מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייתי מעוניינת לדעת מה זה אומראני31/05/2016
טיפול חצי טבעי בהפרייה ? הרופאה אמרה שההורמונים ינתנו לקראת הסוף ...
אשמח לקבל הסבר מה זה אומר טיפול חצי טבעי ולמי הוא טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי מעוניינת לדעת מה זה אומר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016הטיפול מיועד לנשים עם רזרבה שחלתית נמוכה ומהווה אחת האלטרנטיבות לטיפול מסיבי בהורמונים,הטיפול מבוסס על מתו מזערי של הורמונים מרגע שהתפתח זקיק מוביל הגדול מ-14מ״מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני02/06/2016ומה קורה בעצם שמתחילים עם ההורמונים? האם יתפתחו זקיקים נוספים לשאיבה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016לעיתים כן ולעיתים לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן בהריון האם צריך??? אודה לחוות דעתלירון31/05/2016
פרופ' שלום
3 אחיות ר עם פקטור 5 ליידן
אחת עברוה 3 לידות מתוכם הריון תאומים ללא קלקסן ולא היו לה הפלות
לשנייה היו 4 הפלות חוזרות ללא קלקסן וכאשר לקחה קלקסן ההריון עם קלקסן הסתיים בהולדת תינוקת בריאה.(לאחר בירור קרישה)
עכשיו אחות שלישית בהריון בשבוע 6 גם עם פקטור 5 ליידן ללא קלקסן ובנתיים הכל בסדר האם היא צריכה קלקסן ? או שהיא לא צריכה ?
במידה ולא מזריקה האם עלול להיות השלכות על המשך ההריון ועם כן מה ההשלכות?
המטולוג אמר לה שהיא לא צריכה וחושב שרופאי הנשים הבכירים נוטים סתם לתת קלקסן למישיש בעיית קרישה כי זה לא הוכח לטענתו
אודה לחוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קלקסן בהריון האם צריך??? אודה לחוות דעת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016נשים הרות הנושאות פקטור 5 ליידן, הן בסיכון מוגבר פי7- ל-DVT(היווצרות קריש דם בורידים העמוקים) ובסיכון מוגבר רק מעט למצב של פרה-אקלמפסיה(רעלת היריון)וכן בסיכון מעט מוגבר ללדת תינוק במשקל מופחת. כן הן נמצאות בסיכון מעט מוגבר של הפלה, או לידת תינוק מת, כתוצאה מיצירת קריש בשלייה, בחבל הטבור, או אפילו בעובר, בפרט אם העובר עצמו נושא גם כן את הגן הפגום.
בנסיבות אלו יש צורך בטיפול בקליקסן מיד עם הכניסה להיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי - קלקסן
לירון02/06/2016פרופ' אשכנזי שלום
תודה על ההסבר המפורט ברושתך עוד 2 שאלות
כפי שציינתי אחיותיי גם עם הגן הפגום של פקטור 5 ליידן ללא קלקסן בהריונות והכל בסדר.
לעומת זאת אני הפלתי 4 פעמים מיד עם תחילת הריון פשוט הבטא לא הכפילה את עצמה ואז התברר שזאת הסיבה קרישיות יתר. (בעקבות זאת גילו לאחיות שלי גם את הגן הפגום)
הריון 5 עם קלקסן הייתי גם במצב של הפלה מאיימת בסוף ילדתי תינוקת בריאה אך היו דימומים כמו ווסת בשבוע 5 לפני גילוי שק הריון ודופק ובהמשך שליית פתח. הדימום היה עד שבוע 37 וילדתי בקיסרי.
אני הרגשתי בכל ההריונות שהגוף נלחם לדחות את ההריון בעיקר בהריון ששרד אבל הקלקסן כנראה עשה את העבודה.
שאלה 1:
האם אתה חושב שהגוף שלי לעומת אחיותיי זה התבטא בצורה קיצונית ויש קרישי דם כבר בזמן ההשרשה וקרישי דם בשלייה עם היווצרות ההריון לכן התגובה כה קיצונית של הגוף כלפי ההריון. הרי השלייה גם השתרשה נמוך ודיממה.
