מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקיחת אסטרופם בזמן הנקהמיכל14/04/2017
שלום. האם אפשר לקחת אסטרופם לקראת החזרת עוברים בזמן שמניקים? איך האסטרופם יכול להשפיע על החלב ועל התינוק היונק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט לא רצוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם בהנקה
מיכל14/04/2017למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הורמון שעובר בחלב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשת ביוץ במקום וסתנועה14/04/2017
שלום,
בת 38 . אני נמצאת בשנה האחרונה בטיפולי פוריות (ניסיונות להרות מתרומת זרע). עד כה עברתי 5 הזרעות שכשלו, שתי האחרונות - עם גונאל אף (בניסיון השני, ללא הורמונים, הייתה לי הפלה טבעית בשלב מוקדם).
לפני כחודש, ביום ה-4 למחזור, ניגשתי לבדיקת אולטרסאונד לקראת הזרעה והתגלתי אצלי ציסטה. לכן הרופא לא אישר לי לעבור הזרעה והורה לי לחכות חודש, עד להופעת הווסת הבאה.
לפני שבועיים אכן הייתה לי הפרשת הביוץ שציפיתי לה. אבל היום, במקום לקבל את הווסת שאותה הייתי אמורה לקבל בסביבות הימים האלו, פתאום הופיעה לי שוב הפרשת ביוץ. מאוד מוזר... בחיים לא קרה לי ששבועיים אחרי הפרשת ביוץ הופיעה אצלי שוב הפרשת ביוץ... האם יש לכם הסבר לזה? האם לדעתכם הדבר נובע מהציסטה שגרמה לשיבוש? מה עליי לעשות?
אשמח לתשובה.
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יתכן שמדובר בשיבוש של המעגל המחזורי-בצעי בדיקת דם כדי לנסות למקם את הסטטוס ההורמונאלי שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח בדיקת זרעסיון13/04/2017
אשמח לעזרה מה התוצאות אומרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הזרע לוקה בשתי מדדים חשובים-תנועתיות של הזרע,ושיעור התאים התקינים מבחינת מבנה תא הזרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת זרע
סיון14/04/2017תודה על המענה . אז במצב כזה ניתן לעשות השבחה והזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת זרע
סיון14/04/2017בעצם מה הפתרון כדי להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר14/04/2017קודם כל יכול להיות הריון טבעי.
שנית צריך לבדוק את שניכם ולהבין מה הבעיה .
לא כתבת כמה זמן את מנסה להרות.
אם הבעיה רק בזרע, אפשר לעשות הזרעות.
על סמך בדיקת זרע אחת מקרית אין אפשרות לומר כלום פרט לכך שזרע כזה צריך לתת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת זרע
סיון14/04/2017היי שוב אנחנו מנסים להרות במשך שנה וחצי ברוך השם יש כבר ילד אחד בבית ומאוד רוצים הריון נוסף אני מצרפת לך גם את הבדיקות דם שלי אולי זה יעזור להבין יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר14/04/2017הבדיקות בסדר ואת צריכה להיות הריון.
האם הלידה הראשונה הייתה רגילה?
אם הביוץ שלך תקין תעשי צילום רחם וטיפולי הזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת זרע
סיון14/04/2017הלידה הייתה לידת וואקום .והביוץ תקין תודה רבה על העזרה זה מה שאעשה באמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ביום ה 10 מהאוביטרלבטא13/04/2017
שלום רב,
ביצעתי בדיקת דם עשרה ימים מאוביטרל ותשעה ימים מההזרעה. תוצאה שלילית 1.2. האם התוצאה חד משמעית או שיתכן וכי ביצעתי את הבדיקה מוקדם הבטא תעלה?
אציין שהריון הקודם ביום העשירי מהאוביטרל בטא יצאה עשר.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש להמתין עוד לפיות 4 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי אבקש אזרתכםהדס13/04/2017
בת 30 להלן פרופיל הורמונלי שביצעתי ביום ה4/5 של המחזור
פרוגוסטרון- 2.5
Fsh-5.5
Lh-7.1
Dhea- sulphate-1.59
כמה שאלות
1. האם תקין ?
2. האם ניתן להסיק מכך שיש לי שחלות פולצסטיות , בתחילת מחזןר הטכנאית אומרת שיש לי המון זקיקים קטנים , יש שיער בפנים , מקבלת מחזור כל 35 ימים בערך .
3. מה זה dhea sulphate ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/20171.פרופיל הורמונאלי תקין
2.החל משנת 2003, סוכמו קריטריונים חדשים להגדרת התסמונת הכוללים הופעת 2 מתוך 3 התסמינים הבאים לפחות:
חוסר ביוץ כרוני
סימנים קליניים או ביוכימיים של היפר-אנדרוגניזם (למשל שיעור יתר, אקנה, שומן) כאשר מבחינה מעבדתית בודקים רמות טסטוסטרון ודהידרוטסטוסטרון.
