מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כדורי SP VITAL 120 פוריות הגברי24/08/2016
שלום,
האם כדורי sp vital 120 יעילים באמת לפוריות הגבר?
בן 45.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריות הגבר.......................... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016בספק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך......
י24/08/2016ישנו טיפול שיכול לעזור לתנועתיות, כמות ואיכות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך...... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016לאחר ניתוח ממצאי בדיקת הזרע כולל נוזל הזרע,ובירור של פרופיל הורמונאלי,וסונאר של האשכים,רצוי לתת טיפול ייעודי,ולא גל מיני טיפולים אמפירים שהתועלת שלהם מוטלת בספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה לגבי חומצה פוליתגלית24/08/2016
אני יודעת שלוקחים חומצה פולית שלושה חודשים לפני הכניסה להריון אבל זה בסדר אם אני לוקחת כבר שנה כי לא נכנסתי להריון עדיין(400 מק"ג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לי שאלה לגבי חומצה פולית????????! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016אין בעיה,אין לך בעיה ברזרבה של ח.פולית בגופך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,אתה ממליץ להמשיך לקחת?
גלית25/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור חשוב בקשר לזריקות מניפורענבל24/08/2016
ערב טוב;
האם אפשר לקחת מינון מסוים מבקבוק אחד של ריכוז 600 ולשים בבקבוק שני של ריכוז 600 ? האם זה משפיע על איכות התרופה?
אשמח להתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בירור חשוב בקשר לזריקות מניפור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016לא משפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי השארות במצב מאוזן לאחר יחסי מיןעדי23/08/2016
שלום , קצת מתביישת לשאול אבל בכ"ז שואלת כי קצת מוטרדת מהעניין... האם לאחר קיום יחסי מין צריך להשאר בשכיבה או להרים רגליים למעלה כדי להגדיל סיכוי להריון? האם כמות הזרע ש"נשפכת" החוצה מהנרתיק כשקמים מפחיתה סיכוי להריון? תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי השארות במצב מאוזן לאחר יחסי מין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016אין צורך בשום פעולה מיוחדת,רצוי רק להשתהות פרק זמן קצר בשכיבה,ולא לבצע אמבטיה מייד לאחר היחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פיפל, תרבית - מתי עושים?אופיר23/08/2016
שלום לכם,
הרופא שלי המליץ על פיפל + תרבית
ביום 19 לווסת.
בבדיקת אולטרסאונד שעשה לפני נראה זקיק מוביל 13
ועוד קטנים.
1. האם פיפל לא עדיף לעשות לאחר ביוץ?
2. האם לא עדיף לבצע פיפל בחודש ההחזרה?
למרות שהחזרה מתוכננת לחודש הבא עשינו פיפל החודש
מה יןתר אפקטיבי?
אודה לתגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת פיפל, תרבית - מתי עושים??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016רצוי לבצע את הפיפל כשבוע לפני הווסת של המחזור המיועד לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי ווסת מה זה אומר?לירון23/08/2016
פרופ' שלום
אני לאחר הריון כימי בטא בתאריך 10.8 הייתה 152 .
בתאריך 15.8 היה לי דימום חזק במשך 7 ימים שנראה ממש כמו ווסת.
היום ב-23.8 עשיתי בדיקת בטא לוודא שזה שלילי בוודאות והתוצאה הייתה 8 האם זה אומר שהבטא לא התאפסה ובמשך 7 ימים שדיממתי זה לא היה ווסת ? זה לא יכול להיות אני בטוחה שזה דימום של ווסת
האם הגיוני שצריך לחזור על בדיקה ואני אמורה לקבל ווסת בימים הקרובים שוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון כימי ווסת מה זה אומר??. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016בדיקת הדם כעבור שבוע מבטא שרידי פעילות בדם,הערכתי היא שבפועל הביטה התאפסה והליך ההפלה העצמוני הסתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
לירון24/08/2016פרופ' אשכנזי שלום
תודה על המענה !
