מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי מינון גונאל בהליך פוריותניסן06/04/2017
שלום רב
אישתי התחילה הליך של PGD ביום שלישי, היא קיבלה זריקות גונל 300 יחידות עד היום.
היום בוצע אולטרסאונד ובדיקות דם. נראה כי יש הרבה זקיקים ורמת E2 של 1366. בעקבות זאת שונה המינון ל200 יחידות גונאל עד לשבת כולל ובראשון בדיקות שוב.
הערב מספר שעות לאחר גונל במינון 200 יחידות היה דימום קל בניגוב.
מה אומר הדימום? האם משפיע על הטיפול? האם בגלל שינוי המינון?
האם הורדת המינון עלולה לפגוע בתהליך?
יש לציין כי אישתי בת 31 ויש לנו ילד בן שנתיים שנולד לאחר הריון טבעי.
בברכה
ניסן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת פרוגסטרון
ניסן06/04/2017שחכתי לציין כי רמת הפרוגסטרון הינה פחות מ0.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לאחר אוביטרל, לא מוקדם מדי?נוי06/04/2017
אתמול נצפה זקיק בגודל 18. הרופא אמר לי להזריק אוביטרל ו-26 שעות לאחר מכן בוצעה ההזרעה לאחר השבחה עם נתונים טובים. האם זה לא היה מוקדם מדי להזרעה? קראתי שבדרך כלל מחכים 36 שעות לאחר הזאקת אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר07/04/2017הזרע נצא במערכת לפחות 48 שעות , ככה שזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווקה בת 32 עם בעיות פוריותנילי06/04/2017
שלום, אני בת 32
יש לי amh 0.31
הומלץ לי לממש את האימהות שלי כרגע (למרות שאני רווקה)
רציתי לדעת מה עדיף: הזרעה או הפריה חוץ גופית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגיקה
פרופ` דוד בידר07/04/2017תשלחי את כל הפרופיל ההורמונלי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי לבקשתך
נילי07/04/2017Fsh היה לפני שנתיים 24 לאחר מכן 6.9
כיום fsh 10.9
Estradiol 130
Progesterone 1.7
Testosterone קטן מ1.5
Xydroxyproesterone 1.71
Dheas 4.18
Tsh 1.63
Prolactin 190
Lh luteinizing hormone 7.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי לבקשתך
נילי07/04/2017הבדיקה נעשתה ביום השני למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר07/04/2017עדיין הפרופיל סביר וכדי להתחיל בהזרעות ולראות מה קורה.
אם לא תהרי יש לנסות הפריה חוץ גופית לאחר 3 ניסיונות.
יש אפשרות גם להקפיא ביציות, שזה פחות טוב, ויותר טוב להרות או להקפיא עוברים לעתיד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד של בדיקת היריוןשי06/04/2017
שלום,
אם הביוץ היה כנראה ביום שני או שלישי שעבר 27-28/3 מתי כדאי לעשות בדיקת היריון? ביתית ודם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר07/04/2017שבועיים אחרי הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת קרניון וכאבי בטןטל06/04/2017
קודם כל רוצה לומר תודה על הפורום המדהים הזה ועל המענה והיחס! אני 9 יום אחרי החזרה על בסיס טבעי, לוקחת קרינון פעמיים ביום . מאתמול התחילו לי מין הצקות בבטן מיחושים כאלו חלשים כמו לפני מחזור שבאים והולכים , האם זה יכול להיות בגלל טיפול ממושך בקרינון ? כי בימים הראשונים של הקרינון לא הרגשתי ככה.. או שזה יכול להעיד גם על כשלון ובואו של המחזור? ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ` דוד בידר07/04/2017לקיחת קרינון שני קרינון היא מיותרת.
הכאבים מסמלים , קרוב לודאי, קשורים להגעת הוסת, כנראה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעי מעיים בזמן הריוןאא06/04/2017
שלום. אני נמצאת שבועיים אחרי החזרה והטיפול צלח.
אני סובלת תקןפה מתולעים ולקחתי ורמוקס לפני כחןדשיים. בימים האחרונים אני מרגישה שזה חזר לי...
רציתי לדעת האם יש דרך לטפל בזה בהריון ? כמו כן, האם זה מסוכן לעובר ולהתפתחות התקינה של ההריון??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידקי מעיים
פרופ` דוד בידר07/04/2017אפשר לטפל בהריון ואין חדש להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת של זריקת אוביטרלטל06/04/2017
שלום רב לפרופסורים, הזרקתי אוביטרל בכל סבב טיפולי (5הזרעות ולאחר מכן 5 החזרות..) בערך בתקופה של שנתיים וחצי שאני בטיפולים האלו. (אין עדיין הריון ) בכל הפעמים הרגשתי את התופעת לוואי העיקרית רגישות חזקה בחזה, ב-2 הפעמים האחרונות שהזרקתי באופן מוזר ושונה לא הרגשתי שום תופעה. שום רגישות ממש כלום. כאילו לא הזרקתי בכלל. האם יכול להיות שהגוף במשך הטיפולים והזריקות כבר מתרגל וזה לא משפיע עליו? או שיכולה להיות סיבה אחרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
טל06/04/2017שהזרקתי אחרי יומיים דקפפטיל. אולי גם לזה יש קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת זריקת אוביטרל
פרופ` דוד בידר07/04/2017תופעות כאלה לא ידועות ואין משמעות שלא הרגשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, מניסיוני - גם לי לא תמיד יש את התופעות של אוביטרל
סיגל08/04/2017לפעמים מופיעה רגישות בחזה ולפעמים לא, ואין קשר לסיכויי הצלחת הטיפול, כי פעמיים נקלט אצלי הריון בסבבים בהם לא הרגשתי את האוביטרל כלל. תזכרי שהרגישות בחזה זו תופעת לוואי, כמו שיש תופעות לוואי לתרופות אחרות, שלפעמים מופיעות ולפעמים לא, ולפעמים נעלמות עם הזמן אבל הפעילות הייעודית של התרופה לא נעלמת. בהצלחה. :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור עם או בלי הרגשות כאלו או אחרות,הפעולה ההורמונאלית הייעודית מתקיימת בכל מקרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהבנה של בדיקותשני06/04/2017
שלום אני בת 41 רווקה, ידוע לי על רזרבה נמוכה מאוד, ווסת אחורנה הייתה בתאריך 6.2.17. מיזה כשני סבבי ווסת שלא קיבלתי, ביצעתי עכשיו בדיקות דם והתוצאה מאוד מדאיגה.
