מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איקקלומין עבור שחלות פוליצסטיותעדי22/12/2016
היי אני בת 26 עם שני ילדים (נקלטתי עם איקקלומין בשני ההיריונות של הילדים) מאובחנת בעלת שחלות פוליצסטיות .. קיבלתי מחזור ב15.12 והיום ביצעתי אולטראסאונד והטכנאית אמרה שאני בוודאות עם שחלות פוליצסטיות.אני רוצה להיכנס להיריון וכמו שזה נראה אצטרך גם הפעם איקקלומין.. האם חייב לשתות איקקלומין במחזור? או שאפשר לשתות גם אחרי מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקכלומין-שחלות פוליציסטיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2016מקובל להתחיל אותו ביום החמישי למחזור,אולם בהעדר ביוץ ובנוכחות שחלות פוליציסטיות ניתן להתחילו גם בשלב מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לחשב שבוע הריוןעמל22/12/2016
ב 20.11 מחזור אחרון
ב 30.11 החזרת עובר מוקפא
ב 14.12 בטא חיובי
היום us הדגים שק הריון בגודל 2.6 מ"מ ללא שק חלמון
לטענת הרופאים עדיין מוקדם לשק חלמון
אשמח אם תגידו לי באזה שבוע אני בדיוק
והאם הממצאים מתאמים לשבוע בו אני נמצאת ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 5+3
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הממצאים באולטרסונד מתאים לשבוע ?? האם היה צריך לראות עוד משו??
עמל22/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממצאים מתאימים לשבוע ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה לפני שאיבה - האם יש לבטל את השאיבה?פרופ` דוד בידר21/12/2016
שלום.
בת 30. מנסים להכנס להריון קצת מעל לשנה. לא מוסברים. כל הבדיקות תקינות.
סבב ivf ראשון. 3 ימים לפני השאיבה זקיקים יפים בשתי השחלות בין 18-22 ממ רירת 10 אבל פרוגסטרון קפץ ל 6 lh פחות מ 0.5. יום למחרת הפרוגסטרון על כבר ל 10.6
הרופא החליט בכל זאת לעשות שאיבה. באותו היום הזרקתי אוביטרל והגעתי לשאיבה כעבור 36 שעות. נשאבו 17 ביציות מתוכם 14 הופרו. כולם הגיע ליום 5 ו לדרגת בלטוציסט. 8 באיכות מצויינת וגם השאר טובים מאוד. הוחלט להחזיר עובר 1 מצויין יום 5.
השאלה היא מה הסיכוי של העובר הזה להשתרש? קראתי שפרוגסטרוו גבוה פוגע מאוד בביציות ובעוברים וסיכויים להשתרש קטן.. האם זה אומר שכל העוברים שהקפאנו ביום 5 לא טובים? האם היה בכל זאת צריך לבטל לדעתכם את השאיבה? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פר
פרופ` דוד בידר22/12/2016הדבר היותר נכון היה להקפיא העוברים ולהחזיר במחזור טבעי או תחליפי היות וסיכויי ההריון במצב כזה קטנים מאוד.
יתכן שבגלל שהיה לך מספיק עוברים החליט הרופא בכל זאת לנסות.
אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברגע שהפסקתי קיבלתי מחזורשירן21/12/2016
היי, בת 26 עם שנים ילדים. אני נטלתי גלולות סרזט מינואר 16 עד ספטמבר 16. הפסקתי את הגלולות כדי לנסות להיקלט להיריון ברגע שהפסקתי קיבלתי מחזור (ב21.9) ומאז לא קיבלתי מחזור עד 20.12 . ביצעתי בדיקות דם ביום השלישי למחזור כי בעבר היו לי שחלות פוליצסטיות. האם הבדיקות תקינות? התוצאות: Progesteron- 0.64 ng/ml E2- 36.41 pg/ml Tsh- 0.90 ulu/ml Lh- 4.9 mlu/ml Fsh-3.3 mlu/ml Prolactin- 8ng/ml Testosterone-0.20 ng/ml
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר22/12/2016הבדיקות מתאימות למצב של תחילת המחזור החודשי.
כאשר אין תהליכי ביוץ לא יגיע וסת.
תחזרי בעוד שבוע על בדיקות אסטרוגן ופרוגסטרון כדי לדעת האם את בתהליכי ביוץ או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ודקירות קטנות צד שמאל שבוע 5לולה21/12/2016
הריון ראשוו לאחר ivf
מההחזרה כאבי מחזור שלא מפסיקים
אתמול בטא 1200
מהבוקר כאבי מחזור ודקירות קטנות.
יש לי תור לאולטרסאונד עוד שבועיין.