אז אני מבינה שלמעשה הדימום שהיה 7 ימים זה למעשה ווסת ולא צריך עוד לעשות בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2016הדמם הוא למעשה הפלה שסיומה מדמה מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ' אשכנזי
לירון24/08/2016פרופ' אשכנזי שלום
אז למעשה לפי דבריך הדמם הרב שהיה 7 ימים זה הפלה שמדמה ווסת אז עם הבטא הייתה 8 אני למעשה עוד לא קיבלתי ווסת ? ועם זה כן היה ווסת איך יכול להיות ביוץ חדש שבטא לא התאפסה 100% כי הרי התוצאה לא הייתה קטן מ-2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה נוספת לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2016אכן,אם כי הביוץ עשוי להתעכב בעקבות האירוע החריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 10 עדיין מטופלת בנרות אנדומטריןמוריה23/08/2016
היי בשבוע 8 + 3 היה לי דימום חזק שעבר אחרי יומיים
ועד כה יש הפרשות חומות שלא עוברות
מה יכול להיות הסיבה לכך שההפרשות לא מתבהרות ? האם יש קשר לכך שאני עדיין נוטלת אנדומטרין בשבוע 10 ?
אציין שלפני הדימום לא היו הפרשות בצבע כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 10 עדיין מטופלת בנרות אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2016הדם שהיה נקרש בנרתיק ויוצא לאט לאט תוך שהוא משנה את צבעו, ככה שמדובר בדם ישן מהדימום שהיה.
אין קשר לאנדומטריוזיס ואפשר להפסיקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
מוריה24/08/2016והאם הדם שנקרש יכול לסכן במשהו את העובר / ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2016לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר שאלה אחרונה בנושא
מוריה26/08/2016האם קיום יחסים יכול להזיק המצב של הפרשות מהסיבה שציינו ולגרום נניח לדלקת בשתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר שאלה אחרונה בנושא - תגובה
פרופ` דוד בידר27/08/2016לרוב לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה דר שאלה אחרונה בנושא - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2016להמשיך את הטיפול כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צפוי הביוץ? לפי התוצאות מטהמורן23/08/2016
שלום רב, מטופלת בגונל 150 יחידות. היום בבדיקה מימין זקיקים של 17+11 משמאל 2×13 +14+11 לפני יומיים מימין 12+16 משמאל 2×11 +13 בדיקות דם היום E2-974, פרוגסטרון 0.6 אין לי של לפני יומיים. האם עלי להזריק אוביטרל כבר הערב או שזה מוקדם מידי וכדאע להזריק עוד יומיים גונל ואז שוב מעקב? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי צפוי הביוץ? לפי התוצאות מטה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2016צריך להזריק לפי הוראות רופא המטפל.
בכל אופן לדעתי יש להזריק עוד יומיים ואז לתת אוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פוריות פרופיל הומונלייוליה23/08/2016
שלום
אני בת 28, נשואה, ללא ילדים. הפסקתי לקחת גלולות לפני כחצי שנה
ביצעתי בדיקות פרופיל הורמונלי ביום ה-4 לוסת עקב מחוור ארוך (3 -4 ימים כתמים, 4 ימי דימום רגיל ועוד 2-3 ימי כתמים- סה"כ 10-11 ימי דימום). המחזור שלי סדיר. הבדיקות בוצעו ביום ה-4 לדימום הרגיל
FSH- 15
LH- 8.2
אסטרוגן- 168
פרוסטרון-2
פרולקטין-319
האם הבדיקות מראות על בעיית פוריות אפשרית?
תודה!
יוליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פוריות פרופיל הומונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2016משום מה רמת הFSH מוגברת.
