מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכת קרינון ופירורים חומים .....אני03/06/2016
אני יומיים לפני בדיקת בטא
אחרי הזרעה עם גונאל ותמיכה פעם ביום של קרינו
היום בשירותים בניגוב שמתי לב לפירורים חומים על הנייר
האם זה בואו של המחזור? האם זה תפעות לוואי של התמיכה? ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכת קרינון ופירורים חומים ..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2016כנראה הדבר נובע מהתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני03/06/2016כל השבוע היו כמו גושים לבנים שאריות של הקרינון
למה פתאום זה צבע חום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני03/06/2016עכשיו התחיל בניגוב מעט כתמים ורודים בהיר
כנראה המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2016יתכן ומדובר בהכתמה דמית טרום ויסתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6+1 דימומים גושים רבים!!!!נטע03/06/2016
הי משתמשת בנרות תמיכה לאחר ivf התעוררתי וכל במיטה הייתה דם,,,
הלכתי לרופא נצפה דופק חלש 1.8mm וקיבלתי זריקת גסטון,,
ברביעי הייתי בבדיקה שיגרתית וכבר ראו דופק אל לא נאמר לי חלש /חזק
מה זה אומר ? מה היית מציע לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 6+1 דימומים גושים רבים!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2016בשלב זה המשיכי לפי הוראות הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת פיוריגון והפרשות ביום הרביעיfsh02/06/2016
שלום רב רופאים יקרים
לוקחת 150 פיוריגון שלושה ימים. התחלתי ביום השלישי למחזור.
האם יתכנו כבר הפרשות?
הרופא שלח אותי לבדיקת דם ואולטאסאונד ביום השביעי, אזריק עד אז 6 פעמים.
האם תקין?
מה משך הטיפול לקראת הזרעה?
תודות רבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקת פיוריגון והפרשות ביום הרביעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2016בד"כ משך הטיפול הנו בין 7-10 ימים ,כמובן שישנן סטיות תקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרו'פ בידר שלום מתי הביוץ הבדיקות היו היום יום חמישימאי02/06/2016
מתי לקיים יחסים?זקיק 18 על 14 ,e2-645,פוגסטרון קטן מ-2, lh-8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבתי שאתם עושים תורות בתשובות לכן
מאי02/06/2016פניתי לפרופ בידר כי פרופ אשכנזי היה לפני כן אשמח לתשובה מאחד מכם. שניכם מקסימים בעיני....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בידר שלום מתי הביוץ הבדיקות היו היום יום חמישי - תגובה
פרופ` דוד בידר03/06/2016לדעתי הביוץ יהיה סביב יום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אז להיות ביום א ביחסים?
מאי03/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אז להיות ביום א ביחסים? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/06/2016יום א ו ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תמיכה, פרוגינובה - האם מסוכן?t02/06/2016
שלום, התבקשתי להמשיך בתמיכה של קרינון, פרוגינובה וזריקות פרוגסטרון.
ראיתי שבעלון לצרכן של הפרוגינובה רשום שבמקרה של הריון אסור ליטול את התרופה
אבל בבי"ח מתעקשים שאני צריכה להמשיך עם זה עד שבוע 9. (התחלתי עם התמיכה מיד אחרי שאיבה)
האם זה לא יכול להזיק לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך תמיכה, פרוגינובה - האם מסוכן? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016ההסתברות לנזק לעובר בעקבות נטילת התכשיר הנה אפסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה ממשיכים עם זה בעצם?
t02/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז למה ממשיכים עם זה בעצם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2016כאמור כדי לתמוך בהליך ההשתרשות מבחינה הורמונאלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי ביצע בדיקת FSH ויצא 19.7 מה המשמעות???נירית02/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

בעלי ביצע בדיקת FSH ויצא 19.7 מה המשמעות??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016הבדיקה מצביעה על בעיה בתפקוד האשכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הטווח התקין של FSH
נירית02/06/2016והאם LH 4.7 משלים את התמונה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה הטווח התקין של FSH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016הטווח התקין הנו 2-10.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLH 4.7 נחשב תקין נכון?