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות
פרופ` דוד בידר22/12/2016בהריון ישנם כל מיני תופעות וגם אלו שאת מתארת וזה צריך לחלוף.
אם לא חולף או מתגבר אז יש להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לקחת אובריטול ולקיים יחסים?יעל21/12/2016
הייתי היום שוב במעקב זקיקים יצא זקיק 24 על 18ועוד זקיק 19על16,בדיקת דם יצא e2-1842, פוגסטרון קטן מ2,lh-10.3,החודש לקחתי אקקלואמין מתי אתה ממליץ לקחת אובריטול ומתי לקיים יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר21/12/2016אפשר היום להזריק ב, בצהריים ואז הבנות יהיה מחר בערב וזה בסדר,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת יעוץ?????דחוף
יעל21/12/2016האחות כרגע אמרה לי להזריק מחר זה נשמע בסדר מה אתה ממליץ עדיף היום או מחר? והיא אמרה לקיים יחסים ממחר והלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ` דוד בידר21/12/2016אפשר גם מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה הורמונלית והפרשות לאחר הזרעהמילנה21/12/2016
הזרעה טבעית ב 4/12.
תמיכה הורמונלית לאחר הזרעה בגלל הפלות בתחילת הריון.
אוטרוגסטן 200 פעם ביום וגינלי במקום פעמיים, האוטרוגסטן גרם לי לעייפות קשה ולכן הרופא אמר פעם ביום.
3 מזרקים של אוביטרל, חצי מזרק הזרקתי כל 3 ימים מהיום ה3 להזרעה.
אתמול בבוקר הפרשה חומה מעטה ראיתי שהוצאתי את המוליך.
היום בבוקר הפרשה חומה כמו לפני מחזור בתחתונית וגם המוליך יצא עם הפרשה רבה חומה. ביצעתי בדיקה ביתית היתה לחלוטין שלילית
הרופא ביקש להמשיך את הטיפול עד בדיקת הבטא מחר בבוקר.
האם יש עדיין סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר21/12/2016באופן עקרוני זה נוטה יותר לכוון אי הצלחה.
התמיכה במחזור טבעי, לרוב, היא לא מוסיפה.
צריך לברר סיבת ההפלות.
ואם כבר רוצים לתת את הורמון ה LH , אז צריך לתת פרגניל ולא אוביטרל.,להפלות חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון ביתית
מילנה21/12/2016בדיקת הריון ביתית נוספת חיובית פס בהיר מאוד אבל ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
פרופ` דוד בידר21/12/2016עדיף לבצע בדיקת דם מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ביום שישי עם מעט זקיקיםשיר20/12/2016
שלום,
היום ביצעתי מעקב הורמונים והתצאות הן:
שחלה ימין-17,16,16,16,15,13+ הרבה זקיקים קטנים
שחלה שמאל- 17,15,13,13,12 + הרבה זקיקים קטנים
E2-7015
פרוגסטרון- 1.3
השאלה היא- קבעו לי שאיבה ליום שישי... זה לא מוקדם מידי? יש מעט זקיקים לטעמי שיכולים להבשיל ליום שישי.
והאם הE2 הגבוה יכול להצביע על ביוץ עוד לפני יום שישי? אני לוקחת צטרוטייד.
חשוב לי לציין- יש לי שחלות פוליציסטיות, בשאיבה הקודמת שאבו לי 50 ביציות- חלק מהזקיקים היו בגודל 24....לכן זה נראה לי מוקדם.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ` דוד בידר21/12/2016באופן עקרוני היה צריך לשאוב ביום שבת אך הרופא חושש מהוצאת הרבה זקיקים וגירוי יתר שחלתי ובעקרון אפשר לשאוב ביום שישי ולהסתפק בפחות ביציות.
שיטה אחרת היא לשאוב ביום ראשון כאשר יש הרבה יותר זקיקים ואז להקפיא עוברים ולהחזירם במחזור תחליפי כאשר הגירוי יורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
שיר21/12/2016היתה לי עכשיו הפרשה שקופה כמו בביוץ, יכול להיות שבייצתי למרות שאני לוקחת צטרוטייד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר22/12/2016לרוב אין ביוץ תחת התרופה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות של סוף ביוץ לאחר הזרעהאביטל20/12/2016
שלום,
עברתי הזרעה לפני ימים אחרים שבוצעה ביום הביוץ .
מובן שעדיין לא ידוע לי אם זה נקלט.
בשלושת הימים שלאחר ההזרעה, הופיעו לי הפרשות מועטות ודלילות שאופייניות לסיום ביוץ. השאלה שלי: האם זה מרמז משהו? אולי מרמז על סיום ביוץ רגיל ללא הפריה? והאם הפרשה כזו בכלל תיתכן במקרה של הפריה ?
