מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת C/Tמירב23/07/2010
שלום רב אני בת 35 עם בעיית ראיה (מינוס 7 ) בעקבות מראה עיניים פקוחות מדי נשלחתי לבדיקת CT לארובות העיניים
התוצאה של הבדיקה:
ממודגם זיז גרמי המתבלט מהדורסום כלפי חלל הסלה טורציקה
ממצא לוואי: עיבוי רירית בסינוס מקסילרי ימני
לסיכום: כמתואר. לקורלציה קלינית.
אשמח לדעת מה משמעות הבדיקה
תודה רבה!
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
ד``ר יורם שוחט24/07/2010פענוח בדיקות הדמיה צריך להעשות בשילוב עם ממצאי בדיקת הרופא.
זו הכוונה במשפט "לקורלציה קלינית".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זליגת דמעות מקצה העייןעומר23/07/2010
שלום רב,
אני בחור צעיר,ללא בעיות בריאות.
כבר כמה שנים (יש תקופות שיותר) שאני מרגיש בקצה השמאלי של עיין שמאל
מעט זליגת זמעה .דבר היוצר מעט אי נוחות.
מה הסיבה לכך?יש טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעומר
ד``ר יורם שוחט24/07/2010אי אפשר לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניצוצות בעינייםדינה22/07/2010
שלום רב לפני שנה התחיל לי ניצצות בעיניים פעם בכמה זמן .פעם בכמה חודשים זה קורא לי למשך שניה אחת .כך גם בשנה שעברה .התדירות לא היתה גבוה אני בת 49 . קראתי שניצוצות לבן או ניצוצות צבעונים קשורים לרשתית. האם מצב זה דורש ניתוח בלייזר ..פעם ראשונה ששמעתי על דבר וזה נודע לי רק מהאינטרנט.ראוי לציין שאני הרבה שעות במחשב עד למצב זה ראיתי טוב מאוד.רק בזמן האחרון מתקשה לקרוא אותיות קטנות האם דבר זה אומר שיש לי בעיה ברשתית.ו.קראתי שזה יכול להקדים גם מיגרנה.אצלי זה רק פעם ב ניצוצות ללא כאב ראש.
האם אצטרך משקפים במידה וזה הרשתית.
תודה המודאגת.
שוב עלי לציין הניצוצות הם בדרך כלל לשניה.לא יותר קראתי שיש כאלה שיש להם כחמש עד 10
דקות ואחר כך יש להם מיגרנה.תןדה המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדינה
ד``ר יורם שוחט24/07/20101. ראיית ניצוץ לשניה , אחת לכל מספר חודשים, חסרת משמעות. בכל מקרה, אם לא נבדקת על ידי רופא עיניים לאחרונה, פני לרופא.
2. אין כל קשר ללייזר.
3. הקושי בקריאה ככל הנראה קשור לגיל ואין כל קשר לרשתית. קרוב לודאי שאת זקוקה למשקפיים לעבודה מקרוב. פני לרופא עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניית עדשות מגעמעיין22/07/2010
שלום, ביררתי קצת על מחירים של עדשות מגע מול משקפיים. במהלך הבירור הבנתי שכמחזיקת אשראי במזרחי אני יכולה לקבל הנחה באופטיקנה על משקפי ראיה. עכשיו אני בהתלבטות מה לרכוש כי גם ככה אני לא בטוחה שאני רוצה עדשות מגע כי זה קצת מרתיע אותי להכניס את זה לעין כי יש כאלה שאומרים שזה יכול לשרוט את העין וכד'. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ22/07/2010מה עם ניתוח לייזר להסרת משקפיים שיפור ראייה ואיכות חיים אם מעוניינת תתקשרי אליי. לגבי ההתלבטות אין העדפה בין סוגי העדשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראייה והנקהאירית22/07/2010
שלום,
אני ארבעה וחצי חודשים אחרי לידת תאומים - ניתוח קיסרי . בת 27, בריאה בד"כ.
מתקופת הצבא היה לי מספר ממש ממש קטן - רבע בקושי וצילינדר, אבל לא הרכבתי אותם.
בחודשים האחרונים - עוד מתקופת ההריון אני מרגישה שהמספר גדל. שהלכתי במרחקים היה לי קושי לראות תמונה ממוקדת, רואה מצוין בגדול, אבל ששמתי משקפיים הרגשתי בהבדל..
ומאז הלידה עוד יותר, עד כדי כך שיש לי לעיתים כאבי ראש וסחרחורת ואני מניחה שזה לעיתים מזה.
אני מניקה תאומים הנקה מלאה. הלכתי לחדש משקפיים לא מזמן ואכן יש לי 4\3 וחצי. האופטימטריסטיט אמרה לי שזה משתנה בגלל ההנקה...? ויש סיכוי שאראה טוב יותר אחרי.
כיום אני מרכיבה משקפיים רק בטלוויזיה ובנהיגה.
האם יש צורך ביותר?
האם באמת יש קשר להנקה ולעליית המספר?
האם במספרים כאלה אני יכולה לעשות עדשות?
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאירית
ד``ר יורם שוחט22/07/2010אצל אחוז קטן מהנשים משתנה המספר בהריון עקב השנויים ההורמונליים. אצל חלקן ירד המספר חזרה עם חזרת האיזון ההורמונלי למצב שהיה לפני הניתוח (כאשר מתחדש המחזור).