נירית02/06/2016והאם HEPATTTIS גם ה C/B שליל נחישב תקין מודה מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
LH 4.7 נחשב תקין נכון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016תוצאה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה האם מותר לאחר החזרת עובריםלירון02/06/2016
פרופ' שלום
האם לאחר החזרת עוברים מותר להיכנס לבריכה או שלא רצוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה האם מותר לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016לא אמורה להיות כל בעיה בכניסה לבריכה אחרי החזרת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך פרוטוקול ארוך עם גונל f . האם בעייתי ?מישהי01/06/2016
בת כמעט 40 , שני ילדים משני טיפולי ivf איקסי.
התחלתי לאחרונה טיפול נוסף . פרוטוקול ארוך. סיימתי שבועיים דקפפטיל. ביום א' התחלתי גונף f + חצי דקפפטיל. החל מאתמול יום שלישי יש דימום קל.
מדאיג אותי מאוד (לא קרה בשני הטיפולים שעברתי והסתיימו בהריון).
האם תקין ? האם מעיד על כך שהרירית לא מתעבה ? באיזה שלב זה בעייתי אם לא נפסק ?
האם ניתן לשער את מועד השאיבה ?
ביום ו' בדיקות דם ומעקב זקיקים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום במהלך פרוטוקול ארוך עם גונל f . האם בעייתי ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016הדמם והתגובה בגלל הדיכוי ההורמונאלי בעקבות נטילת הדקפפטיל,לא ניתן לנבא את מועד השאיבה הצפוי בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםקרן01/06/2016
שלום
לפני כשנה וארבעה חודשים ילדתי בניתוח קיסרי. מאז יש לי מדי חודש הכתמות קלות ומעט כאבי בטן. נאמר לי שיש לי "נישה" בעקבות הניתוח. עשיתי הסטרוסקופיה אבחנתית ונאמר לי שהרחם שלי נקי. למרות זאת זה עדין נמשך.
בחודש שעבר עשיתי החזרה של בלוציסט באופו טבעי ללא הורמונים (רק אנדרומנטין לתמיכה). עברו רק 18 יום מקבלת המחזור ושוב יש לי דימומים וכאבי מחזור.
אני עתידה לעבור IVF החודש. אלו בדיקות עליי לבצע כדי להבין מה זה?
דימומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2016בשלב זה לא נצפית בעיה מהותית ולכן המשיכי בטיפול כמתוכנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ׳ אשכנזי יעקב -תרומת ביציותפרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי01/06/2016
כל המידע העדכני הרלוונטי נמצא במדריך המלא: כל מה שצריך לדעת על תרומת ביצית
http://m.infomed.co.il/Articles/ArticleView?articleId=4961* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הריון שלא התפתח - מה השלב הבא?מלי01/06/2016
12 יום לאחר החזרת 2 בלסטוציסטים קפואים (במהלך טיפול IVF) בטא 340 יומיים אחר כך בטא 485 שלושה ימים אחר כך בטא ירדה ל350.
האחות אמרה שההריון לא מתפתח ויש להפסיק לקחת תמיכה (קרינון ואסטרופם) ולחכות שהבטא תתאפס לפני שנוכל להתחיל טיפול חדש.
כמובן שאני הרוסה, והדבר היחיד שיכול לנחם אותי הוא להתחיל טיפול חדש כמה שיותר מהר. אולם האחות הסבירה לי שלוקח לבטא כמה שבועות להתאפס. שאלתי היא:
1. כרגע הבטא היא 350 וההריון הפסיק להתפתח בשלב מאוד מוקדם (בין שבוע רביעי לחמישי) להערכתך, כמה זמן יקח לבטא להתאפס? אני יודעת שזה שונה אצל כל אישה אבל אודה לך אם תתן לי הערכה, כמובן לא מחייבת לכמה זמן זה לוקח בממוצע.
