מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי הפרוטוקול הטיפוליסיגל27/10/2016
לרופאים שלום, שאלה נוספת:
אני בת 34, "אי פיריון לא מוסבר", כל הבדיקות תקינות. עברתי שאיבת ביציות לאחר פרוטוקול קצר במיוחד, שכלל 7 ימי סטימולציה בלבד + יום 1 נוסף שבו הזרקתי אורגלוטרן ואוביטרל. לאחר 3 ימים ראשונים של פיורגון במינון 175 קיבלתי הנחיה להוריד המינון ל-150, לאחר מכן ל-125 ואחכ ל-75.
ב-US האחרון לפני השאיבה נספרו כ-12-15 זקיקים, אך בפועל נשאבו 28 ביציות!!! אחרי כל זה פיתחתי גירוי יתר ואושפזתי, ומכל הביציות האלה בסופו של דבר הוקפאו 12 עוברים.
מאז עברתי 2 החזרות של מוקפאים (2 עוברים כל פעם), שתיהן לא הצליחו.
האם יכול להיות קשר לעובדה ששלב הסטימולציה היה קצר מדי? ואיך בכלל מתמודדים עם מצב שבו במינון כל כך נמוך של הורמונים מקבלים מספר הזוי של ביציות שלתחושתי בא על חשבון האיכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר27/10/2016התגובה. לטיפול הוא אישי לכל אישה וכל אחת תגיב שונה .
במחזור הראשון אפשר ללמוד על התגובה השחלתית שלך.
סך הכל הקפיאו 12 עוברים וזה טוב רק שלא תמיד יש הריון בהחזרת עוברים טריים ואחר כל קפואים או החזרת כל הקפואים.
סך הכל, אם לא תהרי בהחזרת כל המוקפאים אזי תתחילי שוב הכנה לשאיבה כאשר כעת ברור יותר מה את צריכה לקבל.
יש לך תגובת יתר אך סיכויים טובים להצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סיגל30/10/2016כל כך קיוויתי שלא אצטרך יותר משאיבה אחת, אבל כנראה שאי אפשר לתכנן כלום בדברים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיהיה בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם ש"נתקעה" ולא גדלה יותרסיגל27/10/2016
שלום רב,
אני לאחר החזרת מוקפאים שלא הצליחה. בדרך כלל יש לי רירית יפה שמגיעה לגודל 10 מ"מ לקראת ביוץ\החזרה. במהלך ההכנה לקראת החזרת העוברים האחרונה קרה משהו מוזר: בשני המעקבים האחרונים לקראת ההחזרה (בהפרש של כשבוע) הרירית "נתקעה" על 8 מ"מ ולא גדלה יותר. הבדיקות ההורמונליות היו תקינות ולכן נעשתה החזרה כמתוכנן, אך כאמור לא היה הריון. האם כשלון ההחזרה יכול להיות קשור לעובדה שהרירית לא הגיעה לעובי הרגיל שלה? ומה יכולה להיות הסיבה לכך, האם הרירית הפסיקה להגיב לאסטרופם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר27/10/2016אם בדיקות הדם תקינות הרירית לא חייבת לגדול מעבר למה שגדלה וזו לא הסיבה לאי הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חשיבות לרמת הפרוגסטרון בעת החזרת עוברים טרייםהאם יש חשיבות לרמת הפרוגסטרון בעת החזרת עוברים טריים27/10/2016
שלום רב, האם יש חשיבות לרמת הפרוגסטרון בעת החזרת עוברים טריים? אם כן מהי הרמה הטובה ביותר? הרופא המליץ לקחת אספירין מיד אחרי החזרה? האם יש לזה באמת הוכחה? מה המטרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר27/10/2016מתן האספרין היא מיותרת.
רמת הפרוגסטרון צריכה להיות נמוכה בזמן מתן האוביטרל וגבוה בהחזרה.
היות ואת אומרת שעברת שאיבה אז אין מצב שלא תהיה רמה מספקת , אך אין חשיבות לבדיקת ההורמון היות ולוקחים תמיכה ואז הרמה גבוהה הרבה מאוד ממה שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ברחם השפעות הריוןשירה27/10/2016
שלום
בת 27 אתמול הייתי אצל הרופאה והיא בדקה אותי בגלל כאבים ואמרה שיש לי דלקת ברחם ונתנה לי זינט....
האם הדלקת יכולה לגרום לי בעיה להיכנס להיריון?
אמורה להתחיל טיפולים?יש זמן שצריך לחכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בדלקת באברי הרביה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2016כל דלקת באחד מאברי הרביה צריכה להיות מטופלת באורח אגרסיבי על מנת להמנע מהשלכות מאוחרות כולל השפעה על הפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ברחם טיפול
שירה27/10/2016היי,
אני מקבלת זינט 500 מג פעמיים ביום מאתמול בערב...
