מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לדעה נוספת בנושא תחילת הטיפולמרינה13/09/2016
שלום, אודה על תשובתכם... לפני שבועיים עברתי שאיבת ציסטה. 8 ימים עם גלולות יום א בדיקת דם אסטרדול 343, הרופא המליץ להזריק 2 צטרוטייד. היום יום ג' בדיקת דם אסטרדול 328. בשחלה נצפה ציסטה ממש קטן. הרופא ממליץ להתחיל טיפול עם מעקב צמוד, לוודא שהציסטה לא שואבת אליה את ההורמונים. אשמח לשמוע לדעתכם המקצועית האם זה נכון לעשות? האם הציסטה לא תשבש את הטיפול? או שעדיף לתת לגוף מנוחה לחכות עוד? מה הסיבה שהציסטה שוב הופיע? אחרי ששאבו לי אותה? תודה רבה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לדעה נוספת בנושא תחילת הטיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר14/09/2016הציסטה היא ציסטה פשוטה.?האם נשלח הנוזל לבדיקה?
מה גילך? האם נלקחה בדיקת CA125?
אם הכל תקין הציסטה לא צריכה להפריע לטיפול.
אני לא יודע מה זה מעקב צמוד אך יש פרוטוקולים מקובלים למצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעה נוספת לפני הטיפול
מרינה14/09/2016תודה רבה על המענה. אני בת 36. הנוזל לא נשלח לבדיקה פשוט נשאב החוצה. מה אתה מציע לעשות? ומזה פרוטוקולים למצבך? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לדעה נוספת לפני הטיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016הייתי מתחיל בטיפול במלוא העוצמה,הציסטה אינה אמורה להפריע לתגובה אם הנתונים ההורמונאלים שלך אינם מצביעים על רזרבה שחלתית נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעה נוספת לפני הטיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר18/09/2016הפרוטוקול הטוב הוא להתחיל עם גלולות ל 10 ימים ולחכות לדימום ולהתחיל בפרוטוקול קצר עם גירוי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי אסטרופם והתחלת טיפול חדש של IVFאבגד12/09/2016
שלום
בת 43. לפני שלושה חודשים היה נסיון להחזיר לי מוקפאים. טופלתי באסטרופם במשך 3 שבועות. מאז המחזור לא הגיע. אחרי חודשיים מהאסטרופם נתנו לי כדורי פרוברה למשך שבוע והמחזור הגיע. ביום ה- 21 למחזור הייתי אמורה להתחיל פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל - אך לפי בדיקות הדם מצב ההורמונים לא התאים להתחיל טיפול. עכשיו אני ביום ה- 36 לאחר מחזור שהגיע עם פרוברה. (המחזור הטבעי שלי כל 26 יום סדיר). עכשיו בבי"ח מבקשים שאתחיל להשתמש בפרימולוט נור למשך 10 ימים כדי לקבל מחזור וביום ה- 7 לפרימולוט נור להתחיל להזריק דקפפטיל ולהתחיל טיפול.
1. יש לי חשש שכדורים כמו פרימולוט נור שמכילים פרוגסטרון מכילים גם הורמונים זכריים שעלולים לפגוע באיכות הביציות ולפגום בטיפול ה- IVF הקרוב. האם אני צודקת?
2. האם המחזור הטבעי יגיע ובעוד כמה זמן להערכתך? האם כדאי לחכות למחזור הטבעי ואז להתחיל טיפול?
