מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיקביות קצב גדילת זקיקאחת20/12/2016
שלום רב
לראשונה בחיי עשיתי מעקב זקיקים.
ממה שקראתי הבנתי שזקיק גדל כל יום בממוצע בין 1-2 ממ.
היום אני ביומ 19 למחזור ועל פי בדיקת הביוץ אני לא קרובה לביוץ... לפני 8 ימים נמצא זקיק בגודל 14 מה שאומר שכרגע מבחינת החישוב של הוספה של 1 ממ ביום יש לי זקיק בגודל 22
השאלה שלי כזאת אני יודעת שאני לא אבייץ ביומיים הקרובים מה שאומר שבזקיק שיהיה כבר 24 ממ עדין לא אבייץ....השאלה היא כזאת...האם יכול להיות שזקיק גדל בקצב איטי אשר פחות מ1 ממ ביום? האם זקיק של גודל 26-27 בעייתי מבחינת הפרייה והריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקום להניח כל כך הרבה הנחות ראוי שתבצעי בדיקת אולטרסאונד,לא בכל מקרה הזקיק מתפתח לפי הציפיות,ולא בכל מקרה מתרחש ביוץ,גודל הזקיק הצפוי לקראת ביות הינו 20-23 מ"מ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נגרם נזק למנת הזרע?אביטל19/12/2016
שלום,
לפני כמה ימים עברתי הליך הזרעה מתרומת זרע. כשהגעתי לאסוף את המנה, איש המעבדה שהביא לי את המבחנה עם מנת הזרע הדגיש בפניי לא להפוך את המנה - כלומר שהצד שלמעלה יישאר למעלה.
הדגשתי את זה גם בפני הרופא לפני שביצע את הליך ההזרעה, אולם כשהוא יצא להביא מזרק לצורך ההזרעה, הוא הוציא את הקרטון המייצב של המבחנה והניח את המבחנה עם מנת הזרע בשיפוע, כשהיא נשענת על דופן של כלי קיבול כלשהו. וכך זה נשאר במצב אלכסוני במשך 5-10 דקות.אני קצת חוששת שאיכות הזרע ניזוקה כתוצאה מזה. האם להערכתכם אכן נגרם נזק?
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין שום סיכוי שמנת הזרע ניזוקה עקב האופן שהיא הוחזקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בחישוב מחזור אחרוןרחל19/12/2016
בתאריך 4.12.16 החזירו לי עובר יום 5.לפי חישוב מה תאריך המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
14/11
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלוקת מנת זרע מוקפאת למספר מנות והקפאה מחודשתלילי19/12/2016
שלום
יש ברשותנו מנת זרע מוקפאת אחת בלבד.
האם ישנה אפשרות כלשהי לפצל את המנה הזו למספר מנות ולהקפיא אותן מחדש כך שניתן יהיה להשתמש בהן בעתיד במספר נסיונות שונים ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהליך הפריה במבחנה,ניתן לקזז רק חלק ממנת הזרע ולהשתמש ביתרה בעתיד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי החזרהצפונית19/12/2016
ד״ר שלום,
בוצעה החזרת ביצית אחת ב 8.12.
ב9.12 הזרקתי תמיכה אוביטרל בלבד.
אתמול (18.12) עשיתי בדיקה ביתית בערב עם מקל שמזהה iul25 - יצא פס חלש,
היום בבוקר (19.12) עשיתי עם מקל שמזהה iul10 והיה פס עוד יותר חלש.
יכול להיות שאלו שאריות של אוביטרל שהזרקתי לתמיכה או הריון?
מחר צריכה לעשות בטא וממש לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאים בלסטוציסטיםליה19/12/2016
שלום אתמול החזרה של 2 עוברים בלסטוציסטים אמרו לנו ששתיהם שרדו לא אמרו מה האיכות שלהם...השלפוחית לא הייתה מספיק מלאה והרופא לא כל כך ראה אבל בכל זאת החזיר יש מצב שלא הכניס למקום הנכון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,חזקה על הרופא שלך שידע להחזיר למקום הייעודי בכל מצב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לחשב גיל הריון?רחל19/12/2016
בתאריך 4.12.16 החזירו לי עובר יום 5. ביום חמישי הבא הייתה 375. לפי חישוב מה תאריך הוסט?
שבוע חמישי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש יתרון לאוביטרל במצב כזה?מנסים18/12/2016
שלום,
אני בת 28 מנסים כבר כמה חודשים, פרופיל הורמונלי תקין ובדיקת זרע תקינה, נראה שיש מעט זקיקים מרובים אבל לדברי הרופא לא במראה סטנדרטי של שחלות פוליצסטיות.
