מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלת בטא אחרי החזרת עוברים במחזור ivfא.י29/12/2016
הוחזרו 2 עוברים בתאריך 16.12 נשאבו בתאריך 13.12 התקבלה בטא 489.11 האם תקין ? האם יכול להיות שזה תאומים? ובמידה וכן הריון איזה שבוע זה נחשב. תודההה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין,קיימת אפשרות גם של היריון תאומים,הינך בשבוע 4
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבדיקתה היום התקבלה בטא 966 זה לאחר יומיים מבטא קודמת הריון תקין ? יש אפשרות להסיק מכך לגבי תאומים?
א.י30/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היריון תקים,לא ניתן לקבוע בוודאות בשלב זה על היריון תאומים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב תודה על המענה קודם כל... האם בתחילת שבוע 5 כבר יצריכים לראות שק הריון?
א.י04/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום ביצעתי בדיקת בטא יצא 5753 זה תקין לשבוע 5+2 ?
א.י05/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב חזקים אחרי החזרהלילך29/12/2016
שלום,
בת 27 אחרי החזרה של 2 מוקפאים בלסטוציסטים...
11 יום אחרי החזרה כאבים חזקים בגב התחתון(הרחם שלי אחורי)
זה כאב מאוד חזק לא כמו במחזור...
האם זה סימן לאי הצלחה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין לסמוך על ממצא הקליני כמדד להצלחה או לא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח התוצאה בבקשבהקרן29/12/2016
בוקר טוב. ערכתי את הבדיקה הזאת. אשמח לפענוח התוצאה. מה זה אומר?
ANTI MULLERIAN HORMONE* 0.76 UG/L
יש לציין שאני בת 42.5 ומעוניינת בילד נוסף.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר ברזרבה שחלתי נמוכה,אם כי עדיין קיים פוטנציאל להיריון גם ברזרבה הקיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שעה צריך להזריק?דנה28/12/2016
היי קיבלתי פרוטוקול ראשון . אז ככה אני בת 27 בעלי בן 32 עושים הפריה לצורך אבחון טרום השרשה . מהיום השני למחזור אני אמורה להתחיל עם גונל 15 וביום השישי להתחיל אורגלוטרן 0.25 אחות אחת אמרה לי שזמן הזריקה אמור להיות אחרי 15:00 ואפשרי עד 22:00 ואחות אחקת היום אמרה לי שהאופטימלי הוא בן 16:00 ל20:00. מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזריקי כל יום בשעה פחות או יותר קבועה,לצורך העניין ב-5 אחה״צ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של סימני הריון שנעלמוסיגל28/12/2016
לרופאים שלום, אני בהריון צעיר מאוד, אחרי החזרת בלסטוציסט ב-07.12, נצפה שק הריון וחלמון ב-26.12. עד עכשיו הייתה לי כל הזמן רגישות מאוד גדולה בשדיים, ומין לחצים ודקירות בבטן התחתונה. היום פתאום הכל נעלם. מהבוקר הבטן מרגישה רגיל לגמרי, וגם הרגישות בשד נעלמה במהלך היום כמעט לגמרי. האםיש לזה משמעות, יש לי מה לדאוג לתקינות ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כן אודה לעזרתכם בחישוב גיל הריון
סיגל28/12/2016כאמור, החזרת בלסטוציסט ב-07.12 שהתבצעה על ביוץ טבעי, וסת אחרונה ב-20.11.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע 4+5
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ובינתיים כל הסימנים חזרו ובגדול...