שאלה 2:
האם יש מצב שדיממתי מקלקסן כי יש מחלוקת לגבי זה הרי שליית פתח אין בשבוע 5 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - קלקסן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2016התשובה לשתי השאלות הנה שבהחלט קיימת אפשרות שהביטוי הגנטי למוטציה שלך התבטא כבר ב שלב מוקדם של היריון והשפיע על התוצאה,ובאשר לשיית פתח בהחלט מדובר במצב בעייתי היכול לגרום לדמם מוגבר בעקבות נטית הקליקסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ' אשכנזי
לירון04/06/2016פרופ' אשכנזי שלום
תודה על תשובתך
האם יכול להיות מצב שבמידה ויש אצלי היווצרות של קרישי דם כבר מתחילת ההריון ובאיזור השלייה .
האם יכול להיות מצב שבתי שהשתרשה היה לה קשה להשתרש עקב קרישי דם כבר במהלך ההשרשה לכן היא השתרשה נמוך משבוע 5 עד 37 .
כלומר האם השלייה יכול להיות חיפשה מקום להתמקם באיזור ללא קרישי דם ואז יצא שבמקרה שהאיזור שהיא מצאה להתמקם ללא קרישים היה באיזור נמוך של צוואר הרחם
משבוע 5 ועד 37 .השלייה לא עלתה בכללמה שבדרך כלל שלייה נמוכה עולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2016כאמור האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי עוברים מוקפאים ומשך זמן ההקפאהרינת31/05/2016
האם יש משמעות למשך זמן ההקפאה של עוברים מוקפאים? כלומר האם משך הזמן בהקפאה משפיע על טיב ואיכות העוברים או פוגע חס ושלום בתקינותם?
ומה הסיכויים של עוברים מוקפאים לעומת טריים באחוזים?
אם הסיכויים פחותים בהרבה אז מדוע משתמשים באפשרות זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות לגבי עוברים מוקפאים ומשך זמן ההקפאה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016משך הזמן של הקפאת עוברים אינו מרכיב חשוב בהשפעה על שיעור ההשתרשות ,אם כי ניתן לומר שהסיכוי של עוברים מוקפאים הנו נמוך מזה של עוברים טריים בשיעור המתקרב ל-60% מזה של עוברים טריים,יש לזכור שהרפאת עוברים עודפים מהווה רזרבה פריונית נוספת להליך הטרי ואינה מצריכה טיפול מסובך והרדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לגבי הקפאת עוברים
רינת02/06/2016התכוונתי בתרומת ביצית- מה הסיכויים של עוברים מוקפאים באחוזים? והאם ההקפאה וההפשרה וזמן ההקפאה - האם אין בהם השפעה על איכות העוברים ותקינותם?
ומדוע אם כן עדיין משתמשים בהקפאה למרות הסיכוי המופחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך לגבי הקפאת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016כאמור סיכוייהם מופחתים,הקפאת העוברים מיועדת לשמירת רזרבה פריונית מעבר להליך הטרי ולא כאלטרנטיבה להליך טרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיבה שהפריה טבעית לא צולחת.ט31/05/2016
שלום, אנחנו מקטגוריית הלא מוסברים. בטיפול הIVF שאבו ביציות וחלקן שמו עם צלוחית זרע וחלק בשיטת איקסי. ורק שיטת האיקסי צלחה, השיטה הטבעית נכשלה לחלוטין.
יש לציין שבדיקת הזרע תקינה וגם הרינו טבעית בעבר. רציתי לדעת ממה זה נגרם שבשיטה טבעית הזרע לא מפרה את הביצית, האם זה בעיה של הזרע או דווקא של ביצית עקשנית?
(נאמר לי במעבדה שהזקיקים היו צעירים אבל אני לא יודעת אם יש קשר)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיבה שהפריה טבעית לא צולחת. - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2016קשה לדעת בלי להבין מה קרה במעבדה ומה היה כל הטיפול.
