מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת פרוקטולוג אחרי החזרת עוברK06/06/2017
עשיתי החזרת עובר אתמול
האם אוכל לעשות בדיקה אצל פרוקטולוג? כלומר אם יחדיר אצבע לפי הטבעת ואתכווץ גם הרחם תתכווץ? זה יכול להרוס טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי במידה ולא ניתן לדחיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי פרוטקול חדשמירי06/06/2017
פרופסורים יקרים. לאחר שלושה סבבים- חמש החזרות שמתוכן הריון שנפל בשבוע 8 לאחר הפסקת דופק. יש לי מחזור קצר- הביוץ שלי מגיע ביום ה- 8-9 למחזור. אתמול התחלתי טיפול אצל רופא חדש שהיה המום שעד כה לא ניתן לי פרוטוקול ארוך לאור הביוץ המוקדם ולאור כך שבשאיבה של 10הופרו 5, בשאיבה של 7 הופרו 6 ובשאיבה של 6 הופרו 2 בלבד.
הוחלט ליתן לי גלולות למניעת הריון למשך 10 ימים.
לאחר מכן טיפול בפרוגובריס+ גונל F + צטרוצייד+ דקפפטיל + אוביטרל + אנדומטרין.
כמה שאלות:
1. האם הגלולות למניעת הריון בהכרח יביאו לדחיית הביוץ? מה התפקיד של גלולות למניעת הריון כשמשתמשים בהם במחזור IVF?
2. האם הפרוטקול נראה לכם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרוטוקול מצוין,הטיפול בגלולה הוא סוג של דיכוי העשוי לשרת את מטרת דחיית הביוץ ויצירת תנאים הורמונאלים הולמים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
מירי07/06/2017תודה רבה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות לגבי פרוטוקול חדש
מירי11/06/2017הי. בהמשלך לפרוטוקול שניתן לי אני אמורה לקחת גלולות עד יום חמישי הקרוב וביום שישי לבצע בדיקת דם לבדיקת אסטרדיול ופרוגסרון. במידה והבדיקה תקינה האם מתחילים להזריק את ההורמונים כבר ביום שישי או שיש שלהמתין עד קבלת מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת תמיכה לאחר החזרהלי06/06/2017
כל 12 שעות או שאין חשיבות לזמנים אפשר 2 בלילה לפני השינה
התחלתי לקחת בבוקר ובערב
אם אני לוקחת בבוקר לפני העבודה בשמונה בבוקר
ואת השני בערב לפני השינה ב11 כלומר עוברות יותר מ12 שעות.זה בסדר? מה עדיף 2 בלילה או כמו במצבי שזה יוצא לא בכל 12 שעות
ועוד שאלה עליי להזריק אוביטרל יומיים אחרי ההחזרה, יש חשיבות לשעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר06/06/2017את יכולה לקחת בוקר וערב בשעות שנוח לך ולא צריך להיות מדוייק, מתי שנוח לך זה בסדר.
כך גם לגבי האוביארל ,השעה לא חשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתנהג אחרי החזרהלי06/06/2017
האם סטרס באמת יכול להרוס טיפול ביום ההחזרה ובמהלך השבועיים?
האם מאמץ פיזי יכול להרוס גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה
פרופ` דוד בידר06/06/2017סטרס לא יפגע ופעילות פיזית מתונה גם לא.
לא לקיים יחסים שלושה ימים ולהתחיל פעילות פיזית כעבור שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית מדרגות אחרי החזרהK06/06/2017
האם עליית 50 מדרגות שעה לאחר החזרה יכולה להזיק? ללא הטיפול אני מרגישה שזה קשה לי מאד בגלל שהמדרגות גבוהות
ואני רזה ועושה הליכות מידי יום
אבל המדרגות ממש קשות לי
כמה ימים כדאי להזהר ממאמץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרגות
פרופ` דוד בידר06/06/2017בעיקרון לא צריכה להיות הפרעה בטיפול
בכל מקרה, אפשר ביומיים הראשונים להיות אצל קרוב משפחה שגר עם מעלית.
לאחר יומיים העובר נקלט ואז אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....................
K06/06/2017מה מרגישים כשניקלטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין שום תחושה ספיציפית,כל הדבורים האחרים מדובר בתחושות סובייקטיביות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמריגישים
פרופ` דוד בידר06/06/2017בקליטה לא מרגישים תופעות אך שבועיים מהשרשהה או שלושה מתחילים סימנים שונים כמו עייפות, לחץ בשדיים, תופעות של מערכת העיכול ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....................
J07/06/2017פרופ בידר
בקשר למאמץ פיזי לאחר החזרה
כתבת בפוסט אחר על כך שאפשר מאמץ מתון.
