מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אין מחזור אחרי אסטרופםזוהר09/04/2017
יש לי מחזור סדיר 29-30 ימים
ווסת אחרון 2.3
לקחתי אסטרופם 5 ימים של המחזור (3 פעמים ביום)
היום היום ה39 ועוד לא קיבלתי ווסת
עשיתי בדיקת בטא בבוקר ויצא שלילי
למה אני לא מקבלת מחזור?
מה אני צריכה לעשות כדי להביא את הווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר10/04/2017למה לקחת אסטרופם?
בכל אופן האסטרוגן מונע ביוץ ולכן אין וסת.
כדי לדעת מה קורה תעשי בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למומחה
זוהר11/04/2017לקחתי אסטרופם כדי לדחות ביוץ כי הביוץ נופל לפני הטבילה במקווה
האסטרופם מונע ביוץ לגמריי??
אז למה הביאו לי אותו?
המטרה היא שיהיה ביוץ בזמן ולהכנס להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
פרופ` דוד בידר11/04/2017לכן את צריכה לבדוק אסטרוגן ופרוגסטרון כדי שנבין מה קורה ואולי הביוץ היה הרבה יותר מאוחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא כאבי ביוץחווה08/04/2017
שלום ,
שבועיים אחרי מחזור יש לי כאב חד בצד ימין .
כנראה כאבי ביוץ.
האם אפשר לשים בקבוק מים חמים על המקום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתאים בהחלט לכאבי ביוץ,אין מניעה משימוש בבקבוק חם-ספק אם זה עוזר?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ליאת09/04/2017כנראה ביוץ .הרגשה כאילו מישהו קורע אותך מבפנים .ממש כמו דקירות של סכין ...
מה ניתן לקחת על מנת להקל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל תכשיר נגד כאבים,למשל אופטאלגין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dhea sulphate- שאלה מה זה אומרליטל08/04/2017
היי היום עברתי על כל הניירת של הבדיקות שלי וראיתי שרשום dhea sulphte-1.59 מה זה אומר ? האם זה תקין ? אני בת 30 , לא זוכרת באיזה יום של הוסת עשיתי את זה..אני חושבת שזה חלק מהספירות דם כלליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשוב באיזה ערכים זה נמדד?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים לא מגיעים לשלב הבלסטוליאן08/04/2017
היי , אני בת 30 , יש לי ילדה בת 3 . עברתי טיפל הפריה ראשון עם המון ביציות הגבתי חזק ..אף עובר לא הגיע לשלב הבלסטו , יכול להיות שבסבבים אחרים כן יצליחו לגדל עוברים לבלסטו ? אשמח לשמוע מהניסיון שלכם. הבעיה אצל הבעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לשובה
פרופ` דוד בידר09/04/2017זה לא קשור לבלסטוציסטים.
גם החזרה יום 3 תצליח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש רגישות בחזה מהמונופורליאן08/04/2017
לוקחת מונופור כבר 9 ימים יש מצב ה
שהרגישות בחזה וכל מיני תחושות זה כתוצאה מכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
פרופ` דוד בידר09/04/2017יכולה להיות אך אין לזה משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין/אוטרוגסטן/זריקת פרוגסטרוןדנה08/04/2017
מה ההבדל בין אנדומטרין לאוטרוגסטן?
אני סובלת מנפילה של פרוגסטרון לאחר הביוץ.
5 פעמים הזרעות נכשלו עם אוטרוגסטן במינון של 200 בוקר וערב. . לציין שההפרשות והדימומים בין ויסתיים חלפו שהשתמשתי עם האוטרוגסטן.
בעבר 3 הפלות בתחלית הריון שבוע חמישי ושבוע שישי בגלל הנפילה של פרוגסטרון.. ללא תמיכה.
עכשיו אני לפני ivf האם לא עדיף לנסות תמיכה אחרת? האם אנדומטרין לא יעיל יותר ? אולי זריקת פרוגסטרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר09/04/2017הפרוגסטרון לא נופל.