זה יכול להיות בגלל דרך הטיפול, בגלל הביציות או הזרע.
צריכה לבקש הסבר מהרופא שטיפל בך ושיכול לבדוק עם המעבדה מה קרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטים ושימוש בICSI מה אחוזי הצלחהענת30/05/2016
בת 28 החזירו לי 2 בלסטוציסטים בשימוש בICS האם זה מעלה את הסיכויים להצלחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלסטוציסטים ושימוש בICSI מה אחוזי הצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2016החזרת בחסטוציסטים שהנם עוברים נבחרים שהבשילו באורח אופטימאלי לקראת ההשתרשות משפרת את הסיכוי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מידי לאחר לידה שקטה בשבוע 25חן30/05/2016
שלום רב,
עברתי לידה שקטה לפני 6 שבועות בשבוע 25.
ההריון כתוצאה מטיפולים.
האם ניתן להתחיל טיפול כבר מהמחזור הראשון?
אם לא, מדוע?
האם איכות העוברים תהיה נמוכה יותר אם אעבור טיפול מיד עם המחזור הראשון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לאחר לידה שקטה בשבוע 25 - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2016את יכולה להתחיל בטיפול במחזור הראשון שיבוא בדרך כלל אחרי כחודשיים בערך או מעט יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה חמישית ואחרונה לקראת תהליך טיפול של ivfאני30/05/2016
שלום פרופסורים יקרים אתם עושים עבודת קודש!!!
החודש עשינו הזרעה אחרונה עם זריקות אחרי שדחו אותנו בבית חולים בתל אביב כי לא עשינו הזרעות עם זריקות.
יום ראשון שעבר עשינו את ההזרעה כולי תקווה ציפייה והודיה להשם שזה כן יצליח אבל משהו בי קמצוץ קטן ממני אומר לי שמההזרעות האלו לא נצליח אז התקשרתי לבית חולים וקבעתי כבר תור לפרוטוקול חדש עם אחד הפרופסורים
אני חייבת שתנסו להכין אותי נפשית לקראת מה אני הולכת
ואם תצליחו לעזור לי בבדיקות זרע אני אשמח שתגידו לי מה הסיכויים בivf עם ממצאים כמו שלנו
אז הבדיקת זרע האחרונה שבעלי הזה היה בינואר והנה התוצאה
התנזלות- תקין
צמיגות-תקין
צבע- צהבהב
Ph- 8.0
נפח- 3.5 cc
ריכוז תאי הזרע- 10 מליון
ריכוז תאי זרע בזרימה 35 מיליון
אחוז תנועה כללית 30%- 10% בינוני 10%איטי 10%במקום
אחוז השרדות התנועה לאחר 4 שעות-20%- 10% איטי 10% במקום.
חיות-70%
צורות תקינות- 8%
צורות פתלוגיות- 92%
60%- ראש
12%- צוואר
18%- זנב
לאוקטיצים- 3_1 ×106
אריטרוציטים- 3_1 × 10x
ההשבחה האחרונה:
צמיגות- תקין
נפח- 2cc
ריכוז תא הזרע בזרימה-10 מיליון
ריכוז תא הזרע- 5 מיליון
ריכוז תנועה כללית- 50%
מהירה- 30%
בינונית- 10%
איטית- 10%
דגימת הזרע אחרי הטיפול:
נפח- 0.5
ריכוז תאי הזרע- 14 מיליון
אחוז תנועה כללית- 50% בינונים
יש לציין שעברתי את כל הבדיקות כולל בדיקת פאפ צילום רחם בדיקות הורמונליות ובדיקת שד שהכל יצא תקין במהלך כל ההזרעות הרירית משתנה לא הייתה פחות מ8 והלאה זקיקים משתנים 19 והלאה והכל היה יפה רק שלא נקלטתי מקווה מאוד שכן שניקלט החודש הזה...
מה הסיכויים שלנו בivf?
