מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי פרוגסטרון שבוע אחרי החזרהיעל30/03/2017
תוצאות פרוגסטרון 122.4 nmol/l
אני לוקחת נרות פעמיים ביום.
האם ערכים של פרוגסטרון יש בהם להעיד על קליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר30/03/2017לא.
לא צריך בכלל לבדוק פרוגסטרון כי הוא תמיד יהיה גבוה עקב נטילת הרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סי.טי יום יומיים לפני קבלת מחזורשלומית30/03/2017
הראשון.
שלום רב,
האם מלבד הקרינה שיש בבדיקת סי.טי ביטנית, יש סיכון נוסף לפוריות כאשר הולכים לבצע בדיקה זו יומיים-שלושה לפני קבלת המחזור. האם רצוי לבצע בדיקה זו רק לאחר מחזור? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה
פרופ` דוד בידר30/03/2017אין שום סכנה לפוריות בבדיקה שעשית.
כדי לפגוע בשילה צריכים קרינה הרבה יותר גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס שאלות על איכות ביציותדנה30/03/2017
כל רופא אומר משהו אחר לכן אשמח לדעתך פרופסור יקר
1. אם וכאשר נשאבת כמות ביציות גדולה זה בא על חשבון האיכות שלהן ?
2. אם בסבב הנוכחי איכות העוברים היתה לא משהו בכלל מצופה לראות תוצאות יותר טובות במחזורים הבאים ? זאת אומרת האם בכל מחזןר האיכות של העוברים משתנה ? או דרוב הסיכוייםשכל סבב העוברים יהיו דפוקים ? בהתחשב בגילי הצעיר 30 ובהתחשב בזה שיש לי כבר ילדה מהפריה ראשונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות
פרופ` דוד בידר30/03/2017לא בהכרח כששואבים. הרב. ביציות האיכות פחות טובה.
לא כל מחזור דומה לשני.
לפי גילך ועצם העובדה שילדת את צריכה להיות שוב בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות ברחם לאחר החזרהליטל30/03/2017
שלום רב לפרופסורים הנכבדים !
איך אוכל לדעת שיש לי התכווציות ברחם לאחר החזרת עוברים? מה אני בדיוק אמורה להרגיש? כאביים שדומים למחזור? אני פשוט רוצה לשלול אצלי התכווצות ברחם...כי אני נורא חוששת שהעוברים יפלטו החוצה...ועוד שאלה חשובה...בבוקר כשאני מתעוררת אני שוכחת שאני אחרי החזרה ואני מתמתחת..האם זה יכול להוציא את העוברים החוצה?. לחוצהההה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם לא הרגשת כלום,הרי שהכול בסדר,יכלה חהתמתח ככל שתחפצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ביוץ לפני הזרעהאביטל30/03/2017
שלום
אחרי מונופור 112 עשיתי בדיקת זקיקים ונראו זקיקים בגודל 18 ו 20 ולמחרת ביצעתי הזרעה, ולעומת זאת בבדיקת דם נמצא E2 4500. הבנתי שבזמן הביוץ הערכים צריכים להיות מ 500-1100. האם זה מעיד על אי תקינות בסינכרון בין הזקיקים לדם וזה גורם לאי קליטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעיד על תגובה הורמונאלית עוצמתית,וכנראה מדובר ביותר מ-2 זקיקים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רק שאלה נוספת בהקשר
אביטל30/03/2017אני עם שחלות פוליציסטיות וזו הסיבה לריבוי זקיקים, השאלה האם במצב כזה שה E גבוהה מאוד לקראת הביוץ יכול להיקלט הריון וזה לא מעיד על איכות הזקיקים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט תיתכן אפשרות של כניסה להיריון בנסיבות הקיימות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתית אחרי אגיסטןג30/03/2017
שלום
יש לי בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית בעוד 3 ימים (ביום ראשון הקרוב) היום בערב אסיים לקחת נרות אגיסטן וגינאליים לאחר שלקחתי מיום שלישי לפני יומיים עקב גרד, האם זה בסדר שלקחתי או שעליי לדחות את התור?
ומדוע צריכים לעשות מידי חודש בדיקת FSH אם בבדיקת AMH של רזרבה שחלתית המצב טוב ויש ביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.זה בסדר חבצע היסטרוסקופיה2.אין צורך בבדיקות חוזרות של ה-FSH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת הרוק על איכות הזרע-מאמרפרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי30/03/2017
"Cas Lek Cesk. 2014153(2):86-90.
Some immunological properties of female saliva and its effect on sperm motility.
Gonçalves Ferreira N, Cerná L, Cedíková M, Bibková K, Mičanová Z, Ulčová-Gallová Z
במאמר זה דנים המחברים על השפעת הרוק על הזרע ומסקנתם היא שלרוק בגלל תכונותיו הספציפיות ה pH שלו,והרכבו המיוחד פוגע בתנועתיות של הזרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי סיכה מומלצים לאי פגיעה בסיכויי ההפריה
דנית30/03/2017אם כך-יש חומרי סיכה מומלצים לפני המגע המיני לכך שלא תהיה פגיעה בכלל בסיכויי הקליטה הקליטה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש חהקפיד למנוע ערוב של כל חומר זר עם הזרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון רטרד 250 בגלל דימומיםליאת29/03/2017
שלום
בשבוע 6+2
לוקחת 4 פרוגינובה ביום
ו3 אנדומטרין
בגלל דימומים הרופא הוסיף פרוגסטרון רטרד 250 כל 3 ימים...
