מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא גבוהה בהחזרת עובר 1איילה05/04/2017
שלום רב,
ביום - 11.3 - החזרה של עובר בן 5.
ביום 23.3. - בטא 737.
ביום 25.3. - בטא 2453.
ביום 27.3. - בטא 7707.
האם העליות תקינות ? האם יכול להיות שזה יהיו תאומים זהים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא גבוהה
פרופ` דוד בידר05/04/2017הבדיקות בסדר ולא של תאומים.
את עשית בדיקות ביום 12 שזה נכון לעוברים יום 3 ואת החזרת יום 5.
יכול להיות תאומים זהים אך זה דבר נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים סותרים (אחרי חודש ללא ביוץ)מיכל05/04/2017
שלום
אני בת 41, בטיפולי פוריות (החודש החזרה בלבד, מקבל פרוגינובה 3 פעמים ביום) חודש שעבר לא היה /לא אותר ביוץ
יום 11 למחזור
Luteinizing hormone (LH) 7.3
Estradiol, 17beta-blood 783.9
Progesterone 3.7
זקיקים קטנים
הערכים קצת מבלבלים אותי כיוון שלפי הEstradiol, 17beta-blood אני ב Midcycle Peak ולפי הProgesterone אני בFollicular Phase
אשמח להתיחסות
תודה
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר05/04/2017לא הבנתי.
אם את מקבלת פרוגינובה אז ההורמונים עושים את תהליכי הביוץ ולך לא יהיה ביוץ באופן עצמוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית יום 12 מיום ההחזרהיעל05/04/2017
הסתמנה כשלילית, אבל אחרי כרבע שעה פס בהיר מאד מאד. להספיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס בהיר זה מעולה!! פס זה פס ! מזל טוב!
טל05/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
יעל05/04/2017הפס הופיע מחוץ למסגרת הזמן שכתובה על האריזה.. רק אחרי רבע שעה עשרים דקות, לא תוך ארבע דקות כמו שמצוין בעלון לשימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת הפרופסור בבקשה..
יעל05/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסים
פרופ` דוד בידר05/04/2017צריך להיות שני פסים ברורים.
לכן תעשי בדיקת דם שהיא סופית ואמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתית - לחץ בפי הטבעתג05/04/2017
לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית, מדוע רשום במכתב השחרור שיש לפנות בדחיפות למיון אם יש לחץ בפי הטבעת?
לאחר הפעולה היתה לי תחושה של רצון ליציאה ורק בבית קראתי על הדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ
פרופ` דוד בידר05/04/2017היות ויכולה להיות פגיעה באיזור זה מבקשים לשים לב.
לפי מה שאת מספרת האיזור לא ניפגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבוכים בתת משקל ורזון בהריון רב עוברישמרית04/04/2017
שלום רב,בת 35 ,משקל 42 קג, גובה160 סמ.ivf שמיני.ביתא ראשונה 374,שנייה 689, שלישית 1847 במרווחים של 48ש.הוחזרו 2 בדרגה 2 ואחד דרגה 3.שאלתי האם לפי פרופיל הביתא יש סיכוי ליותר מעובר אחד?ולאור משקלי הנמוך צפויים סיבוכים.us נקבע לעוד שבוע.תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוכים
פרופ` דוד בידר04/04/2017לרוב זה עובר אחד ופחות שכיח שיקחט עוד אחד.
עקב הנתונים שמסרת יכולים להיות סיבוכים התלויים בגודל בעוברו משקלך ואת צריכה להיות במעקב במסגרת הריון בר סיכון גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל מאוד 4 ימים אחרי החזרהליאת04/04/2017
שלום למומחים ,שאלה- אני ביום ה4 להחזרה החזירו מוקפא 1 על בסיס טבעי, מקבלת תמיכה קרינון פעמיים ביום. (שמה בוקר ערב בשעה 7) אתמול היו לי מין מיחושים כאלו מורגשים בבטן כמו כאבים קלים מאוד אבל מורגשים, והיום (היום ה4 ) בבוקר היה לי בניגוב דם ממש ממש חלש בצבע אדום- אדום בהיר. אחרי שעה בערך התקלחתי ומיד שמתי שוב קרינון ולא היה זכר לדם הזה גם על על המוליך. ממה יכול להיות? יש סיכוי שזה היה דימום של השרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר04/04/2017זה לא קשור להשרשה.
זה מתהליך ההחזרה ואין סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים להרות ivf ראשוןיעל04/04/2017
amh 0.41
fsh 22
גיל 38.5
מחזורים סדירים
modified natural cycle
2 ביציות נשאבו והופרו, עובר אחד יפה אחד דרגה 2 או 3
מה הסיכוי להרות בסבב ראשון של ivf ומה הסיכויים בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליתר דיוק
יעל04/04/2017שני עוברים הופרו כאמור
ראשון עובר יפה - דרגה 1
שני - נאמר דרגה 2 או 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כ-15%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היית ממליץ פרוטוקול אחר בסבב הבא?