אחרי שני סבבים של איקקלומין החלטנו החודש לא לקחת שום טיפול. היום (היום ה32 של המחזור) בביקור מקרי אצל רופא נשים התגלה זקיק בגודל 22. הרופא המליץ לי לקחת אוביטרל ולקיים יחסים. אציין שבדיקת ביוץ ביתית הראתה עליה בlh.
האם יש סיבה להזריק אוביטרל או שזה מיותר במצב כזה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יש ערך לתיזמון והעצמת הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה! האם עדיין אפשרי?
מנסים19/12/2016פרופ׳ אשכנזי שלום ותודה,
אתמול בשעה 18:30 הבדיקה יצאה חיובית, האם הבוקר עדיין אפשרי להזריק?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש יתרון לאוביטרל במצב כזה?מנסים18/12/2016
שלום,
אני בת 28 מנסים כבר כמה חודשים, פרופיל הורמונלי תקין ובדיקת זרע תקינה, נראה שיש מעט זקיקים מרובים אבל לדברי הרופא לא במראה סטנדרטי של שחלות פוליצסטיות.
אחרי שני סבבים של איקקלומין החלטנו החודש לא לקחת שום טיפול. היום (היום ה32 של המחזור) בביקור מקרי אצל רופא נשים התגלה זקיק בגודל 22. הרופא המליץ לי לקחת אוביטרל ולקיים יחסים. אציין שבדיקת ביוץ ביתית הראתה עליה בlh.
האם יש סיבה להזריק אוביטרל או שזה מיותר במצב כזה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר18/12/2016מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פער בגיל הריון אחרי IVFנעה18/12/2016
שלום רב, אני אחרי סבב IVF עם החזרת עוברים יום 5. בבדיקת אולטרא סאונד (מהבטן ולא ואגינלי) נצפה שק הריון אחד ודופק ועל פי רקמת העובר מתאים לשבוע6. בחישוב אחורה על פי מועד ההחזרה אני בשבוע 7.
האם הפער משמעותי או מסמל בעיה בהתפתחות העובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר18/12/2016בדיקה בשבוע כזה מהבטן היא מדויקת.
לכן מה שחשוב שראו דופק ויש להמשיך לעקוב.
בשלב זה אני לא רואה כל בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבלתי מחזור במקום ביוץלימור18/12/2016
שלום, אני בת 37, לאחר שלושה סבבים של ivf שלא הצליחו. לפני 12 יום התחיל מחזור אחרון, ומהיכרות עם גופי אמורה לבייץ בעוד יומיים (מחזורים של 28 יום כאשר אינני בטיפול). מאז אמש יש לי דימומים המזכירים התחלה של מחזור, וזה מדאיג אותי. האם משהו בטיפולי הivf שיבש משהו? או שלהניח שכרגיל אבייץ בעוד יומיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר18/12/2016יש לבצע בדיקת גם לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי להבין מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור במקום ביוץ המשך
לימור20/12/2016עשיתי בדיקת דם. לפי חישוב הימים, היום אני אמורה לבייץ. הפרוגסטרון אצלי 28.1, האסטרדיול 598. האם משהו לא בסדר? או האם אלו תוצאות אופייניות לתקופת הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
פרופ` דוד בידר21/12/2016את אחרי ביוץ ולפני וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות לגבי אסטרוגן ופרוגסטרוןגילי18/12/2016
שלום רב, רציתי לדעת האם ניתן בגיל 48 כשיש מחזור סדיר לבצע החזרת עוברים מוקפאים ללא הורמונים אלא רק פרוגסטרון כתמיכה?
האם ניתן לקחת פרוגסטרון ללא אסטרוגן?
האם פרוגסטרון לא מסכן את השד ואת הרחם כמו אסטרוגן?
כמה חומצה פולית צריך 400 מק"ג או 5 מ"ג?
כמה מומלץ לקחת אוטרגוסטן אחרי החזרה כתמיכה?
האם הורמונים יכולים לגרום לשרירן והאם פרוגסטרון יכול לגרום לו לגדול?
שאלה אחרונה- האם מתח נפשי יכול להשפיע על ההשרשה?
סליחה על ריבוי השאלות, אשמח מאוד להתייחסות לכולן. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות.
פרופ` דוד בידר18/12/20161. אפשר להחזיר אם במעקב אולטרה סאונד ודם התהליך הולך כמו שצריך.
2. ניתן לקחת פרוגסטרון בלי אסטרוגן במחזור טבעי .