Fsh 58.8, LH 58.8, e2 417, פרוגסטרון 3.0, פרולקטין 812.3, Tsh עדיין אין תשובה.
אני מאוד דואגת, מה מצב הגוף שלי? אין אקבל ווסת? חלילה לא הפסיק, איך יודעים? אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר07/04/2017את בגיל המעבר ואין פעילות שחלתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים באיזה יום?דפנה05/04/2017
שלום ד"ר.
מהי החשיבות של גיל העוברים בעת ההחזרה??
אני מחפשת מידע בפורומים שונים ורואה שכמעט ולא מחזירים עוברים ביום 4 אלא רק ביום 2-3 או 5.
מדוע? האם לעובר בשלב מורולה ביום 4 יש סיכוי זהה להיקלט ברחם ביחס לעובר ביום מוקדם יותר?
חשוב לי לדעת משום שככל הנראה נבצע את ההחזרה הקרובה ביום 4... ואני מוטרדת כי לא מוצאת שום מידע על השלב הזה וסיכוי הקליטה של העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל בעיה בהחזרה ביום 4 של עובר בשלב של מורולה,אדרבא זהו עובר מתקדם יותר עם ביטוי של הצד הגנטי של האב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הרגעת אותי.
דפנה06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדוויל לכאבי ראש מהסינרללירון05/04/2017
כאבי ראש מהסינרל האם אפשר לקחת אקמול או אדוויל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר עד לביוץ או השאיבה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה מספקת אחרי החזרת עוברים טרייםד``ר אליעזר גירש05/04/2017
האם אוטרוגסטון 200 מכ פעמיים ביום זאת תמיכה מספקת לאחר החזרת עוברים טריים יום 3 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט מספיר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת מינון של מונופורמעיין05/04/2017
התחלתי פרוטוקול ארוך עם סינרל . אחרי 11 יום התחלתי גם מונופור 225 . עשיתי בדיקות לאחר 5 ימים והרופא ביקש להגדיל את המינון ל 450 , זה נראה לי המון וקצת מלחיץ..
בהתחשב בנתון שהרזרבה שלי טובה , זה פי 2 . זה לא יותר מידי? הבנתי שזו הכמות המקסימאלית שניתן לקחת ביום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש עם מונופור
מעיין05/04/2017האם מונופור גורם לכאב ראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופור
פרופ` דוד בידר05/04/2017כאב הראש כנראה מהסינרל.
העליה למינון כזה גבוה לא מרמז עלרזרבה שחלתית גבוהה.
היות ולא רשמת תוצאות אז קשה לדעת איך הייתה התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה
לירון05/04/2017התוצאות הם
E2279
פרוגסטרון. 1.5
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה
לירון05/04/20175 זקיקים קטנים בימין
4 בשמאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התגובה בטווח הסביר והתקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לירון06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה העלה לי את המינון
לירון06/04/2017אם הגובה בטווח סביר ותקין
למה העלה את המינון מ 225 ל 450?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית יום 12 מים ההחזרהיעל05/04/2017
הסתמנה כשלילית, אבל אחרי כרבע שעה פס בהיר מאד מאד. להספיד?
אם בינתיים לא קיבלת מחזור בצעי בדיקת דם,
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת בטאיעל05/04/2017
שלום רב! היום עשיתי בדיקת דם לגילוי הריון שבועיים לאחר אוביטרל האם זו תוצאה שלילית? 1.2 (Quant )s
Hcg - 5 negativv
Hcg 25= positive
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר05/04/2017הבדיקה שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוטק וגינלי - 4 כדוריםמירי05/04/2017
הי. שבוע 7 הפסקת דופק. אתמול בשעה 10 וחצי בבוקר קיבלתי 4 כדורי ציטוטק וגינליים. מיד התחלתי לחוש בכאבים והתכווצויות אך הדימום החל רק אתמול בשעה 21:00. מאתמול דימום כמו מחזור (ללא גושים) וכאבי מחזור. האם דימום ללא גושים מעיד על כישלון בטיפול? תוך כמה זמן אמור להפלט שק ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציטוטק
פרופ` דוד בידר05/04/2017בשלב זה זוהי התגובה לכדורים.
צריך לבצע מעקב אולטרסאונד בכדי לראות מה יצא ומה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציטוטק וגינלי - 4 כדורים
מירי06/04/2017בבדיקת אולטרסאונד הבוקר נמצא כי הרחם התנקה לחלוטין. הוור לי על בדיקת אולטרסאונד אצל רופא נשים בעוד 30 יום.
האם צריך לעקוב ולעשות בדיקות דם עד להתאפסות של הבטא?
האם ניתן לנסות להכנס להריון החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציטוטק
פרופ` דוד בידר07/04/2017כדאי לחזור על בטא בעוד שבועיים ואם שלילי אפשר להרות שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)