3. מה המלצתך למצבי? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור אחרי אסטרופם והתחלת טיפול חדש של IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2016המלצת הרופאים ראויה,באשר לפרוטוקול הטיפול-חזקה על הרופאייך שבחרו לך את הפרוטוקול הראוי ביותר במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בe2 לפני ביוץ האם יהיה או היה ביוץבוביק12/09/2016
שלום. אני פוליצסטית בת 28
מעקב זקיקים לאחר מתן איקוקלומין חצי כדור 5 ימים (רזה מאוד)
בדיקת ראשונה לאחר כ5 ימים:
רירית 4-6 וזקיק אחד בגודל 9
E2 719
פרוגסטרון 1.8
לאחר 4 ימים בדיקה נוספת:
רירית 6.5 זקיק אחד בגודל 11
E2 411
פרוגסטרון 1
השאלה למה ירדו הערכים האם התקיים ביוץ? ואם לא מתי יהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה בe2 לפני ביוץ האם יהיה או היה ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2016ההליך אינו מבשיל להשראת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח מאוד לשמוע את דעתכם המקצועית, אותה אני מעריכה מאודשוש12/09/2016
בת 45 אני אחרי 16 IVF עברתי לתרומת ביצית. 5 הפלות , (הריונות כימיים )ועכשיו בהריון (מתרומה) שבוע 28.אי פריון בלתי מוסבר.כל בדיקה אפשרית עברתי וגם בן זוגי.
לכל אורך ההריון הכל הכל הכל היה תקין ועדיין.
והשאלה: האם עלי לעבור למעקב להריון בסיכון , מהמעקב הרגיל במרכז האשה?
מטריד אותי שאני לא תחת פיקוח צמוד יותר.
מה דעתכם?
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם המקצועית, אותה אני מעריכה מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2016היריון בגילך הנו היריון בר סיכון ולכן הייתי בהחלט ממליץ לך להיות במעקב במסגרת יחידה להיריונות ברי סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מנת לעבור להריון בסיכון גבוה
שוש13/09/2016עלי לקבל הפנייה מרופא שלי?
אם כן, התור רק בעוד חודש וכבר אהייה בשבוע 31
האם לא מאוחר מידי?
אני מודה לך מאוד על תשובתך הקודמת ועל זו שתבוא, בבקשה....אני קצת לחוצה, למרות שמרגישה מצויין וגם את העובר כל הזמן.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
על מנת לעבור להריון בסיכון גבוה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016ניתן לפנות לרופא המשפחה לקבל הפניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למזרק של קלקסןאני12/09/2016
יש ברשותי מזרקים של קלקסן 40
עליי לקחת קלקסן 60
האם זה אפשרי להשתמש במזרק של 40 ולהוסיף עוד 20 ממזרק חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה
אני13/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה בנוגע למזרק של קלקסן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר ניתן לכוון כמות ?
אני25/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כלומר ניתן לכוון כמות ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2016מינוני המזרק מוכנים להזרקה חד פעמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מומלץ לבצע בדיקת פאפ- אודה לתשובתכםגל12/09/2016
אתמול קיימתי יחסים והבוקר ראיתי כתם אדמדם. אני אמורה לקבל מחזור מחר בערך. מתי הזמן הכי טוב לבצע בדיקה זו? קראתי שלא מומלץ מיד לאחר קיום יחסים ושהכי טוב מבחינת מהימנות הבדיקה לבצע ביום 10-20 למחזור האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי מומלץ לבצע בדיקת פאפ- אודה לתשובתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2016אפשר לבצע בכל עת למעט בזמן הדימום הוסתי או כל דימום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ שבועיים אחרי הפלהרעות11/09/2016
שלום רב עברתי לצערי הפלה בשבוע 7 ...לאחר מכן אולטרסאונד תקין ללא שאריות ובטא התאספה....
האם ניתן לעבור אחרי שבועיים מההפלה בדיקת פאפ?
האם ייתכן כי תוצאת בדיקת הפאפ תתן תוצאה לא תקינהכגון "שינויים בתאים" בשל ההריון או הפלה או שאין קשר בין הדברים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ שבועיים אחרי הפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2016אםשר בתנאי שאין דמם לידני ובבדיקת צואר הרחם רואים שאפשר לבצע הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים והשפעה אפשרית על הזרע בהליך פוריותשואל11/09/2016
שלום,
האם חיסונים עלולים לפגוע בבריאות תאי הזרע ובהמשך בבריאות הילד? אני מתעתד לתת זרע במרפאה כעשרה ימים לאחר קבלת חיסונים (צהבת, טיפוס בטן, טטנוס) וחושש. הביא אותי להתלבט אם בכלל להתחסן כיוון שלא מדובר ביעד אקסטרים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיתי שענית- תודה!
