מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא שלא הכפילה החזרת עובריםטלי06/12/2016
שלום
22.12.16 - החזרת עובר יום 5. יום ראשון בטא 495. אסטרדיול 10200. היום בטא 770 , אסטרדיול ירד ל 9087. בשתי הבדיקות פרוג' מעל 190.
לא טוב, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי בדיקת אולטרסאונד בתחילת השבוע לזיהוי שק היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיתוי הזרעה - האם בזמן המתאיםדנה06/12/2016
שלום רב,
היום היה זקיק 20 מ"מ, רירית 6 מ"מ. LH היה 7.4, אסטרדיול 895, ופרוגסטרון 1.5. נאמר לי להזריק היום אוביטרל בצהריים והזרעה מחר. בתחושה שלי זה יום מוקדם מדי - האם אני צודקת? האם נכון יותר יהיה להזריק היום בלילה ולעשות הזרעה בחמישי בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להזריק מחר-7/12 ולבצע הזרעה ביום ו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הריון שנעלמו בשבוע 4שירן06/12/2016
שלום פרופסור
שלוש שנים בטיפולי פוריות ולפני כשנה היה לי הריון שלא התפתח בשבוע 6 .
עכשיו בהריון לפי הבטא בשבוע 4 והרגישות בחזה שהייתה לי ירדה משמעותית וגם הנפיחות בבטן. האם יש סיבה לדאגה? אני ממש מוטרדת.
תודה שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין לסמוך על ממצאים קליניים כמדד לאיכות ההיריון,בצעי בדיקת ביטה ובבוא הזמן אולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות אלכוהול מסוכנת לפני קבלת תשובה חיוביתמתי06/12/2016
שבוע לאחר החזרת עוברים, כיבדו אותי בבירה ללא אלכוהול. לאחר לגימת כ100 מ"ל, חצי כוס קטנה, גיליתי שמדובר בבירה עם חמישית מכמות האלכוהול הרגילה ולא לגמרי בלי אלכוהול. האם יכול להגרם נזק לעובר? מהי כמות אלכוהול מסוכנת בכלל? האם גם כמה ימים לפני קבלת תשובה חיובית אסור לשתות אלכוהול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול
פרופ` דוד בידר06/12/2016כמות האלכוהול ששתית לא גורמת לכלום.
הנס לעובר נגרם כאשר האישה אלכוהוליסטית.
שתית כוסית פה ושם לא מזיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי נטילת דקאOdi05/12/2016
אני אחרי פרוטוקול ארוך שבו לקחתי דקא.
ההפריה לא הצליחה לצערי .והפסקתי תמיכה .אחרי
יומיים קיבלתי מחזור שנמשך 3ימים ונגמר.
האם זה בגלל הדקא??
תוך כמה זמן צפויה לקבל שוב מחזור.??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקה
פרופ` דוד בידר06/12/2016תלוי איזה דקפפטיל לקחת
אם זוהי זריקה חד פעמית הרי שזה מונע ביוץ עצמוני למשך כחודשיים וחצי.
אם הזרקת כל יום דקה 0.1 אזי הוסת תגיע כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניגוב בטן במטלית אלכוהול-פגיעה בהריון?תור05/12/2016
קיבלתי אתמול תוצאת בטא חיובית. היום, עקב גירוי בעור, ניגבתי את הבטן התחתונה עם מטלית חיטוי אלכוהול- מאז אני מוטרדת האם זה יכול להספג בעור הבטן התחתונה, ולפגוע בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטלית אלכוהול
פרופ` דוד בידר06/12/2016לא יקרה שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה והחזרת מחזור לשם הקלטותעומר05/12/2016
שלום:)
אני מניקה בהנקה חלקית (משלבת מוצקים) את בני בן השנה ושבועיים.
אני מעוניינת להיקלט להריון נוסף אך טרם קיבלתי מחזור.
ביצעתי בדיקות הורמונים לפני 3 שבועות ואלו היו התוצאות:
LH 8.5
Fsh 8.9
E2 קטן מ 100pml
Progresteron קטן מ 0.8 nml
האם אין מנוס מלהפסיק להניק?
האם יש דרך אחרת לזרז את חזרת הווסת?
נב
גם את בני הריתי בעזרת הזרעות, כאשר לא נמצא בעייה אצלי או אצל בעלי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מנוס מהפסקה מוחלטת של ההנקה על מנת להסדיר את תהליך הביוץ הטבעי שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
עומר05/12/2016תודה על התגובה המהירה!
האם על זה מצביעות תוצאות הבדיקות? (לא הצלחתי ליצור קשר עם הרופא המטפל שלי ואיני יודעת לקרוא אותן)
יש דרך שאינה טבעית ולא תפגע בהנקה?