תמונה באולטראסאונד של שחלות פוליציסטיות, ושלילת סיבות אחרות (כגון תסמונת קושינג, גידולים מפרישי אנדרוגנים ועוד). שחלה פוליציסטית לצורך הגדרה זו היא שחלה הכוללת מעל 12 זקיקים קטנים בקוטר של 2-9 מ"מ, או עליה בנפח השחלתי מעל 10 מ"ל (מספיק בשחלה אחת לצורך ההגדרה).
3.DHEA-דהידרו אפי אנדרוסטדיון-הנו
די-הידרו-אפי-אנדרוסטרון DHEA
הפרוהורמון dhea מיוצר ומופרש בבלוטות יותרות הכליה, גם ברקמות המוח, ומכונה בשם: נוירוסטרואידים. ה-DHEA מקדם ליצירת הורמונים סטרואידים בגבר - טסטוסטרון ובאישה - אסטרוגן.
די-הידרו-אפי-אנדרוסטרון - הינו רכיב המקדם ליצירת הורמוני מין נקביים - אסטרדיול וזכריים - טסטוסטרון. dheas (קיצור של דיהידרואפיאנדרוסטרון-3-סולפט) הינו תוצר של dhea. שניהם יחדיו מהווים את תוצרי ההפרשה העיקריים של בלוטת האדרנל. הרמות של dheas בדם גבוהות פי 2 עד פי 500 מהרמות של dhea.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להפסיק לקחת את האוסטרופםאני13/04/2017
שלום רב
לצערי המרפאה של הרופא שלי סגורה עד אחרי החג ואין לי מושג עד מתי אמורה לקחת אוסטרופם.
החזרה של שני עוברים הייתה ב26.3, תודה לאל ההריון נקלט. כרגע לוקחת כל יום שני כדורים של אןסטרופם ונרות אטרוגסטן.
מבדיקת הדם האחרונה שבוצעה אתמול בטא מעל 1000
אסטרודיול 1310
פרוגסטרון 39
להמשיך לקחת הכל כרגיל? ואם כן עד מתי?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להמשיך לקחת לפחות עד לבדיקת האולטרסאונד שתזהה דופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ע"י רופא אחרמוריה13/04/2017
שלום לכם
הרופא שאמור לבצע לי את השאיבה נמצא בחו"ל
אשמח לחוות דעת על דר ערן הורוביץ -הוא אמור לבצע את השאיבה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רופא מנוסה בתחום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מוריה13/04/2017תודה רבה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיפת דאודורנט ספריי בהריוןליאור13/04/2017
שלום רב,
כרגע ממש בתחילת הריון ראשון.
בטעות שאפתי דוארדוראנט ספריי בזמן התזה, אפילו קצת השתעלתי מזה.
רציתי לדעת האם זה יכול חלילה להזיק להתפתחות של העובר???
ממש בלחץ!! אשמח לתשובה!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מטיפולי הפריה
וון13/04/2017האם הריון שנוצר מטיפולי הפריה בשיטת איקסי הוא הריון שצריך להתייחס אליו בצורה שונה מהריון רגיל או שמא זהו הריון רגיל לכל דבר?
הכוונה היא לבדיקות וכן להתנהגות האישה במהלך ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר13/04/2017כמו הריון רגיל לכל דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
פרופ` דוד בידר13/04/2017לא יזיק ולא יגרם כל נזק.
לא יזיק כלל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת פרוטוקול - כמה שאלותאני12/04/2017
1)אם אני מבינה נכון, בגיל מבוגר עדיף פרוטוקול קצר עם אנטגוניסט. אבל לפי מה מחליטים עם מה עושים את הסטימולציה? לדוגמה מה ההבדל בין פרוטוקול שמהיום הראשון מזריקים מנופור, לבין פרוטוקול שמתחיל בגונל ואז עוברים למנופור?
2) במידה והFSH בגבול העליון של הנורמה, אפשר לשקול פרוטוקול ארוך בגיל מבוגר?
3) איזה פרוטוקול עדיף במקרה של אדנומיוזיס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר13/04/2017אין פרוטוקול אחד למצבך.
כל רופא שוקל מה לתת לפי הבנתו וניסיונו.
אפשר לתת פרוטוקול ארוך או קצר.
יש המוסיפים בהמשך מנופור כי יש בו שני הורמונים לעומת גונל פ שהוא רק הורמון אחד.
באופן עקרוני הפרוטוקולים והתרופות יתנו אותו גירוי לשחלות..
הפרוטוקול צריך להיות לפי התגובה שלך לפרוטוקול ולכן משנים עד שהרופא מרוצה מהתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי פרוטוקול או להמשיך בקיים?אני12/04/2017
שלום, כאשר במשך מספר טיפולים יש תגובה טובה מבחינת כמות ובשלות הביציות, אחוז הפריות גבוה ועוברים יפים, אבל אין הריון, האם מומלץ לנסות לשנות פרוטוקול, או להמשיך באותו פרוטוקול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר12/04/2017תלוי ברופא המטפל שלך .
אם העוברים יפים אז שינוי בפרוטוקול לא ישנה כלום.
