מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפלות חוזרות - חוות דעת וייעוץלירון30/05/2016
פרופ' שלום
לפני 6 שנים התגלה פקטור 5 לאחר 4 הפלות בשבוע 5 בדיוק.
הריון 5 היה דימום משבוע 5 עם קלקסן עד שבוע 37 .
רקע פריון משפחתי : אימי -2 אחיותי גם עם פקטור 5 שהתגלה במקרה שלי ואף אחת לא הזריקה קלקסן . כולנו נכנסו להריון בנסיון ראשון להרות.
אמורה לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית עקב הידבקויות מאחר ולא הצלחתי להרות בנסיון IVF ראשון והזרעות. בבהיסטרוסקופיה אבחנתית הכל היה תקין חוץ מהידבקות קטנה . צילום רחם תקין
בהיותי בת 6 עברתי ניתוח תיקון שסתומים בדרכי השתן והיה ניתוח ממש בבטן תחתונה . מאז ועד היום תמיד בבדיקות יוצא שיש לי דלקת גם כשאין .
קראתי בספר רפואי שלול להיות קשר להפלות עקב חיידקים בעקבות ניתוח בטן תחתונה וצריך יעוץ עם נפרולוג .
אודה על חוות דעת מה דעתך? כל הבדיקות האפשריות תקינות מלבד פקטור 5 אבל אחיותיי שנמצאות כרגע בהריון ללא קלקסן אז אני לא יודעת עם הסיבה להפלות בגלל שלא הייתי עם קלקסן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלות חוזרות - חוות דעת וייעוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2016כל ההמלצות שקיבלת שרירות וקיימות ופעלי בהתאם להמלצות הרופא ללא קשר לאחיותייך,היות ולמרבה הצער אצלך נתגלתה המוטציה בהקשר לקרישיות היתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי- לא הבנתי אותך
לירון30/05/2016פרופ' תודה על תשובתך
לא הבנתי אות בקשר לאחיותיי גם להם התגלה פקטור 5 ולא היו הפלות בהריונות..
ולחגבי הניותח בהיותי ילדה האם לדעתך האפשרות קיימת שזה כן קשר להפלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי- לא הבנתי אותך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2016הביטוי שח המוטציה של הגן לפקטור הנדון עלול להתבטא במורה שונה אצל אנשים שונים,לניתוח שעברת ביחדותך אין קשר חהפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ניתוחית הנחיות ותהליךלירון30/05/2016
פרופ' שלום
עליי לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת הידבקויות ויש מס' שאלות.
1. האם צריך לנוח נס' ימים לאחר הניותוח או אפשר לחזור לשיגרה?
2. האם אמור להיות כאבים לאחר מכן
3. האם חותכים או מחדירים מכשיר?
4. האם צריך אנטיביוטיקה לאחר מכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה ניתוחית הנחיות ותהליך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/20161.אין צורך במנוחה ספיציפית (פרט ליום הפעולה)לאחר הפעולה.
2.מעט כאבים המדמים כאבי מחזור
3.בהחלט מחדירים מכשיר לרחם שדרכו מבצעים את הפרצדורה הנדרשת.
4.יש הנותנים ויש כאלו שלא נותנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוזר אחרי פרוגילטוןא30/05/2016
שלום רב,
מספר ימים אחרי סיום חפיסה בודדת של פרוגילטון התחיל דימום ששונה מבחינת החוזק שלו ממחזורים שאני רגילה לקבל, הכוונה לדימום חלש יותר מהרגיל. אני אמורה להתחיל ביום החמישי של הדימום איקקלומין.
יש לי מספר שאלות:
האם זה קשור לפרוגילטון? והאם זה נחשב מחזור תקין ? (כעת אני ביום השלישי אבל הדימום לא חזק)
האם אני יכולה אכן להתחיל איקקלומין בצורה כזאת, האם ההשפעה תהייה דומה לאיפול במחזור רגיל?