אך אם אני מרגישה שעליית 50 מדרגות גבוהות קשה לי מאד
היא הרי לא נחשבת בעצם למאמץ מתון אלא מאמץ שקשה לי אישית
אחרי יומיים מההחזרה אוכל לעלות את המדרגות למרות שהן קשות לי מאד זה לא יזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין כל בעיה אם הפעילות שציינת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה אחרי הזרקת אוביטרולל06/06/2017
נאמר לי להזריק אוביטרל ב2 בבוקר
השאיבה היתה ב12 הצהריים אחרי יומיים
אם אומרים 36 שעות ועשו לי שאיבה אחרי 34 שעות
האם זה יכול להרוס?
מה זה השראת ביוץ
מדוע נותנים אוביטרל גם לפני שאיבה וגם אחרי החזרה
האם הוא גם גורם להשראת ביוץ וגם לתמיכה לאחר החזרה?
ומדוע נותנים צטרוטייד בהתחלה לדחיית ביוץ אם ביוץ מגיע אחרי 10 ימים עד שבועיים
האם מתן כמות גבוהה של הורמונים יכולה להרוס ביציות
דיאה יכול לעזור לאיכות וכמות ביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה אירי...
פרופ` דוד בידר06/06/2017השאלות שאת שואלת היו צריכות להיות ברורות לך לפני כל התהליך.
את צריכה להבין כל מה שעושים לך ולמה.
בכל אופן אחרי הזרקת אוביטרל אפשר לשאוב ביציות בין 32 ל 39 שעות וזה לא פוגע בכלום.
האוביטרל גורם לכך שהביצית הדבוקה לקיר הזקיק ישתחרר לנוזל.
בלי לקיחת אוביטרל לא תשאבנה הביציות כי תשארנה דבוקות לקיר..
לאחר מכן, יש רופאים הנותנים כתמיכה את ההורמון לאחר שאיבה, אך זה פחות חשוב.
תפקיד הצטרוטיד הוא רק למנוע ביוץ וזהו.
כל התרופות שלקחת לא גורמות לשום נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוצצות לאחר החזרת עוברים-האם נזק?אוריאן06/06/2017
בוקר טוב.סליחה מראש !
החזרת עוברים 4.6 -למחרת ההחזרה הייתי עסוקה לא מעט -לא נחתי לרגע .האם עליית מדרגות 3 קומות יכולה להשפיע לרעה.?ביומיום אני עולה ויורדת לא מעט.קראתי אצלכם שיש לחזור לשיגרה-אך הסביבה הלחיצה אותי שפגעתי בסיכויי להריון.ובנוסף הרמתי את הבן שלי בן 1.10 קומה אחת .עמידה ממושכת במטבח.לא עשיתי ספורט אך לא נחתי דקה אלא בלילה רק.כעת מכה על חטא !
אודה על הסבר.קמה כל בוקר לקפל כביסה ושעתיים התחבטטתי באם לשאול-מפחד מהתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין עם זה כל בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך ביטא בסוף שבוע 5לימור05/06/2017
שלום לכם.
עשיתי היום ב5 ליוני בדיקה והתברר שיש הריון והביטא היה 86 ביום האחרון של שבוע 5(היום הראשון של המחזור האחרון היה ב1 למאי).האם זה תקין או יכול להעיד על הפלה מוקדמת?מתי לחזור על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת אוביטרל על ערכי ביטא
לימור05/06/2017בהמשך לשאלה הקודמת רציתי לציין שהזרקתי אוביטרל כשהייתי יום לפני הביוץ וזו היתה הזרקה חד פעמית למחזור הזה שהתחיל ב1 למאי(ולפני זה מעולם לא הזרקתי).בת 42 וחצי.4 הריונות לפני זה הנוכחי.2 ראשונים תקינים(לפני 8-11 שנים)ועוד 2 שנפלו בהפלה טבעית בשנה וחצי האחרונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים חשובים נוספים למתן חוות הדעת
לימור05/06/2017ב15 למאי בבוקר הזרקתי אוביטרל כשהייתי על סף ביוץ-מה ש"הקפיץ"את הביוץ 36 שעות קדימה ל16 לחודש בערב ובדיקת בדם ב5 ליוני בבוקר כלומר 19 וחצי יממות מהביוץ
בנסיבות אלו ספק אם מדובר בהיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה תקין אם הביוץ היה לפני שבועיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתון נוסף שלא ציינתי
לימור06/06/2017זה שאני לוקחת אנדומטרין פרוגסטרון לתמיכה החל מה18 למאי(3 ימים אחרי האוביטרל)משנה את חוות הדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהכרח לא תקין או יש סיכוי שתקין?
