת 10.2 אתמול)
פרוגסטרון 0.6 ( לעומת 0.5 אתמול )
בצעתי בדיקת ביוץ בבוקר הראה לי תוצאה של קו אחד ( טרם התרחש ביוץ.)
אשמח לשמוע חוות דעת שלך לגבי ביוץ ומועד הזרעה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר14/06/2017זקיק מתקדם לביוץ.
הביוץ לרוב קורה בזקיק של 20 אז להמשיך לבדוק ביוץ לפי הערכה ואז כשזה יראה אפשר לעשות הזרעה ביום למחרת ואחר יום נוסף עוד פעם.
אם את לוקחת אוביטרל אז יש לכשות הזרעות כעבור30-40 שעות אחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזמון הזרעה כפולה
חיפה14/06/2017תודה רבה
עוד שאלה ברשותך ..
מחר אני גם עושה בדיקת דם ואולטראסונד .. ייתכן שהזקיק יגיע ל 20 כבר מחר ..אז
סביר להניח שיום שישי שבת יהיה הביוץ... ( שבת לא עובדים)
אז צריכה לקחת אוביטרל למשל בשישי בערב על מנת לכוון ביוץ לראשון בוקר ואז לבצע הזרעה ? האם אני מבינה נכון את המנגנון ?
סליחה על החפירות ..
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר14/06/2017אפשר לכוון ליום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם אחרונות לפני הזרעה
חיפה15/06/2017בוקר טוב פרופ
אני מאוד לחוצה מזה שאני עלולה לפספס את הביוץ בגלל שישי שבת
תוצאות של היום :
פרוגסטרון קטן מ 0.48
פרוגסטרון 1147
lh 7.1
זקיק 20
זקיק 17
רירית 10
מתי צריכה לקחת אוביטרל לפי דעתך ?
מתי יתרחש ביוץ לפי התוצאות הנ"ל
אם אני לוקחת אוביטרל בשבת בוקר והזרעה ראשון שני
האם אני עלולה לפספס את הביוץ ?
תודה מראש פרופ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר15/06/2017מה שאת עושה זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מאוד מעריכה .. תודה רבה פרופ
חיפה15/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכת ביוץ שני קויים
חיפה17/06/2017שלום רב פרופ
היום ב 8 הזרקתי אוביטרל ..
עכשיו בערכת ביוץ אני מזהה תוצאה חיובית ( בנוסף להפרשות הביוץ )
יש עלייה בהרמון הביוץ
ההזרעה תתקיים מחר ומחרתיים בבוקר
האם אני עלולה לפספס את הביוץ ?
עלייה בהרמון הביוץ .. הכוונה שאו טו טו הביצית פוקעת
או שעוד יש זמן ?
מרגישה פספוס
אשמח לתשובתך
התבקשנו להמנע מקיום יחיסים יומיים לפני ההזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
העליה היא כ28 שעות לפני הביוץ בפועל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על רצף השאלות אבל יש לי עוד שאלה
חיפה19/06/2017ביום שבת ב 8 בבוקר הזרקתי אוביטרל
בשעות הצהריים לקראת 3 בצהריים זהיתי עלייה ב lh בעזרת בדיקת ביוץ ..
בראשון עשיתי הזרעה ראשונה ( בצהריים עדיין ראיתי תוצאה חיובית ב בדיקת ביוץ )
היום הזרעה שנייה , בקשתי אולטראסונד וגינאלי ( הרופאה ראתה את שני הזקיקים עם טיפה נוזל , היא אמרה לי שאי אפשר לדעת אם בייצו כבר )
האם ייתכן שיותר מ 40 שעות אחרי אוביטרל וזקיקים בגדלים של 22 ו 19 עוד לא בייצו ? האם ייתכן הרופאה ראתה את הזקיק שאחרי ביוץ ?
התבקשתי היום להתחיל בנרות אוטרגסטין 200 *2
אם עדיין לא התרחש ביוץ ( ממה שהבנתי סיכוי קלוש ) האם הנרות יוכלות להזיק או לעכב ביוץ אם אני מתחילה כבר מהיום ?