תודה שוב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט,טרם החל מעגל ההורמונאלי החודשי שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור לאחר הפסקת טיפולאני05/12/2016
החודש עשיתי טיפול עד סופו פרוטוקול ארוך סיימתי את כל הטיפול מלבד אוביטרל והטיפול הופסק ב 15 לנובמבר כי היו 3 זקיקים ששניים מהם נעצרו על 13 ו 14 והזקיק השלישי היה 19 והסכימו לשאוב לי אותו רק ללא הרדמה מכיוון ולא הסכמתי ללא הרדמה אז הטיפול הופסק ללא שאיבה... מתי אני אמורה לקבל מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בין שבועיים לשלושה לאחר המועד שהיית צפויה לבצע את שאיבת הביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני06/12/2016תודה רבה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של כמה שעות בנטילת תמיכה בתחילת הריוןמיכל05/12/2016
שלום אני בת 41 הריון ראשון בעקבות ivf סבב רביעי. שבועה 6+1 נוטלת כתמיכה 4 טבליות של אוטרוגסטן 2 בבוקר ו 2 בערב בסביבות השעה 6. לפני יומיים שכחתי לקחת את התמיכה בערב ונזכרתי רק 5 שעות מאוחר יותר בסביבות 11. איזה נזק יכול להגרם בעקבות זאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שום נזק לא יגרם מהעיכוב של נטילת התמיכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר בטיפול IVFל04/12/2016
שלום
היום החזירו לי עובר בטיפול ivf. נאמר לי שעליי לקחת עוד יומיים אוביטרל ודקפפטיל ולחזור בעוד שבועיים לבדיקת דם לבדיקת הריון.
האם אני יכולה לחזור לשגרה ולעלות 3 קומות בבינין, לסחוב סלים מהקניות, לנקות את הבית, או שעדיף שבמהלך השבועיים הקרובים אנוח ובכלל לנוח בשלושת החודשים הראשונים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולה להתנהל כרגיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שקיפות עורפית בגיל 32,האם התוצאות תקינות?ענבל04/12/2016
שלום רב,
אני נמצאת בהריון לאחר טיפולי ivf עם עובר אחד.
תוצאות שקיפות העורפית באולטרסאונד:
crl:61.7 ו- nt:1.20mm
תוצאות בדיקת הדם שליש ראשון:
MoM ריכוז בדיקה
0.38 PAPP-A 841.9 mU/L
0.64 Free βHCG 19.7 ng/mL
0.95 NT 1.2 mm
תסמונת דאון:
הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בלבד 1:650
הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בשילוב תוצאות בדיקת השקיפות העורפית 1:5600
טריזומיה 18: הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בשילוב תוצאות בדיקת השקיפות העורפית 1:10000
האם התוצאות תקינות?
תודה רבה מראש ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התוצאה תקינה מבחינה סטאטיסטית ההסתברות לתסמונת דאון או 18 נמוכה ב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רחם מספיקה לוודא תקינות?הילה04/12/2016
שלום,
עברתי צילום רחם והבדיקה יצאה תקינה בעלי עבר 2 בדיקות זרע שיצאו לצערי שליליות לא נמצא זרע בכלל.. היום הייתי אצל רופא הנשים שלי והוא אמר לי שאין לי יותר בדיקות לעשות שאצלי הכל תקין ויש צורך לטפל רק בבעלי האם זה נכון? האם רק בדיקת צילום רחם מספיקה לדעת שהכל תקין? אין צורך בבדיקות נוספות בשבילי? אני מפחדת שנתמקד רק בבעלי ואז שנגיע להפרייה יתגלו דברים אצלי.. בנוסף אשמח לדעת מה השלב הבא אצל בעלי? לאן עליי לפנות לרופא פוריות/ אורולוג/ מומחה פרטי/ איזה בדיקות עלינו עוד לעשות? אני קצת מבולבלת ולא יודעת ממי לבקש שיעשה לי סדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלייך לפנות למומחה פריון על מנת להשים את בדיקות השגרה + בדיקת פרופיל הורמונאלי,באשר לבעלך חזקה על המומחה לפריון שיבצע בירור של המצב שהביא לאזוספרמיה(העדר תאי זרע בשפכה)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות לגבי פוריות הגבר
הילה09/12/2016תודה רבה על התשובה.. פניתי לרופא מומחה פוריות הוא נתן לי בדיקות המשך בשבילי והמליץ על ניתוח לבעלי למציאת זרע.. במקרה של בעלי האם לדעתך מספיק ללכת למומחה פוריות או שכדאי ללכת למומחה פוריות לגבר ? בנוסף בחודשיים האחרונים ( בין הבדיקות זרע) בלי לקח תוסף sp vital לייצור זרע האם לדעתך כדי להמשיך לצרוך את התוסף כדי להגדיל סיכויים ?