סיגל29/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה ירודה וסיכויי הריוןעדידוש28/12/2016
שלום רב, אני עוקבת מזה זמן אחר השאלות ותשובות בפורום. די נדהמת מהתגובות המוחלטת שלכם ובעיקר של ד"ר בידר לגבי סיכויים אפסיים של כניסה להריון עם fsh גבוה והמלצה מיידית לתרומת ביצית. רציתי לשאול מדוע, כי בפורומים אחרים אני קוראת על הצלחות רבות לבנות עם fsh גבוה לאחר טיפולים. כמו כן לפי הבנתי רזרבה ירודה יכולה להעיד על מיעוט ביציות, אך לאו דווקא על איכות ירודה...אשמח להסבר מדוע אתם מייחסים רזרבה ירודה לכישלון מוחלט להרות. תודה
גיל ורזרבה שחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2016רזרבה שחלתית ירודה בגיל צעיר אינה חמורה כל כך מבחינת הפרוגנוזה להשגת היריון כמו שהדבר קורה בגיל מתקדם יותר,בין סיבות לירידה בפוריות עם העליה בגיל האישה-כאמור ישנה ירידה דרמתית ברזרבה השחלתית,ובמקביל ישנה פגיעה הולכת וגוברת באיכות הביציות, הן מבחינה מורפולוגית והן מבחינה גנטית. הפגיעה בביציות מתבטאת בהפרעה בסיבי הכישור, החשופים לפגיעות לתהליכי חמצון על ידי רדיקלים חופשיים הנוצרים בביציות – ושיעורם גדל ברבות השנים”.
“פגיעה של רדיקלים אלה מתחילה מראשית החיים ומתגברת עם השנים, עד שפגיעותיהם הופכות מהותיות יותר וכוללות, בין היתר, פגיעה בחלוקת ההפחתה של הביציות ובמיטוזה שלהן. בשל כך, נוצרות ביציות עם מטען גנטי פגום, עם גרעין תאי פגוע ועם מספר כרומוזומים בלתי תקין. כמו כן, ישנה פגיעה בגופיפי האנרגיה של הביצית. אלה הם המיטוכונדריות. ישנו דלדול של המיטוכונדריות וישנה פגיעה ב-DNA, מה שמוביל לירידה בשיעור ההשתרשות של הביציות ולעליה בשיעור ההפלות של העוברים”.
“מאמר חדש שהופיע בחודש יוני 2015 במגזין החשוב ביותר בתחום הפוריות Fertility and Sterility מספק את התאוריה השופכת אור על אחד ממנגנוני ההזדקנות של הביציות והנזק המצטבר לאיכותם וכושרן הפריוני. לא מעט מחקרים מצביעים חד משמעית על חשיבותן של הביציות בהתהוות עובר תקין ובעל פוטנציאל השתרשות טוב יותר, בעוד שלרחם ישנה משמעות פחותה בירידה בשיעור ההשתרשות”.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם לפני טיפולקרן27/12/2016
בת 39 לקראת טיפול ivf מס 6.
רירית רחם ביום ה7 -6.
ביום ה8- 8 לא סדירה.
מה פירוש רירית לא סדירה? זו פעם ראשונה שזה קורה.
האם זה יכול לפגוע בטיפול?
אוסיף שלפני שבועיים עברתי בדיקת היסטרוסקופיה שיצאה תקינה.
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הרירית אינה סדירה,ראוי לבצע בדיקת היסטרוסקופיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היסטרוסרופיה
קרן27/12/2016בדיקת היסטרוסקופיה מלפני שבועיים -תקינה.
מה המשמעות של ריריץ לא סדירה במקרה הזה? והאם יכולה לפגוע בטיפול הנוכחי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונד ובדיקות דםשרה27/12/2016
שלום רב,
אני לפני החזרת עוברים מוקפאים ( על בסיס מחזור טבעי)בע"ה. רציתי לדעת איך הבדיקות הנ"ל מתפתחות:
ביום ה 3 למחזור-
רירית - 2.1, זקיק בודד- 9.5
P- 0.65
E2- 114
LH-4.5
ביום 10 למחזור- רירית 6.4 זקיק בודד 13.4
P-0.21
E2-281.4
LH-19.6
ביום 12 למחזור- רירית 6, לא נראה זקיק
E2- 177.8
P- 1.11
LH- 51.7
איך זה שנעלם הזקיק? והאם אני קרובה לביוץ? האם יש להמשיך בבדיקות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתקבל הרושם דהליך הביוץ שלך צפוי תוך 28 24-שעות מהבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שרה28/12/2016שלום רב, אם העוברים בני 3 ימים, חייבים להחזיר תוך 3 ימים מהביוץ? ואם זה נופל על יום שבת מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדון עם הרופא בנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שרה29/12/2016האם מותר לקיים יחסים לפני החזרה של מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שרה29/12/2016בדיקות דם מהיום- E2- 124.8. P- 4.12. LH- 15.7.