בקשתי בדיקת דם לראות פרופיל טרם יש לי תוצאות
אשמח לשמוע לחוות דעת שלכם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
חיפה19/06/2017הרגע קבלתי תוצאות לבדיקת דם
פרוגסטרון 16.2
אסטרדיול 417.1
lh 13.3
האם התרחש ביוץ ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא כל הזקיקים מבשילים באותה עת,אולם סביר חהניח שהתרחש ביוץ בתיזמון המקובל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר מוקפא וטרי יחדיפית אסף12/06/2017
לפני מס ימים עברתי שאיבת ביציות ורק אחד שרד ומתאים להחזרה..בטיפול הקודם נשאר לי עובר מוקפא .מחר ההחזרה של עובר טרי יחד עם העובר המוקפא שיפשיר.השאלה שלי היא אם ישנו סיכויי ששניהם ישרדו ואם יש סיכויי לתאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפוא
פרופ` דוד בידר13/06/2017אפשר להחזיר את שניהם ויכולים להיות גם תאומים.
אך יש להבין שתאומים זה סיבוך של הטיפול ועדיף הריון עם עובר אחד, במיוחד אם זה הריון ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אובטריל ביום או בלילהאיילת12/06/2017
עברתי היום החזרה , אמרו לי שאני צריכה לקחת אובטריל אך איני יודעת אם היום בלילה או מחר בבוקר , יש מישהו שיכול לענות על כך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר13/06/2017זה לא משנה.
את יכולה בבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בניגוב אחרי שאיבת ביציותפרופ` דוד בידר12/06/2017
שלום היום עברתי שאיבה. מעט מאד ביציות. אך יש לי דימום בניגוב. פעם ראשונה שקרה לי ואני בעלת עבר בהפריות. לדאוג? אמור לעבור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר13/06/2017יכול להופיע גם בניגוב, אך זה צריך לחלוף.
אם יד דמם יותר מהרגיל צריך להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה במושא פטרחה בנרתיקלאה12/06/2017
שלום ,
סובלת המון פעמים מפטריה בנרתיק.
כיצד ניתן למנוע והאם אמבטיה עם מלח יכולה להקל על הגרד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
פרופ` דוד בידר13/06/2017את צריכה באופן קבוע למרוח דרמקומבין , משחה, בחוץ.
אם יש גרג פנימי אזי יש כדורים שלוקחים דרך הפה.
אמבטיות לא עוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה במושא פטריה בנרתיק
לאה13/06/2017שלום ד"ר ,
החלפתי מגן תחתון לאחרונה ואני סובלת מתחושה של אי נוחות , מעין תחושת אודם בשפתיים התחתונות ושורף .
האם מדובר באלרגיה למגן תחתון ?
אם ניתן למרוח אגיסטן או טבע קוטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה
פרופ` דוד בידר14/06/2017כן,לרוב זה מהתחתון.
ניתן למרוח אך עדיף דרמקומבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מגיני תחתון עם תוספת של מבשם
סיגל14/06/2017המצאה "גאונית" של מישהו שחשב שאפשר להסוות ריחות רעים עם ריח של בושם זול... בכל מקרה, מגיני התחתון האלה גורמים לגירויים מקומיים לעתים קרובות למדי (מניסיון אישי מעצבן). תשתדלי לבחור בסוג בלי מבשם ותראי אם יש שיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם
לאה14/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לאותו נושא
לאה15/06/2017האם לקיחת טבליות אגיסטן יכולה לעכב מחזור ?
האם לאחר שהייתה פטריה רצוי לקחת פרוביוטיקה ?
אודה לתשובנ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.לא מעכבת מחזור 2. אין צורך בפרוביוטיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי שיטת פיפליעל12/06/2017
היי, אני בת 32, פוליציסטית.
לאחר 4 החזרות שכשלו נשלחתי לעשות פיפל מחר (היום השני למחזור).
השאלה שלי היא האם נכון לעשות פיפל גם כשאין בעיה בעובי הרירית? עד כמה לדעתך זה יעיל? והאם זה נכון לעשות בתחילת המחזור ולאחר מכן להתחיל טיפול הורמונלי לקראת החזרת מוקפאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ` דוד בידר12/06/2017את הפיל עושים בחודש לפני קבלת הוסת.
