מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי בחודש לבצע בדיקת AMHדנית22/11/2016
שלום רב,
האם יש זמן בחודש בו יש לבצע את בדיקת הAMH? במעבדה אחת אמרו שלא משנה, ובמעבדה אחרת המליצו על עשרת הימים הראשונים של החודש.
האם יש לכך משמעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר22/11/2016רצוי אחרי גמר הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיניים בזמן הריוןנינה22/11/2016
שלום, לא בטוחה אם זה המקום הנכון לשאול אבל אנסה..
האם אפשר לעבור טיפול שיניים כשאני לוקחת קלקסן ואספירין ואני בשבוע 17.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי שיניים
פרופ` דוד בידר22/11/2016חייבים לטפל בשיניים בהריון.
את באספירין עש להפסיק שבוע לפני הטיפול
והקל רסן 24 שוות לפני הטיפוח.
יממה אחרי הטיפול לחדש הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו הפרוטוקול בהשבחת זרעדנה22/11/2016
ד"ר אמיר שלום,
רציתי לשאול אם כל המכונים שעושים השבחת זרע משתמשים בדרך כלל באותו פרוטקול ומשתמשים בחומר מבודד הנקרא גרדיאנט אשר מסייע בניקוי התאים מנוזל הזרע ואף ובסלקציית התאים הטובים יותר מאלו שאינם.האם בדרך כלל בהשבחות זרע הסיכוי לבן גבוה יותר? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר22/11/2016כל המעבדות משתמשות באותה הטכניקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון ואיסור על יחסי מיןענת21/11/2016
האם יש מניעה/איסור לקיים יחסי מין בזמן נטילת קרינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מניעה,לאחר לפחות שעתיים מההחדרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה- שכחתי לקחת בצהרייםתמי21/11/2016
עברתי היום החזרת עוברים. לוקחת 3 פרוגינובה ו3 אנדומיטרין ביום. שכחתי לקחת פרוגינובה בצהריים. האם לקחת 2 כדורים בערב? האם חוסר בכדור קריטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לאחר נטילת אובריטולשאלה לגבי אוברי21/11/2016
רציתי לשאול אם לקחתי אובריטול היום בשבע בערב זה בסדר לקיים יחסים מחר כי רק מחר אני טובלת
זה בסדר לקיים יחסים למחרת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת דופסטון לאחר פוסטינוררירי21/11/2016
שלום וברכה ,
לפני כשבוע נטלתי את כדור הפוסטינור בפעם הרביעית בחיי עקב קיום יחסי מין לא מוגנים היות ואני אינני משתמשת בגלולות למניעת הריון , לאחר כיום מהלחץ נטלתי כדור דופסטון שקיבלתי מהרופא נשים שלי בעבר להסדיר את המחזור במשך חמישה ימים פעמיים ביום וסיימתי את החפיסה בתקווה לקבל מחזור , ושוב הפעם קיימתי יחסי מין עם הבן זוג שלי וכעת אני בדילמה מתי יופיע המחזור החודשי , עקב הנסיבות ביצעתי בדיקת הריון אשר יצאה שלילית ושאלתי היא מה עליי לעשות כעת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלייך להמתין בסבלנות לקבלת המחזור עלולה להשתהות אפילו שבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיווץ שריר אגן בעת החזרת עובריםט21/11/2016
בהמשך לשאלתי הקודמת- בעת ההחזרה הייתי מאוד מתוחה, האם כיווץ שרירי האגן בעת ההחזרה יכול לפגוע תהליך?
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה גורם לפליטת עוברים מהרחם?ט21/11/2016
1. האם אחת מהפעולות הבאות עלולות לגרום לפליטת עוברים מהרחם מיד לאחר החזרתם או בימים הראשונים?- שיעול, צחוק, התעטשויות. האם פעולה אחרת?
2. האם הרופא יכול לראות התכווצות של הרחם בעת ההחזרה?
3. הבנתי שאסור להרים דברים כבדים- האם משיכה/הרמה למשך מספר שניות של תיק/מזוודה יכולה לפגום בתהליך הקלטות העוברים ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פליטת עוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016בהזדמנות זו כדאי להזים מספר אגדות אורבניות ולציין שאף אחת מהפעילויות שציינת קשורה בפליטת עוברים מהרחם,הרופא אינו יכול לזהות התכווצות של הרחם בעת ההחזרה,אין כל בעיה בהרמת משא בכובד בינוני לאחר החזרת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מומלץ לקיים יחסי מין?מירב21/11/2016
לקחתי חצי כדור אקולואמין לחמישה ימים היום הייתי במעקב זקיקים יצא זקיק 26,e2-1894 פוגסטרון פחות מ2,lh-15.6 רציתי לדעת מתי אתה ממליץ לקיים יחסים עם אני לא לוקחת אובריטול ואם אתה ממליץ לקחת אובריטול או שאפשר גם בלי ועוד משהוא רציתי לציין שהרירית שלי 7 האם זה תקין זה היום ה11
לקחת אוביטרל ולקיים יחסים מהערב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה יש לי עוד שאלה קטנה
מירב22/11/2016רציתי לדעת אם לקחתי אובריטול בשעה 7 בערב אתמול ולא קיימתי יחסים אתמול כי רק היום אני טובלת אז היום בערב אני יקיים יחסים זה בסדר או שפיספסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ראיתי שענית רציתי לדעת למה צריך את האובריטול לא היה אפשר לתזמן יחסים רגילים בלעדיו לפי הבדיקות דם תוכל להסביר לי זאת פעם ראשונה
סליחה22/11/2016כי היו לי ביוצים במעקבים קודמים שעשיתי לפני שהתחלתי בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר22/11/2016לא חייבים אוביטרל
לפי התוצאות את לפני ביוץ ועניים המקווה מתאים ליום הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מבולבלת תוכל לענות לי...