יש לחזור על הבדיקות בוסת הבאה ואם זה חוזר לעשות ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולי פוריות חדשה בנושאה.פ23/08/2016
(לפני טיפולי פוריות). נתבקשתי לעשות בדיקת דם ואולטרסאונד וגינלי ביום המחזור ואז היתה לי רירית עבה והרופא רשם לי לקחת גלולות יסמין למשך 17 ימים . השאלה שלי האם זה יעכב לי את הטיפול אם הזריקות למרות שהביא לי כבר מרשם לזריקות וכדורים .... אשמח לעזרה תודה ויום טוב
התחלת טיפולי פוריות חדשה בנושא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016בהחלט יעכב לפחות ל-20 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובה מהירה
ה.פ23/08/2016תודה על תשובה מהירה אשמח לדעת מזה הרירית העבה הזאת שמעכבת אותי....
תודה על תשובה מהירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016להתעבות יתר של רירית הרחם יכלות להיות סיבות רבות,ולכן הרופא רוצה למצב את הרירית ולהפחית את עוביה בטרם התחלת הטיפול הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עליך תודה תודה
ה.פ23/08/2016תודה רבה על תשובה מהירה והסבר קצרצר ומובן אין עליך שיהיה לך יום טוב
אין עליך תודה תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקת בטא תקינה?חסויה23/08/2016
שלום רב, החזרת בלסטוציסטים יום 5 הייתה ביום 14/8/16 להלן התוצאות מבדיקה ראשונה שבוצעה היום, 23/8/16:
hcg-b - 186
E2 - 1001 pmol/l
progesterone - 65.2 nmol/l .
1. האם הערכים תקינים (כמובן שאעשה בטא נוספת עוד יומיים)?
2. האם יש צורך בעוד תמיכה (נוטלת רק קרינון אחד ליום)?
3. האם יש סיכון בריבוי שלשולים בתחילת הריון (למעט התייבשות)?
4. האם מומלץ להמשיך ליטול אומגה 3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רב..אודה למענה...................................... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/20161.הבדיקה תקינה
2.אין צורך בתמיכה נוספת
3.כל תופעה חריגה ומתמשכת עלולה להשפיע לרעה גם על ההיריון
4.מיותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקת הריון תקינה?נינה23/08/2016
הי...
מתרגשת מאוד מאוד...אשמח לקבל אישור והרגעה!
אחרי החזרת 2 מוקפאים בני 3 ימים ב9.8
21.8
בטא 161
פרוג 78
אסט' 973
23.8
בטא 390
פרוג 114.2
אסט' 2572
האם ההכפלה תקינה?
איזה שבוע אני?
מה הלאה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה תקינה?.......................... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016תוצאות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת חלבון עוברי ושקיפות עורפיתשיר23/08/2016
שלום רב,
אני בת 41, הריון לאחר IVF.
בבדיקת שקיפות עורפית לפני עשרה ימים התוצאה היתה עובי השקיפות 1 מ"מ שהרופא אמר שזה תקין. לפני עשרה ימים עשיתי גם בדיקת דם לחלבון עוברי.
עכשיו התקשרו אלי מבריאות האשה לומר שהרופא רוצה לראות אותי מחר בקשר לתוצאות של הבדיקה (כבר סימן מבשר רעות שהרופא מבקש להקדים לבוא :()
שאלתי את המזכירה מה התוצאות שמופיעות בבדיקה והיא אמרה לי שהסיכון ע"פ גיל בלבד הן 1:75 והתוצאות המשוקללות עם תוצאות השקיפות הן 1:183.
אני מבינה שהתוצאות הן לא טובות. מה זה אומר? והאם זה בעיקר בגלל הגיל או מעבר?
עלי לציין, שלא מקובל אצלינו לבצע בדיקת מי שפיר, מה גם שהבנתי שזו בדיקה שמעלה את הסיכון להפלה (מה שלא הייתי עושה בכלל ובטח לא בהריון כ"כ יקר)
אנא תשובתכם, אנחנו מודאגים מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת חלבון עוברי ושקיפות עורפית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016הגיל הנו מרכיב חשוב ביותר בשקלול התוצאה,בנסיבות אלו לא מן הנמנע שההמלצה תהיה לבצע בדיקת מי שפיר ובאותה ההזדמנות גם צ׳פ גנטי,כל החלטה אחרת הנה כמובן ההימור שלך ואינה יכולה להבטיח לך בביטחון תקינות גנטית של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרו' . המשך שאלה
שיר23/08/2016מה זה אומר? אם הייתי עכשיו בת עשרים או שלושים כמה היה הסיכון?
