מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי להפסיק לקחת את האוסטרופםאני13/04/2017
שלום רב
לצערי המרפאה של הרופא שלי סגורה עד אחרי החג ואין לי מושג עד מתי אמורה לקחת אוסטרופם.
החזרה של שני עוברים הייתה ב26.3, תודה לאל ההריון נקלט. כרגע לוקחת כל יום שני כדורים של אןסטרופם ונרות אטרוגסטן.
מבדיקת הדם האחרונה שבוצעה אתמול בטא מעל 1000
אסטרודיול 1310
פרוגסטרון 39
להמשיך לקחת הכל כרגיל? ואם כן עד מתי?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להמשיך לקחת לפחות עד לבדיקת האולטרסאונד שתזהה דופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ע"י רופא אחרמוריה13/04/2017
שלום לכם
הרופא שאמור לבצע לי את השאיבה נמצא בחו"ל
אשמח לחוות דעת על דר ערן הורוביץ -הוא אמור לבצע את השאיבה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רופא מנוסה בתחום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מוריה13/04/2017תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיפת דאודורנט ספריי בהריוןליאור13/04/2017
שלום רב,
כרגע ממש בתחילת הריון ראשון.
בטעות שאפתי דוארדוראנט ספריי בזמן התזה, אפילו קצת השתעלתי מזה.
רציתי לדעת האם זה יכול חלילה להזיק להתפתחות של העובר???
ממש בלחץ!! אשמח לתשובה!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מטיפולי הפריה
וון13/04/2017האם הריון שנוצר מטיפולי הפריה בשיטת איקסי הוא הריון שצריך להתייחס אליו בצורה שונה מהריון רגיל או שמא זהו הריון רגיל לכל דבר?
הכוונה היא לבדיקות וכן להתנהגות האישה במהלך ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר13/04/2017כמו הריון רגיל לכל דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
פרופ` דוד בידר13/04/2017לא יזיק ולא יגרם כל נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא יזיק כלל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת פרוטוקול - כמה שאלותאני12/04/2017
1)אם אני מבינה נכון, בגיל מבוגר עדיף פרוטוקול קצר עם אנטגוניסט. אבל לפי מה מחליטים עם מה עושים את הסטימולציה? לדוגמה מה ההבדל בין פרוטוקול שמהיום הראשון מזריקים מנופור, לבין פרוטוקול שמתחיל בגונל ואז עוברים למנופור?
2) במידה והFSH בגבול העליון של הנורמה, אפשר לשקול פרוטוקול ארוך בגיל מבוגר?
3) איזה פרוטוקול עדיף במקרה של אדנומיוזיס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר13/04/2017אין פרוטוקול אחד למצבך.
כל רופא שוקל מה לתת לפי הבנתו וניסיונו.
אפשר לתת פרוטוקול ארוך או קצר.
יש המוסיפים בהמשך מנופור כי יש בו שני הורמונים לעומת גונל פ שהוא רק הורמון אחד.
באופן עקרוני הפרוטוקולים והתרופות יתנו אותו גירוי לשחלות..
הפרוטוקול צריך להיות לפי התגובה שלך לפרוטוקול ולכן משנים עד שהרופא מרוצה מהתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי פרוטוקול או להמשיך בקיים?אני12/04/2017
שלום, כאשר במשך מספר טיפולים יש תגובה טובה מבחינת כמות ובשלות הביציות, אחוז הפריות גבוה ועוברים יפים, אבל אין הריון, האם מומלץ לנסות לשנות פרוטוקול, או להמשיך באותו פרוטוקול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר12/04/2017תלוי ברופא המטפל שלך .
אם העוברים יפים אז שינוי בפרוטוקול לא ישנה כלום.
צריך לעבור על החומר כדי להבין למה אין הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אופטלגין בתחילת הריוןאני12/04/2017
שלום רב
אני כרגע ממש בתחילת הריון ולפני שגיליתי שאני בהריון כאבה לי הבטן ונטלתי ביום אחד שני כדורי אופטלגין בהפרש של מס׳ שעות כמובן.
רציתי לדעת האם זה מסוכן לעובר?
בנוסף כשהייתי בטיפולים בערך שבוע לפני שאיבת ביציות הזרקתי דקפפטיל וגונאל ונאלצתי לקחתי שני כדורי ורמוקס נגד תולעים פעמיים, האם זה יכול היה חלילה להזיק לעוברים מעצם העובדה שהכדור נלקח במהלך ההזרקות והתפתחות הביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מטפלים
אני12/04/2017תודה!!אשמח לדעת איך אפשר לטפל בתולעים בזמן הריון?
