מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות שקיפות עורפית בגיל 32,האם התוצאות תקינות?ענבל04/12/2016
שלום רב,
אני נמצאת בהריון לאחר טיפולי ivf עם עובר אחד.
תוצאות שקיפות העורפית באולטרסאונד:
crl:61.7 ו- nt:1.20mm
תוצאות בדיקת הדם שליש ראשון:
MoM ריכוז בדיקה
0.38 PAPP-A 841.9 mU/L
0.64 Free βHCG 19.7 ng/mL
0.95 NT 1.2 mm
תסמונת דאון:
הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בלבד 1:650
הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בשילוב תוצאות בדיקת השקיפות העורפית 1:5600
טריזומיה 18: הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בשילוב תוצאות בדיקת השקיפות העורפית 1:10000
האם התוצאות תקינות?
תודה רבה מראש ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התוצאה תקינה מבחינה סטאטיסטית ההסתברות לתסמונת דאון או 18 נמוכה ב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רחם מספיקה לוודא תקינות?הילה04/12/2016
שלום,
עברתי צילום רחם והבדיקה יצאה תקינה בעלי עבר 2 בדיקות זרע שיצאו לצערי שליליות לא נמצא זרע בכלל.. היום הייתי אצל רופא הנשים שלי והוא אמר לי שאין לי יותר בדיקות לעשות שאצלי הכל תקין ויש צורך לטפל רק בבעלי האם זה נכון? האם רק בדיקת צילום רחם מספיקה לדעת שהכל תקין? אין צורך בבדיקות נוספות בשבילי? אני מפחדת שנתמקד רק בבעלי ואז שנגיע להפרייה יתגלו דברים אצלי.. בנוסף אשמח לדעת מה השלב הבא אצל בעלי? לאן עליי לפנות לרופא פוריות/ אורולוג/ מומחה פרטי/ איזה בדיקות עלינו עוד לעשות? אני קצת מבולבלת ולא יודעת ממי לבקש שיעשה לי סדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלייך לפנות למומחה פריון על מנת להשים את בדיקות השגרה + בדיקת פרופיל הורמונאלי,באשר לבעלך חזקה על המומחה לפריון שיבצע בירור של המצב שהביא לאזוספרמיה(העדר תאי זרע בשפכה)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות לגבי פוריות הגבר
הילה09/12/2016תודה רבה על התשובה.. פניתי לרופא מומחה פוריות הוא נתן לי בדיקות המשך בשבילי והמליץ על ניתוח לבעלי למציאת זרע.. במקרה של בעלי האם לדעתך מספיק ללכת למומחה פוריות או שכדאי ללכת למומחה פוריות לגבר ? בנוסף בחודשיים האחרונים ( בין הבדיקות זרע) בלי לקח תוסף sp vital לייצור זרע האם לדעתך כדי להמשיך לצרוך את התוסף כדי להגדיל סיכויים ?
שאלה נוספת שנינו כבר לא צעירים ( אני בת 30 ובעלי בן 32) איפה לדעתך כדי לבצע את התהליכים בציבורי או בפרטי כדי שחלילה לא יתפספסו דברים ..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חזקה על מומלה הפוריות שיתן מענה גם לבעייתו של בעלך,מבחינה רפואית לא יהיה הבדל בין המערכת הפרטית לציבורית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כאבים אודה לתשובהדניאל04/12/2016
שלום רב,
זה נורמלי שבשבוע 11 פלוס 1 יש לי כאבים עדינים בבטן כאילו אני הולכת לקבל? לא משהו מטורף פשוט כאב עדין כאילו הולכת לקבל.. בהתחלה היו יותר ימים כאלו. אני צריכה לדאוג?
תודה רבה!
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זוהי תחושה שכיחה במהלך הטרימסטר הראשון של ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
דניאל05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כמעט על החודשמאיה04/12/2016
דר שלום
הפסקתי עם גלולות לפני שנה לאחר שימוש של 8 שנים. מאז מנסה להכנס להריון ללא הצלחה.