2. מה בעצם קרה עם ההריון שלי? הריון כימי? הפלה טיבעית? משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון שלא התפתח - מה השלב הבא? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2016מדובר כנראה בהיריון כימי העשוי להתאפס תוך 10 -24 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם ומעקב זקיקים לקראת הזרעה ראשונהשירי01/06/2016
צהריים טובים,
מחזור אחרון: 22.6.16
5 ימים עם גונל 75
יום הפסקה
ועוד יומיים עם גונל 100
יום 8 למחזור:
אסטרוגן: 435
פרוגסטרון: 1.4
רירית רחם: 7.8
זקיקים: 12.4, 11, 10.5
יום 11 למחזור:
אסטרוגן: 714
פרוגסטרון: 0.9
רירית רחם: 8.3 תלת שכבתי
זקיקים: 19, 14, 7(??)
ללא נוזל בדוגלס
אין לי אפשרות ליצור קשר עם הרופאה שלי עד מחר בבוקר.
מתי להערכתך תהיה הזרעה? לפי החישובים שלי אני אמורה לבייץ כבר מחר..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות דם ומעקב זקיקים לקראת הזרעה ראשונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2016ההוראה להמדיך יום נוסף ולהזריק מחר אוביטרל,ולבצע הזרעות ביומיים העוקבים לזריקת האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי המשך טיפול חוות דעתלירון01/06/2016
פרופ' שלום
בגיל 34 היו לי 4 הפלות ממש בהתחלה 18 יום לאחר הביוץ כלומר נבטא לא הוכפלה.
הריון 5 בגיל 36 ללא טיפולים עם קלקסן זה עבד לא הייתה הפלה אך היו דימומים והרופא נתן לי פרוגינובה וזנ נעצר.
היום אני בת 40 לא הצלחתי להרות לבד ,לא ב=3 הזרעות ולא ב-IVF ראשון.
הסתבר שהיו לי הדבקויות שהסירו אותם השבוע.
האם משנה התמונה שלא הצלחתי להרות עקב הידבקויות ואפשר לנסות להרות לבד או לחזור להזרעות או לחזור ל-IVF עקב הגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות לגבי המשך טיפול חוות דעת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2016בהתחשב בגילך וברקע הייתי ממליץ לפנות ישירות להפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפרופ' אשכנזי חוות דעת
לירון02/06/2016פרופ' אשכנזי שלום תודה על תשובתך
האם לאחר הסרת הידבקויות יש לי סיכויי טוב יותר להרות ב-IVF ? זה משנה את הסיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה לפרופ' אשכנזי חוות דעת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016בהחלט הדבר עשוי לשפר את סיכוייך להרות ולהיריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לרודוס בחודש 7 בבקשה אודה למענהvika01/06/2016
שלום
אני היום שבוע 27. הריון אחרי טיפולי IVF. קצת דימומים עד שבוע 8-9
כיום הכל מתנהל רגיל תודה לאל
האם מותר לנסוע בשבוע 30 לרודוס ל 4 לילות? מבחינת טיסה וכו'....
אני חוששת לטוס כדי לא לסכן את ההריון שלא בא בקלות בכלל ובמיוחד שההתחלה היתה קשה עם דימומים וכו'
אודה לדעתכם הכנה ואם יש בנסיעה זו ולו אחוז אחד של סיכון אני מעדיפה לוותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיסה לרודוס בחודש 7 בבקשה אודה למענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2016אין כל הוראת נגד לטיסה אם ההיריון מתנהל כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפה והטלפיים, גפיים של בן 7 חודשים והריון שלי- דחוף בבקשהשוש31/05/2016
שלום רב, אני בשבוע 12+4 ולאחיין שלי בן 7 חודשים חלה במחלה. וכולו מלא בפצעים כבר.
למיטב ידיעתי לא היה לי בילדותי, אך אינני זוכרת.
אני יודעת כי זמן הדגירה כשבועיים ויש לתינוק עוד אחות שלא חלתה. אולי זה כרגע זמן הדגירה והיא בדרך להידבק.
האם אני יכולה להיות בבית שלהם, או שמע יכולה להידבק?
אני חוששת מאוד.
תודה רבה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפה והטלפיים, גפיים של בן 7 חודשים והריון שלי- דחוף בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016במקומך הייתי מברר באיזו מחלה מדובר כדי להימנע מאפשרות של חשיפה למחלה שאינך מחוסנת
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)