יעל04/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם 15% זה סיכוי לסבב ראשון או בכלל
יעל04/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובה...
יעל04/04/20171. האם 15% זה סיכוי לסבב הראשון או סיכוי להרות בכלל?
2. האם היית ממליץ על פרוטוקול אחר בסבב הבא? אם כן, איזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יעל04/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה
פרופ` דוד בידר05/04/2017עם FSH 22 לא עושים הפריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להגיד לך
יעל05/04/2017שלא עשית עלי רושם של רופא שמתייחס לערכים של fsh ואליו בלבד מבדיקה בודדת באופן שרירותי כל כך וכקובע בלעדי כל כך... הופתעתי מאד ממה שכתבת מפני שזה סותר את גישתך מכל מה שקראתי עד כה בפורום הזה.
על כל פנים, כן נעשתה הפריה אחת בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH
פרופ` דוד בידר05/04/2017יש לבדוק האם אין טעות בפרופיל ההורמונלי.
יש לבצע בדיקה חוזרת ולהשוות לרמת אסטרוגן.
כאשר את נותנת ערך של 22, כל רופא רוצה לדעת האם זוהי בדיקה אמיתית או לא.
כאשר את כותבת ערך של 22, אין ערך לטיפולי הפריה.
כל רופא יגיד לך שבערך אמיתי כזה של ההורמון לא תשיגי הריון.
את לא צריכה להתרעם אלא אני ממליץ לך לקבל טיפול נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלילה לא התרעמתי
יעל05/04/2017פשוט הופתעתי מתשובתך. להפך, אני מודה מאד כל יום על הפורום המקצועי הזה, שנותן לכל הרבה נשים מענה על כל כך הרבה שאלות וחרדות. תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת ה-AMH שלך וגילך יוצרים בכל זאת תנאים העשוים להניב הצלחה בשיעור שהצבעתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריר עם דם לאחר היסטרוסקופיהD04/04/2017
האם זה תקין שיש ריר עם דם יומיים לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
D05/04/2017תודה,
שלושה ימים אחרי , ובזמן יציאה עדיין יוצאים לי גושים קטנים של דם מהמאמץ
כמה זמן אמורים לדמם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכול להימשך on and of עוד פרק זמן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
D06/04/2017תודה
גם ניהיה לי גרד למטה
האם זה קשור? ממה זה יכול להגרם, ומה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגרד הוא מגירוי פטרייתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
D06/04/2017זה קשור להיסטרוסקופיה האבחנתית?
לקחתי שבוע לפני הבדיקה נרות אגיסטן במשך 3 ימים וזה עבר
ועכשיו חזר שוב, השאלה אם זה חזר בגלל ההיסטרו
והאם זה בסדר שאקח שוב נרות ל3 ימים למרות שלקחתי לפני שבוע את הנרות גם ל3 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות מרובות תשעה ימים אחרי החזרהאני04/04/2017
שלום וברכה
אני תשעה ימים אחרי החזרה של שני עוברים, לוקחת שני כדורים של אוסטרופם ושני נרות אוטרגסטן.
אני אמורה לקבל מחזור היום, כי ההחזרה נעשתה כשבוע וחצי לפני מחזור מאחר והיא לא הייתה על בסיס ביוץ טבעי אלא על הורמונים.
אני יומיים מרגישה כאבי מחזור חזקים ומרגישה שאני עומדת לקבל. אתמול(יום ב) מהשעה שמונה בערב אני מקיעה בלי הפסקה. הגעתי למיון ונתנו לי זופרן על מנת להפסיק את ההקאות. רציתי לשאול האם זה יכול להיות שהעוברים השתרשו וכל ההרגשה הזאת זה בעקבות זה? יתכן שההקאות התחילו כי לקחתי אופטלגין יחד עם כל ההרמונים?
סליחה על השאלה הארוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שההקאות נובעות מהתגובה ההורמונאלית שלך,יתכן שהתגובה התעצמה עקב השתרשות והתפתחות גירוי יתר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חיובית
אני04/04/2017תודה על התשובתך. עשו לי בדיקה במיון והתשובה הייתה חיובית, בטא 19.38.
הרופאים אמרו שאני בהריון!!!
עדיין יש לי כאבי בטן זה הגיוני שבתחילת היריון יהיו כאבי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם התקבלה תשובה
אני05/04/2017היי בהמשך לשאלתי טרם התקבל תשובה, בנוסף לכאבי מחזור יש לי כאבי גב תחתון חזקים רציתי לשאול אם זה תקין בתחילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט יתכנו כאבים מהגירוי השחלתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוצמת מחזור בעקבות טיפוליםאני03/04/2017
טיפולים והפלות חוזרות שלאחריהן המחזור הפך לקצר מאוד סביבות יום וחצי שניים וקל מאוד. היסטרוסקופיה תקינה. מאז ההיסטרוסקופיה כל הטיפולים נכשלים. יש גם אבחנה שמתאימה לאדנומיוזיס.