צריך לעבור על החומר כדי להבין למה אין הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אופטלגין בתחילת הריוןאני12/04/2017
שלום רב
אני כרגע ממש בתחילת הריון ולפני שגיליתי שאני בהריון כאבה לי הבטן ונטלתי ביום אחד שני כדורי אופטלגין בהפרש של מס׳ שעות כמובן.
רציתי לדעת האם זה מסוכן לעובר?
בנוסף כשהייתי בטיפולים בערך שבוע לפני שאיבת ביציות הזרקתי דקפפטיל וגונאל ונאלצתי לקחתי שני כדורי ורמוקס נגד תולעים פעמיים, האם זה יכול היה חלילה להזיק לעוברים מעצם העובדה שהכדור נלקח במהלך ההזרקות והתפתחות הביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מטפלים
אני12/04/2017תודה!!אשמח לדעת איך אפשר לטפל בתולעים בזמן הריון?
טיפול בתולעים בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017הטיפול הוא טבעי- לצרוך מזונות שיסלקו אותם ממערכת העיכול כמו שום טרי או זרעי דלעת לא קלויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך דימום אחרי ציטוטקלירי12/04/2017
ביום שלישי לקחת ציטוטק ובחמישי בבדיקת אולטראסונד נאמר לי שהכל נקי
1. האם יש סימנים המעידים על כך שנשארו שאריות(חוששת שנשארו) ?
2. מה משך הדימום לאחר נטילת ציטוטק?
3. מתי מותר לקיים יחסי מין לאחר ציטוטק?
4. האם ניתן כבר לעשות בדיקת בטא לבדוק אאם הבט התאפסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה לאחר ציטוטק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/20171.המשך דימום מוגבר,ממצאים באולטרסאונד,בדיקת ביטה בערך גבוהה
2.אם התרחשה הפלה מליאה כ-10 ימים
3.לאחר כ-10ימים
4.אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הפלה לאחר ציטוטק
לירי12/04/2017במועד ההפלה הבטא היתה 4000. מהי בטא תקינה 8-9 ימים אחרי ציטוטק?
הערך צריך לרדת לערך של שלוש ספרות עד להתאפסות תוך שבועיים שלושה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא מהיום
לירי13/04/2017בדיקת בטא מהיום - 61. מתי לעשות שוב כדי לוודא שהבטא מתאפסת?
תוך כמה זמן צפוי להגיע מחזור אחרי איפוס בטא והאם ניתן לנסות להרות לפני המחזור ומיד עם התאפסות הבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד לפחות 10 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת אנדומטריוזיס ודלקות בשתןאילנה11/04/2017
שלום ,
עברתי שתי ניתוחים להסרת אנדומטריוזיס והדבקויות.
מאז מידי חודש סובלת מתסמינים של דלקת בשתן ללא כל חיידק .אני עוברת טיפולי פוריות . מה ניתן לעשות על מנת למנוע את התסמינים האלו כל חודש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
פרופ` דוד בידר12/04/2017יש לפנות לטיפולי רפואה משלימה .
יש, למשל לשתות יותר חמוציות.
תכנסי לבתי טבע לבדוק מה עוד יש להם לעזור לך בעניין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת מאוד לפני ביוץמאיה11/04/2017
שלום וחג שמח לפרופסורים.
לאחר מינון נמוך של איקקלומין (חצי כדור ליום) כנראה שהביוץ שלי היה ב27-28/3 (בדיוק לפני שבועיים). ב27.3 עשיתי u.s שהראה זקיק בגודל 21 מ״מ ורירית 6.2 ובבדיקות דם הE2 היה 1216, Lh 7.8, ופרוגרסטרון קטן מ-0.8
נאמר לי כי כנראה שאני ממש לפני ביוץ ולכן עבדנו על זה באותו יום וביום למחרת. היום בבוקר עשיתי בדיקת היריון ביתית שיצאה שלילית ומצד שני לא נראה שהוסת תגיע בקרוב. אני מאוד מבולבלת מזה. אודה לתשובתכם מה לדעתכם קורה אצלי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
פרופ` דוד בידר12/04/2017לפי דעתי. ביוץ היה ב 29 למרץ ואחרי שבועיים צריכה להגיע וסת.
אם תוך 3 ימים לא יהיה דימום תעשי בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - בדיקות היריון
מאיה12/04/2017תודה על המענה.
עשיתי הבוקר בדיקת דם שיצאה שלילית ועשיתי גם בדיקת הורמונים.
E2- 139
PROG- 5.4
LH- 4.5
האם זה אבוד לחודש זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר12/04/2017לפי הבדיקות את אמורה לקבל וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי - יום שני או שלישי לוסת?שרית11/04/2017
שלום רב,
רציתי לשאול האם יש הבדל בין ביצוע פרופיל הורמונלי ביום השני לעומת היום השלישי לוסת (עם דגש על רמת ה-FSH)?
מתי עדיף לבצע את הבדיקה (על מנת להשיג את רמת ה-FSH הנמוכה ביותר שניתן)?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר12/04/2017אין הבדל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)
.jpg)