מאז יש לי ווסת של 17-18 יום, לאחר מכן מתרחש ביוץ תקין, לאחר שבוע יש הכתמות דמיות שנפסקות אחרי יומיים, ו12 יום מהביוץ מקבלת מחזור. פרוגסטרון שבוע אחרי הביוץ היה 22. האם בעקבות הפרוגסטרון הנמוך אני לא מצליחה להיקלט? האם שמעת על נשים שבעקבות פרוגסטרון נמוך לא הצליחו להיקלט ואחרי שקיבלו טיפול פרוגסטרון כן הצליחו? מיואשת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מטרוראגיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2016הרקע לדימום אינו ברור,יש לבצע מעקב אחרי המעגל המחזורי שלך ולהעריך את מצבך,בכל מקרה אם הבעיה הינה הורמונאלית בלבד היא ניתנת לפתרון טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקקלומין גורם לגודשמאיה04/12/2016
1. האם לפני מתן הטיפול חייב לבצע בדיקת שד?
הרופא הסביר שנתן לי לעשות כירורג שד בגלל שהאקקלומין יכול לגרום לגודש..
אבל אחרי פעמיים של טיפול אצל רופא אחר (פרופ') לא היה שום גודש וגם הפרופ' לא נתן לי לעשות בדיקת שד..
וגם אם זה עלול לגרום והרופא החדש רק רוצה לטובתי, לא הגיוני יותר שהבדיקה תהיה אחרי הטיפול באקקלומין ולא לפני?! כי לפני ברור שאין כי עוד לא התחיל הטיפול??
2. בטיפול באקקלומין האם לא חייב לעשות בדיקת דם (פרוג'+אסטרו') בנוסף לאולטרסאונד בשביל לאתר ביוץ? ניתן לסמוך על בדיקת אולטרסאונד בלבד? ככה עשה הפרופ' שהייתי אצלו ואילו הרופא החדש אמר שזה מיותר הבדיקת דם כי הערכים יכולים לרדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקכלומין
פרופ` דוד בידר04/12/20161.בדיקת שד הכרחית לפיי כל טיפולי פריון.
צריך לעשות דם ואולטרה סאונד בטיפולי אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מאיה06/12/2016אם האקקלומין יכול להשפיע על השד אז למה לא לעשות את הבדיקת שד אחרי הטיפול? לראות אם האקקלומין גרם לגודש..
הרי שלפני אקקלומין ברור שאין גודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת השד נועדה במקרה זה לשלילת ממצאים בשד המהווים הוראת נגד לטיפול עד לבירורם המלא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה06/12/2016אוקיי ואם הכל תקין מתחילים טיפול... ואם לא קודם מטפלים בשד..
מעניין שבפעם הראשונה שטופלתי באקקלומין - וזה היה פרופסור לא דוקטור! לא הפנתה אותי לשום בדיקה וישר התחלתי טיפול..
האם לפני כל טיפול אצטרך לעשות בדיקת שד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שד
פרופ` דוד בידר06/12/2016המטרה לשלול ממצאים בשד לפני טיפולים כדי לדעת מה הממצאים ולא אחרי טיפול שאז לא ברור האם יש או היה קשר לטיפולים.