והאם זה קריטי אם מתחילים איקקלומין ביום השישי/שביעי במקום החמישי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום מוזר אחרי פרוגילטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2016הדמם מהווה נקודת ציון של ״מחזור״ומכאן והלך פעלי לפי המלצת הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אשמח לדעת מתי שאיבה- פרוטוקול ראשוןגאיה30/05/2016
שלום:) אני מטופלת בפרוטוקל ארוך- עקב בעיית זרע. 14 יום- דקא מיום 15 חצי דקא+גונל150 ל6 ימים. אחר כך מנופור 150 מזריקה כבר 4 ימים. היום באולטרא סאונד- זקיקים:
שחלה ימין- 12 15 13 15 17 18
שחלה שמאל- 11 10 13 ונמצאו עוד כמה בערך בגודל 19.
e2- 3440
pro- 1.1
lh- 1
אמרו לי שגם מחר אזריק מונפור 150 ואעשה בדיקות בשלישי.
תודה מראש על עזרתכם!
שאלה נוספת- אני מרגישה נפוחה ודקירות בשחלות ממעבר של ישיבה לקימה והפוך. היות ואני לא מנוסה האם כך צריך להרגיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף רירית הרחם 12
גאיה30/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהונמצאו עוד כמה בגודל 10 לא 19
גאיה30/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום אשמח לדעת מתי שאיבה- פרוטוקול ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2016התגובה שלך בהחט טובה ובטווח הרצוי,הערכתי שהשאיבה שלך תהיה ביום ה או ו לפי הממצאים ביום שלישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ אשכנזי שמחתי לשמוע
גאיה30/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופ אשכנזי שמחתי לשמוע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתופעות לוואי של גונאל וקרינוןאני29/05/2016
היי
אני שבוע אחרי הזרעה עם גונאל במינון נמוך של 75 וזקיק אחד
ומקלת תמיכה של קרינון מדי יום
כבר מלפני יומיים יש לי תחושה של רגישות בחזה והתכווצויות באזור הבטן ועייפות
האם יש איזה תוםפעות לוואי לקרינון? האם הגןנאל עדיין משפיע מלפני שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לתופעות לוואי של גונאל וקרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר30/05/2016התופעות נובעות מהטיפול הרפואי.
את הקרינון את יכולה להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני30/05/2016למה להפסיק את התמיכה?
האם יש לקרינון תופעות לוואי כמו של מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדידי29/05/2016
שלום,
יש לי שאלה הפונדקאית שלי בהריון .רציתי לדעת כיצד מחושב תאריך ווסת אחרונה,
ב-20/4/16 הוחזרו לה 2 עוברים מוקפאים בני 5 ימים .
מהו תאריך ווסת אחרונה? איזה שבוע היא כעת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2016הפונדקאית בשבוע7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוטומה בשבוע 6 ללא דימומים אודה לתשובתכםמור29/05/2016
שלום, אני בשבוע 6+5 לאחר סבב טרי. נצפה היום דופק עוברי והמטומה קטנה בגודל 11×2
לוקחת כיום קרינון פעם ביום. הרופא המליץ להגדיל לפעמיים ביום. האם יש מה לדאוג? האם ההמטומה יכולה לפגוע בהריון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוטומה בשבוע 6 ללא דימומים אודה לתשובתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2016לרוב אין בעיה עם המטומה כזו והיא צריכה להיספג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד שאיבה פרוטוקול ארוךkuki29/05/2016
שלום,
פרוטוקול ארוך מיום 21 עם חצי דקא, מתחילת המחזור מזריקה גונל,מונופור וחצי דקא תוצאות אולטרסאונד היום כ13 זקיקים
יום 10 למחזור
תוצאות דם:E2 - 8600
P-3.9
LH-3.3
מתי להערכתך תהיה שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד שאיבה פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2016לא ציינת את גודל הזקיקים.
