מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה מחזור טיפול חדש אחרי גלולותאני13/09/2016
שלום
בחודש אוגוסט עשיתי הפסקה מטיפולים ואני כרגע לקראת טיפול חדש
ביום 31/8 מחזור
ביום 1/9 נאמר לי להתחיל גלולות לשבוע לאחר שהייתה ציסטה באולטרסאונד.
9/9 הפסקת גלולות והתחלתי לקחת גונאל 300 ודקפפטיל ולא חיכינו שיגיע מחזור / דימום של הפסקת הגלולות.
אתמול יום שני קיבלתי מחזור שוב
היום בדיקות:
E2-36
Lh-4.95
Prog-0.80
אולטרסאונד- רירית 4.8 חופשי מנוזל
הונחתי היום להמשיך רק עם גונאל 300
מה אומרות הבדיקות? לא היו אמורים כבר לראות זקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה
אני14/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
אני15/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה מחזור טיפול חדש אחרי גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016הבדיקות מצביעות על היותך בשלב מוקדם של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מהיום
אני16/09/2016אולטרסאונד
רירית - 5.2
לא נצפו עדיין זקיקים
Lh-2.6
E2-76
Prog- 3.2
אני כבר שבוע עם גונאל 300
יום שני לפני ארבעה ימים מחזור לאחר לקיחת שבוע גלולות
האם התוצאות מעידות על משהו? לא אמורים כבר לראןת זקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון מהיום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2016אינך מגיבה לטיפול,עלייך לפנות לרופא המטפל על מנת לשקול את המשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אני16/09/2016זה לא עדיין מוקדם להגיב? הייתי תחת דיכוי של דקא וגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני17/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רואים את תוכן הודעתך
אני18/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני19/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2016התגובה המסתמנת הינה פושרת ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה קורה?
אני19/09/2016למה הגוף לא מגיב להורמונים? מה אתה מייעץ בכל זאת לעשות בשביל לא לאבד את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך זה קורה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2016חזקה על הרופא שלך שיעשה בירור מתאים לבדוק את מצב הרזרבה השחלתית שלך,ולהציע לך טיפול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה לאחר טיפול ivf מאוג מודאגתנויה13/09/2016
היי אני בת 31, ivf. ראשון. 15 יום אחרי החזרת עוברים. האם תקין? מה הסיבה לבטא הנמוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא נמוכה לאחר טיפול ivf מאוג מודאגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016יש חהמשיך במעקב ולראות אם יתאושש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא והפלה מאיימת
נויה19/09/2016היי יום אחרי עשיתי בטא נוספת וקפצה ל121, יומיים אחרי בטא 421 (יום שישי). משבצ התחיל דימום מסיבי שנמשך עד היום כדמם חלש. יום ראשון חזרתי על הבטא והתוצאה 523. הפרופסור שאני מטופלת דרכו פרטי אמר שתקין. אך כשהייתי אצל רופא מיון אמר שלהערכתו הריון שהתחיל ונגמר. מחר עושה שוב בטא. מה דעתך יש סיכוי? במידה וההריון נפל באיזו קצב יורדת הבטא? אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה מאיימת
נויה20/09/2016מקפיצה את השאלה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפלה מאיימת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2016להערכתי ההיריון אינו תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עיתוי הזרעה והזרקת אוביטרלנילי13/09/2016
שלום,
להלן תוצאות הבדיקות שעשיתי היום לקראת הזרעה (מתרומת זרע):
אסטרדיול:
919 pmol/L
LH:
50.60 IU/L
פרוגסטרון:
2.5 nmol/L
גודל זקיק מוביל: 19
עובי רירית: 8.2
נאמר לי להגיע מחר להזרעה, ולהזריק היום אוביטרל (אם כי תהיה לי אפשרות להזריק אותו רק היום בערב).
לפי מה שהבנתי , אני ממש קרובה לביוץ, והוא עתיד להתרחש מחר. אם כן, האם יש צורך ממשי להזריק אוביטרל במקרה הזה אם הביוץ קרוב? יותר מכך, האם האוביטרל לא עלול להפחית את סיכויי ההפרייה, בכך שהוא ישהה את הביוץ ב-36 שעות?
אודה לתשובה בהקדם.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לתשובה בהקדם...
ענבר13/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי עיתוי הזרעה והזרקת אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016המלצתי שתפעלי לפי הוראות הרופא המטפל הממקסמות את סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך זמן יעילות הזרע לצורך הפריהשרית13/09/2016
שלום רב.