לבעלי יש וריקוצלה דרגה נמוכה מאוד 0_1 הרופא לא ממליץ לעבור ניתוח כרגע
זהו מקווה שתעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה חמישית ואחרונה לקראת תהליך טיפול של ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2016בהחלט קיים סיכוי סביר להרות באמצעות הזרעה או הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שאנחנו עשינו כבר 4 ואנחנו
אני31/05/2016בחמישי עכשיו אני ממתינה עד יום ראשון כדי לדעת
ואני חושבת שזה לא יצליי השאלה היא אם אני עושה
את ההפריות הסיכויים שלי טובים לפי הנתונים? כי הרופא
שלי אמר לי שיש סיכוי שההזרעות לא מצליחות כי הזרע
לא מצליח לחדור לביצית ובגלל זה אנחנו לא מצליחים
עם ההזרעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבעיה היא שאנחנו עשינו כבר 4 ואנחנו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2016אי הצלחתך בטיפולי ההזרעה אינה מעידה שאין לזרע סיכוי להפרות גם בדרך רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שאם אנחנו מנסים במהלך
אני02/06/20163 שנים גם בטיבעי אז הסיכויים שלנו נמוכים מאולי לא עשינו
בזמן הנכון גם אפשרות אבל 5 פעמים של הזרעות שמתוכם
4 שלא צלחו ואת החמישי עשינו לפניי 11 ימים אני לא ככ
אופטימית לגביי החמישי
השאלה היא אם לפי הנתונים שרשמתי פה כשנתחיל בעזרת
השם את האיי וי אף האם הסיכויים שלנו טובים לפי הממצאים?
הלוואי ואני טועה ואני בהריון בההזרעה האחרונה
אבל שוב אני פחות אופטימית...
תודה לך על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשה מאוחרת בטיפולי פוריותהדר30/05/2016
האם יכולה להיות השרשה מאוחרת גם בטיפולו פוריות
( ivf) היכולה להסביר ביטא נמוך?
והאם ביטא נמוך מתריע על הריון לא תקין שלא ישרוד, או על עובר עם מומים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה מאוחרת בטיפולי פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2016יש ביטוי כזה ,כמו שכתבת שנקרא השרשה מאוחרת ,אך אני חושב שזה לא קיים או שזה משהוא נדיר ביותר .
בכל אופן אף אחד לא הוכיח את הביטוי הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי חוסר בויטמין d והפלהגאיה30/05/2016
יש לי 13 שזה הרבה מתחת למינמום שהבנתי שהוא מתחיל מ30 . אני בivf. הבנתי וקראתי שיש קשר בין הפלות לחוסר בויטמין זה. . האם תוכל לומר לי של איזה חברה לקחת וכמות על מנת לבקש ולהגיע לנורמה מבלי להכיל יותר מדיי שהבנתי שגם זה גורע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי חוסר בויטמין d והפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2016למרות שעש דעות כאלה אני לא חושב שזה נכון.
בכל אופן את יכולה להתחיל לקחת את הוויטמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הצורך בויטמין E - מה המינון ומשך זמן הטיפול.רינת30/05/2016
לפני החזרת עוברים מתרומה- מתי מומלץ להתחיל בלקיחת ויטמין E אם בכלל?
ומה ניתן לעשות עוד כדי לעבות את הרירית אם כנראה פסק המחזור?
מה הם השלבים השונים להחזרה כשפסק המחזור- מה נהוג לתת? והאם מדבקות אוורל הם אפקטיביות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הצורך בויטמין E - מה המינון ומשך זמן הטיפול. - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2016לוויטמין E אין שום ערך, לדעתי , בטיפולי פיריון למרות שזה ניתן, ללא הוכחה, לעיבוי הרירית.
את ההכנה עושים על עדי כדורי אסטרוגן ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית 7 מ"מ האם אפשר להרות ולשמור על ההריוןlinuru30/05/2016
אני עצבנית... אין דברים כאלה.
אני מטופלת בבית אגד ירושלים מאוחדת.
בנובמבר הצלחתי להרות בעזרת הזרעה בהדסה עין כרם,
אך לצערי הרב בשבוע 8 העובר הפסיק להתפתח אז נתנו לי ציטוטק
הוא לא עזר ולאחר מכן עשו לי גם גרידה.