לפני שאיבות עובי רירית סביבות 8.5.
האם הטיפולים ההורמונלים יכולים להשפיע כך על המחזור או שזה לא תקין ויכול להסביר חוסר הצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבל הרושם שהעדר ההצלחה אינו נובע ממצב רירית הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני04/04/2017תודה על התשובה, אבל האם מחזור קצר של יומיים וחלש, יכול להחשב תקין או שמצביע על בעיה. לפני הטיפולים היה כבד וארוך. האם קשור לאדנומיוזיס?
האם יתכן בכלל שרירית תהיה בעובי תקין והמחזור יהיה כל כך קצר וחלש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני05/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אדרבא באדנומיוזיס הדמם מוגבר יותר,יש לבצע היסטרוסקופיה על מנת לאשש שלא מדובר בידבקויות ברחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני05/04/2017אחרי ההפלות עשיתי היסטרוסקופיה שהיתה תקינה. לכן השאלה אם יש עוד גורמים לדימום קצר וחלש, ואיך זה מסתדר עם רירית כביכול בעובי תקין?
תנגודת מוגברת בכלי הדם הספירלים של רירית הרחם,אי ספיקה של תגובה הורמונאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיזה בדיקות אפשר לעשות כדי לשלול את הנ"ל?
אני06/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני07/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היסטרוסקופיה,בדיקת אולטרסאונד לזרימת דם לרירית הרחם,תנגודת לזרימת הדם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בבית חולים ציבוריאני03/04/2017
כאשר עוברים טיפול בבית חולים ציבורי, מי מבצע את השאיבה, רופא בכיר, או שגם מתמחים מבצעים שאיבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית חולים ציבורי
פרופ` דוד בידר04/04/2017תמיד נמצא רופא בכיר עם רופא צעיר והאדיבות נעשות באחראיות מירבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לאחר היסטרוסקופיה אבחנתיתD03/04/2017
האם חייבים לקחת אנטיביוטיקה לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטביוטיקה
פרופ` דוד בידר04/04/2017לא נהוג לקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם כיצד להיערך, מהי הבדיקה והשלכותיהאסתר03/04/2017
שלום רב, אשמח קבל מידע על אופן ביצעו צילום רחם, כיצד להתכונן מראש , על הבדיקה ואחריה. אני בת 33 והופנתי ע"י הרופא שלי לברר אם יש בעיה מאחר ואנו לא מצליחים 3 שנים להיכנס להריון. אני חוששת מאוד מהבדיקה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2017רופא הנשים מבצע את הבדיקה באמצעות וציוד רנטגן המופעל על ידי טכנאי רנטגן.הבדיקה עורכתה מספר דקות - לאחר הכנה וחיטוי. במהלך הבדיקה מוזרק חומר הניגוד המכיל יוד והמשתקף בצילום הרנטגן.
חומר הניגוד מדגים את חלל הרחם והחצוצרות,ואת פיזור בחלל האגן. הדמיית הבדיקה מופיעה על מסך טלוויזיה המצוי במכון ומתועד על גבי דיסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחים מחזור תסמינים והריוןזוהר03/04/2017
לפני כל מחזור יש לי שלשולים וככה אני יודעת שאני אמורה לקבל...
הא יש מצב שיהיה את אותו הסימן גם שאקלט להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לפני הריוןטלי03/04/2017
אני בת 45 רווקה בריאה מתכננת הריון
אילו בדיקות דם עליי לעבור לפני שאני מגיעה לרופא פוריות ? כולל בדיקות מיקרוביולוגיות ?
פרופיל גנטי כבר עשיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2017פרופיל הורמונלי מלא – ביום 3-5 של המחזור
רמת פרוגסטרון בחצי השני של מחזור הווסת (כשבוע לאחר תאריך הביוץ המשוער),
לתיעוד השינוי ההורמונלי החל בעקבות הביוץ.
בדיקת זרע של בן הזוג. זרע ניתן בכלי סטרילי ונבדק תחת מיקרוסקופ.
למטופלים דתיים או חרדים מוצע קונדום מיוחד לצורך איסוף זרע בעת מגע מיני.
בדיקות להדגמת השלמות האנטומית של אברי המין של האישה:
צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה.
בדיקות לשלילת מחלות כרוניות, זיהומיות או אחרות .
כל המידע שנאסף בעקבות נסיונות טיפולי פריון קודמים ו/או סיבוכים בעקבות הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)