מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נטילת כדורים לפני טיפולד10/11/2016
לפני הזרקת הורמונים לטיפולי IVF, מצוננת עם נזלת שלא פוסקת ושיעול שהולך וגובר, אמורה לקבל את המחזור אוטוטו ולהזריק הורמונים, נוטלת דקסמול קולד, אם לא יעבור ואצטרך לקחת אנטיביוטיקה, אוכל בכל זאת להתחיל להזריק או שזה יוצר ריאקציה לא טובה, ובנוסף האם זה בסדר שהכנסתי נרות נגד פיטריה לפני 3 ימים במשך 3 ימים, האם זה בסדר לפני טיפול הורמונלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת
פרופ` דוד בידר10/11/2016את יכולה לקחת מה שכתבת אך עם בזמן תחילת הטיפול ימשיך המצב כדאי לדחות למחזור הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים כל יום יפגע בכניסה להריון?אדווה09/11/2016
התחתנתי לפני 3 חודשים ואנחנו רוצים להיכנס להריון.
קראתי כל מיני על ביוץ וכו' ולא כל כך מתחשק לי להתעסק בכל זה.
השאלה שלי היא אם אני ובעלי נקיים יחסי מין במשך חודש שלם, כל יום (למעט ימי הוסת), האם יש סיכוי טוב להיכנס להריון?
האם זה יכול לפגוע בכניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה התנהלו לפי הדינמיקה שלכם,ללא מחשבה על יתרונות וחסרונות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרת עובריםשלומית09/11/2016
פרופ' שלום
מה ההבדל בין קרינון 1 ל-3 אנדומטרין ביום לאחר החזרת עוברים מבחינת היעילות להצלחת הטיפול ?
כלומר למה בדרך כלל קרינון 1 זה מספיק לעומת 3 אנדומטרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההנחה המקצועית אינה מדויקת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי לא הבנתי אותך לא הבנתי אותך
שלומית10/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
פרופ` דוד בידר10/11/2016יש שוני בספיגת התרופות והרמה הרצויה בדם.
קרינון נותן רמה דומה ל 2 אנדומטרין.
3 אנדומטרין זה כבר גחמה של הרופא המטפל שרוצה להיות ״שונה״.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכם רופאים נכבדים.ימית09/11/2016
עברתי הפלה בעקבות מום עוברי בשבוע 12 להריון. ההפלה הייתה עם כדורים והושלמה עם גרידה.
אני כחודשיים אחרי הפלה עשיתי אולטרסאונד ונאמר לי שהרחם בסדר גמור.
רירית תלת שכבתית בעובי 9 מ"מ.
היות ואני כמה ימים לפני המחזור ברצוני לדעת אם העובי של הרירית תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובי רירית רחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2016בהחלט עובי רירית רחם בתחום התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התשובה המהירה-שאלה
ימית09/11/2016רוצה להבין יותר. .
בהריון הקודם שלי הרירית הייתה 10.11 בזמו הביוץ.
נכון להיום כמה ימים לפנן מחזור והרירית 9 מ"מ.
עם עכשיו היא 9 ממ אז מה היא הייתכ בזמן ביוץ? דקה יותר לא? הרי הרירית מתעבה מהביוץ עד למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טווח העובי של הרירית בתחום התקין,אין מקום לדאגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לך פרופסור אשכנזי
ימית10/11/2016על המענה המהיר והאדיב..
אתה נותן מענה על חשבון השעות שלך מבלי לקבל תמורה..
זה ממש חסד אמיתי.
שה' ישלם את שכרך הטוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמצא רירית פוליפואידית ביסטרוסקופוה אבחנתיתסיגל09/11/2016
שלום רב, ביצעתי היסטרוסקופוה אבחנתית ביום 12 למחזור, הכל היה תקין מלבד "רירית מעובה פוליפואידית". הרופא במהלך הבדיקה אמר שהרירית מעובה כנראה כי אני כבר ביום 12 למחזור (הביוץ הטבעי שלי סביב יום 14-16), אבל מה זה פוליפואידית? האם זה ממצא תקין? האם כדאי לחזור על הבדיקה בשלב מוקדם יותר של המחזור החודשי?
לציין כי בוסת הרירית שלי דקה באופן תקין, ולקראת ביוץ\החזרה מגיעה לכ-10 מ"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר09/11/2016אם הרירית שלך יפה וטובה בבדיקת אולטרה סאונד לקראת ביוץ אז למה עשית היסטרוסקופיה.