באופן עקרוני הטיפולים לא משפיעים על גידולים בשד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באסטרופם במהלך טיפול IVFא03/12/2016
שלום
אני באמצע טיפול IVF- יום הרביעי שאני מזריקה מנופור. יש לי בעיה של רירית דקה. האם אפשר להשתמש (אופן שימוש חיצוני) במהלך טיפול IVF גם באסטרופם לעיבוי הרירית. אני יודעת שלא נהוג להשתמש אבל רוצה לדעת אם חוץ מזה ששימוש באסטרופם מקשה על מעקב אחרי הזקיקים ובדיקת הדם האם זה עלול להשפיע בצורה שלילית על הזקיקים וגידולם? או פוגם בדרך אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט אפשרי,מתן האסטרופם לא יפגע בהתפתחות הזקיקים ובביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צפוי להיות ביוץ לפי הבדיקות?יסמין03/12/2016
לרופאים שלום,
אני לפני החזרה על בסיס ביוץ טבעי. אתמול עשיתי בדיקת דם וא.ס (חשוב לציין שאני כבר היום ביום ה-20 למחזור)
בבדיקת הדם:
אסטרודיול- 342.3
פרוגסטרון-1.7
Lh-11
א.ס - שחלה שמאלית - זקיק מוביל 18 מ״מ
רירית- 8.7
----------------------
1. מתי צפוי להיות ביוץ?
2. באם זה נורמלי שאני ביום ה-20 של המחזור והגוף שלי מגיב לאט?
חשוב לומר שאיני נוטלת אף תרופה וזה הביוץ הטבעי של הגוף. בעבר, אמר לי רופא אחד שאני פוליציסטית...אמנם אני מקבלת על השעון כל חודש מחזור, איני סובלת מאקנה או כל דבר שמאפיין פוליציסטים...
(אני בת 24)
מה דעתכם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנתונים עדיין לא מצביעים על ביוץ העומד להתרחש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הוא יתרחש? או שיכול להיות שכבר לא אבייץ החודש???
יסמין04/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ניתן לקבוע בודאות אם הוא יתרחש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בכל זאת הביוץ בדרך? בדיקות שנעשו היום
יסמין05/12/2016היי דר׳,
אני שוב חוזרת וכותבת בתקווה שכן יקרה ביוץ החודש , בבדיקת דם שעשיתי היום-
אסטרודיול -473.3
פרוגסטרון-2.4
באולטרסאונד-
זקיק המוביל משמאל גדל ל-21 מ״מ.
רירית רחם -12
מה דעתך ? האם בכל זאת הביוץ צפוי להגיע?(מחר שוב עושה בדיקות דם ואולטרסאונד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סביר להניח שאת לקראת ביוץ תוך 24-48 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שעוד היום? (תוצאות הבדיקות היום)
יסמין06/12/2016היי דר
תודה על המענה!!!
היום בבדיקות דם:
אסטרודיול - 568
פרוגסטרון- 5.3
ובאולטרסאונד:
זקיק מוביל משמאל - 24 מ״מ
רירית 12.5
האם הביוץ יקרה כבר בקרוב ממש?
(מתי לדעתך תהיה צפויה ההחזרה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????? ממתינה לתשובה
יסמין06/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הביוץ החל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה, בטא שלילית ואיחור במחזורענת03/12/2016
שלום, ביום שישי לפני שבועיים עשיתי הזרעה. שילשום (יום חמישי) ביצעתי בדיקת דם לבטא. התוצאה הייתה שלילית. יחד עם זאת, המחזור טרם הגיע עד עכשיו (שבת 14:30). כמה זמן סביר שהמחזור יאחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור במחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2016לעיתים ישנה פעילות עודפת של הגופיף הצהוב ,דבר העשוי לעכב את המחזור מספר ימים למרות שלא מדובר בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות בנוגע לקרינון אשמח לתשובהדניאל02/12/2016
שלום
כמה שאלות:1. אני בשבוע 10 + 5 עם תאומים הפסקתי לקחת קרינון לפני שלושה ימים ויש הפרשות בגוון שחור זה נורמלי?
2. יש לי גרד בנרתיק שחשבתישהוא מפיטריה כשהלכתי לרופא אמר שזה אבחון עצמי וניתן לקחת אגיסטן - זה יכול להזיק? עדיף להימנע?
3. ייתכן שכל כל הרבה שבועות עםהקרינון וזה הגורם לגרד?
