מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מותר להשתמש במשחת קרטוספור לפטריה בציפורניים כשמתכננים הריון?בת שבע27/08/2016
אני מנסה להיקלט להריון ויש לי פטריה בציפורניים ברגליים .
קיבלתי מרופא משחה בשם קרטוספור לציפורניים ולפי הבנתי זה מוריד את הציפורן.
האם מותר להשתמש במשחה זו בזמן שמנסים להיכנס להריון?
אם לא, האם ישנה משחה אחרת שעושה את העבודה ועדיין מותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם מותר להשתמש במשחת קרטוספור לפטריה בציפורניים כשמתכננים הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2016אין להשתמש בתכשיר בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל ביום 8 להחזרת עוברים מה מומלץ לעשות?שירלי27/08/2016
אני כעת ביום 9 מאז ההחזרה של 2 עוברים מוקפאים של יום 5 . אתמול עשיתי בדיקת בטא שיצאה- 93.64 ובצהריים התחיל לי דימום קל שפסק אחרי כמה שעות. מה מומלץ לעשות? האם לחזור שוב על בדיקת דם מחר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום קל ביום 8 להחזרת עוברים מה מומלץ לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2016יש שלקון טיפול הורמונאלי תומך נוסף כמו זריקות פרוגסטרון,ומעקב לאחר התפתחות הביטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים בצורה וגינאליתאביטל26/08/2016
שלום בת 33 עומדת להתחיל בשבוע הקרוב טיפול הורמונאלי בגונאל אף, צטרוטייד ודקפפטיל לפני הליך של שאיבה והקפאת ביציות לצורך שימור פיריון.
הוסבר לי כי ביום השני לווסת עלי לבצע בדיקות דם + אולטראסאונד למעקב זקיקים ובאותו הערב להתחיל להזריק.
שאלותיי הן:
1. האם ניתן לבצע את בדיקת האולטראסאונד למעקב זקיקים בזמן הדימום? זה נראה לי לא כ"כ נעים ומביך...
2. הא מעקב זקיקים נעשה בצורה וגינאלית?
אשמח אם תחזרו אלי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים דחוף!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2016אפשר,הבדיקה וגינלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים לחלות בסרטן IVF.י26/08/2016
שלום
1. בטיפול IVF יש סיכונים לסרטן?
1. בשלב החזרת העוברים יש סיכוי ל: כאב בטן, נפיחות חריגה, מיעוט שתן, שתן מרוכז, עליה מואצת במשקל, בחילה והקאה, קשיי נשימה. מה עושים כשיש קושי להגיע למרפאה כשיש באמת בחילה והקאה או קשיי נשימה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF................................ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/20161.טיפולי ה-IVF אינם גורם המעודד סרטן מכל סוג שהוא
2.הטיפול הייעודי המבוצע בהדכתו של רופא פריון מיועד להפיק מספר אופטימאלי של ביציות איכותיות ולמזער ככל האפשר את תופעות הלוואי שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שעלת שבוע 32 הריון IVF מה אתה ממליץענת26/08/2016
האם מומלץ לעשות את החיסון שעלת אין השפעה בעתיד על העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסון שעלת שבוע 32 הריון IVF מה אתה ממליץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2016ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מתסביב .שירה26/08/2016
שלום רב, אשמח לדעתכם. שבוע 8 לאחר ivf (לא היה גירוי יתר), החלו כאבים חזקים, התקף של רבע שעה עם הפוגה לאחר מכן ושני התקפים נוספים בהמשך אותו יום אשר הובילו לאשפוז. בבדיקות us נצפתה שחלה מוגדלת עם בצקת בחצוצרה וחשש לתסביב בחצוצרה, עם זרימת דם טובה בשחלה. הומלץ על מעקב ללא התערבות. למחרת כאבים נסבלים וביום שאחרי שוב התקף כאבים, ללא שינוי משמעותי ב us. האם השחלה תקטן ? האם יש בעיתיות עם הבצקת בחצוצרה ? כיצד נכון להתנהל ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשש מתסביב. . - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2016בשלב זה נראה שאת מנוהלת היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת בנוסף.
שירה27/08/2016תודה על המענה.
שוחררצי הביתה.