לימור06/06/2017לאור כל הנתונים שהצגתי כולל שימוש באוביטרל וגם אנדומטרין לתמיכה האם ההריון בהכרח לא תקין או יש עדיין סיכוי שתקין?(כי הבנתי שאוביטרל מעכב את"צמיחת" הביטא בתחילת ההריון)
ההנחה שלי לא השתנתה בעקבות הנתונים הנוספים שציינת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוני הפרוגסטרון והאסטרדיול
לימור06/06/2017ביום שבו היה ביטא 86 היה גם פרוגסטרון 35 ואסטרדיול 624.
האם בעקבות הוספת אלה ניתן לדעת אם ההריון תקין?לא תקין?לא ניתן לדעת בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אותה קביעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיאת עובר מתרומת ביציתJ05/06/2017
עד איזה גיל רחם יכולה לשאת עובר מביצית של האשה ומתרומת ביצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש עדויות על היריון בגיל 65 מתרומת ביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....................
ל06/06/2017כלומר לרחם האשה אין תאריך תפוגה כמו לביציות?
אכן כך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיון זרע לעזרה בהריון תקין ועובר יום 3K05/06/2017
לפי מה מחליטים להחזיר עובר בן 5 ימים או 3 ימים. אם העוברים שלי באיכות גבוהה מדוע מחזירים לי רק ביום ה3 ולא ביום ה5.
והאם במיון זרע ניתן לבדוק את גרעין הזרע ולראות שהוא אכן יצליח להביא הריון או שאפשר להסתדר גם ללא מיון זרע, האם המיון הוא קריטי לגבר שהזרע שלו לא תקין מבחינת איכות, כמות ותנועתיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההחלטה על יום ההחזרה מתנית במספר העוברים שיתקבלו,איכותם,נסיונות קודמים,מספר הנסיונות הקודמים.
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיון תאי זרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017מיון תאי זרע הנו בעל ערך אב להצלחת הטיפול במיוחד שמדובר בזרע לקו -החשיובות של ה- DNA של הזרע מכרעת בעת טיפולי העזר של הפריון וההפריה החוץ גופית. זיהוי הבעיה וטיפול מתאים יאפשרו לגברים עקרים רבים להפוך לאבות, ויפחיתו את הסיכון להעברת מוטציה גנטית לצאצאים.
קיימות טכניקות לאיתור ולבחירת תאי זרע עם DNA תקין לצורך ביצוע ICSI המביאות לשיפור איכות העוברים, שיפור שיעור ההשתרשות, עליה בשיעור ההריונות וירידה בשיעור ההפלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....................
J06/06/2017האם מיון זרע הוא קריטי בטיפול? לבעלי בעיית זרע עם איכות, כמות ותנועתיות. האם בשיטת icsi מגדילים את המיקרוסקופ פי 6000 כמו במיון זרע?
לעיתים יש לכך השפעה מכרעת,מיון זרע רגיל לצורך ביצוע ICSI לא נעשה בהגדלה פי 6000
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....................
ל07/06/2017התכוונתי למיון זרע במעבדת mfc
כמה מגדילים במיון באסותא וכמה בmfc שזו מעבדה ליד אסותא ראשלצ
או מיון ברטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלטרנטיבה טובה יותר היא בשיטת ה-picsi
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2017בדיקה זו בוחנת את יכולתו של הזרע להיקשר לחומר הקרוי Hyaluronan.
בשלבים הסופיים של הבשלת הזרע, הוא מפתח יכולת להיקשר לחומר זה - ויכולת ההיקשרות יכולה להעיד היטב על בריאותו, תקינותו וכושרו הפריוני של הזרע. לפיכך נבחנת יכולת היקשרות זו ונבחרים לביצוע ההפריה רק זרעים בעלי יכולת היקשרות גבוהה ,זרעים אלו נבחרים לצורך הזרקת הזרע ישירות לתוך הביצית (ICSI )
פעולה זו קרויה PICSI -בפועל מדובר ב-ICSI פיסיולוגי המשפר את סיכויי ההיריון,איכות העוברים ומפחית את שיעור ההפלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית מים אחרי החזרת עוברל05/06/2017
שלום
לפני החזרת עובר נאמר לי לשתות הרבה מים
שתיתי 10כוסות גדולות, 10 דקות לאחר ההחזרה עשיתי פיפי
לאחר מכן חיכיתי חצי שעה למכתב שחרור והוראות מהרופא. ברגע שיצאנו והתחלנו בנסיעה הרגשתי שוב רצון לעשות פיפי, הרגשתי שאני מתפוצצת, כל דקה שעברה זה היה גהינום שמעולם לא עברתי, לא היה בדרך מקום שאוכל להכנס אליו בעלי אפילו הרגיע אותי וביקש שאעשה באוטו אחרי שראה שאני כמעט מתעלפת מההתאפקות ומהצרחות.