כי אם עיקר הסיכון כאן מתבסס על הגיל, פחות הייתי נוטה לדאוג מכיון שלצערינו שומעים היום על נשים שיולדות תסמונת דאון בכל הגילאים. השאלה אם לא הייתי בת 41 עדיין הסיכון היה גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרו' . המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016כאמור המרכיב החשוב ביותר הנו הגיל,וכנראה שקלול הבדיקות הנוספות לא שיפר במידה מהותית את הסיכון הסטאטיסטי להפרעה כרומוזומלית
תודה פרו' . המשך שאלה - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016אגב טענתך נכונה ומצדיקה את ביצוע הבדיקה גם לצעירים על אחת כמה וכמה בגיל מבוגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בדיקור מי שפיר התשובה היא ודאית?
שיר23/08/2016מישהו אמר לי שיש גם בדיקת דם שמחליפה את הדיקור? מה אמינותה?
רק בדיקור מי שפיר התשובה היא ודאית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016היא כל יחסית טוב בקבוצת הנשים ברות סיכון נמוך ולא גבוהה כמו במקרה הנדון,שיעור הפספוס הנו גבוהה יותר מהסכנה הטמונה בגיל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה היית ממליץ לי? דיקור מי שפיר?
שיר23/08/2016ותודה רבה שוב על מהירות התשובה!
אז מה היית ממליץ לי? דיקור מי שפיר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016ההמלצה מתבקשת,אולם עלייך לדון על כך עם הרופא המטפל שלך,או היועץ הגנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי. תודה רבה!
שיר23/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר במצג רוחבי רחם דו קרנירומי23/08/2016
שלום,
אני בשבוע 12 ויש לי רחם דו קרני.
שבוע שעבר עשיתי אולטרסאונד ואמרו לי שהעובר נמצא במצג רוחבי. הרופאה במרפאה בסיכון לא הייתה מוטרדת ואמרה שזה לא אומר כלום בשלב זה.
אני אבל דואגת. הבנתי שברחם דו קרני לעובר קשה להתהפך מעכוז לראש. האם מרוחבי יהיה לו יותר קל?
כי אם הוא ישאר רוחבי אני לא רואה איך יהיה לו מקום לגדול.
לידה קודמת הייתה שקטה בגלל מומים בעובר.
העובר היה עכוז מההתחלה.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובר במצג רוחבי רחם דו קרני......... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016ההתיחסות למנח העובר בשבוע 12 מיותרת לחלוטין וחסרת חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות מוגדלות לאחר ivf וכאבים - אשמח למענה מאיש מקצוע בלבדרוית22/08/2016
שלום רב, אם יש כאן רופא פריון, אשמח למענה מקצועי.
אני לאחר טיפול ivf שהצליח, שבוע 8 להריון. בחילות מטורפות, כאבי ראש, סחרחורות והכל...
לאחר אשפוז של כשבוע עם מיימת וחשד לתסביב שחלתי (שהתברר כשגוי) השתחררתי בשבוע שעבר עם שחלות מוגדלות מאוד (כ8 סמ קוטר של כל שחלה).
מאתמול ישנם כאבים שבאים והולכים באזור השחלות, האם זה סימן טוב או רע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות מוגדלות לאחר ivf וכאבים - אשמח למענה מאיש מקצוע בלבד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016נסיבות המקרה מעידים על התהוותו של גירוי יתר שחלתי בדרגה חמורה,כך שכל אירוע המתרחש בעקבותיו ומלווה בכאבים ורש תשומת לב כדי למנוע ולטפל בסיבוך אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה מציע לפנות לרופא בכל מקרה?
רוית23/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם אתה מציע לפנות לרופא בכל מקרה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2016בהחלט,אם הכאבים ימשכו או יתגברו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)