היות וה E2 גבוה, ואם הזקיקים קטנים זוהי בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל זקיקים
kuki30/05/2016הזקיקים בגודל 15-20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לא מובנים לפני מחזור מודאגת!מאי29/05/2016
קורה לי הפרשות דמיות בדרך כלל הפרשה בצבע ורוד אך גם אדום קטנה בניגוב יומיים שלושה לפני מחזור נפסק לחלוטין ואז מקבלת מחזור החודש קרה לי שבוע לפני מחזור הפרשה דמית כזאת ואז עוד הפעם יומיים לפני מחזור ואז קיבלתי ממש מודאגת עשיתי פרופיל הורמונלי יצא תקין ממה זה יכול לקרות והאם זה יכול למנוע כניסה להריון מנסה כבר להיכנס להריון ולא מצליחה מה זה יכול להיות ,בת 30
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לא מובנים לפני מחזור מודאגת! - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2016צריך לבצע מעקב אחרי המחזור הסדיר על ידי בדיקות אולטרה סאונד ודם כדי להבין מה הבעיה.
גן בדיקת זרע חשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, יש לי עוד שאלה
מאי29/05/2016אני עושה מעקב זקיקים ובדיקת דם כבר ארבע חודשים. אז מה צריך לבדוק בדיוק באולטרסאונד ובבדיקות דם,ובקשר לבדיקת זרע אני ילדתי 2 לידות ונקלטתי מהר בצורה טבעית ,לפני שנתיים נכנסתי להריון שלישי והיתה לי הפלה טבעית בשבוע 6 לא לקחתי כלום מנסה להיכנס כבר כמעט שנה ולא מצליחה ואז התחילו לי הכתמים האלה ואני ממש מודאגת יכול להיות שהזרע נחלש גם עם הייתי בעבר בהריונות וזאת הוכחה לזה שהזרע היה בסדר האם הזרע יכול להיחלש עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/05/2016הזרע לא נחלש ואת צריכה להיות בהריון.
צריך לבצע מעקב ביוץ ובשביל כל יש לפנות לרופא המטפל שיסביר לך איך זה נעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שוב,לא כל כך הבנתי
מאי30/05/2016אני בודקת ביוץ אבל לגבי הכתמים מה אני צריכה שיבדקו לי בדיוק ממה זה יכול לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלתי מוסברים בשלב הלוטאליהילה29/05/2016
שלום רב, בת 36. לפני שנה וחצי ילדתי מטיפול הפריה מוצלח. לא נמצאה סיבה לאי פריון אצלי או אצל בעלי. במהלך השנה האחרונה אנו שוב בטיפולים. במהלך החודשים האחרונים אני מתעוררת באמצע הלילה מכאב בטן חזק שמרגיש כמו ציר ברקסטון. הכאב נמשך כשעה שלמה. ללא דימום או הכתמות.
לאחר החזרת עוברים טריים זה קורה לי ביום 6-7 להחזרה. בהחזרת בלטוסיצטים תקף אותי הכאב 4 ימים לאחר ההחזרה.
מבקשת לציין שהכאב קיים גם בחודשים בהם היו עוברים מוקפאים וגם בחודשים בהם היה מחזור רגיל ללא טיפול, גם בחודש שבו שונה הפרוטוקול.
אני לא סובלת מ- אנדומטריומה.
האם יכול להיות שמה שאני חשה זו עליה ב- פרוסטגלנדינים > משמע שהרירית מתפרקת?
אם לא, מה הסיבה לכאב שאני מרגישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלתי מוסברים בשלב הלוטאלי - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2016קשה לענות על השאלה.
צריך לבדוק אותך בזמן הכאבים כדי להבין את מקורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי במוקד נשים ולא נמצא כלום
הילה29/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי במוקד נשים ולא נמצא כלום - תגובה
פרופ` דוד בידר30/05/2016הרופא שבדק אותך במוקד היה צריך לנסות לעלות על הבעיה ולא להגיד שלא מצא כלום כאשר יש לך כאבי בטן.