רציתי לדעת מהו משך הזמן המקסימלי שהזרע שנמצא בגוךף האישה יעיל לצורך הפרייה.
לדוגמא-זרע שהגיע לגוף האישה 4 ימים לפני הביוץ יכול באופן תאורטי להפרות אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משך זמן יעילות הזרע לצורך הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016באופן תאורטי כן באופן מעשי נדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שרית16/09/2016ולגבי 5 ימים?גם תאורטית זרע שהגיע 5 ימים לפני יום הביוץ לא יכול להפרות?
אני שואלת כי אני יודעת מתי היה יום הביוץ שלי ואני רוצה לשלול אפשרות להריון בלתי רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאילה היא לצורכי מחקר?!
שלמה15/09/2016ההמלצה הרפואית ע"מ להיקלט היא יום כן יום לא סביב הביוץ, אם כי היעילות היא קיום יחסים לפני הביוץ.
טאוב שלמה יועץ פוריות בכיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאילה היא לצורכי מחקר?! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2016מסכים עם תשובתו של ד״ר טאוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת U.Sגניקולוגי וצילום רחםי13/09/2016
שלום
כמה ימים לאחר היום הראשון של המחזור ניתן לעשות בדיקת U.Sגניקולוגי וצילום רחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאילה חסר בה פרטים
שלמה14/09/2016תלוי לצורך מה עושים את הUS אם לצורך שלילת ציסטות וכו' אפי' אחרי 3 ימים, צילום רחם HSG בד"כ עושים בין סיום הוסת לביוץ שאז השטח "נקי" מדימום ואין הריון, כיון שחוששים לבצע צילום רחם בנוכחות הריון צעיר, ישנם רופאים אשר מוכנים לבצע אף אחרי הביוץ אם הזוג טוען שלא קיימו יחסים, אומנ' ניכר בשאלתך חוסר התמצאות בנתונים הבסיסיים לפני ששולחים אותך לUS וHSG.
בברכה,
טאוב שלמה יועץ פוריות בכיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאילה חסר בה פרטים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016מסכים עם ד״ר טאוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטאוב שלמה הוא יועץ פוריות בכיר
שלמה15/09/2016אומנם לא דוקטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך......
י17/09/2016שלחו אותי לבדיקות לפני טיפולי פוריות.
כמה ימים אחרי מחזור ניתן לעשות בדיקת אולטראסאונד וגינלי ובדיקת צילום רחם?
והאם אני חייבת לעשות צילום רחם אם הבעיה אצל בעלי - איכות וכמות זרע ירודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבירתי הנכבדה צריך סדר בדברים
שלמה17/09/2016חסר פה בתמונה כללית, אבל אם הבעיה היא אכן רק הזרע ואצלך הכל תקין ללא היסטוריה מיוחדת מבחינת דלקות וכו' אזי בהחלט יש מקום לוותר על הצילום רחם, תלוי מי הרופא...אם שלחו אותך ל US אזי תבררי איתם מה רצו צצך בדיוק. לגבי הצילום רחם כמו שכתבתי לך בין תום הוסת לביוץ, וחוץ מזה מה זה נקרא בעיית זרע של בעלי מישהו בדק אותו ממה הבעית זרע, מההנתונים, חבל לרוץ מיד לטיפולים מיותרים, ואם יש לך רופא שנותן לך טיפול את חייבת לדעת הכל, ולא לשאול א פרופסור אשכנזי מה הרופא שלך רוצה ממך, הדרך הכי פשוטה זה ללכת לפרו' אשכנזי ישירות ולקבל את כל המידע הוא מקצועי מאוד אנושי ושם הכל יהיה ברור לך.
עכ"פ אם את עדיין לא מתמצאת בפרטים אשמח לתת לך יעוץ חינם בפלא'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גבירתי הנכבדה צריך סדר בדברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2016מודה על ההסבר ועל ההתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעה נוספת בנושא תחילת הטיפולמרינה13/09/2016
שלום, אודה על תשובתכם... לפני שבועיים עברתי שאיבת ציסטה. 8 ימים עם גלולות יום א בדיקת דם אסטרדול 343, הרופא המליץ להזריק 2 צטרוטייד. היום יום ג' בדיקת דם אסטרדול 328. בשחלה נצפה ציסטה ממש קטן. הרופא ממליץ להתחיל טיפול עם מעקב צמוד, לוודא שהציסטה לא שואבת אליה את ההורמונים. אשמח לשמוע לדעתכם המקצועית האם זה נכון לעשות? האם הציסטה לא תשבש את הטיפול? או שעדיף לתת לגוף מנוחה לחכות עוד? מה הסיבה שהציסטה שוב הופיע? אחרי ששאבו לי אותה? תודה רבה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לדעה נוספת בנושא תחילת הטיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר14/09/2016הציסטה היא ציסטה פשוטה.?האם נשלח הנוזל לבדיקה?