עקב התפתחות הריון לא תקין אין הפרשה תקינה של פרוגסטרון ושום תמיכה לא תעזור.
תמיכה באוטרוגסטן או טנגו טרין בהפריה היא דומה.
הרופא שלך צריך לבדוק מדוע יד הפלות חוזרות.
זה לא קשטר לנפילת פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקיים יחסי מין בטיפולי פוריות?מעיין08/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יחסי מין
פרופ` דוד בידר09/04/2017כן.
הזרע לא משתנה באיכותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלאת מינון מונופור-פרוטוקול ארוך עם סינרלמעיין08/04/2017
אני עם פרוטוקול ארוך סינרל+מונופור.
כ 5 ימים מינון 225. לאחא בדיקות הולה המינון ל450 כבר 3 ימים, מרגישה כמו כאבי מחזור ונפיחות בבטן,
האם זה בסדר?
מפחדת מגירוי יתר.
שאלה נוספת , האם יש מצב שאחרי הבדיקות מחר יורידו לי את המינון?
כלומר זה לא חייב שאקח כל יום מינון 450עד השאיבה?
אודה מאוד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלאה
פרופ` דוד בידר09/04/2017לרוב! לא מורידים מינון.
אם העלו למינון גבוה סימן שלא הייתה כלל תגובה ל 225.
היות ולא מסרת את בדיקות הגם וכן את הפרופיל ההורמונלי, קשה לדעת מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי הצלחה בטיפול האחרוןסשה08/04/2017
בת 30, בטיפולים עקב בעית זרע ,יש ילדה מivf ראשון. בשנה האחרונה היתה החזרה של מוקפאים פעמיים ללא תוצאה . בטיפול האחרון הוחזרו 2 עוברים מוקפאים בני יומיים אחד 4 תאים , ואחד 3 תאים ( הדירוג שלהם היה 2 ) שאר העוברים באותו הסבב לא שרדו , לדברי הרופא ניסו לגדל ליום ה5 כי לא היו באיכות ממש טובה. רציתי לדעת מהן סיכוי ההצלחה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ` דוד בידר09/04/2017היה מיותר לגדל אלא היה צריך להחזיר מה שהופשר.
בכל אופן תמיד יש סיכויים ואי אפשר להגיד בדיוק.
מוקפאים תמיד פחות טובים מטריים.
בעל אופן את צעירה ותהיה גם בהריון נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת / המלצה על דר שי אליצורשימרית08/04/2017
אשמח לקבל חוות דעת על דר אליצור שי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר אליצור
פרופ` דוד בידר09/04/2017רופא טוב מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על תוצאות בדיקהאני07/04/2017
שלום וברכה,
קיבלתי תוצאות של בדיקת דם
אסטרודיול 827
פרוגסטורן 28
HCG-B 58
אני יודעת שאני בהריון מאחר וזאת בדיקה שניה של בטא, הבדיקה הראשונה הייתה 19.
רציתי לדעת האם שאר הערכים תקינים? אני שבועיים אחרי החזרה.
לוקחת אסטרופן ונרות אטרגוסטן.
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר
פרופ` דוד בידר07/04/2017לא ציינת כמה זמן עבר מהבדיקה הראשונה לשניה.
אם זה אחרי יומיים אז הבדיקה השלישית אחרי עוד יומיים תראה יותר בבהירות מה קורה ואם זה לא כך אז ההריון לא תקין.
העליה לא גדולה לכן בשלב זה ההריון נוטה להתפתח לא בסדר אלא אם הבדיקה יומיים אחרי הבדיקה השניה תהיה טובה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבענין תוצאות הבדיקה
אני08/04/2017קודם כל תודה רבה על תשובתך.
הבדיקה השנייה אכן נעשתה יומיים אחרי הבדיקה הראשונה.
בשביל שההריון יחשב לתקין בכמה הבדיקה צריכה לעלות כל יומיים?