אי אפשר לענות לך על השאלה בלי לבדוק אותך בזמן אמת.
מי שבדק אותך לא השכיל לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
הילה30/05/2016במוקד נבדקתי על ידי טכנאית אולטרסאונד ולפני כן עשיתי בדיקות דם. E2 ופרוג היו תקינים. אני לוקחת אנדומיטרין כתמיכה .במוקד נבדק כיוון של גירוי יתר ונשלל. שוחררתי עם המלצה ללקיחת משכך כאבים במידה והכאב יחזור. האם בכל זאת תוכל לפרט מה כן זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך מבקשת לשאול
הילה31/05/2016במוקד נבדקתי על ידי טכנאית אולטרסאונד ולפני כן עשיתי בדיקות דם. E2 ופרוג היו תקינים. אני לוקחת אנדומיטרין כתמיכה .במוקד נבדק כיוון של גירוי יתר ונשלל. שוחררתי עם המלצה ללקיחת משכך כאבים במידה והכאב יחזור. האם בכל זאת תוכל לפרט מה כן זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך מבקשת לשאול - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2016כשאת מכותבת שטכנאים אמרה מה שאמרה זה לא אומר כלום כי היא לא מבינה מה זה יכול להיות כי היא רק עושה אולטרה סאונד ובמכשיר זה לא רואים את הסיבה לכאב.
את היית צריכה לפנות לרופא שלך שנתן חל הטיפול ושיבדוק ויעריך מה קורה.
אי אפשר לומר כלום בלי בדיקה של רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי גם על ידי רופא במוקד נשים
הילה31/05/2016ביגאל אלון, הוא עשה בדיקה מקיפה גם ידנית גם אולטרסאונד ולא מצא כלום. יכול להיות שאלו תנודות ברמות ההורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי גם על ידי רופא במוקד נשים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2016אם אין ממצאים אז זה קשור לפעילות ההורמונלית שלך ולמכלול הטיפולים.כנראה שיש תגובה כזו לתרופות שונות שאת לוקחת.
את יכולה לבד לשים לב מתי זה קורה ואחרי איזה תרופות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם לפני הזרעה ראשונה, סבב שנישירי29/05/2016
של גונל ואוביטרל עם נסיון טבעי.
5 ימים עם גונל 75, לפני אוביטרל והזרעה ראשונה
יום 8 למחזור
אסטרוגן - 435
פרוגסטרון - 1.4
האם הערכים מתאימים ליום המחזור?
מתי להערכתם תהיה ההזרעה?
תוצאות בדיקות דם לפני הזרעה ראשונה, סבב שני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2016מתקבל הרושם שהתגובה הולמת את יום המחזור,אולם לא פחות חשוב הנו המעקב האולטראסוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצאי אולטראסאונד, יום 8 למחזור
שירי29/05/2016תודה על התשובה המהירה.
רירית רחם: 7.8
שחלה ימין: ממצא ציסטי 36.2 ממ
שחלה שמאל: זקיקים 12.4ממ, 11ממ, 10.5ממ
בחודש שעבר אחרי 6 ימים של גונל היו זני זקיקים גדולים הרבה יותר..
האם הממצא הציסטי נגרם מהאוביטרל?
האם ניתן לבצע הזרעה במצב כזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממצאי אולטראסאונד, יום 8 למחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2016יש להמשיך במעקב,סביר להניח שלמרות הציסטה הרופא ישקול מתן אוביטרל והזרעה ייעודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה חשובה התמיכה אחרי הזרעה?סיגל29/05/2016
לרופאים שלום רב,
אני אחרי הזרעה עם פיורגון ומקבלת תמיכה של אוטרוגסטן, לדברי הרופא המטפל - ליתר בטחון בלבד, כי הפרוגסטרון שלי עולה בצורה תקינה אחרי הביוץ.