תודה על המענה22/11/2016אני לקחתי כבר אובריטול בכל זאת אתמול כי אמרו לי שעם לא לוקחים יכול להיות שזה לא יבייץ כי הזקיק גדול גודל 26 אז הוא יוכל להפוך לציסטה עכשיו אני ממש מבולבלת אתה כתבת שהיה אפשר גם בלי אז זה טוב שלקחתי או שהיה באמת אפשר גם בלי כי גם ככה אני מקיימת יחסים רק היום בגלל הטבילה אני לא מבינה אז למה אמרו לי לקחת עם אני גם ככה צריכה לבייץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
פרופ` דוד בידר22/11/2016זה שלקחת , לא קרה שום דבר והביוץ יהיה כפי שאמרתי והאוביטרל לא ישבש שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגידו לי מה לעשות
מרגישה לא טוב23/11/2016אני מרגישה לא טוב מאתמול היה לי כאבי גרון הקאתי הרבה וחולשה אני קיימתי יחסים בכל זאת כי לא רציתי לפספס עד שעשיתי את כל הטיפול אני ממש מפחדת קבעתי תור לרופא אם יש לי חיידק בגרון או משהוא מה אני עושה מותר לקחת אנטיביוטיקה במצב הזה זה בסדר שקיימתי יחסים עם יש לי חיידק בגרון מה לעשות וההקאות יכול להיות שזה בהשפעת האובריטול שלקחתי מה אני יעשה אם הרופא יביא לי אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין כל בעיה בנטילת אנטיביוטיקה ממשפחת הפניצילנים לפי הצורך גם אם את בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקות מעידות על רזרבה שחלתית נמוכה?רזרבה שחלתית21/11/2016
שלום, ביום 3 למחזור התקבלו תוצאות:
ESTRADIOL (E-2) 270
LH 4.30 IU/L
FSH 8.80 IU/L
אני מבינה שהE2 צריך להיות עד 150 ושלי מאוד גבוה. האם זה מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה בהכרח ??? אני מאוד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאור מכלול הנתונים נראה שהרזרבה שלך בטווח התקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 62 ביקשו פעם שנייהבובית20/11/2016
לאחר גונאל וקיום יחסים. גונאל הוזרק בתאריך 3 לנובמבר. עשיתי בדקת ביטא ב17 לחודש ויצא ביטא 14.
לאחר 3 ימים ביטא 62.
ביקשו ממני לעשות שוב בדיקה בעוד יומיים. האם התשובה תקינה וחייב לחזור שוב על הבדיקה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד לשלב זה הבדיקה תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לחזור עליה? ואם כן עוד כמה פעמים
בובית21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפחות עוד פעמיים לפי הצורך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל העובר לאחר החזרת מוקפאים בני חמישה ימיםשיר20/11/2016
שלום,
בתאריך 16/9/16 החזירו לי שני עוברים מוקפאים (בלטוציסטים) בני 5 ימים.
הרופא אמר לי לחשב את תאריך הלידה שבועיים אחורה, כלומר 3/9.
השאלה האם אין לגיל העובר המוקפא חשיבות?
כי אני לא ממש בטוחה לגבי השבוע שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הינך בשבוע 12
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מוקפאים נגמר הקרינוןמיכאלה20/11/2016
אני בהריון לאחר החזרת בלסטוציסט שבוע 11 פלוס 5
נאמר לי לקחת תמיכה עד שבוע 12
אני נוטלת 2 קרינון ו 2 אסטרופם
אתמול נגמר לי הקרינון ולקחתי 1 את האחרון ו 2 אסטרופם
זה בסדר שאפסיק לקחת או ללכת לקנות חפיסה חדשה?
תודה ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקנות בדחיפות חפיסה חדשה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מיכאלה20/11/2016תודה רבה רצתי לקנות ולקחתי 2 ביחד ושלוש אסטרופם.
מתי אני יכולה להפסיק תמיכה 12 פלוס 5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכולה להפסיק בעוד שלושה ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור
מיכאלה21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר ווסת לאחר החזרת עובריםשלומית19/11/2016
פרופ שלום
ידוע לרוב כאשר אין הריון 14 יום מזריקת האוביטרל לפני שאיבה יכול להגיע כבר הווסת.
בדיקת הריון ביום רביעי הייתה שלילית ורמת האסטרוגן 1500 ופרוגסטרון 40
מדוע אני לא מקבלת מייד ווסת לאחר בטא שלילית?
כל הגוף שלי כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר20/11/2016עקב רמות גבוהות של פרוגסטרון והאסטרוגן , שלקחת כתמיכה, הוסת לא מגיע.
לאחר הפסקת התרופות וירידת ההורמונים הוסת יגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)