טיפול בתולעים בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017הטיפול הוא טבעי- לצרוך מזונות שיסלקו אותם ממערכת העיכול כמו שום טרי או זרעי דלעת לא קלויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך דימום אחרי ציטוטקלירי12/04/2017
ביום שלישי לקחת ציטוטק ובחמישי בבדיקת אולטראסונד נאמר לי שהכל נקי
1. האם יש סימנים המעידים על כך שנשארו שאריות(חוששת שנשארו) ?
2. מה משך הדימום לאחר נטילת ציטוטק?
3. מתי מותר לקיים יחסי מין לאחר ציטוטק?
4. האם ניתן כבר לעשות בדיקת בטא לבדוק אאם הבט התאפסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה לאחר ציטוטק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/20171.המשך דימום מוגבר,ממצאים באולטרסאונד,בדיקת ביטה בערך גבוהה
2.אם התרחשה הפלה מליאה כ-10 ימים
3.לאחר כ-10ימים
4.אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הפלה לאחר ציטוטק
לירי12/04/2017במועד ההפלה הבטא היתה 4000. מהי בטא תקינה 8-9 ימים אחרי ציטוטק?
הערך צריך לרדת לערך של שלוש ספרות עד להתאפסות תוך שבועיים שלושה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא מהיום
לירי13/04/2017בדיקת בטא מהיום - 61. מתי לעשות שוב כדי לוודא שהבטא מתאפסת?
תוך כמה זמן צפוי להגיע מחזור אחרי איפוס בטא והאם ניתן לנסות להרות לפני המחזור ומיד עם התאפסות הבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד לפחות 10 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת אנדומטריוזיס ודלקות בשתןאילנה11/04/2017
שלום ,
עברתי שתי ניתוחים להסרת אנדומטריוזיס והדבקויות.
מאז מידי חודש סובלת מתסמינים של דלקת בשתן ללא כל חיידק .אני עוברת טיפולי פוריות . מה ניתן לעשות על מנת למנוע את התסמינים האלו כל חודש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
פרופ` דוד בידר12/04/2017יש לפנות לטיפולי רפואה משלימה .
יש, למשל לשתות יותר חמוציות.
תכנסי לבתי טבע לבדוק מה עוד יש להם לעזור לך בעניין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת מאוד לפני ביוץמאיה11/04/2017
שלום וחג שמח לפרופסורים.
לאחר מינון נמוך של איקקלומין (חצי כדור ליום) כנראה שהביוץ שלי היה ב27-28/3 (בדיוק לפני שבועיים). ב27.3 עשיתי u.s שהראה זקיק בגודל 21 מ״מ ורירית 6.2 ובבדיקות דם הE2 היה 1216, Lh 7.8, ופרוגרסטרון קטן מ-0.8
נאמר לי כי כנראה שאני ממש לפני ביוץ ולכן עבדנו על זה באותו יום וביום למחרת. היום בבוקר עשיתי בדיקת היריון ביתית שיצאה שלילית ומצד שני לא נראה שהוסת תגיע בקרוב. אני מאוד מבולבלת מזה. אודה לתשובתכם מה לדעתכם קורה אצלי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
פרופ` דוד בידר12/04/2017לפי דעתי. ביוץ היה ב 29 למרץ ואחרי שבועיים צריכה להגיע וסת.
אם תוך 3 ימים לא יהיה דימום תעשי בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - בדיקות היריון
מאיה12/04/2017תודה על המענה.
עשיתי הבוקר בדיקת דם שיצאה שלילית ועשיתי גם בדיקת הורמונים.
E2- 139
PROG- 5.4
LH- 4.5
האם זה אבוד לחודש זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר12/04/2017לפי הבדיקות את אמורה לקבל וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי - יום שני או שלישי לוסת?שרית11/04/2017
שלום רב,
רציתי לשאול האם יש הבדל בין ביצוע פרופיל הורמונלי ביום השני לעומת היום השלישי לוסת (עם דגש על רמת ה-FSH)?
מתי עדיף לבצע את הבדיקה (על מנת להשיג את רמת ה-FSH הנמוכה ביותר שניתן)?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר12/04/2017אין הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה הורמונלית וסיכויי הריוןמיכל10/04/2017
שלום רב, אני בת 28.5
בבדיקה שערכתי ביום ה3 לוסת יצאו מדדים תקינים, מלבד fsh-14.1 ו shbg-700
אני יודעת שזהו מצב לא תקין וזה מבטא גם את הקושי שלי לכניסת הריון (התרחשה בנוסף הפלה טבעית לפני שנה)
מה עליי לעשות ועד כמה המצב לא טוב וסיכויי להכנס להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה הורמונלית
פרופ` דוד בידר10/04/2017שלחת בדיקות לא ברורות.אני לא יודע למה את מתכוונת בבדיקה שיצאה 700.