אני אמורה לעשות בדיקת דם ביום ג' הקרוב, אך לפי תחושות הגוף המוכרות לי היטב, התשובה השלילית כבר ברורה לי.
אני שוקלת להפסיק עם התמיכה כבר עכשיו כי היא מעכבת לי את המחזור גם כשאין הריון, ואני מעוניינת לקבל מחזור לפני סוף השבוע (בגלל נסיעה מתוכננת...).
ועכשיו לשאלת המיליון דולר - במידה ויתברר שאני בכל זאת בהריון (סיכוי קלוש לדעתי), האם הפסקת התמיכה יכולה לגרום להפסקתו? כאמור, התמיכה היא "ליתר בטחון"... אבל אם הפסקה פתאומית לא תביא לירידה חדה בפרוגסטרון ולהפלת הריון שהתחיל להתפתח?
שאלה נוספת היא האם יש טעם להקדים את בדיקת הדם, נניח למחר בבוקר (יום 13 אחרי הזרעה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד כמה חשובה התמיכה אחרי הזרעה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2016הערך המוסף של מתן תמיכה אחרי הזרעה מצוי במחלוקת,אם הנך בהיריון הפרוגסרון עולה ממילא,בכל מקרה לטעמי לא יגרם כל נזק מהפסקת התמיכה,אולם אם יתברר שאת בהיריון הייתי ממליץ לקחת את התמיכה שבועעים נוספים עד לזיהוי דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על התשובה המהירה!
סיגל29/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המון תודה על התשובה המהירה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות אוביטרל או כימי ? .שירה29/05/2016
שלום, 12 יום לאחר החזרת 3 עוברים יפים, האחד עם 4 תאים, אחד 3 ואחד שבדיוק עבר התחלקות. ביום ההחזרה הוזרק אוביטרל וגם 4 ימים אחרי. זאת אומרת שאוביטרל אחרון לפני 8 ימים. בנוסף אנדומטרין. בטא 17, אסטרדיול 850 ופרוגסטרון 69. האם הבטא נובעת רק מהאוביטרל ? האם ניתן לשער שהיתה השתרשות ? כמובן שאבצע שוב בעוד יומיים, למה לצפות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאריות אוביטרל או כימי ? . - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2016קיים סיכוי סביר שמדובר בהיריון,אולם טיבו ירבע מקצב עליית הביטה בהמשך הדרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציה - האם פוגע גנטית?א29/05/2016
יש לי שאלה לגבי המיקרומניפולציה - האם זה לא פוגע גנטית בעובר?
הרי זה התערבות מעבדתית לא טבעית בביצית ובזרע, זה לא יכול לפגוע בעובר בהמשך (במידה ויתקיים הריון)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה הסבר בעברית?
א29/05/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרגום למאמר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2016במילים אחרות קיימת סבירות של 20-30% למומים מולדים או גנטיים בעקבות הפרוצדורה,ולכן בהסכמה מדעת את חתומה לגבי המודעות לכך,אחד המומים השכיחים הנו היפוספדיאס,הנוגע למקום היציאה של צינור השופכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוך אך מכפיל עצמו. האם זהו הריון כימי?הדר29/05/2016
13 יום אחרי הביוץ בבדיקת דם יצא בטא 12. מאז כל יומיים מכפיל עצמו. כיום שבוע אחרי, בטא 156. האם עדיין יכול להיות הריון כימי? והאם זה מצביע על הריון לא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא נמוך אך מכפיל עצמו. האם זהו הריון כימי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2016ערכי ביטה של 156 שבוע לאחר קבלת תשובה חיובית מחשידים לגבי היריון לא תקין,אם כי הייתי ממשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרשה מאוחרת
מורן30/05/2016האם זה ( הביטא הנמוך) יכול להתרחש עקב השרשה מאוחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שזה בתהליך של ivf
מורן30/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכחתי לציין שזה בתהליך של ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2016כאמור הערכתי היא שההיריון לא תקין ולא בהשתרשות מאוחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)