מי שהציע לעשות פיפל בוסת אינו יודע מה זה פיפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מוזר! שאלה נוספת
יעל13/06/2017הכוונה לעשות את הפיפל ביום 2 למחזור ואז חהתחיל טיפול הורמונלי שלאחריו יוחזרו מוקפאים.
ומדובר באחד הפרו' הידועים אז קשה לי להאמין שהוא לא יודע מה הוא עושה.
מה אתה חושב על השיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
פרופ` דוד בידר13/06/2017פיפל לא עושים בוסת.
כנראה לאחר שלא הצלחת להרות ,הוא ״מנסה״ לעשות עליך רושם בפעולה שתעזור לך.
לא עושים פיפל בוסת!!!!!
מטרת הפיפל זה לעשות לפני הוסת של פרוטוקול הטיפול ,גירוי הרחם ,כדי שבהחזרה עתידית יהיה יותר סיכוי.
מה שאני יכול לומר הוא שמה שהוא עושה אין לו שום ערך טיפולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה לאחר הריון חוץ ריחמיהילה12/06/2017
שלום רב, לפני 4 חודשים היה לי הריון מחוץ לרם בחצוצרה בהזרעה שעברתי. עברתי החזרה ב5/6 של 2 עוברים. החלו לי לי מהלילה כאבים באיזור של החצוצרה/שחלה באיזור שהיה ההריון החוץ ריחמי. האם בהכרח יכול להיות ששוב נקלט שם עובר או שהכאבים לגיטמיים? האם יש יכולת לדעת או רק להמתין לתוצאות בטא ?
תודה מראש על המענה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר
פרופ` דוד בידר12/06/2017אין קאש להריון הקודם החוץ רחמי.
הכאבים הם תוצאה של השאיבה ואם זה מתגבר צריך לבדוק אותך.
אם לא כאבים משמעוחיין אז לחכות לבדיקת הריון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הפרייה ביום שישי האחרוןסופיה12/06/2017
מראש מתנצלת על התיאור. אני אחרי החזרה בפעם הראשונה ויש לי הפרשות שקופות מימיות. בהזרעות זה לא היה ובגלל הקרינון היו גושים לבנים אבל אף פעם לא היו הפרשות מימיות שקופות. מזה יכול להיות? אולי החלשת הרירית? אודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ` דוד בידר12/06/2017ההפרדות הן תופעות של הטיפול ההורמונלי ואין ליחס לזה חשיבות כלשהיא ואין קשר לרירית.
לעניין הקרינו זה בסדר שחלק יוצא החוצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה על תשובתך
סופיה12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Amh 0.01 בת 30 ושאר ההורמונים תקינים.נונו12/06/2017
שלום רופאים יקרים.
במעקב חודשי לא נצפים זקיקים מובילים.
האם יש מה לעשות במצב הזה חטץ מתרומה?
האם הורמונים בכמות גדולה יכולה להניב ביציות?
האם שאיבה של ביצית במחזור טבעי תביא לישועה ?
מה הסיבה לאותו מצב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AMH
פרופ` דוד בידר12/06/2017לפיי בדיקה זו עליך לשלוח את המצב של הפרופיל ההורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת מערכת
פרופ` דוד בידר12/06/2017בדיקת מערכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבות בהריון בשבוע 14סיגל12/06/2017
שלום רב, אני בשבוע 14 להריון אחרי IVF, ולאחרונה מאוד סובלת מצרבות. לפני ההריון בכלל לא סבלתי מהתופעה, או לפחות זה היה מאוד נדיר, אבל בשבועות האחרונים התדירות התגברה מאוד ובשבוע האחרון זה ממש ברמה יומיומית, לא משנה מה אני אוכלת או שותה, פשוט סבל שנמשך רוב שעות היום. אני אוכלת שקדים שקצת עוזרים, לפעמים לוקחת טאמס, השאלה האם זה באמת קשור להריון, זה לא מוקדם מדי לצרבות הריון?? אני רק בשבוע 14! האם זה יכול להעיד על בעיה בהתפתחות ההריון, חלילה? האם מותר לקחת טאמס ובאיזו תדירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צרבות בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2017סביר להניח שהצרבות נגרמו בגלל ההיריון,יש לאכול מספר רב של ארוחות קטנות במשך היום ובמרווחים להשתמש בנוגדי החומציות,לאחר הארוחות רצוי לא לשכב מייד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אחרי הפרייהאירית12/06/2017
בוקר טוב. אני בסך הכל 3 ימים אחרי החזרה ויש לי כאבי בטן כמו מחזור. האם זה נורמלי להרגיש ככה או שעוד מעט מגיע הווסת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחושות מהסוג שאת מתארת אופייניות למצב לאחר הפריה והחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים, עובר אחד הפסיק להתפתחאלה12/06/2017
שלום, אני בשבוע 8 פלוס 4, והיום בבדיקה הרופאה אמרה שאחד העוברים הפסיק להתפתח.