כי אני יודעת שהיא אמורה להכפיל את עצמה, ובבדיקה השניה היא כן הכפילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערכי הביטה במהלך השבוע הראשון מכפילוים את עצמם מידי יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות חדשות
אני09/04/2017היום עשיתי בדיקה חדשה והתוצאה 270
הבדיקה הקודמת נעשתה ב 6.4 והייתה 58.
האם הערך שהתקבל היום מעיד על התפתחות תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר10/04/2017בינתיים נראה בסדר.
צעדי אולטרה סאונד בעוד 10 ימים ואז אפשר לראות מה קורה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית.אחרי 10 ימיםליאת07/04/2017
2 שאלות
1. אני 10 ימים אחרי 2 עוברים בני יומיים...האם אפשר לראות בבדיקה ביתית תוצאה או שזה מוקדם מדי ? ההשתרשות היתה לפני שבוע
2. כשהחדרתי אנדומטרין ראיתי ממש מעט הפרשה דמית בצבע חום מהזה יכול להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ביתית
פרופ` דוד בידר07/04/2017בבדיקה ביתית אפשר לראות הריון אחרי 10 ימים מהחזרת עוברים בני יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- amh 0.21 מחזור סדירתמי07/04/2017
שלום רב, אני בת 33 פרופיל הורמונלי לא תקין, fsh 15 ו amh 0.21. מחזור סדיר (מידי 27-30 ימים)
אני מבינה שמצבי לא משהו בלשון המעטה ואני רואה פה דיבורים על תרומת ביציות. האם זו באמת הדרך למישהי עם נתונים כשלי?
מעולם לא הייתי בהריון, אנחנו מנסים כבר שנה (טבעי)ללא הצלחה.
אני עדיין בגיל צעיר למדי לא? מעבר לאלו הכל תקין אצל שנינו.
אני מניחה שהרופא יגיד לי שיש להתחיל בדחיפות ivf
האם יש לכם עצות עבורי? איך מגבירים את הסיכוי להצלחת טיפול? האם יש לי בכלל סיכוי או שהרזרבה השחלתית עגומה מידי.
ועוד שאלה האם העובדה שקיבלתי לראשונה ווסת בגיל 10.5 (כבר 23 שנים של וותק לווסת)היא הסיבה למחסור בביציות כבר בגיל 33, האם בעצם נתוני דומים למישהי בגיל 39 שקיבלה ווסת לראשונה בגיל 14 נניח? או שאני עדיין נחשבת צעירה במונחי טיפולי פוריות.
המון תודהההה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת AMH
פרופ` דוד בידר07/04/2017את צריכה לשלוח את הפרופיל ההורמונלי כולו כדי שניתן לך תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי (לא תקין)
תמי07/04/2017תודה לך על הענותך. מצרפת בדיקות מהיום השני למחזור ומהיום הרביעי למחזור בהפרש של חודש.
מחזורים בסדר גודל של 28 יום בממוצע. וסת-יומיים דימום ושלושה ימי הכתמות(לפני ואחרי), בת 33.4, ווסת ראשונה בגיל 10.5.
פרופיל הורמונלי חודש פברואר 2017 היום השני לדימום:
DHEA SO4 5.80 UMOL/L
ESTRADIOL(E2) 159.74 PMOL/L
FSH 15.49 MIU/ML
LH 9.81 MIU/M
PROGESTERONE 1.66 NMOL/L
PROLACTIN 132.61 MU/L
TESTOSTERONE 0.79 NMOL/L
TSH 0.86 µIU/m
פרופיל הורמונלי אפריל 2017 יום חמישי למחזור (שלישי לדימום):
DHEA SO4 5.83 UMOL/L
ESTRADIOL(E2) 523.63 PMOL/L
FSH 4.85 MIU/ML
LH 2.42 MIU/ML
PROGESTERONE 0.65 NMOL/L
PROLACTIN 140.04 MU/L
TSH 0.55 µIU/mL (על יוטירוקס)
ANTI MULLERIAN HORMONE* 0.21 UG/L
תודה שוב.אשמח לכל עזרה/ייעוץ/טיפ.