מה גילך? האם נלקחה בדיקת CA125?
אם הכל תקין הציסטה לא צריכה להפריע לטיפול.
אני לא יודע מה זה מעקב צמוד אך יש פרוטוקולים מקובלים למצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעה נוספת לפני הטיפול
מרינה14/09/2016תודה רבה על המענה. אני בת 36. הנוזל לא נשלח לבדיקה פשוט נשאב החוצה. מה אתה מציע לעשות? ומזה פרוטוקולים למצבך? תודה רבה
אשמח לדעה נוספת לפני הטיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016הייתי מתחיל בטיפול במלוא העוצמה,הציסטה אינה אמורה להפריע לתגובה אם הנתונים ההורמונאלים שלך אינם מצביעים על רזרבה שחלתית נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעה נוספת לפני הטיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר18/09/2016הפרוטוקול הטוב הוא להתחיל עם גלולות ל 10 ימים ולחכות לדימום ולהתחיל בפרוטוקול קצר עם גירוי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי אסטרופם והתחלת טיפול חדש של IVFאבגד12/09/2016
שלום
בת 43. לפני שלושה חודשים היה נסיון להחזיר לי מוקפאים. טופלתי באסטרופם במשך 3 שבועות. מאז המחזור לא הגיע. אחרי חודשיים מהאסטרופם נתנו לי כדורי פרוברה למשך שבוע והמחזור הגיע. ביום ה- 21 למחזור הייתי אמורה להתחיל פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל - אך לפי בדיקות הדם מצב ההורמונים לא התאים להתחיל טיפול. עכשיו אני ביום ה- 36 לאחר מחזור שהגיע עם פרוברה. (המחזור הטבעי שלי כל 26 יום סדיר). עכשיו בבי"ח מבקשים שאתחיל להשתמש בפרימולוט נור למשך 10 ימים כדי לקבל מחזור וביום ה- 7 לפרימולוט נור להתחיל להזריק דקפפטיל ולהתחיל טיפול.
1. יש לי חשש שכדורים כמו פרימולוט נור שמכילים פרוגסטרון מכילים גם הורמונים זכריים שעלולים לפגוע באיכות הביציות ולפגום בטיפול ה- IVF הקרוב. האם אני צודקת?
2. האם המחזור הטבעי יגיע ובעוד כמה זמן להערכתך? האם כדאי לחכות למחזור הטבעי ואז להתחיל טיפול?
3. מה המלצתך למצבי? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור אחרי אסטרופם והתחלת טיפול חדש של IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2016המלצת הרופאים ראויה,באשר לפרוטוקול הטיפול-חזקה על הרופאייך שבחרו לך את הפרוטוקול הראוי ביותר במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בe2 לפני ביוץ האם יהיה או היה ביוץבוביק12/09/2016
שלום. אני פוליצסטית בת 28
מעקב זקיקים לאחר מתן איקוקלומין חצי כדור 5 ימים (רזה מאוד)
בדיקת ראשונה לאחר כ5 ימים:
רירית 4-6 וזקיק אחד בגודל 9
E2 719
פרוגסטרון 1.8
לאחר 4 ימים בדיקה נוספת:
רירית 6.5 זקיק אחד בגודל 11
E2 411
פרוגסטרון 1
השאלה למה ירדו הערכים האם התקיים ביוץ? ואם לא מתי יהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה בe2 לפני ביוץ האם יהיה או היה ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2016ההליך אינו מבשיל להשראת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח מאוד לשמוע את דעתכם המקצועית, אותה אני מעריכה מאודשוש12/09/2016
בת 45 אני אחרי 16 IVF עברתי לתרומת ביצית. 5 הפלות , (הריונות כימיים )ועכשיו בהריון (מתרומה) שבוע 28.אי פריון בלתי מוסבר.כל בדיקה אפשרית עברתי וגם בן זוגי.
לכל אורך ההריון הכל הכל הכל היה תקין ועדיין.
והשאלה: האם עלי לעבור למעקב להריון בסיכון , מהמעקב הרגיל במרכז האשה?
מטריד אותי שאני לא תחת פיקוח צמוד יותר.
מה דעתכם?