3.התרופות לא מסכנות את השד או הרחם.
4.חומצה פולית .5 מ״ג
5.השרירן גדל עקב הורמון האסטרוגן ולא הפרוגסטרון וזאת הסיבה שרירן גדל בהריון.
6.לגבי מתח נפשי הדעות חלוקות. יש שחושבים שזה מפריע להשרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר שיבוש ביוץ לאחר IVFגלית18/12/2016
פרופ בידר שלום
לפני 4 חודשים הריון כימי מטיפול IVF שני הבטא ירדה מאוד לאט ורק לאחר חודש וחצי קיבלתי ווסת
כרגע חודש הפסקה מטיפולים.
עכשיו ווסת אחרון 21.11 שזה למעשה לפני חודש לפני שבוע רירית הייתה 4 וזקיק 10 מ"מ.
היום רירית 2 מ"מ נצפוזקיקים קטנים
E2- 130
PROGESTRONE- קטן מ-0.8
LH- 8.5
מאז שהתחלתי להזריק בטיפולי IVF וההריון הכימי כל הביוץ השתבש והווסת כל 45-60 יום ותמיד היה לפני הטיפולים ווסת וביוץ תקין
האם יש לזה סיבה ? והאם מדובר בתהליך ביוץ לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר18/12/2016הדבר תלוי בפרוטוקולים שקיבלת.
אם , למשל, הזרקת דקפפטיל זה משפיע.
לפי מה שכתבת יש חוסר ביוץ כבר זמן מה ואני חושב שזה מתוכנית הטיפולים שקיבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר חוסר ביוץ ושיבוש
גלית19/12/2016פרופ תודה על המענה
אכן יש חוסר ביוץ זמן רב מאז תחילת הטיפולים בטיפול הפרייה הראשון קיבלתי 3 דקפפטיל עקב תגובה חזקה לטיפול ורמת אסטרודיאול ממש גבוהה.
לאחר מכן טיפול שני ושלישי אוביטרל והיה הריון כימי מאז כל הווסת השתבשה
האם זה אומר שלא יהיה ביוץ החודש ווסת באיחור? ואיך אדע מתי אקבל ווסת? האם הגוף חוזר לעצמו בשלב מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבוש
פרופ` דוד בידר19/12/2016בדקה 3 יש הרבה זמן שיבוש.
לוקח כ3-4 חודשים לחזרה למצב הקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ובדיקת דםיעל18/12/2016
שלום לקחתי החודש אקקלואמין היום הייתי בבדיקה יצא שני זקיקים אחד16 על 12, 15על13,בדיקת דם יצא e2-709, פוגסטרון קטן מ2,lh 14.8,מתי אתה חושב שאני צריכה לקחת אובריטול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האחות החזירה לי תשובה כרגע לבוא שוב ביום רביעי זה נשמע הגיוני או שאני יכולה לפספס עד אז
יעל18/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ` דוד בידר18/12/2016את האוביטרל לוקחים על זקיקים בגודל 20-22 מ״מ
כרגע בדיקת ה LH עלתה ויתכן ועד עושה ביוץ על זקיקים קטנים.
תחזרי על הבדיקות בעוד יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יש לי שאלה ממש לחוצה
יעל18/12/2016רציתי לדעת אם אתה חושב שאני ילך ביום רביעי כמו שהאחות אמרה אני יפספס או שזה נראה לך הגיוני לפי הנתונים כי ראיתי באמת שהlh בעלייה אז למה בעצם אמרו לי לבוא ביום רביעי רק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
מקפיצה19/12/2016י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה
פרופ` דוד בידר19/12/2016מזמן עלית ההורמון יש ביוץ אחרי 36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי לגבי יום רביעי עם אני יחכה עד יום רביעי ויעשה מעקב אני יפספס מה אתה ממליץ לפי הנתונים של הבדיקה האחרונה
סליחהיעל19/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחשבים שבועות הריון?עמל17/12/2016
מחזור אחרון 20.11.2016
החזרת עובר מוקפא 30.11.016
בדיקת בטא ראשונה חיובית ב 14.12.2016
באיזה שבוע אני נמצאת ??
איך מחשבים הריון ממוקפאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומתי אפשר לעשות אולטרסונד ראשון ומה אנחנו צריכים לראות ?
עמל17/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
עמל18/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועות הריון
פרופ` דוד בידר18/12/2016מחסירים מיום ההחזרה 17 יום וזה היום הראשון של הוסת האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה מתי אפשר לעשות אולטראסונד ??
עמל18/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)