1. מה הסיבות להפסקת התפתחותו?
2. מה יקרה עם העובר שהפסיק להתפתח?? איך זה ישפיע על העובר הנותר והאם זה עשוי לסכן אותו בצורה כלשהי??
3. מהן ההשלכות של כל זה על העובר הנותר??
4. קראתי שהעובר המת עשוי להשפיע על אמינות תוצאות החלבון העוברי. מדוע? כמה זמן צריך לחכות בשביל תוצאות אמינות?
ממתינה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן שהבדיקות הביוכימיות של הסקר הראשדון והשני יהיו מעוותות מעצם ההיריון שנספג על כל המשתמע,יתכן שהבדיקה המועדפת הנה ביצוע בדיקת מי שפיר עם ציפ גנטי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זוהי תופעה שכיחה שעובר אחד מפסיק להתפתח בשלב ככ מאוחר של הטרימסטר הראשון?
אלה13/06/2017שני העוברים שהוחזרו היו באיכות מצויינת. אני חוששת לעובר הנותר. סטטיסטית מה בדרך כלל קורה עם העובר הנותר? האם הוא שורד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תופעה קיימת ולא נדירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית סימנים מזהיםאורטל11/06/2017
שלום
ביום שישי היתה לי החזרת עובר פעם ראשונה ב IVF. האם יש סימנים מזהים אם יש השרשה וקיים הריון? כמובן לפני הבטא. יש לי רק כאבים חדים כמו מחזור מדי פעם אבל זה מהטיפול כנראה.אם אין שום סימן יש סיכוי שיכול להיקלט?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן
פרופ` דוד בידר11/06/2017אין שום סימנים של השרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר אחד לא התפתחאלה11/06/2017
שלום, אני בשבוע 8 פלוס 4, והיום בבדיקה הרופאה אמרה שאחד העוברים הפסיק להתפתח.
1. מה הסיבות להפסקת התפתחותו?
2. מה יקרה עם העובר שהפסיק להתפתח?? איך זה ישפיע על העובר הנותר והאם זה עשוי לסכן אותו בצורה כלשהי??
3. מהן ההשלכות של כל זה על העובר הנותר??
ממתינה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה: קראתי שהעובר המת עשוי להשפיע על אמינות תוצאות השקיפות העורפית. מדוע? כמה זמן צריך לחכות בשביל תוצאות אמינות?
אלה11/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוונתי היתה לחלבון עוברי לא לשקיפות עורפית
אלה11/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מענה
בבקשה מענה11/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר
פרופ` דוד בידר12/06/2017העובר שהפסיק להתפתח הוא לא תקין מסיבה כחשהיא.
הוא יספג עם הזמן ולא יפריע לעובר הנותר.
לא בטוח שעד בדיקת חלבון עוברי זה יפריע.
בכל אופן תשקלי ביצוע מי שפיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בהריון icsi
אלה12/06/2017אז אני חוששת יותר לעובר הנותר, וזה נראה לי בלתי נמנע לעשות בדיקת מי שפיר וצ׳יפ גנטי.
האם היית ממליץ גם על nipt ועל סיסי שילייה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבדיקה האופטימאלית הנה ביצוע בדיקת מי שפיר המלווה בביצוע בדיקת ציפ גנטי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)