שאלה נוספת שנינו כבר לא צעירים ( אני בת 30 ובעלי בן 32) איפה לדעתך כדי לבצע את התהליכים בציבורי או בפרטי כדי שחלילה לא יתפספסו דברים ..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חזקה על מומלה הפוריות שיתן מענה גם לבעייתו של בעלך,מבחינה רפואית לא יהיה הבדל בין המערכת הפרטית לציבורית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כאבים אודה לתשובהדניאל04/12/2016
שלום רב,
זה נורמלי שבשבוע 11 פלוס 1 יש לי כאבים עדינים בבטן כאילו אני הולכת לקבל? לא משהו מטורף פשוט כאב עדין כאילו הולכת לקבל.. בהתחלה היו יותר ימים כאלו. אני צריכה לדאוג?
תודה רבה!
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זוהי תחושה שכיחה במהלך הטרימסטר הראשון של ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
דניאל05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כמעט על החודשמאיה04/12/2016
דר שלום
הפסקתי עם גלולות לפני שנה לאחר שימוש של 8 שנים. מאז מנסה להכנס להריון ללא הצלחה.
מאז יש לי ווסת של 17-18 יום, לאחר מכן מתרחש ביוץ תקין, לאחר שבוע יש הכתמות דמיות שנפסקות אחרי יומיים, ו12 יום מהביוץ מקבלת מחזור. פרוגסטרון שבוע אחרי הביוץ היה 22. האם בעקבות הפרוגסטרון הנמוך אני לא מצליחה להיקלט? האם שמעת על נשים שבעקבות פרוגסטרון נמוך לא הצליחו להיקלט ואחרי שקיבלו טיפול פרוגסטרון כן הצליחו? מיואשת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מטרוראגיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2016הרקע לדימום אינו ברור,יש לבצע מעקב אחרי המעגל המחזורי שלך ולהעריך את מצבך,בכל מקרה אם הבעיה הינה הורמונאלית בלבד היא ניתנת לפתרון טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקקלומין גורם לגודשמאיה04/12/2016
1. האם לפני מתן הטיפול חייב לבצע בדיקת שד?
הרופא הסביר שנתן לי לעשות כירורג שד בגלל שהאקקלומין יכול לגרום לגודש..
אבל אחרי פעמיים של טיפול אצל רופא אחר (פרופ') לא היה שום גודש וגם הפרופ' לא נתן לי לעשות בדיקת שד..
וגם אם זה עלול לגרום והרופא החדש רק רוצה לטובתי, לא הגיוני יותר שהבדיקה תהיה אחרי הטיפול באקקלומין ולא לפני?! כי לפני ברור שאין כי עוד לא התחיל הטיפול??
2. בטיפול באקקלומין האם לא חייב לעשות בדיקת דם (פרוג'+אסטרו') בנוסף לאולטרסאונד בשביל לאתר ביוץ? ניתן לסמוך על בדיקת אולטרסאונד בלבד? ככה עשה הפרופ' שהייתי אצלו ואילו הרופא החדש אמר שזה מיותר הבדיקת דם כי הערכים יכולים לרדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקכלומין
פרופ` דוד בידר04/12/20161.בדיקת שד הכרחית לפיי כל טיפולי פריון.
צריך לעשות דם ואולטרה סאונד בטיפולי אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מאיה06/12/2016אם האקקלומין יכול להשפיע על השד אז למה לא לעשות את הבדיקת שד אחרי הטיפול? לראות אם האקקלומין גרם לגודש..
הרי שלפני אקקלומין ברור שאין גודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת השד נועדה במקרה זה לשלילת ממצאים בשד המהווים הוראת נגד לטיפול עד לבירורם המלא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה06/12/2016אוקיי ואם הכל תקין מתחילים טיפול... ואם לא קודם מטפלים בשד..
מעניין שבפעם הראשונה שטופלתי באקקלומין - וזה היה פרופסור לא דוקטור! לא הפנתה אותי לשום בדיקה וישר התחלתי טיפול..
האם לפני כל טיפול אצטרך לעשות בדיקת שד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שד
פרופ` דוד בידר06/12/2016המטרה לשלול ממצאים בשד לפני טיפולים כדי לדעת מה הממצאים ולא אחרי טיפול שאז לא ברור האם יש או היה קשר לטיפולים.
באופן עקרוני הטיפולים לא משפיעים על גידולים בשד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)