חזרתי לרופא פוריות בפברואר והוא אמר לי שאני יכולה לחזור להזרעות האלו כבר ממרץ.
אז במרץ עברתי הזרעה - לא נקלטתי
באפריל - לא נקלטתי-
במאי - לא נקלטתי...
יום ראשון שוב הייתי הזרעה...
אבל הפעם אחרי ההזרעה הלכתי לרופא כי אין לי כוח לבזבז זמן אני רוצה שישנו לי את הטיפול.
פתאום בביקור הוא אומר לי
"אוי את לא נקלטת כי יש לך רירית רחם דקה ולפני הגרידה היתה בסדר - יש לך סך הכל 7 מ"מ"
אני פשוט .... באה לי להתפוצץ מעצבים!!!
איך? איך? איך? איך שולחים אותי לטיפול ולא בודקים מה מצבי בכלל... ואם הייתי נקלטת? הבנתי שרירית דקה גורמת להפלה...
איך אפשר להיות כזה רופא לא אחראי....
אני בשוק באה לי לבכות.... אני לא יודעת איך להתקדם....
מה לעשות... שונאת את הרופא ההזוי הזה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית 7 מ"מ האם אפשר להרות ולשמור על ההריון - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/20167 מ״מ זה לא רירית דקה.
השאלה האם הרירית נראית יפה בעלת שלוש שכבות , ואם כן אז זה מספיק.
אם הרירית לא סדירה יש לבצע היסטרוסרופיה ולראות את חלל הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי גבוה יותר להרות לאחר הניתוחלירון30/05/2016
פרופ' שלום
לפני 3 שנים ניתוח קיסרי ולא הצלחתי בשנה האחרונה להרות .
צילום רחם תקין ובדיקות הורמונליות וזרע תקין.
רק בהיסטרוסקופיה אבחנתית התגלה הידבקויות ברקמות ושאר הבדיקה תוור הרחם והרירית תקין.
האם לאחר הסרת הידבקויות יש סיכוי שוב להרות או שהידבקויות הם לא סיבה לא להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכוי גבוה יותר להרות לאחר הניתוח - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2016עש סיכויים יוצר טובים להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שיניים בשבוע 12+3 - האם אפשרשוש30/05/2016
שלום רב, האם אוכל ללכת לשיננית ולבדיקת שיניים?
ובמידה ויש חור וצורך לעשות סתימה, האם מותר לקבל זריקה?
תודה רבה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי שיניים בשבוע 12+3 - האם אפשר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2016חייבים לטפל בשיניים בהריון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גם צילום פשוט לא מסוכן כלל?
שוש31/05/2016לא צילום פנורמי, פשוט עם סינר הגנה מפני קרינה.
תודה על תשובתך ועל הדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם גם צילום פשוט לא מסוכן כלל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2016צילום עם סינר הגנה אינו מסוכן חהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לך
שוש31/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לקרינון תופעות לוואי? ? ?חסוי30/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם יש לקרינון תופעות לוואי? ? ? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2016לכל תרופה יכולים להיות תופעות לואי מקומיות או כלליות.
לקרינון , לרוב, אין תופעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שבוע 5+5 בסופש היו דימומים קשים מאוד!!בטא עולה, הריון תקין?נטע30/05/2016
נצפה שק הריון בשישי בערב ובטא 12000 והיום 26000.. הדימום נחלש,, האם יש סיכויים להריון תקין?
היום אקבל זריקת גסטון במקום בנרות תמיכה..רביעי זומנתי לביקורת ובדיקת דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי שבוע 5+5 בסופש היו דימומים קשים מאוד!!בטא עולה, הריון תקין? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2016סיכוי יש,אולם המצב נזיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שהבטא עולה לא מעלה את הסיכויים?
נטע30/05/2016תודה על התשובות המהירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שהבטא עולה לא מעלה את הסיכויים? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2016מותר וצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה שהבטא עולה לא מעלה את הסיכויים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2016בהצלחה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)