בUS- רירית 6.8 וזקיק בודד 16.1.
לאור הבדיקות הקודמות גם ששלחתי מקודם, אני מניחה שכבר היה ביוץ. העוברים המוקפאים בני 3 ימים וההחזרה לפי החישוב שלי תהיה בשבת. מכיוון שזה לא אפשרי בשבת האם אפשר להפשיר אותם ולגדל אותם לבלוציסט ואז להחזיר אותם ביום הרביעי לביוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרה30/12/2016לגבי הבדיקות דם, למה הE2 יורד והזקיק 16.1. אין סינכרון בין הבדיקות. הבדיקות הקודמות נמצאות בהודעה הראשונה. האם תוכל לצפות בהם ולהגיד לי מה קורה כאן? ומה ההמלצה שלך להמשך. תודה רבה.
התגובה ההורמונאלית שלך אינה תואמת הליך ביוץ מובהק הן מבחינת גודל הזקיק ,עובי רירית הרחם ורמות ההורמונים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות. המשך שאלה.
שרה30/12/2016תודה על התשובות. אז מה עושים? מה המלצתך?
זה על בסיס מחזור טבעי היות ולא מומלץ לי הורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכול אפשרי,עלייך לדון בכך עם הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרה01/01/2017שלום רב,
היום ביצעתי שוב US ובדיקות דם, להלן התשובות-
E2-221.3
P-11.49
LH-11
באולטרסאונד-רירית סדירה 6.4.
שרירן S/S בפונדוס 16*24 מ"מ- ממצא לא חדש.
מימין ללא זקיקים. משמאל זקיק בודד 19.4*17.4 מ"מ.
ללא נוזל חופשי.
לאור הבדיקות הקודמות שמופיעים בהודעותיי, אשמח לשמוע את חוות דעתך ומה המלצתך. האם ניתן לבצע החזרה של עוברים מוקפאים? יש לציין שאני בת 48 וזה על בסיס מחזור טבעי . אשמח לשמוע מה דעתך? והאם יש סיכוי להחזרה עכשיו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
שרה01/01/2017שכחתי לציין שהיום זה יום 17 מהמחזור.
הרירית דקה ,ומסתבר שבייצת כבר,הייתי שוקל לדחות את הטיפול במחזור הנוכחי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שרה02/01/2017תודה. רציתי רק לדעת במחזור הבא אתה חושב שאוכל להמשיך טיפול במחזור טבעי או שאצטרך לקחת הורמונים?
אני אמורה לקחת מדבקות אוורל אך רופא כירורג לא כל כך ממליץ לי. מה המלצתך? יש סיכוי בגיל 48 עם מחזור סדיר לעשות החזרה של עוברים מוקפאים במחזור טבעי, ולאור הבדיקות ממחזור זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אופן הטיפול בך חייב להיות לפיתפיסתו של הרופא המטפל שלך שמכיר אותך מקרוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל כתמיכה לאחר הזרעהעדי27/12/2016
שלום רציתי להבין איך אוביטרל שמשמש להשראת ביוץ משמש גם כתמיכה לאחר הזרעה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר27/12/2016בהזרעות לא צריך שום תמיכה.
בעל מקרה נותנים את הזריקה כדי ״לתמוך״, כביכול, הגופיף הצהוב , שזה הזקיק ממנו חרגה הביצית.
כמו שאת כותבת אין שום הסבר למתן הזריקה במחזורי הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל F- סיכויי הצלחהמגי27/12/2016
שלום פרופ',
מהם סיכויי ההצלחה עם זריקות גונל F עבור אישה מבייצת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל
פרופ` דוד בידר27/12/2016זוהי שאלה כללית.