היום האחות הזריקה לי בטעות את כל ה500
זה נורא?
ממש דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצוין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 27 האם זה בסדר או לא עדכוןשרה29/03/2017
ביום ה 11 להחזרה - בטא 27
ביום ה 12 להחזרה - בטא 42
ביום ה 15 להחזרה - בטא 73
ביום ה 17 להחזרה בטא 152
האם זה תקין או שהעובר לא מתפתח טוב ?? אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרושם הוא שמדובר בהתפתחות לא תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרגת עוברים ואיכות עובריםיעל29/03/2017
האם עובר באיכות ירודה (דרגה c) שמשתרש - סביר יותר שיהיו בו מומים כלשהם? האם דירוג עובר קשור לבריאותו במקרה של השתרשות, לבעיות גנטיות וכרומוזומיות? החזירו לי שני עוברים, דרגה a ודרגה c. מה הסיכוי שהפחות איכותי ישתרש ולא העובר האיכותי? האם זה יכול לקרות? מדוע מחזירים עוברים ״נחותים״ אם קיים סיכוי שיהיו עוברים עם מומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איכות מורפולוגית לא בהכרח מבטאת גם איכות גנטית,בהחלט יתכן היריון תקין גם מעובר שאיכותו ירודה יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא פוריות או מומחה הפלותשרון29/03/2017
היי
אני מנסה להכנס להריון ונכנסת להריון אך לצערי ההריונות לא שורדים... עברתי הפלה בשבוע 11 עקב דופק שפסק ו-2 הריונות כימיים רצופים. יש לי 2 ילדים.
לאיזה רופא עליי לפנות על מנת לנסות לברר מה קורה?? פוריות? כי אני כן נכנסת להריון...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מומחה פריון אמור לתת מענה גם לבעיה זו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עוברים יכולים להיפלט מהרחם?הילה28/03/2017
סליחה על הבורות אבל האם עוברים יכולים להפלט מהרחם ? היום החזירו לי 2 עוברים לרחם ...ובדרך לבית בעלי דפק ברקס ונבהלתי קצת ...השאלה אם יש סיכוי שהם נפלטו מהרחם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה ממש חשובה!
יעל28/03/2017האם עובר באיכות ירודה (דרגה c) שמשתרש - סביר יותר שיהיו בו מומים כלשהם? האם דירוג עובר קשור לבריאותו במקרה של השתרשות, לבעיות גנטיות וכרומוזומיות? החזירו לי שני עוברים, דרגה a ודרגה c. מה הסיכוי שהפחות איכותי ישתרש ולא העובר האיכותי? האם זה יכול לקרות? מדוע מחזירים עוברים ״נחותים״ אם קיים סיכוי שיהיו עוברים עם מומים?
הסיכוי שבגלל העצירה הפתאומית העוברים נפלטו הנו אפסי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדות שליה חלקית שבוע 19לולה28/03/2017
עשיתי אולטרסאונד בעיקבות דימום מועט ממש
והרופא אמר שיש הפרדות שליה חלקית . שבוע 19.
האם עדיין ניתן לעבור הריון תקין ורגיל?
אשמח לפירוט מב ניתן לעשות כדי לא להחמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזקה על הרופא שלך שיברר את הרקע לבעיה ויתן פתרון הולם למצבך,מבחינתך את יכולה להתנהל כרגיל ללא התאמצות יתרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות- אחרי החזרת עובריםיעל28/03/2017
: 1. יש לי הפרשות של הנרות - האם זה משבש את הספיגה של הפרוגסטרון?
2. אני עם כאבים, חלקם מזכירים כאבי ביוץ וחלקם שמזכירים התחלה של כאבי מחזור - האם זה תקין? מה הסיבה לכך? האם עשוי מעיד על משהו שהשתבש? שאבו לי רק שתי ביציות, פרוטוקול קצר, האם זה הגיוני?
3. יש נורמה כלשהי של מה נשים מרגישות בדרך כלל בתקופה של שבוע-שבועיים אחרי החזרה?
אשמח לתשובה מהירה, אני לא רגועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל הממצאים שמסרת הנם בגדר המקובל לאחר החזרה,המשיכי להתנהל כרגיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הופעת הפרשת ביוץיערה28/03/2017
שלום,
אני מטופלת פוריות. עברתי עד כה 5 הזרעות שנכשלו (מתרומת זרע). בפעמיים האחרונות - עם גונאל אף.
בפעם האחרונה שניגשתי לבדיקת אולטרסאונד לקראת הזרעה, התגלתה אצלי ציסטה בשחלה, ולכן הרופא לא אישר לי הזרעה והורה לי לחכות למחזור הבא עד שהציסטה תעבור. עברו יותר משבועיים מהווסת האחרונה שלי, ועדיין לא מופיעה אצלי הפרשת הביוץ שהייתה אמורה להופיע. הפרשה שתמיד, תמיד, מופיעה לי בזמן. אין לה שום זכר.
אני מאוד מודאגת. יכול להיות שהציסטה מונעת את הביוץ? אם כן, מה עליי לעשות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יתכן שהמחזור שלך עדיין לא התאפס,חזקה על הרופא המטפל שלך שידע לתת מענה הולם למצבך ולהביא אותך למצב תגובתי אופטימאלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)