תודה מראש על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר21/12/2016הפרשות לא מרמזות על הצלחה או כשלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 14 להחזרת עוברלינוי20/12/2016
אני ביום 14 להחזרת עובר בלצוטיסט היום עשיתי בטא והיא הייתה 250.
הבטא תקינה?
הבטאות בהריונות הקודמים שלי בשלב כזה הגיעו כבר ל1000 פלוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט בטווח התקין,יש לעקוב ולראות את המשך עליית הביטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר-שאלה נוספת
לינוי20/12/2016זאת אומרת שאני אמורה לבדוק הכפלה ביום חמישי? לכמה בטא אני צריכה לצפות ביום חמישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגבו 500 יחידות ומעלה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בטא 250 יכולה להצביע על הריון כימי?
לינוי21/12/2016תודה רבה רבה לך על ההתייחסות והמענה..
למרות שהינך עסוק ולא מקבל שכר או תגמול על כך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להרות אך ללא הצלחהשירה20/12/2016
היי אני בת 31 ונשואה אנחעו מנסים להרות ולא כל כך מצליח לאחרונה היה לי איחור של שבוע וחשבנו שנקלטתי אך ביום ה 41 קבלתי וסת. אחרי בדיקה אצל רופאת נשים היא עשתה לי אולטראסאונד ולא פירטה מה נראה.
ישנה נקודה לבנה האם זה תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להרות אך ללא הצלחה
שירה20/12/2016טעיתי בתמונה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שום דבר מהותי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ראשונה לאחר 14 יוםחסוי20/12/2016
בטא ראשונה לאחר 14 יום מחזרת מוקפא 413
לאחר יומים 987
לאחר יומים 1876
היום יומיים מהבטא האחרון בטא שבוע 5 + יומים בטא 2706 הכפלה של בערך 1.5
תקין או לא האם צפויה הכפלה בשבוע שלי ??
האם להפסיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול תקין,בשלב זה לא בהכרח הביטה מכפילה את עצמה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות של עוברים להחזרהא20/12/2016
שלום
בשבוע שעבר החזירו לי 4 עוברים ביום 3 להתפתחותם.
מס' תאי העוברים ביום 3 היו: 7, 6, 7, 5
1.מה מספר התאים הרצוי ביום 3?
2.האם עם עוברים כאלה יש סיכוי להריון?
3.חוץ ממס' התאים מה עוד חשוב כדאי שהעובר ימשיך להתפתח כראוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלוקת עוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/20161.ביום 3 קצב החלוקה אמור ליצר 5-8 תאים(בחסטומרים)
2.בהחלט ניתן להרות מעוברים אלו
3.תכונות נוספות המצביעות על איכות העובר ביום 3 תאים במבנה שמור בהירים ושווים וללא שברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטון וזמן קבלת מחזוראני20/12/2016
בוקר טוב
חודש וקצת לאחר הפסקת טיפול וטרם קיבלתי ווסת משהו שאף פעם לא קרה לי.... קיבלתי דופסטון כדי לקבל את הווסת כדור אחד בבוקר ואחד בערב למשך 5 ימים... האם אני אמורה לקבל תוך כדי שתיית הכדורים או לאחר שסיימתי אותם ועם זה לאחר אז כמה זמן אחרי זה הזמן המקסימלי לקבל את הווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופסטון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2016אם תקבלי ווסת תוך כדי נטילת הכדורים הפסיקי אותם לאלתר,אם לא בד"כ הופעת המחזור הינה תוך 3-5 ימים לאחר הפסקת הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה שבוע 5עמל20/12/2016
אחרי החזרת מוקפאים בטא עלתה מצויין
אתמול בלילה זהיתי על התחתונית הפרשה חומה ממש קטנה
וזהיתי גם טיפה קטנה ממש על המוליך לאחר החדרת האנדומטרין ??
אולטרסונד יש לי ליום חמישי ??
האם מסוכן או מרמז חו'ח על הריון לא תקין ??!!!
אשמח לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיים סיכוי בהדבר נובע מגירוי צוואר הרחם עקב התמיכה הוגינלית בכל מקרה אם ההפרשה תתגבר יהיה צורך בביקורת רפואית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עמל20/12/2016היום ביצעתי בדיקות דם
לאסטרוגן ופרוגסטרון ובטא
בטא הכפיל תקין
פרוגסטרון 50
אסטרוגן 309
אני על 3 אסטרופם ביום
האם להוסיף עוד כדור לא נמוך האסטרוגן ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המינון שאת נוטלת מספיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)