שואל11/09/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסונים והשפעה אפשרית על הזרע בהליך פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2016החיסונים לא פוגעים באיכות הזרע!
אין קשר לבריאות העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה- טעות בכמות כדורים ביוםחוה11/09/2016
שלום,
אני נוטלת 4 פרוגינובה ביום.
אני לא בטוחה, אך ייתכן כי בטעות לקחתי אתמול 5 כדורים. האם זה קריטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה- טעות בכמות כדורים ביום - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2016לא.
לא קרה כלום שלקחת עוד כדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שתי הפריות שאלה לגבי עוברים מוקפאיםדניאל11/09/2016
שלום רב
אני לאחר שתי הפריות
בראשונה נקלטתי והיו כמה בדיקות של בטא טובה - אחר כך נפל.
בשניה - אני כרגע אחרי החזרת עוברים וממתינה
בשתי השאיבות נשאבו לי 6 ביציות והופרו.
לאחר ההחזרות אמרו לי שיתר העוברים לא המשיכו להתפתח כך שלמעשה אין עוברים מוקפאים בכלל.
האם זה חריג ?
מדוע זה יכול לקרות ? יש דרך לחקור את זה?
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שתי הפריות שאלה לגבי עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2016זה דבר שקורה בטיפולים וקשורים לגיל.
יכולים להיות רק אחד או שני עוברים טובים להחזרה והיתר פחות טובים ואם לא ממשיכים להתפתח אין טעם להקפיא.
כאשר יש תגובה שחלתית טובה וגיל צעיר תהינה הקפאות.
ככל שהגיל עולה, איכות הביציות והעוברים יורדות פחות ופחות תהינה הקפאות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים והשפעה על הזרע בטיפולי פוריותשואל11/09/2016
שלום,
האם חיסונים עלולים לפגוע בבריאות תאי הזרע ובהמשך בבריאות הילד? אני מתעתד לתת זרע במרפאה כעשרה ימים לאחר קבלת חיסונים (צהבת, טיפוס בטן, טטנוס) וחושש. אני מתלבט אם בכלל להתחסן כיוון שלא מדובר ביעד אקסטרים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסונים והשפעה על הזרע בטיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2016אין כל סכנה לזרע או לולד שיוולד מביצוע החיסונים שהזכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לפני פרוטוקול חדש האם מותר?לירון11/09/2016
פרופ' שלום
האם מותר לעשות חיסון נגד שפעת ובמקביל לעשות שאיבה והחזרה או שצריך תקופת המתנה בין החיסון לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסון לפני פרוטוקול חדש האם מותר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2016אפשר לבצע חיסול ללא כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivf בת 40אגם10/09/2016
בת 40 עוד חודשיים ...עשיתי הזרעה לפני חודש היו 3 זקיקים לצערי לא תפס.... החלטתי לא לבזבז זמן ולעשות הפריה נתנו לי דף הסבר הביתה כדי לקרוא ולהבין במה הטיפול כרוך.....רק מלקרוא אני חושבת לוותר...האים הטיפולים באמת מסןכנים עד כדי כך? כל סעיף הסתיים במוות איך אפשר לקחת החלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי ivf בת 40 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2016אחד הדרישות להסכמה מדעת להליך טיפולי מחייבת מתן מידע גם על סיבוכים נדירים,לכן הדברים נראים כאילו שגם בהליכה על המדרכה ניתן להידרס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין אחרי הריון כימי מתי מותר?מאיה10/09/2016