יש לי כאבים איומים שלא עוברים עם משככי כאבים ודימום מאוד מסיבי לא כמו וסת רגילה...
יש צורך לפנות לביח לדעתך?
והאם הטיפול נשמע בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת ברחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2016לטעמי אם מדובר בדלקת ברחם הטיפול שאת מקבלת אינו מספיק,בכל מקרה אם אכן הכאבים שלך עוצמתיים כל כך רצוי שתפני למיון נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבה לא מובן גודל ריריתשלומית27/10/2016
פרופ' שלום
יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
שאלה 1:
לאחר הריון כימי התחלתי פרוטוקול חדש לאחר 7 ימי זריקות (6 ימים גונאל 150 ויום אחד מונופור 150) יש 7 זקיקים שהמוביך\ל הוא 19 מ"מ
מדוע הם גודלים כל כך מהר מגונאל תוך 6 ימים אני אפילו לא מגיעה לפרוטוקול של 8 ימים בדרך כלל?
וכמה שהרופא מוריד מינון הם גודלים מהר
שאלה 2:
נאמר לי שרירית הרחם היום 3.8 מ"מ ולפני יומיים הייתה 5.6 איך יכול להיות זקיקים 19 מ"מ ורירית 3.8 שביום השני לווסת היא הייתה 3 מ"מ ולפני יומיים 5.6 לא מובן לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2016בתנאים כאלו עדיף להקפיא את העוברים ולהחזיר במחזור עם טיפול הורמונאלי תחליפי שיעבה את רירית הרחם לטווח הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי רירית הרחם
שלומית27/10/2016פרופ' אשכנזי שלום
תודה על המענה אודה לך עם תענה לי על השאלה לגבי גודל הזקיקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זקיקים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2016זקיקים בגודל של 19 מ"מ הם בהחלט בטווח הרצוי מבחינת הבשלת הזקיקים,אולם במקרה הנדון אם התנאים ההורמונאליים מאפשרים עוד יום של צמחת הזקיקים הייתי ממשיך את הטיפול עוד יום אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קנדידה וטיפולי פריון האם זה פוגע בהשרשות?רינה27/10/2016
האם קנדידה בנרתיק יכולה להפריע בטיפולי פריון ובהשרשה?
והאם הטיפול שלוקחים מותר בטיפולי פריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קנדידה בנרתיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2016אין בעיה עם טיפול מקומי במיוחד אם הוא נלקח לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רינה27/10/2016רציתי לדעת רק האם הקנדידה יכולה להיות הסיבה שהפריעה להשרשות הקודמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם E2 1200 פרוגסטרון 4.4ריקה26/10/2016
שלום רב פרופ׳ אשכנזי
האם פרוגסטרון מדד של 4.4 זה אומר שאני לקראת ביוץ ?
נוטלת פרוגינובה כולל דקאפפטיל
או שכבר היה ביוץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ציטולוגיה ציסטה מורכבתעמל26/10/2016
בדיקת ציטולוגיה
הדגימה נלקחה מציסטה שנמצאת אצלי כבר 4 שנים היא ציסטה מורכבת עם מחיצות ותוכן בשרי ..
בדיקת פתלוגיה לפני שנה הראתה שאין סמן לממאירות
ובדיקת ציטולוגיה שבצעתי לפני חודש במהלך שאיבת הביציות התקבלה התשובה שאין ממאירות בנוזל שנשלח
תיאור מיקרוסקוב כתוב כך :
בחתכים ובבלוק תאים נראה תוכן ציסטה המכיל תאי אפיתל ציפוי שנשרו, ללא אטיפיה ומאקרופאגים רבים עם נמוסידרין !!!
ממה המשמעות??
האם ציסטה כזות יכולה להפריע לי לכנס חהריון??
יש לציין הציסטה לא מגיבה להורמונים ואינה מפרישה הורמונים ..
חודש שעבר עברתי שאיבה ללא החזרה מחשש לגירוי יתר
נשאבו 11 ביציות וכולן הופרו והוקפאו למחזור הבא
בת 26 ללא ילדים
אשמח לחוות דעת בנושא
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזקה על הרופא שלך שביצע את הבירור שיתן לך את פתרון האופטימאלי לבעייתך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל מה אומרת התוצאה מה פשר הדברים ??
עמל26/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המידע לגבי אופי הציסטה והמאפיינים שלה אינו מספיק כדי להביע חוות דעת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מתי מתרחש דימום ?אני26/10/2016
שאלה:
האם בתחילת הריון שבוע 5 במידה וההרייון לא תקין או שהבטא לא עלתה האם חייב להתרחש דימום ? או שיכול להיות הריון לא מתפתח ועדיין לא יהיה דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דמם בתחילת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016לא חייב להיות דימום למרות שההיריון אינו מתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות החזרת עוברים מוקפאיםרחל26/10/2016
שלום פרופ',
שאלתי היא מהי כמות העוברים שכדאי להחזיר?