צריך להבין מה הסיבה שנותנים את זה לאישה מבייצת.
ובאופן כללי הסיכויים הם אינדיבידואלים לזוג המטופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין 3 פעמים ביוםאשרת27/12/2016
שלום פרופ',
אני בת 40.6 התחלתי שוב טיפולי פוריות אחרי שאיבה נתבקשתי לקחת 3 פעמים ביום אנדומטרין ונאמר לי לנוח 10 דקות אחרי לקיחה.
שאלותי:
1. האם מנוחה הינה רק בשכיבה? כלומר אם לוקחת צהריים בעבודה ויושבת אחרי זה תקין?
2. אם אקח אחד בסביבות 5:30-7:00 בבוקר ואת השני רק ב 17:00-18:00 בערב ואז לפני שינה עוד אחד זה בסדר?
3. מבינה שהשעות צריכות להיות קבועות. איזו סטייה של שעות מקובלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל משמעות לטווחי הלקיחה,אין צורך לנוח,בכל מקרה ספיגת המינון היומי דרך הנרתיק תהיה זהה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך צוואר הרחם לתחילת הריוןטלי27/12/2016
שלום רב
לפני כ -3 חודשים באולטרסאונד שעברתי עקב חשש לשארית אחרי הפלה הרופא ציין שאורך צוואר הרחם 27.5 מ"מ.
היום בשעה טובה אני בשבוע 8 להריון חדש לאחר IVF.
האם אורך צוואר הרחם כפי שהוא נמדד לפני 3 חודשים לא קצר נורא להתחיל איתו את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה של ההיריון לאורך הצוואר אין כל משמעות,אולם יש לבצע את המעקב בשלבים יותר מתקדמים של ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחר והפסקת טיפול פרוגונובהמישהי26/12/2016
היי קיבלתי מחזור ב23.11 .
התחלתי טיפול פרוטוקול ארוך.
הטיפול הוא סינרל, ופרוגונובה ...ועכשיו יש לי איחור במחזור של 4 ימים הרופא אמר לי להפסיק את הפרוגונובה .ולחכות למחזור אבל הוא לא מגיע .וגם עשיתי בדיקות דם ואולורסאנד שהעובי הרירית שלי היתה 15 .
אני לא מבינה למה אני לא מקבלת מחזור מה גורם לזה להתעקב .ועד מתיי יכול להיות שיהיה לי עיקוב במחזור .
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכתי היא שהמחזור יגיע שתושלם האפקט של של נטילת הסינרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסונד ביום השלישי של המחזורנטשה26/12/2016
אני לפניי טיפול ivf רציתי לברר אם את האולטראסונד אני צריכה לעשות עד היום השלישי של המחזור?הבנתי נכון?
בהחלט ,לפני התחלת הטיפול,וכמובן בהמשך לפי הצורך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להחזיק הריון בגיל 41אני26/12/2016
בת 41. נכנסת להריון באופן ספונטני אבל מפילה עוד לפני צפיית דופק.
מה הצעד הבא כדי להחזיק הריון?
פרופיל הרמונלי תקין ביום ה 3 של המחזור תקין, אין בעיות גנטיות ידועות (יש לידה אחת תקינה), צילום רחם והיסטרסקופיה אבחנתית תקינים למרות מספר שרירנים שנאמר שלא אמורים להפריע. קרישיות יתר גבולית אבל נאמר שבעית קרישיות בדר"כ מתאפיננת בהפלות מאוחרות יותר ואני מפילה עוד בטרימסטר הראשון. זרע מורפולוגיה נמוכה (אבל נכנסת להריון ספונטני).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוייך לשמור היריון הינם פחותים מ-50% בתחשב בגילך ונתוני הרקע שציינת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בכל 0זאת אפשר להביא עוד ילדים
אני27/12/2016אז מה ניתן לעשות אם רוצים עוד ילדים כדי לשפר סיכוים?
דבקות במטרה ורופא טוב תשיגי את המטרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)