4. אם לא אקח אדיסטן ואתן לזה לעבור לבד זה יכול לעשות נזק להריון ?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/20161.נורמלי
2.אפשר לקחת אגיסטן
3.יתכן
4.לא יעשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
דניאל04/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לעשות שאיבה או לוותר החודש?צפונית01/12/2016
בת 32 בריאה, בעלי עם מיעוט זרע (בודדים בתנועה אך תקינים), יש ילד אחד בן שנתיים בהריון ספונטני, אחרי שנתיים של ניסיונות בדיקת הזרע הייתה שוב בודדים בתנועה (פחות משמעותית מלפנ שנתיים),
התחלנו IVF פרוטוקול קצר - 10 ימים פרגובריס, 2 דקפפטיל, 5 צטרוטיד, 1 אוביטרול.
אחרי 4 ימים בלבד של פרגובריס (6 ימים מהמחזור בגלל שישי - שבת) הרופא ראה רק 2 ביציות בגודל 15 ו 18 ורירית רחם טובה. בבדיקת הורמונים fsh 11.7 ביום שלישי למחזור.
האם לשאוב את ה 2 ביציות או להפסיק עכשיו טיפול?
האם יש לי בעיה ברזרבה שחלתית?
האם הגיוני שזה הגודל של הביציות אחרי 4 ימים בלבד של הזרקה?
האם הגיוני שתהיה השאיבה ביום שני הקרוב 9 ימים מהמחזור?
יש עוד 3 זקיקים בגודל 5-8 - האם הגיוני שהם יבשילו עד השאיבה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ` דוד בידר02/12/2016לא הגיוני לעשות שאיבה במקרה שלך.
יש בעיה עם הרזרבה השחלתית, אך יש לעשות ניסיון דל פרוטוקול אוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא החזרת עובריםאלה1201/12/2016
שלום בתאריך ה28/11 ניסו לעשות לי החזרת עוברים מוקפאים ללא הצלחה יש לי רחם דידלפי והיה קשה לו להכניס את הקטטר לרחם אחרי התעסקויות רבות הוחלט לעשות לי החזרה בהרדמה מלאה באותו יום של ההחזרה יירד לי דם מהחיטוטים ואמרו לי שזה יעבור
הגעתי יום אחרי להחזרת עוברים בהרדמה מלאה ושסיימתי התברר שזה גם לא היה פשוט המשכתי לדמם ואמרו לי שזה רק בגלל החיטוטים היום הלכתי לבית החולים כדי שרופא יראה אותי ויגיד לי למה אני עדיין מדממת וזה רק מתגבר
והוא שוב אמר שזה מהחיטוטים
לי זה כבר מרגיש מחזור ממש האם הגיוני שקיבלתי מחזור יום אחרי ההחזרה שהקדים לי בשבוע????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
פרופ` דוד בידר02/12/2016ברור שהדימום הוא עקב הניסיון להחדיר את הקטטר מספר רב של פעמים.
הדמם יפסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא החזרת עוברים
אלה02/12/2016היום אני 3 ימים אחרי ההחזרה ועדיין עם דימומים שמלוווים בכאבי מחזור
זה בטוח רק בגלל הקטטר ?
לי מרגיש שהדימום פנימי ולא חיצוני
ואם זה כן מהקטטר כמה ימים אני אמורה לדמם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט יכול להיות דימום בגלל הפציעה בצואר הרחם בערבות ההחזרה הבעיתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא החזרת עוברים
אלה05/12/2016הייתי אצל הרופאה ,
היא ראתה שזה אכן מחזור,
וכפי הנראה אני לא בהריון וההחזרה כשלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא להתיאש בפעם הבאה !