בבקשה תגיד לי שזה לא אבוד, אני כבר יומיים בקושי מעכלת את המספר הזה בתוצאת הבדיקה אחרונה. האם רק נס יעזור לי או שיש הצלחות בנתונים כמו שלי בטיפולי ivf?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי
פרופ` דוד בידר07/04/2017יש בבדיקות לרמז על רזרבה שחלתית נמוכה ורק ניסיון הפריה חוץ גופית יגיד לנו מה קורה עם מצבך.
אם רצונך להרות יש להתחיל מידית הפריה לוץ גופית ולהסיק מסקנות ממה שקורה בטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה על תגובתך המהירה,
תמי07/04/2017אפגש עם הרופא שבוע הבא, מקווה שישלח אותי לטיפול כמה שיותר מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבדיקות מצביעות על אפשרות של רזרבה שחלתית נמוכה למרות גילך הצעיר-כאמור הטיפול הייעודי המומלץ הנו הפריה חוץ גופית,יחד עם זאת אל לא עברת ניתוח או אירוע אגני שיכול להסביר זאת-בצעי בדיקת דם ל-x-שביר,שיכול להיות גם רקע אפשרי לבעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
תמי09/04/2017שלום פרופסור אשכנזי, תודה רבה על התייחסותך.
עברתי רק ניתוח פנדציט בגיל 5. ביצעתי את בדיקת האיקס השביר לפני כשבועיים, מחכה לתוצאותיה.
האם נשים כמוני יכולות להצליח בטיפולי הפריה? הכוונה לנשים עם 0.21 amh.
ושאלה נוספת, האם במצבי כדאי ללכת באופן פרטי, או לתת אמוני ברופא הקופה, אני רשומה לפרופסור שבח פרידלר (אם הנך מכיר).
כל המלצה אחרת תתקבל בברכה כולל עצמך או קולגות שלך (למען הסר ספק האפשרות להביא ילדים היא היכולת הכי חשובה למימוש מבחינתי בעתיד הקרוב) .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר10/04/2017פרופסור פרידלר בהחלט יתן לך מענה לכל בעיה פריונית.
הרופא בהחלט טוב מאוד, ועצותיו יהיו לא פחות טובות משלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור בידר :)
תמי10/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקוןת של פרופיל הורמונלימעיין07/04/2017
שלום, הפסקתי גלולות לפני כחצי שנה במטרה להרות ומאז המחזור שלי אינו סדיר וארוך יחסית( כל 40-55 ימים). רופאת הנשים שלי שלחה אותי לבירור הורמונלי.ביצעתי את הבדיקה ביום השלישי למחזור. להלן התוצאות:
Lh- 11.8
Fsh- 4.6
E2- 203 pmol/l
פרולקטין- 267
טוסטסטרון- 3.1
Dhea- 4.5
פרוגרסטרון- 1.2
Tsh- 2.4
האם התוצאה תקינה? האם זה יכול להסביר את המחזורים הארוכים ולא סדירים? האם יש שיבוש הורמונלי שמצביע על קושי להיכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני בת 28
מעיין07/04/2017...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות תקינות הסטטוס ההורמונאלי וההפרעות במחזור יכולים להתאים לשחלה פוליציסטית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר החזרת עובריםוזו שידעה לשאול06/04/2017
שלום רב,
האם יש מניעה מלקיים יחסיי מין (לסביים) בימים שלאחר ההחזרה? אם כן כמה ימים בערך? והאם זה בגלל כיווץ הנרתיק???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
פרופ` דוד בידר07/04/2017ההמלצה להימנע שלושה ימים אחרי בחזרה, אך להמלצה אין ביסוס מדעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
המודה החמודה08/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)