פוליפואידית הכוונה לצמיחת רירית ואין משמעות למה שאמרו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
סיגל09/11/2016עשיתי היסטרוסקופיה כי אני אחרי שתי החזרות שלא הצליחו (IVF ראשון). תודה על תשובתך, הרגעת אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרות
פרופ` דוד בידר10/11/2016אי הצלחה להרות אינה מצדיקה ביצוע היסטרוסרופיה, כאשר הרירית נראית טוב באולטרה סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר הזרעהשרה09/11/2016
שלום, כמה זמן לאחר הזרעה ניתן לבצע בדיקת דם להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר09/11/201612 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר כאבים לאחר החזרה ובדיקת הריוןשלומית09/11/2016
פרופר שלום ברשותך יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
שאלה 1:
החזרה 3 עוברים בעלי 8 תאים ללא שברים ב-4.11
ב-6.11 ו-8.11 הזרקתי חצי זריקת אוביטרל וידוע לי שעלול להשפיע על תוצאת בטא.
אז מתי עליי לעשות בדיקת דם?
שאלה 2
לפני 3 חודשים ב-IVF ראשון הריון כימי והיו לי כאבי גב ומחזור חזקים מס' ימים לאחר החזרה עכשיו שוב יש לי כאבי גב וכאבי צדדים חזקים מאוד האם זה יכול להעיד שוב על הריון כימי או מחזור מתקרב? אני 5 ימים לאחר החזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר החזרה
פרופ` דוד בידר09/11/20161.הזריקות לא ישפיעו על בדיקת ההריון.
2.כאבים ,כפי שאת מתארת, לא מעידים על הריון כימי.
אך לכל אחת עש את התגובה האישית לטיפול ולהריון.
בשלב זה עדיין אי אפשר לומר האם הטיפול צלח או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בטא- האם יש תקווה או שזה שאריות של הורמונים?מרינה09/11/2016
בוקר טוב, אודה לכם על תשובה...ב25/10 עברתי שאיבה, הוחזרו 3 טריים, 9 תאים, 6 תאים ו5 תאים. תמיכה של פרגניל ביום ההחזרה ו4 ימים אחרי. אחרי זה תמיכה של אנדומטרין. היום בדיקת בטא אחרי 12 יום: e2- 695 prog- 62.7 beta- 8
האם יש פה סיכוי? כלשהו? או שזה שאריות של הורמונים? תודה רבה זו שאיבה מס' 6 שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר09/11/2016בטא 8 ביום 12 הוא לא תקין.
בכל מקרה יש לחזור על הבדיקה כדי שלא תהינה הפתעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונים לאחר לידה( הפריה)ספיר09/11/2016
חגגתי 30 ואני 10 חודשים אחרי לידה כתוצאה מהפריה חוץ גופית. שוקלת להתחיל טיפולים בקרוב. צירפתי קובץ של בדיקות ההורמונים , האם נראה תקין? ( בעית הפוריות היתה אנדומטריוזיס וחצוצרה עם נוזל). בנוסף שאלה שניה לכאבים של האנדומוריוזיס שבזמנו אמרו לי שהבריון זה הפתרון... אבל הכאבים חזרו מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת הפריה חוזרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2016הבדיקה ההורמונאלית תקינה,באשר לאנדומטריוזיס כדאי להרות בהקדם באמצעות הפריה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת הורמונים לטיפולי פוריותד08/11/2016
שלום,
אני צריכה להתחיל להזריק מנופור 300 במשך 5 ימים, לאחר מכן אורגלוטרן ל5 ימים, אח"כ דקפפטיל ל4 ימים , ולאחר מכן אוביטרל ל4 ימים
ולבסוף אנדומטרין ל30 יום.
האם מנופור צריך הזרקנה אחת ביום?
מדוע בשלב 3 - מתן הורמון הביוץ אני צריכה להזריק דקפפטיל ואחרי 4 ימים גם אוביטרל, כתוב לי בחוברת מידע שצריך להזריק או דקפפטיל או אוביטרל ולי נתנו את שניהם.
את האנדומטרין צריך להזריק פעמיים ביום??
האם החומר של ההורמונים הוא סמיך מאד או נוזלי וקל להזרקה?
האם ייתכנו תופעות לוואי כבר באותו יום ואיזה תופעות?
תוך כמה זמן ההורמונים משפיעים על מצב רגשי אצל האשה? האם באותו יום או שזה לוקח זמן עד שמצטברים ההורמונים בגוף שזה מספר ימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרוטוקול אינו ברור,עלייך לברר את הפרטים עם הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ח09/11/2016מה אינו ברור? מה עליי לשאול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפנות בשאלות הבהרה לרופא המטפל,היות ומה שאת מציינת אינו פרוטוקול טיפולי מקובל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
ח09/11/2016זה רק המרשם לזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השפעה רגשית של ההורמונים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2016לא בכל המקרים בהם מטפלים עם התרופות הייעודיות ישנה השפעה רגשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון החזרה של בלסטוציסטיםאופטימית08/11/2016
שלום רב,
אני נמצאת לפני החזרת בלסטוציסט דרך מרפאה באוקראינה. מועד ההחזרה שהרופא שלי המליץ עליו הוא היום החמישי לביוץ (לאחר קבלת אוביטרל ביום ראשון האחרון בלילה). זה יוצא ביום ראשון הקרוב. לצערי התבשרתי כי המרפאה האוקראינית לא עובדת ביום זה והוצע לי להזיז את ההחזרה ליום שני. זה היום ה6 לביוץ. אשמח לקבל את חוות דעתכם? האם אני פוגעת בסיכויי ההצלחה? אודה על קבלת תשובה בהקדם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלסטוציסט
פרופ` דוד בידר08/11/2016באופן כללי לא כל העוברים שמתפתחים מגיעים למצב של בלסטוציסט .
