מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום רחם תקין, ניסיון להיקלט כבר שנה וחצי. האם עכשיו יהיה בסדר?גילה06/09/2016
היי. עברתי החודש צילום רחם אצל ד"ר טגונדרייך והצילום היה תקין. אני מנסה להיכנס להריון שנה וחצי והמחזור סדיר אבל מחזור של דם חום וחצי יום גג יום וזה הכל ואין דם אדום רק חום ככה היה לי כל ה3 שנים האחרונות מאז שעברתי הפלה ויש לציין שפעם המחזור היה תקין דם אדום טרי למשך 3-4 ימים בכמות נכבדת. החודש כאמור עשיתי צילום רחם ואחרי הצילום שהגיע מועד הווסת קיבלתי מחזור תקין עם דם אדום טרי ולמשך 4 ימים וכמות תקינה של מחזור. גם הביוץ התאפיין בהפרשות בדיוק כמו שצריך להיות חלבון של ביצה. ואני מזה מבסוטית כי אני מרגישה שהצילום פתח אצלי משהו כי עובדה המחזור חזר להיות תקין וההפרשות של הביוץ תקינות ב"ה. השאלה היא גם אם הצילום יצא תקין יש מצב שהוא שחרר איזה סתימה בלתי נראית ואני יקלט החודש בע"ה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם תקין, ניסיון להיקלט כבר שנה וחצי. האם עכשיו יהיה בסדר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/09/2016אם את מנסה להרות כשנה וחצי עלייך לפנות לרופא פריון,מחזורי וסת רגילים וצילום רחם תקין,אינם ערבה לכניסה להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בבעית זרע חלש בשיטת גת גורןניצן06/09/2016
שלום פרופ',
האם השיטה של צנתור - גת גורן אכן טובה לטיפול בבעיית הזרע.
אני בן 38 ואשתי בת 36, שנתיים מנסים להכנס להריון. ללא ילדים.
הזרע שלי באיכות נמוכה.
תודה,
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בבעית זרע חלש בשיטת גת גורן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/09/2016לטעמי אין כל יתרון בגישה זו על פני גישות אחרות,כדאי שתפעלו בכפיפות לרופאי פריון והמלצותיו,יתכן שהפתרון המיידי לבעיה הנו טיפול הפריה עם מיקומניפולציה-icsi,picsi,או imsi
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לטיפול ivf לאחר לידה הבדל בין קסרי ללידה רגילהשירן ארי05/09/2016
כמה זמן יש להמתין אחרי לידה לחזרה לטיפולי ivf?
וכמה זמן אחרי ניתוח קיסרי?
האם יש בדיקות נוספות שצריך לעשות לאחר ניתוח קיסרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזרה לטיפול ivf לאחר לידה הבדל בין קסרי ללידה רגילה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/09/2016ניתן לשוב לטיפול בטווח של חצי שנה לאחר ניתוח קיסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לטיפול ivf לאחר לידה הבדל בין קסרי ללידה רגילה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2016לאחר ניתוח קיסרי, אחרי שנה ואחרי לידה רגילה לאחר חודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקלטות טבעית לאחר טיפוליםשירה05/09/2016
אני בת25 הייתי בטיפולים והייתי בחודש הפסקה ונקלטתי טבעי להריון . יום חמישי הבטא הייתה 2357 פרוגסטרון 31, נצנו לי דופסטון. ראו שק 3.7 ממ. היום הבטא רק 2460. פרוגסטרון 24.5. ושק הריון 7 ממ. אני מבינה זה לא תקין מה עליי לעשות?? איך קרה דבר כזה??? פעם קודמת מטיפול אי וי אף נקלטתי להריון והיה שק הריון ריק והבטא הייתה מכפילה 1.5 מה קרה הפעם????לאן ממשיכים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה קורה??? למה לא מתפתח עובר
שירה06/09/2016נבדק נו את כל כל הבדיקות כולל קריוטיפ ממה זה יכול להיות?????? למה לא מתפתח הריון ועובר?????? האם יש עוד סיכוי שהבטא כן תכפיל את עצמה ברביעי????? תגיד לי בבקשה אם נתקלת בזה ולמה זה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
- תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/09/2016בשלב ההיריון שאת נמצאת,אין הכפלהשל הביטה,יש להמשיך בעוד שבוע ולבצע אולטרסאונד חוזר כדי לחרוץ את גורל ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל ממה זה קורה??? מה הסיבות לכך???