האם החזרה של כמה עוברים מעלה את סיכוי ההשתרשות?
ותוך כמה זמן מההחזרה ניתן לדעת אם קיים הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מספר העוברים להחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016הדיקול למספר העוברים להחזרה מותנה בגיל האישה,מספר הטיפולים הקודמים שנכשלו,איכות העוברים,והרקע הרפואי של האישה-חזקה על הרופא שלך שיחזיר את מספר העוברים האופטימאלים עבורך על מנת להשיג את התוצאה המירבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בחישוב שבוע ההריוןאני25/10/2016
בתאריך 30.9 יום שישי שאיבה בבוקר
בתאריך 2.9 יום ראשון החזרה בבוקר
באיזה שבוע אני נמצאת?
ביום חמישי נקבע לי בדיקת דופק לא מוקדם מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016שבוע 5+4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אני26/10/2016נקבע לי למחר אולטרסאונד ראשון לשק הריון ודופק
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בסדר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
אני27/10/2016היום הייתי באולטרסאונד נצפה שק הריון וקוטב עוברי שמתאים לשבוע ההריון, דופק עדיין לא נצפה. הרופאה אמרה שזה עדיין מוקדם מעט כי אני אפילו לא נכנסתי לשבוע 6.
תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובנ
אני28/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2016אפשרי,בצעי בדיקה בעוד 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מוזרים כמו לפני לידהשירה25/10/2016
שלום
בת 27 אחרי 2 לידות מivf לידה אחרונה לפני שנה וחצי...
מחזור אחרון 28/9/2016
לפני יומיים התחילו לי כאבים ולחצים ממש כמו שקורה לפני לידה...אתמול היה לי דימום בבוקר ופסק...
ממה יכולים לנבוע הכאבים והדימום המוזר?
יש ממה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת מחזור ווסת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2016יתכן והינך לקראת קבלת מחזור ווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה ביטלו לי הזרעה?ענת25/10/2016
הבוקר הייתי בבי"ח במסגרת מעקב זקיקים (אולטרה סאונד ובדיקת דם). נצפו זקיקים בגודל 12 ו- 13 מ"מ.
בצהריים התקשרה אליי האחות ואמרה שעליי לקיים יחסים עם בעלי שהחודש ההזרעה מבוטלת. מרב שוק, לא שאלתי מה הסיבה. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה והאם זה אומר שהביוץ אמור להיות ביום/יומיים הקרובים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטול
פרופ` דוד בידר25/10/2016היה ביוץ מוקדם וזה סיבוך של הטיפול.
זאת אפשר לדעת עקב עלית הורמון הפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר לגבי פרוטוקול התייעצות נוספתשלומית25/10/2016
פרופ' בידר שלום
לפני 3 חודשים שאלתי אותך בפורום לגבי פרוטוקול שהיה 150 גונאל 6 ימים ומונופר 300 במשך 4 ימים לא אהבתה את הפרוטוקול למרות שהוא הניב והפרייה של כל 13 הביציות שנשאבו וזה הסתיים בהריון כימי.
עכשיו התחלתי פרוטוקול חדש 6 ימים גונאל 150 ולאחר מכן להתחיל 150 מונופר +צטרוטייד.
אז לא אהבת מונופר 300
האם לדעתך מדובר הפעם בפרוטוקול יציב יותר 150 גונאל ו-150 מונופר?
אציין שכרגע יש 10 זקיקים לאחר 5 ימי זריקות שהמוביל 14 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר25/10/2016נראה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל F וזינט לדלקת בדרכי השתןענת24/10/2016
בשל תחושה של דלקת בדרכי השתן, אבקש לדעת האם מותר לקחת זינט 500 מ"ג במקביל לכך שאני מזריקה גונאל F? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואותה שאלה לגבי סדורל. תודה
ענת24/10/2016האם מותר...?
אין בעיה ליטול את התרופות עד הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הביוץ יגיע בימים הקרובים?
ענת24/10/2016הלוא את הזינט יש לקחת 5 ימים ואילו הביוץ להערכתי, יגיע ביומיים/שלושה הקרובים. מה עושים??? האם עדיף לקחת היום מונורול במקום זינט (שזו מנה חד פעמית)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובתך. אני ממש מוטרדת
ענת24/10/2016אני חוששת שהטיפול ישתבש במידה ואמשיך עם הזינט ואז אפסיק לאחר 3 ימים היות והביוץ יגיע, אני חוששת שהדלקת לא תסתיים. אז מה עושים במקרה כזה?
זינט והיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2016זינט נחשבת כתרופה בטוחה בהיריון
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)