האם בגלל שהבטן התפוצצה לי ובגלל הסטרס הקשה שעברתי והלחץ הרב ההחזרה הזו נהרסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נגרם כל נזק
J06/06/2017סטרס מטורף באותו יום של החזרה לא מזיק? הסתובבנו עם הרכב חצי שעה! כשאני מתפוצצת וצרחתי שאני לא מחזיקה מעמד עד שעשיתי פיפי..
לא מספר דקות אלא חצי שעה של התאפקות
סטרס ולחץ נפשי והתפוצצות של שתן חצי שעה לא גורם לנזק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הערכתי שכל ההשפעות החיצוניות האלו הנן שוליות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך שתית 10 כוסות מים? תוך כמה זמן? זו הכמות המומלצת ליממה!
סיגל06/06/2017גם אין באמת צורך בכמות כזאת, לפני החזרות אמרו לי לשתות בקבוק מים קטן (500 מ"ל) וזה היה בהחלט מספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....................
ח06/06/2017אמרו לי להגיע ב2 חשבתי שזה יתחיל ב2 אז שתיתי כוסות לפני לאחר מכן אמרו לי שההליך יתחיל ב2 וחצי ורק להגיע ב2 למנהלה
לקראת 2 וחצי שתיתי עוד
הרופא איחר בעשר דק ושתיתי לפני שהגיע עוד מים
שעה וחצי של שתיית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שלא קיבלת הרעלת מים :-)
סיגל06/06/2017המון בהצלחה ושלא תצטרכי החזרה נוספת, אבל אם וכאשר תצטרכי - חבל להעביר את עצמך עינויים כאלה. שתייה של בקבוק מים קטן (שווה ערך ל-2 כוסות בערך) בהחלט תעשה את העבודה.
בהצלחה ובשורות טובות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי עובר באיכות מצטיינת הריון ולידה חוזרת ל IVF ומזדעזעתאתי05/06/2017
בגיל 41 היה לי עובר באיכות מצטיינת מביציות שלי ועוד 2 טובים מאוד התעברתי ויש לי תינוק מדהים בבית. חוזרת ל IVF בגיל 42 FSH נמוך 14 זקיקים קטנים ב AFC וישר מציעים תרומת ביצית למה? זה לא פייר . מגיע לפחות לנסות IVF 1 אחרי לידה . האם זכותו של רופא להציע מיד תרומת ביצית על אף הצלחותיי לפני שנה??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנסיבות המקרה לא ברורה עמדתו של הרופא שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדעזעת
פרופ` דוד בידר06/06/2017לפי שאת כותבת אין הצדקה לתרומת ביציות ולא ברור לי מדוע המליץ הרופא שלך את מה שהמליץ.
ברור שמירב הרופאים לא היו מציעים זאת.
אישה שילדה בעברה יש לה סיכויים סבירים להביא ילד עד גיל 44-45.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מעריכה את התשובות שלכם הרגעתם אותי תודה לפרופסורים
אתי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה בהמשך הדרך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של סימני הפריה משנייםמאירה05/06/2017
עשינו שאיבה ראשונה אתמול בעקבות בעיית זרע קשה לבעלי(בודדים בתנועה), בת 27, שאבו 18 ביציות שמתוכן 5 לא בשלות.
היום עידכנו אותנו שהיו סימני הפרייה משניים ב7 ביציות ורק מחר נדע אם הן הופרו..מזה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ` דוד בידר05/06/2017אין דבר כזה סימני הפריה משניים.
או שראו הפריות או שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 10 ללא תסמיניםא05/06/2017
שלום
אני בהריון שבוע 10. יש דופק בגודל תקין. אבל אין לי שום הרגשה מיוחדת, לא עייפות לא בחילות פשוט כלום. האם זה סימן שעלול להיות משהו לא תקין בעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין זה סימן לאי תקינות ההיריון,50% מנשים בהיריון אינן חשות בתסמינים מיוחדים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מין העובר בקפריסיןלילי05/06/2017
הבנתי שיש בקפריסין בקייב ובארה"ב מרפאות שמסייעות לעבור תהליך של בחירת מין היילוד. יש לנו שלושה בנים ואנחנו רוצים בת.
האם אתם מכירים וממליצים על אחת ספציפית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כולן טובות,תעשי בחירה לפי העלות המינימאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)