שירה06/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להבין למה מתפתח הריון ועוד
שירה06/09/2016טבעי לאחר ניסיונות של טיפולים ולאחר מכן זה פשוט לא מתפתח אני לא מבינה בבקשה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך אפשר להבין למה מתפתח הריון ועוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/09/2016אם חס וחלילה העובר אינו מתפתח כמצופה בד״כ מדובר בהפרעה גנטית של העובר המתרחשת בשיעור גבוהה במקרה של ההפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז היום יומיים לאחר מכן
שירה07/09/2016הבטא הייתה ביום שני 2452 והיום היא עלתה רק ל2624 למה הבטא ממשיכה לעלות ביחידות? יש שק הריון בתוך ברחם למה זה ככה עולה אז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי שהבטא כן תתן קפיצה?
שירה07/09/2016מה אתה ממליץ?
האם יש סיכוי שהבטא כן תתן קפיצה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2016השילייה יכולה להמשיך להתפתח מבלי שהעובר מתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרת עוברים טיפול ראשוןשחר05/09/2016
שלום רב,
בת 27 אמא לילד 1
אני מחר עוברת שאיבה ורציתי לדעת האם מותר לי לבקש החזרה של 2 עוברים?
בהריון הראשון עשינו 9 IUI עד שנקלטנו ...
ועכשיו בשני 7 IUI ללא הצלחה ( עם פיוריגון ) והפסקה של 8 חודשים בלי טיפולים אבל מעקב ציוץ ( חום ומקלות ביוץ)
עכשיו אנחנו בסבב ראשון של IVF עם פיוריגון ואורגלוטרן...הזקיקים שיש
שמאל- 28,28,21,17, ימין 25,15,11
אתמול התחיל לי דימום לפני לקיחת האוביטרל אך לפי אולטרסאונד ודם שנעשה היום הכל עדין תקין...
אני ממש ממש רוצה שיחזירו לי 2 עוברים בהחזרה האם עושים את זה ? האם יש דרך לדרוש את זה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה והחזרת עוברים טיפול ראשון - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2016את יכולה לבקש החזרה של שני עוברים ולחתום שאת מסכימה.
הוראות משרד הבריאות מאפשרות החזרה עד 2 עוברים ב3 הפעמים הראשונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בין מחזורי טיפולי IVF-05/09/2016
האם חובה לבצע הפסקה של 45 יום בין מחזורי IVF? אם כן ממתי סופרים בדיוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה בין מחזורי טיפולי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2016רצוי לעשות הפסקה של חודש.
עניין ה 45 יום נקבע על ידי הקופה על מנת להוריד את ביצוע ההפריות ללא יותר מ 6 פעמים בשנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תנאים ברורים להפסקת מחזור טיפול IVF באמצע-05/09/2016
שלום,
ברצוני לדעת האם יש תנאים ברורים להפסקה מוצדקת של טיפול IVF ראשוני באמצע הטיפול במקרה שבו מדובר על גיל מבוגר ואין גירוי יתר שחלתי. אם כן מהם בדיוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש תנאים ברורים להפסקת מחזור טיפול IVF באמצע - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2016הסיבות הן ; ערכי הורמונים גבוהים, FSH -גבוה ו/ או חוסר תגובה למתן זריקות לגירוי השחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות פרוגסטרון 11 יום לאחר הזרעהירדן05/09/2016
שלום,
ב 25.8עשינו הזרעה לאחר שראינו שיום לפני ב24.8 היה ביוץ טבעי ( פרוגסטרון 3.7, 160LH+ אסטרדיול 1136
לחיזוק קיבלתי זריקת אוביטרל באותו היום.
מיום שבת ה -3.9 התחלתי להרגיש כמו כאבי מחזור, בנוסף הופיע הכתמה קטנה מאוד אתמול בבוקר, בנתיים עוד לא התפתח למחזור.
שאלתי היא-
1. האם רוב הסיכוים שהמחזור הקדים והגיע לאחר 11 יום? או שיש עדין סיכוי להריון?
ביצעתי אתמול בדיקות דם ואלו התוצאות-
בטא- קטן מ5
פרוגסטרון 24.5
E2- 455
LH-11.40
2. האם יש טעם לבצע בדיקת דם גם ב יום ה 14 במידה והדימום לא ימשיך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות פרוגסטרון 11 יום לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2016רוב הסיכויים שהוסת הגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום האם מותר לאכול טונה בקופסת שימורים לאחר החזרה ? תודהחסוי05/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום האם מותר לאכול טונה בקופסת שימורים לאחר החזרה ? תודה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2016אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת אנטיביוטיקה דוקסילין 10 ימיםאני04/09/2016
שלום, קיבלתי היום 10 כדורים של אנטיביוטיקה דוקסילין. אני אמורה לקחת שני כדורים ביום בבוקר ובערב למשך חמישה ימים. היום כבר פספסתי את הכדור של הבוקר ולכן אקח רק אחד בערב, האם להמשיך לקחת כרגיל וביום השישי לקחת את הכדור הנותר או לוותר עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת אנטיביוטיקה דוקסילין 10 ימים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2016כן, תעשי כמו שכתבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופש לאחר החזרת עובריםיעל04/09/2016
האם אחרי החזרת עוברים מומלץ לקחת יום חופש למנוחה?