האם השחלה תקטן ? האם יש צורך במנוחה עד שהיא תקטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לדעת בנוסף. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2016השחלה בהחלט תשוב לגודלה הבסיסי תוך פרק זמן מסוים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לפני שאיבה האם מותרים?ירדן26/08/2016
אני רווקה שעושה טיפולי פוריות לבד מבנק הזרע למרות שיש לי בן זוג
אני זוכרת שלפני אחת השאיבות הרופא אמר לי שאין בעייה שאעשה יחסי מין עם בן הזוג שלי כי יש לי אינטרס שהטיפול יצליח ולא משנה ממי
היום קראתי המון מאמרים שאומרים שאסור לקיים יחסי מין יומיים לפני שאיבה
שאלתי היא האם איסור יחסי המין הוא בשל האפשרות שהם יכולים לפגום בהצלחת הטיפול של האישה או שהאיסור מגיע בגלל שיחסי המין יכולים לפגום באיכות זרע של הגבר שחושבים שהוא מעורב בתהליך הטיפולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין לפני שאיבה האם מותרים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2016הבעיה הנה עם איכות הזרע הבעיה הנה מצפונית בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מחזור שבוע אחרי הזרעהפאני26/08/2016
עברתי הזרעה כפולה ביום חמישי ושישי שעבר.
אתמול היה כאב מחזור קל עם טיפות הפרשות דמיות.
היום כאב מחזור לאורך כל היום והלילה ללא הפרשות או דימום.
מה הסיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב מחזור שבוע אחרי הזרעה................. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2016האירוע אינו שגרתי ומחייב את ההתיחסות של הרו]א המטפל שלך כדי לודא את סיבת הדמם המוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדובר בדמם......
פאני26/08/2016מדובר ב 2-3 טיפות קלות בצבע חום.
יומיים כאב מחזור ללא הפרשות או דימום והורמונלית מתעצבנת מהר בוכה בלי סיבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מדובר בדמם...... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2016אם ימשיך פני לביקורת רופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים לאחר שאיבהמיטל25/08/2016
לילה טוב,
ביום ראשון שעבר עברתי שאיבת ביציות ביום שלישי ושישי הוחזרו לי עוברים השבוע ממש כואבת לי בטן תחתונה אני עייפה וקצת חלשה וחוסר תאבון.
שאלתי היא האם יכול להיות שיש היריון או שזה יכול לנבוע מההורמונים והתמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים לאחר שאיבה............... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2016האםשרות של היריון תמיד קיימת,אולם סביר להניח שתחושותייך הם תוצאה של הטיפול ההורמונאלי והתגובה השחלתית הנילווית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת לגביי ספירת שבועות הריון IVFאנונימית25/08/2016
עדיין לא מצליחה להבין|:
1. איך אני סופרת את השבועות : ממועד וסת אחרונה/ ממועד הביוץ (השאיבה) / ממועד ההפריה החוץ גופית / ממועד ההחזרה?
2. אני שבוע 6 +יומיים מהווסת האחרונה והיום בבדיקה הרופא עדיין לא ראה דופק. הוא אמר לי שהשבועות נספרים אחרת ב IVF ולא הבנתי איך, ומתי אמורים לראות דופק. (אין להם מכשיר עם אפשרות שמיעה).
3. איך לספור את השבועות של ההריון לצורך כל הבדיקות הנוספות ( סקר ושקיפות עורפית, סקירת מערכות, מי שפיר וכן הלאה) אני סופרת באופן אחר בהריון שנוצר ב IVF ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת לגביי ספירת שבועות הריון IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2016ב IVF לא סופרים אחרת.
אפשר לספור לפי החזרת , עוברים, לפי השאיבה וכו׳.
אם החזרת בתאריך מסויים עוברים אזי סופרים 17 יום אחורה וזה יהיה היום הראשון של הוסת האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך. ומה טווח הזמנים שבו
אנונימית25/08/2016תודה על תשובתך. ומה טווח הזמנים שבו אמורים לראות דופק? (בבקשה פרט אם אתה מתכוון מתאריך ההחזרה + 17 יום או מתאריך ההחזרה)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך. ומה טווח הזמנים שבו - תגובה
פרופ` דוד בידר27/08/2016סופרים מיום ההחזרה 17 יום.
