מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הבדיקות מעידות על רזרבה שחלתית נמוכה?רזרבה שחלתית21/11/2016
שלום, ביום 3 למחזור התקבלו תוצאות:
ESTRADIOL (E-2) 270
LH 4.30 IU/L
FSH 8.80 IU/L
אני מבינה שהE2 צריך להיות עד 150 ושלי מאוד גבוה. האם זה מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה בהכרח ??? אני מאוד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאור מכלול הנתונים נראה שהרזרבה שלך בטווח התקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 62 ביקשו פעם שנייהבובית20/11/2016
לאחר גונאל וקיום יחסים. גונאל הוזרק בתאריך 3 לנובמבר. עשיתי בדקת ביטא ב17 לחודש ויצא ביטא 14.
לאחר 3 ימים ביטא 62.
ביקשו ממני לעשות שוב בדיקה בעוד יומיים. האם התשובה תקינה וחייב לחזור שוב על הבדיקה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד לשלב זה הבדיקה תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לחזור עליה? ואם כן עוד כמה פעמים
בובית21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפחות עוד פעמיים לפי הצורך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל העובר לאחר החזרת מוקפאים בני חמישה ימיםשיר20/11/2016
שלום,
בתאריך 16/9/16 החזירו לי שני עוברים מוקפאים (בלטוציסטים) בני 5 ימים.
הרופא אמר לי לחשב את תאריך הלידה שבועיים אחורה, כלומר 3/9.
השאלה האם אין לגיל העובר המוקפא חשיבות?
כי אני לא ממש בטוחה לגבי השבוע שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הינך בשבוע 12
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מוקפאים נגמר הקרינוןמיכאלה20/11/2016
אני בהריון לאחר החזרת בלסטוציסט שבוע 11 פלוס 5
נאמר לי לקחת תמיכה עד שבוע 12
אני נוטלת 2 קרינון ו 2 אסטרופם
אתמול נגמר לי הקרינון ולקחתי 1 את האחרון ו 2 אסטרופם
זה בסדר שאפסיק לקחת או ללכת לקנות חפיסה חדשה?
תודה ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקנות בדחיפות חפיסה חדשה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מיכאלה20/11/2016תודה רבה רצתי לקנות ולקחתי 2 ביחד ושלוש אסטרופם.
מתי אני יכולה להפסיק תמיכה 12 פלוס 5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכולה להפסיק בעוד שלושה ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור
מיכאלה21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר ווסת לאחר החזרת עובריםשלומית19/11/2016
פרופ שלום
ידוע לרוב כאשר אין הריון 14 יום מזריקת האוביטרל לפני שאיבה יכול להגיע כבר הווסת.
בדיקת הריון ביום רביעי הייתה שלילית ורמת האסטרוגן 1500 ופרוגסטרון 40
מדוע אני לא מקבלת מייד ווסת לאחר בטא שלילית?
כל הגוף שלי כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר20/11/2016עקב רמות גבוהות של פרוגסטרון והאסטרוגן , שלקחת כתמיכה, הוסת לא מגיע.
לאחר הפסקת התרופות וירידת ההורמונים הוסת יגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באספירין בזמן הריוןנינה19/11/2016
שלום!
אני נמצאת בשבוע 17 להריון לאחר טיפולים ממושכים.
לפני ההריון נמצאה אצלי בעית קרישיות (הטרוזיגוטית לפקטור 5) ולכן אני לוקחת קלקסן. רופא הפוריות אצלו טופלתי אמר לי לקחת גם אספירין (אבל לפי מה שהבנתי בזמנו זה על מנת למנוע רעלת ולא קשור לקרישיות, אבל לא בטוחה לגמרי...).
לדעת רופא הנשים שלי עכשיו אין צורך באספירין כי אין שום אינדיקציה לרעלת בשלב זה ואין צורך בעוד תרופה.
אשמח לשמוע עוד דעה, האם לאספירין יש גם תפקיד בקרישיות שקשורה לפקטור 5 ובכלל אם הייתם ממליצים להמשיך לקחת אותו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פקטור 5 ליידן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2016נשים הרות הנושאות פקטור 5 ליידן, הן בסיכון מוגבר פי7- ל-DVT, ובסיכון מעט מוגבר למצב של פרה-אקלמפסיה או רעלת הריון, וכן בסיכון מעט מוגבר ללדת תינוק במשקל מופחת. כן הן נמצאות בסיכון מעט מוגבר של הפלה, או לידת תינוק מת, כתוצאה מיצירת קריש בשלייה, בחבל הטבור, או אפילו בעובר.
בנסיבות אלו בהחלט הייתי שוקל טיפול משולב בקליקסן ובאספירין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
נינה19/11/2016אם כך אמשיך לקחת.
התשובה מפחידה מעט...אבל, ככ חשוב שאתם מייעצים כאן! תודה!!! .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 מחזורי iui נכשלו. מה הלאה?לולה19/11/2016
שלום,
בת 30. מנזים להכנס להריון כבר יותר משנה.
פרופיל הורמונלי יום 3 למחזור תקין.
בדיקת זרע תקינה.
הידרו-סונוגרפיה תקינה.
פאפ תקין.
4 חודשים ניסינו: מעקב זקיקים עם לטרוזול+תזמון יחסים+ תמיכה לוטאלית עם נרות פרוגסטרון ואסטרופם X2 - רירית דקה+ דימומים.
לאחר מכן 4 מחזורי IUI : פיוריגון 50 + מעקב זקיקים + אוביטרל+ IUI + תמיכה לוטאלית נרות פרוגסטרון ואסטרופם X2. רושם לתגובה טובה עם זקיקים בגודל של כ-20 מ"מ ורירית טובה 9-9.5.