או לחזור לפעילות רגילה ולעבודה ? (אני עובדת כמזכירה)
מה בנוגע ליחסי אישות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2016לחזור לעבודה רגילה.
להימנע מיחסים 3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
יעל05/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות שהורמונים יגרמו לדלקת בקיבה?שירי04/09/2016
ספציפית גונל, מונופור ואוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יכול להיות שהורמונים יגרמו לדלקת בקיבה? - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2016לא ידוע שהורמונים עושים דלקות בכלל ובקובה בפרט.
הסיבה היא אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. האם בהריון ניתן לקחת
שירי04/09/2016אומפרדקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. האם בהריון ניתן לקחת - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ראשון לא עבד וכל יתר העוברים שנשאבו לא שרדו- מישהו יודע לייעץ?דריה04/09/2016
לפני כשלושה חודשים גילינו אני ובעלי שאנחנו צריכים לעשות טיפולי IVF בגלל איכות זרע מאוד ירודה שלו. עשיתי את כל הבדיקות שדרשו ונראה שאצלי על פני השטח הכל תקין.
עשינו טיפול ראשון ביחידה שבברזילי אשקלון, נשאבו לי 11 ביציות נוצרו 6 עוברים 2 החוזרו ולא המשיכו להריון ועכשיו קיבלתי מכתב שארבעת הנותרים הופסקו עקב חוסר התפתחותם.
האם זה מצב נורמלי שכל העוברים לא שורדים? מה יכול לגרום לזה?
חוץ מהמכון בברזילי שאליו הופננו על ידי הרופא נשים שלי והאונקולוג ששלח את בעלי לבדיקת הזרע הראשונית לא התייעצנו עם גורמים נוספים או רופאים אחרים.
האם כדי? ואם כן עם מי עוד מומלץ להתייעץ ?
כמו כן האם אפשר להחליף מכון אחרי הטיפול הראשוני או שזה לא מומלץ? הסיבה היא מעבר לאזור אחר בארץ..
אשמח לכל עזרה וייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אונקלוג התבלבלתי כנראה
דריה04/09/2016לא נראה שאונקלוג זה השם הנכון ..
טיפול ראשון לא עבד וכל יתר העוברים שנשאבו לא שרדו- מישהו יודע לייעץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/09/2016איכות העוברים תלויה בגורמים רבים בין היתר בגיל האישה איכות הטיפול ,המעבדה ,איכות הזרע רקע רפואי,תגובה הורמונאלית ועוד,לכן כל המידע כולל הנתונים המעבדתיים של הטיפול הנוכחי חייבים להיות בידי הרופא על מנת לנסות לשדרג את איכות הטיפול.
לטעמי בהחלט יש מקום לשקול חוות דעת נוספת,ואין כל בעיה לפנות לכל מרכז רפואי שתרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבדת mfc
שירן ארי05/09/2016יש מעבדה של דר ברקוביץ שנקראת mfc
ליד אסותא ראשון לציון (עובדת עם אסותא) שעושה מיון תאי זרע
ומוציאה רק את האיכותיים ביותר שיגיעו להפריה
לנו לפחות זה עזר והתחלנו לראות הפריות!!!
יקר אבל מומלץ!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא נמוכים לאחר החזרה מוקפאיםעלמה03/09/2016
שלום,
ב 20/8 הוחזרו 2 עוברים יום 3.
ב 31/8 בטא 21
ב 2/9 בטא 42
אני מבינה שמדובר בערכים נמוכים מדי לשבוע 4 אך האם קיים סיכוי סביר להמשך התפתחות תקין או שהסיכויים במקרה זה לרעתי. יש לציין שרמות הפרוגרסטרון והאסטרדיול תקינות ואני מקבלת תמיכה של אוטוגרסטן ואסטרופם.
מחר אמורה לבצע בדיקת דם נוספת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא נמוכים לאחר החזרה מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2016כרגע הבדיקות מראות על הריון לא תקין אך יש להמשיך בדיקת הבטא שלא תהיינה הפתעות.
תמיכה נוספת לא תעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי הריון ובדיקה ביתיתענבל03/09/2016
שלום רב;
אני סיימתי טיפול פוריות ביום שני והרופא אמרה שאפשר לקיים יחסים כי יש ביצית אחת..מתי אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית? האם אחרי 5 ימים אפשר לראות שיש הריון?
אשמח מאוווווד להתייחסות ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה לגבי הריון ובדיקה ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/201614 יום מהמועד המשוער של הביוץ
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)