את צריכה לכתוב את כל הפרופיל ההורמונלי המלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה הורמונלית (המשך)
מיכל11/04/2017אסטרדיול 241
Testosterone total 1.7
Shbg 162
Free androgen 1.0
Tsh 3.36
Lh 8.8
Fsh 14.1
Prolectin 696.5
Progesterone 2.1
Beta-hcg <5
בת 28.5 שותה חומצה פולית ויוטירוקס 50 מקג
בשורה התחתונה מה עליי להסיק ולהבין מן הנתונים ומה עליי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרט לערך ה-FSH הייסית גבוה,שאר הבדיקות בגדר הנורמה,בצעי בדיקת דם ל-AMH כדי להעריך באופן טוב יותר את מצב הרזרבה השחלתית שלך ,כדי להציע לך את הטיפול הייעודי המתאים ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת דלקות בשתן ובנרתיק.אילנה09/04/2017
שלום ,
כיצד ניתן למנוע דלקות חוזרות בשתן ובנרתיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות
פרופ` דוד בידר10/04/2017יש סוגי טיפול שונים
הייתי מציע לך לטפל במסגרת רפואה אלטרנטיבית משלימה.
כגון , לשתות יותר חמוציות ולהשתמש בחומרים טבעיים מבתי
עסק חרפואה טבעונית.
בכל קופת חולים ישנה אפשרות להתייעץ עם המטפל ברפואה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר לתמיכת קרינון לאחר הזרעהלילך09/04/2017
שלום
רציתי לשאול מה המטרה של קרינון לאחר הזרעה ומתי מקובל להפסיק אותו?
האם מפסיקים בבת אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ` דוד בידר10/04/2017קרינון הוא אחד מתכשירי הפרוגסטרון שניתן כתמיכה נוספת בטיפולי הפריה חוץ גופית.
בהפריה חוץ גופית אנחנו משתמשים בתרופות הגורמות לדיכוי שחלתי והורמוני ולכן, מחשש שלא יופרש מספיק פרוגסטרון , נותנים תוספת מבחוץ.
בטיפולי הזרעה אין הגיון לתמיכה.
בכל אופן הראינוע ניתן פעם ביום בבוקר שלאחריו עד צריכה לטייל ג 1״ דקות, או להיות בתנועה בבית.
הקדימון נחקח עד בדיקת הדם להריון. אם הבדיקה שלילית יש להפסיק קרינון.
אם חיובית אפשר להמשיך עד שרואים דופק עוברי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אולי יש לך הסבר בשבילי
לילך10/04/2017תודה על התגובה.
אני עשיתי הזרעה והרופא אמר לי להמשיך עד שבוע 10 למרות שנצפה דופק עוברי והכל טפו טפו כרגע נראה תקין...
מיותר לציין שזה מאד מכביד על איכות החיים. אני יודעת שככה הוא פשוט נוהג לבקש מהמטופלות.
האם אתה יכול לשער מדוע הוא הנחה אותי להמשיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב בטיפולי ההזרעה....
לילך10/04/2017אגב בטיפולי ההזרעה ניתנו זריקות פיוריגון וגם אוביטרל - האם לא אלו בתרופות שגורמות גם לדיכוי שחלתי והורמונלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון
פרופ` דוד בידר10/04/2017התרופות לא מדכאות , ואין סיבה לתת תמיכה.
בכל אופן לכל רופא יש את הניסיון שלו וההבנה שלו בטיפולי פיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לזיהום לאחר ציטוטקמירי09/04/2017
ביום חמישי האחרון לאחר נטילת 4 ציטוטק וגינלי נאמר לי כי הרחם נקי. היום התחלתי לחוש לא בטוב. החום מעט עלה אך ללא כאבים או דימום חריג. אילו היה מדובר בזיהום בהכרח שהדבר מלווה בכאבים ודימום? האם עלייה בחום (לא מדובר בחום גבוה) יכולה להעיד על זיהום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום
פרופ` דוד בידר10/04/2017יש רושם שיתכן זיהום.
את צריכה להיבדק על מנת שנדע האם מדובר בזיהום רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לאחר אוביטרל לביוץאורטל09/04/2017
היי
אני לוקחת זריקות הורמונים ואוביטרל לביוץ לפני הזרעה. צילום רחם תקין וזרע גם תקין. מאחר ואין בעיה בזרע אשמח לדעת מה ההבדל בין הזרעה לבין לנסות טיבעי עם תיזמון ביוץ? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול שאלה של יצירת סיכוי טוב יותר-זרע מושבח מרכז הן כמות והן איכות זרע בשיעור גבוהה יותר ומעביר אותו ישירות לאתר ההפריה מבלי חהתמודד עם הפרשות הנרתיק וצוואר הרחם,ומבחינה זו הוא בהחלט משפר את הסיכויים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)