ללא הצלחה.
מה הלאה? האם ivf זה הפתרון היחיד בשלב זה? מה עוד ניתן לבדוק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2016בהחלט מסתמן שהטיפול הייעודי אמור להיות IVF,שעשוי לפתור בעיות בהפריה בהשרשה ולספר אלטרנטיבה מוצלחת על מנת להרות בטווח זמן הקצר ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולרגלי לאחר החזרת עובריםקרני18/11/2016
שלום
אני מורה הנמצאת בתהליך הפריה (כעת בשלב הזריקות).
כחמישה ימים לאחר החזרת עוברים מתוכנן לי טיול עם כיתתי. הטיול הוא רגלי ברמת קושי קלה יחסית, אך מדובר על כששה ק"מ.
האם זה עלול לפגוע בהשרשה?
האם אני אטול סיכון במידה ואצא לטיול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שטיול רגלי יפגום בהליך ההשרשה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערוך יום הביוץ וקליטת היריוןהילה18/11/2016
שאלה קריטית עבוריף, אשמח מאוד לתשובה.
בת 28, נטלתי גלולות במשך כ10 שנים רצוף עקב שחלות פוליציסטיות. הפסקתי בחודש ספטמבר. הווסת הגיעה ב14.9(תחת הגלותות עדיין). להפתעתי כבר ב14.10 קיבלתי וסת, הפעם ללא שימוש בגלולות. קיימתי יחסים ב26.10 וב31.10. בדיקת הריון ביתית הראתה לראשונה פס נוסף חלש חלש ב12.11. עשיתי בטא ב14.11 ויצא 64, ושוב בטא ב17.11 ויצא 350.
השאלה שלי האם ישנו סיכוי שנקלטתי עקב יחסי מין ב31.10 ולא ב26.10?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפי התוצאות סביר להניח שנקלטת ב-31/10
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר!!!
הילה8819/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי אולטרסאונד ראשון אתמול
הילה8823/11/2016ויצא שמתאים לשבוע 5 ו-0 ימים..מחזק את האפשרות שזה נקלט ב31.10?
תודה דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה כמעט לאחר 38 שעות אחרי דקפפטילענת18/11/2016
היום עשיתי הזרעה, לאחר שלפני יומיים, הזרקתי ב 20:00 2 מזרקים של דקפפטיל. כידוע לי, הביוץ אמור להתרחש 36 שעות לאחר הזריקות. ההזרעה התקיימה הבוקר ב 9:45. האם יש סיכוי שהביוץ התפספס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי הזרעהעדי18/11/2016
שלום, עברתי הזרעה ביום רביעי לפני שבוע ב 9.11. יומיים קודם ביום שני 7.11 הזרקתי אוביטרל. מאתמול בערב התחיל דימום חזק שממשיך גם היום. איך יכול להיות מחזור 8 ימים לאחר הזרעה? הרי הביוץ תוזמן לפי זריקות גונאל ואוביטרל...לא מבינה את התגובה של הגוף. אשמח לחוות דעתכם, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הופעתו של דימום חזק בעיתוי הזה אינה שגרתית,יש צורך להיבדק ולראות את הרקע לדמם המוגבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומיטרין- התחלתי לפני הזמןט18/11/2016
אני לפני החזרת עוברים בני 72 שעות. אמרו לי לקחת אנדומיטרין מהיום בבוקר - 3 פעמים ביום. בטעות התחלתי אתמול בערב (ברגע האחרון הבנתי שזו טעות והוצאתי את המוליך עם הטבליה אך חלק מזערי ממנה נספג בגוף). האם זה יכול לפגוע בתהליך- כלומר להתחיל פרוגסטרון 80 שעות במקום 72 לפני ההחזרה?
הנטילה המוקדמת ביום לא תשפיע על התוצאה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פוריות בארץ או בחוליונית17/11/2016
שלום רב
בתי בת 38 נשואה וחיה באיסטמבול
מנסה להכנס להריון שנה ללא הצלחה
שאלתי האם כדאי שתעשה הבדיקות והמעקב בארץ או שבתורכיה
האם הרפואה שם טובה מספיק כמו בארץ
או שתעשה את הטיפולים בארץ שזה כמובן מצריך הרבה מאמץ
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכתי היא שיש בודאי מספר מרכזים בתורכיה העונים לדרישות ולהצלחות הקיימים בעולם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאכבי מחזור לאחר החזרת עוברים טרייםאסתר17/11/2016
צהריים טובים לכם
אני שבעה ימים לאחר 3 עוברים טריים
2 עוברים באיכות של 8
עובר 1 באיכות של 6
אני בת 30 אוטוטו
אני מרגישה כאבי מחזור בבטן התחתונה מאתמול
מה הסיכוי בגילי להיקלט
והאם הכאבים מעידים על כך שהטיפול נכשל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2016בגילך סיכוייך מצוינים להרות,התחושות שאת חשה אינם מנבאים אם הצלחת או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוי מועד ביוץ לפי בדיקות דםחיזוי מועד ביוץ17/11/2016
שלום, מצ"ב תוצאות בדיקות דם ליום ה 12
האם הביוץ קרוב על פיהן ?
עובי הרירית בא"ס: סביבות 3-4
ESTRADIOL (E-2) 971
LH 6.90
PROGESTERONE קטן מ 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ צפוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2016מתקבל הרושם שאת עדיין מספר ימים לפני הביטץ הצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)