כלומר , אם למשל קיבלת 10-15 ביציות רק 70% יגיעו למצב של בלסטוציסט, כך יש סיכויים שאת נוסעת לחינם.
היות ואת לא יודעת בדיוק איך יתפתחו העוברים את גם לא יכולה לגעת מה יחזירו בדיוק , כי כאשר את הגעת למקום והשלמת הם יחזירו מה שאפשר.
בנוסף לא רצוי להחזיר ביום 6.
לא ברור לי מדוע את נוסעת והמקום סגור.
בכל מקום מאחל לך הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בית חוליםמניה08/11/2016
פרופסור! שלום רב! אני בת 41, לאחרונה הבראתי מהפטיטיס סי לאחר טיפול חדש. לפני כן לא אישרו לי הפריה מהסיבה הזאת- האם עכשיו יש סיכוי שכן יאשרו והאם עדיין רק בבי"ח רמב"ם בגלל הנוגדנים שנשארים? תודה רבה מראש על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס
פרופ` דוד בידר08/11/2016תלוי בבדיקת ה PCR שבודקת האם יש משהוא פעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלילי
מניה08/11/2016PCR שלילי. אז אם כן אפשר, האם רק ברמב"ם? המון תודות, פרופ' בידר!
נקיטת זהירות מירבית כנראה תכוון לטיפול במרכזים הייעודיים לטיפול בנשאי הפטיטיס
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס
פרופ` דוד בידר09/11/2016בכל בית חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בגיל 30 מומלצת הקפאת עוברים לשימור פוריות?שואלת08/11/2016
אני ובעלי בני 30 ומתחילים עכשיו לבנות משפחה (ב-IVF עקב בעיית זרע). אנחנו רוצים 3-4 ילדים סה"כ.
האם מומלץ לנו לפני שמתחילים בהחזרות לעשות מחזור או שניים של IVF רק להקפאת עוברים לשימוש עתידי לילדים הבאים? או שבגיל זה אין חשש שלא נספיק?
אני שואלת מאחר ומדובר בלא מעט כסף ואני רוצה לדעת האם יש בכך הגיון רפואי.
ה-FSH שלי הוא 9.5.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת עוברים
פרופ` דוד בידר08/11/2016זה לא מה שהוא שאנחנו נוהגים לעשות.
יש להתחיל מיד על מנת להשיג עכשיו הריון.
אני מאמין שגם ישארו מוקפאים.
שנה אחר הלידה לחזור מיד לטיפולים.
יש מספיק זמן להמשיך.
בדיקת ההורמון שציינת ללא כל ההורמונים שעושים בוסת היא חסרת נשמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! יתר הנתונים של בדיקת הדם (יום 3 למחזור):
שואלת08/11/2016E2 - 159 pmol/L
SHBG - 146.0 nmol/L
FREE ANDROGEN INDEX - 1
TSH - 0.66 mIU/L
LH - 4.3
PROLACTIN - 263.9 mIU/L
PROGESTERONE - <2
TESTOSTERONE- TOTAL - 1.40 nmol/L
DHEA SULPHATE - 3.96 µmol/L
וכאמור FSH - 9.50 IU/L
האם ניתן לצפות לעוד כ-7-8 שנים של פוריות טובה?
ושוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר09/11/2016הבדיקות בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שלא התפתח וקרישיות יתר?טלי08/11/2016
בת 37
אני סובלת מאי פריון לא מוסבר
ב IVF הראשון נקלטתי אך ההריון לא התפתח בשבוע 5+ ועברתי הפלה בוששת
בבדיקות דם לקרישיות יתר - שמתי לב שיש 2 ערכים נמוכים מהנורמה
אשמח לברר מולכם מה משמעותם והאם יש קשר בינהם לבין הפסקת התפתחות ההריון והתייחסות עתידית להמשך הטיפולים
rvvt lac sensitive 30 sec
הטווח התקין 37-46
rvvt lac insensitive 27
הטווח התקין 30-40
rvvt ratio 0.9
הטווח התקין 0.8-1.4
שאר המדדים כמו SCT LAC PT INR PT APTC נמצאים בטווח הנורמה.
אודה לתשובתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות יתר
פרופ` דוד בידר08/11/2016הבדיקות עם הערכים הנמוכים לא קשורים לקרישיות יתר וזו לא נראית הסיבה להפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת דגים מבושלים לאחר החזרה האם מותר ?חסוי08/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דגים
פרופ` דוד בידר08/11/2016את מתכוונת לאכול מיד בבית חולים?
בכל אופן אין מניעה מאכילת דגים מבושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)