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם המקצועית, אותה אני מעריכה מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2016היריון בגילך הנו היריון בר סיכון ולכן הייתי בהחלט ממליץ לך להיות במעקב במסגרת יחידה להיריונות ברי סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מנת לעבור להריון בסיכון גבוה
שוש13/09/2016עלי לקבל הפנייה מרופא שלי?
אם כן, התור רק בעוד חודש וכבר אהייה בשבוע 31
האם לא מאוחר מידי?
אני מודה לך מאוד על תשובתך הקודמת ועל זו שתבוא, בבקשה....אני קצת לחוצה, למרות שמרגישה מצויין וגם את העובר כל הזמן.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
על מנת לעבור להריון בסיכון גבוה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016ניתן לפנות לרופא המשפחה לקבל הפניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למזרק של קלקסןאני12/09/2016
יש ברשותי מזרקים של קלקסן 40
עליי לקחת קלקסן 60
האם זה אפשרי להשתמש במזרק של 40 ולהוסיף עוד 20 ממזרק חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה
אני13/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה בנוגע למזרק של קלקסן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2016אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר ניתן לכוון כמות ?
אני25/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כלומר ניתן לכוון כמות ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2016מינוני המזרק מוכנים להזרקה חד פעמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מומלץ לבצע בדיקת פאפ- אודה לתשובתכםגל12/09/2016
אתמול קיימתי יחסים והבוקר ראיתי כתם אדמדם. אני אמורה לקבל מחזור מחר בערך. מתי הזמן הכי טוב לבצע בדיקה זו? קראתי שלא מומלץ מיד לאחר קיום יחסים ושהכי טוב מבחינת מהימנות הבדיקה לבצע ביום 10-20 למחזור האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי מומלץ לבצע בדיקת פאפ- אודה לתשובתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2016אפשר לבצע בכל עת למעט בזמן הדימום הוסתי או כל דימום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ שבועיים אחרי הפלהרעות11/09/2016
שלום רב עברתי לצערי הפלה בשבוע 7 ...לאחר מכן אולטרסאונד תקין ללא שאריות ובטא התאספה....
האם ניתן לעבור אחרי שבועיים מההפלה בדיקת פאפ?
האם ייתכן כי תוצאת בדיקת הפאפ תתן תוצאה לא תקינהכגון "שינויים בתאים" בשל ההריון או הפלה או שאין קשר בין הדברים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ שבועיים אחרי הפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2016אםשר בתנאי שאין דמם לידני ובבדיקת צואר הרחם רואים שאפשר לבצע הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים והשפעה אפשרית על הזרע בהליך פוריותשואל11/09/2016
שלום,
האם חיסונים עלולים לפגוע בבריאות תאי הזרע ובהמשך בבריאות הילד? אני מתעתד לתת זרע במרפאה כעשרה ימים לאחר קבלת חיסונים (צהבת, טיפוס בטן, טטנוס) וחושש. הביא אותי להתלבט אם בכלל להתחסן כיוון שלא מדובר ביעד אקסטרים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיתי שענית- תודה!
שואל11/09/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסונים והשפעה אפשרית על הזרע בהליך פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2016החיסונים לא פוגעים באיכות הזרע!
אין קשר לבריאות העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה- טעות בכמות כדורים ביוםחוה11/09/2016
שלום,
אני נוטלת 4 פרוגינובה ביום.
אני לא בטוחה, אך ייתכן כי בטעות לקחתי אתמול 5 כדורים. האם זה קריטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה- טעות בכמות כדורים ביום - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2016לא.
לא קרה כלום שלקחת עוד כדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שתי הפריות שאלה לגבי עוברים מוקפאיםדניאל11/09/2016
שלום רב
אני לאחר שתי הפריות
בראשונה נקלטתי והיו כמה בדיקות של בטא טובה - אחר כך נפל.
בשניה - אני כרגע אחרי החזרת עוברים וממתינה
בשתי השאיבות נשאבו לי 6 ביציות והופרו.
לאחר ההחזרות אמרו לי שיתר העוברים לא המשיכו להתפתח כך שלמעשה אין עוברים מוקפאים בכלל.
האם זה חריג ?
מדוע זה יכול לקרות ? יש דרך לחקור את זה?
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שתי הפריות שאלה לגבי עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2016זה דבר שקורה בטיפולים וקשורים לגיל.
יכולים להיות רק אחד או שני עוברים טובים להחזרה והיתר פחות טובים ואם לא ממשיכים להתפתח אין טעם להקפיא.
כאשר יש תגובה שחלתית טובה וגיל צעיר תהינה הקפאות.
ככל שהגיל עולה, איכות הביציות והעוברים יורדות פחות ופחות תהינה הקפאות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)