דופק רואים אחרי 6 וחצי שבועות מתאריך היום הראשון של הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת אסטרוגן לאחר הפלהחסויה25/08/2016
שלום רב:
החזרת 2 בלסטוציסטים יום 5 הייתה ביום 14/8/16
תוצאות מבדיקה ראשונה שבוצעה ביום 23/8/16:
hcg-b - 186
E2 - 1001 pmol/l
progesterone - 65.2 nmol/l.
תוצאות מבדיקה שניה שבוצעה היום, 25/8/16:
hcg-b - 487
E2 - 980 pmol/l
progesterone - 68.1nmol/l.
מדוע האסטרוגן ירד? האם יש לכך משמעות או ניתן לעשות משהו בנדון?
אני לחוצה לאור אובדן של הריון תאומים בשבוע 12 עקב ספסיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת אסטרוגן לאחר הפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2016אין משמעות לירידת האסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועה חלשה בעת בדיקת זרע לפני טיפול פוריותיואב25/08/2016
שלום פרופ'
האם חוסר התנזרות לפני בדיקת זרע פוגע בתנועת הזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנועה חלשה בעת בדיקת זרע לפני טיפול פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2016בתנאים כאלו קיימת יותר השפעה על ריכוז הזרע מאשר על התנועתיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן התחתונה לאחר החזרת מוקפאחוה25/08/2016
שלום רב,
אני כשבוע לאחר החזרת עובר מוקפא.
היום החלו לי כמעין לחצים/ דקירות בבטן התחתונה.
האם עשוי להיות לכך קשר? האם עליי לחשוש?
אני נוטלת אנדומטרין ופרוגינובה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בבטן התחתונה לאחר החזרת מוקפא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2016אין מקום לחשש,זוהי תופעה שכיחה,כל עוד שלא הןפיע דימום ,אין מקום לחשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חוה25/08/2016תודה רבה פרופסור.
תודה על המענה המהיר והעבודה המבורכת שלך.
האם זה עשוי להוות אינדיקציה למשהו שלילי כדימום.
סלח לי על שאני מציקה. אמנם הלחצים בבטן פחתו מעט מהבוקר, אבל אני כל כמהה לילד הזה שאני לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתרופות פוריות למסירהאני24/08/2016
היי
ראיתי שהרבה בנות מעבירות ביניהן תרופות פוריות שאין להן צורך בהן כבר.
השאלה שלי לגבי גונאל אף . האם העט מזרק שכבר נפתח אך מחליפים לו מחטים בכל שימוש הוא לא בעייתי להעברה על אך העובדה שהמחט מוחלפת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנוגע לתרופות פוריות למסירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016אין להעביר תכשיר מסוג גונל שהחל בו שימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאר הזריקות שאטומים וסגורים בסדר?
אני24/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאר הזריקות שאטומים וסגורים בסדר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2016אכן,בתנאי שלא עבר מועד התפוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות לבדיקת amh שהתקבלו לאחר שבועייםלירון24/08/2016
שלום,
אשמח לדעת מה אומרת התשובה 16>
לבדיקת ההורמון.
כמו כן בעת לקיחת הבדיקה נאמר לי שהתשובה היא כעבור 5 ש', האם אחרי שבועיים הגיוני לקבל תשובה?
הרופא שלי בחו"ל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה על התוצאה בת 37
לירון24/08/2016בת 37
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות לבדיקת amh שהתקבלו לאחר שבועיים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2016התשובה לא ברורה.
האם זה 16?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בדיקת amh
לירון24/08/2016סליחה טעיתי, זה 0.16>
אוסיף כי בדיקת פרופיל הורמונלי במרץ היתה תקינה.
לאחר 2 סבבי ivf .
בראשון התפתח זקיק שנשאב אך לא היו ביציות.
בשני לאחר 10 ימים של הזרקת מנופור 450 (4 ימים) ומנופור 600 (בשתי מנות ליום של 300 יח') לא התפתחו זקיקים והסבב הופסק.
במעקב זקיקים שהמשכתי אצל טכנאית אולטראסאונד פרטית כעבור שבוע מתום ההזרקות היה זקיק גם בשחלה ימנית וגם בשחלה שמאלית בגדלים שונים. היו 2 ביוצים עקב כך בהפרש של כמה ימים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאת בדיקת amh - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016בדיקת ה-AMH מעידה על רזרבה שחלתית נמוכה מאוד,לאור התוצאות הטיפוליות,יתכן שיהיה מקום לשקול טיפול אלטרנטיבי עם תרומת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)