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!עוד שאלה קטנה
אלה06/12/2016מעניין אותי אם ייצא לכן להיתקל בבנות שניסו להיכנס להריון עם רחם דידלפי ומה היו סיכויי ההצלחה ,
לא רשום על זה כלום באינטרנט ואין עם מי לדבר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
פרופ` דוד בידר06/12/2016לא יכולה להיות סיבה אחרת
אם את מדממת כל הזמן צריכה להיבדק:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרת בנושא שלי
אלה07/12/2016בדקו אותי וראו שאני מדממת כי זה מחזור,
לא נורא ננסה פעם הבאה
השאלה שלי היא אחרת,
האם נתקלתם בבנות עם רחם דידלפי (שני רחמים)שנכנסו להריון?
מה סיכויי ההצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט ניתקלים בבעיה,שאינה מאוד נדירה,הסיכוי להרות מצוין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם
פרופ` דוד בידר07/12/2016בהחלט אפשר להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבדיקות לפני הזרעהמילנה01/12/2016
היום ביצעתי בדיקות ואשמח לדעת מתי צפי הזרעה.
הזרעה טבעית ללא הורמונים רק עם תמיכה לאחר הזרעה.
LH 13.4
פרוגרסטרון 0.9
אסטרידיול 696 .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לפני הזרעה המשך
מילנה01/12/2016אתמול אוטרסאונד זקיקים.
שחלה ימנית 14, 11 שתי זקיקים.
שחלה שמאלית קטנים.
רירית 5.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר02/12/2016לפי הבדיקות יש עליה דל הורמון ה LH ויתכן וקרה ביוץ מוקדם.
תחזרי על הבדיקות כדי שנראה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH לא יציב ואני מבולבלתחן01/12/2016
עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי הכל היה בסדר רק הFSH היה 10.8
שזה גבוה. הרופא שלח אותי לחזור על הבדיקה כדי לשלול או לאשר. אני בת 30 ורוצה לשאול אם יתכן שבבדיקה הבאה ייצא טוב הFSH? יש סיכוי כזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמת FSH משתנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2016שינויים בין מחזוריים ברמת ה-FSH אפשריים,אם כי יש להתייחס לערך הגבוה כסמן ימני לרזרבה השחלתית,ניתן לבצע הערכה נוספת של הרזרבה בבדיקת AMH,או בבדיקת AFC-בדיקת מספר הזקיקים הבסיסית בזמן המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ
חן01/12/2016האם אתה חושב שכדי שאחכה למחזור הבא לעשות את הבדיקה שוב? או שפשוט חבל על כל חודש ושכדי להתחיל טיפול???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להתחיל טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו מספר התאים בעובריםשרה30/11/2016
שלום רב,
האם עוברים מוקפאים ביום 3 עם 8 תאים הם טובים והאם עם 9 תאים גם טובים באותה מידה?תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני סוגי העוברים עם קצב חלוקה אופטימאלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי מדבקות אוורלניצה30/11/2016
*האם בגיל מבוגר-48- כשיש מחזור סדיר פחות או יותר, ניתן להחזיר עוברים מוקפאים על בסיס מחזור טבעי ? או שעדיף לקחת הורמונים?
*האם מדבקות אוורל אמורות לעשות אותה עבודה כמו כדורים ?
*למה לוקחים אוורל- כדי לבנות את הרירית ואם יש הריון מפסיקים אותן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רצוי לתת טיפול הורמונאלי תחליפי,ולהמשיך אותו במשך חודשיים נוספים במקרה שהושג היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ניצה01/12/2016האם הכוונה בטיפול הורמונלי חלופי גם למדבקות אוורל?
האם היעילות שלהם זהה לכדורים?
ומה הם אמורות לעשות- האם הם רק מעבות את הרירית להשרשה ולמה צריך להמשיך חודשיים- מה הם אמורות לעשות בחודשיים אלו? יש לציין שאני חוששת בגלל כל התופעות לוואי . אשמח להתייחסות לכל השאלות. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות של שימוש במדבקות בהחלט קבילה,ועשויה להשיג אפקט דומה לתכשירים האחרים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)