שלום, אני בשלבי סיום של דימום לאחר הריון כימי שנפל, הבטא כבר 10... האם מותר לקיים יחסי מין כרגיל מעכשיו ? תודה! (בעברי המון דלקות שתן, אגן, 3 הפלות חוזרות ונטייה לחטוף כל מחלה/ זיהום אפשרי...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין אחרי הריון כימי מתי מותר? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2016לא הבנתי מה התכוונת כרגיל אבל כן, אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא עולה שוב לאחר הריון כימי
מעין19/09/2016שלום,
טיפול ivf , לאחר 3 הפלות חוזרות, קלקסן ופרדיניזזון, בטא בהריון האחרון החלה 45 אך הכפילה עצמה יפה במשך מעקב של שבוע וחצי. ביום ה 21 להחזרה הבטא החלה לרדת, הפסקתי תמיכה ויומיים אחכ החל דימום שנמשך עד
היום, היום בבדיקת אולטרסאונד הרופאה אמרה כי צואר תקין, הפרשה חומה , רחם בגודל רגיל, טפולות במ.פ, אין רגישות במישוש, רירית 6 עם ממצא אקוגנית, ללא ממצא חריג ללא נוזל בדוגלס. היא ראתה גם זקיק. פרוגסטרון 0.95 . ערכתי גם ביטא ולהפתעתי היא עלתה מ -14 לפני שבוע ל 22.5 היום. מה דעתכם בנושא?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא עולה שוב לאחר הריון כימי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2016עדיין קיימים עקבות של אותו היריון שכנראה לא נספג בשלמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא עולה שוב לאחר הריון כימי - תגובה
פרופ` דוד בידר20/09/2016חייבים לדאוג שההורמון ירד לשלילי.
במידה ויתחיל לעלות יש לבצע זריקות של מטוטרקסט כטיפול בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בהפסקה מטיפוליםמנסה09/09/2016
אני די מיואשת מכל הסרט הזה.
בעלי בן 40 איכות הזרע מעולה. שומר על תזונה וספורט.
אני בת 38 בקרוב.. הרופאים טוענים שבדיקה הורמונלית תקינה. צילום רחם ךקין. היסטרוסוקופיה הבחנתית תקינה.
ניסינו מספר פעמים בהזרעות הורמונליות ועכשיו החלטתי לנוח קצת. כנראה נצטרך ivf.
החודש בשלב ההפסקה מכל הטיפולים ההורמונלים. ביום ה 11 נרטה זקיק בגודל 19. הרופא אמר שעד יום ראשון אמור להיות ביוץ . מיום השמיני קיימנו יחסים יום כן יום לא. אתמול בערב גם . אם נקיים יחסים כל יום הסיכוי יגדל או יפחת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין בהפסקה מטיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2016בתנאים שנוצרו פעלתם נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור
מנסה24/09/2016לפי הבדיקת דם והבדיקת זקיקים הייתי אמורה לקבל אתמול מחזור. אין סימן כמו בכל חודש נפרשות לפני או כאב בטן שלפני .
היום בשתן הראשון של הבוקר ביצעתי בדיקה ביתית לא הראתה סימן להריון.
חדוב לציין דלא ביצעתי בזרימה של השתן אלא בתוך כוס פלסטיק סטרילי.
מה הסיכוי שאכן יכול להיות הריון.?
האם כדאי להמתין מספר ימים נוספים ולבצע בדיקת דם?
תודנ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי אשמח לתשובתך
מנסה24/09/2016אשמח לתשובתכם
פרופסור אשכנזי אשמח לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2016המתיני עוד מספר ימים ובצעי בדיקה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם היום אין זכר...
מנסה25/09/2016למחזור.
אמתין עד יום שלישי ואגש לבצע בדיקת גם.
קצת מוזר שידוע שהביוץ היה ביום שישי או שבת 9/9 -10/9.. בבדיקת דם של יום ראשון בבוקר נראה שכבר היה ביוץ 11/9.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם היום אין זכר... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/09/2016בהצלחה
איחור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/09/2016להמתין עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה. גם היום אין סימן..
מנסה27/09/2016למחזור..
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)