המספר שלך קטן מאד, וכפי שאת מעידה את זקוקה למשקפיים רק בנהיגה ובצפיה בטלביזיה. מכיון שרוב הזמן את מסתדרת היטב ללא משקפיים, עדיף כך. במקרים מסוימים הרכבת משקפיים יכולה לגרום לעליה במספר, ובמצב כשלך עדיף להמנע מהרכבתם כאשר אין צורך. לכן גם רצוי לדעתי להמנע מעדשות מגע, שהרי לא תרכיבי אותן רק במצבים כגון נהיגה, אלא תקופות ארוכות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהקשר להמלצה לעדשות מגעיהודה21/07/2010
ד"ר יורם שלום! בהקשר לתשובתך אלי, שעדשות מדע יכולות לשפר במידה ניכרת את איכות הראיה שלי (להזכירך נולדתי עם קטרקט נותחתי וכיום יש הפרש מספרים ניכר בין שתי העיניים) רציתי לדעת האם המכון שאליו אתה שייך עובד עם הצבא והאם אפשר לקבוע תור אצלכם? או לחלופין האם אתה מכיר מומחה לקטרט (אני מעדיף מומחה לקטרט כי אני מניח שיש לקחת בחשבון את הניתוח שעברתי) שעובד עם הצבא ויכול לעשות לי בדיקה ולעזור לי לבחור עדשות אופטימליות?
מקווה שתוכן לייעץ ולעזור לי,
בתודה מראש יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהודה
ד``ר יורם שוחט22/07/2010התאמת עדשות המגע אינה תלויה בעובדה שנותחת בעיניך, ואין כל צורך לפנות למומחה קטרקט לצורך זה.
עליך לפנות לרופא עיניים או אופטומטריסט המתמחים בעדשות מגע. תוכל לברר בחר"פ מי האנשים שעובדים עם הצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהבעז20/07/2010
שלום
אבי בן 61.
הוא ספורטיבי וחזק באופן כללי
היום נודע לי שלפני כמה ימים בעת שחיה, הראייה שלו התערפלה. הוא המשיך לשחות 4-5 קילומטר ולאחר מכן גילה שהערפול בראיה לא נובע מערפל מעל המים כי אם משהו פנימי אצלו.
הוא איבד את היכולת לקרוא ולראות היטב.
לאחר יום התחילו אצלו דקירות חזקות בעיניים, תחושה כאילו נכנס לו משהו לעין.
לאחר מנוחה של יומיים, המצב החל להשתפר ועכשיו הוא מרגיש טוב.
הוא אינו פונה לרופאים ואינו לוחץ. הוא קבע תור לרופא עיניים עוד שלושה ימים, אך בינתיים אני יודע שהוא ימשיך להתאמץ ולשחות.
האם עלי לחשוש לו?
האם מקור הבעיה המשוער הוא בעיניים?
האם הוא יכול להיות במוח? שטף דם קטן?
האם זו יכולה להיות סכרת?
אודה לתשובה מהירה ומפורטת ככל האפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
בעז20/07/2010אוסיף ואציין כי הוא סובל מבעיות עיניים.
אני לא יודע להגדירן כראוי, אך אני חושב שמדובר בקריסה מסויימת של השלד הפנימי של העין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבעז
ד``ר יורם שוחט20/07/2010כל שנוי פתאומי בראיה מחייב פניה דחופה לרופא עיניים!
יש מצבים שבהם הזמן משחק תפקיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא פרט
בעז20/07/2010תודה על תשובתך.
אנא פרט, אני מנסה להשיג לו תור דחוף להיום בערב. האם זה באמת עד כדי כך דחוף?
האם לחכות למחר בערב? (הוא לא יוותר על עבודה כדי ללכת בבוקר לרופא)
הוא קבע לעצמו תור ביום שישי, אבל אני סבור שזה יותר מדי זמן לחכות
זה אולי מוזר שאני מנסה לפרפר ככה ולשאוב מידע, אבל אבי בורח מדאגה בצורה מוגזמת. הוא אחד כזה שאצלו הכל יהיה בסדר, ושום דבר לא מצריך ריצה דחופה לרופא
על כן אני מנסה לשאוב כמה שיותר מידע, כדי שאוכל להבין בעצמי ולהעמיד את העובדות בפניו.
אנא מבקש שוב- אנא פרט בעיות וסכנות אפשריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא פרט
בעז20/07/2010תודה על תשובתך.
אנא פרט, אני מנסה להשיג לו תור דחוף להיום בערב. האם זה באמת עד כדי כך דחוף?
האם לחכות למחר בערב? (הוא לא יוותר על עבודה כדי ללכת בבוקר לרופא)
הוא קבע לעצמו תור ביום שישי, אבל אני סבור שזה יותר מדי זמן לחכות
זה אולי מוזר שאני מנסה לפרפר ככה ולשאוב מידע, אבל אבי בורח מדאגה בצורה מוגזמת. הוא אחד כזה שאצלו הכל יהיה בסדר, ושום דבר לא מצריך ריצה דחופה לרופא
על כן אני מנסה לשאוב כמה שיותר מידע, כדי שאוכל להבין בעצמי ולהעמיד את העובדות בפניו.
אנא מבקש שוב- אנא פרט בעיות וסכנות אפשריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת OCTמירי19/07/2010
"ר שלום,
להלן התוצאות בדיקת ה-OCT שעשתה אימי:
עין ימין:
איזור של אי סדירות וגליות של ה- RPE ללא נוזלים סביב, המתאים לדרוזן רכים גדולים. מבנה הרשתית ושקע פוביאלי שמורים. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל- 241 מיקרון.(ספקטרליס)
עין שמאל:
אותו דבר כמו עין ימין רק שעובי הרשתית המקולרית מגיע ל- 251 מיקרון. (ספקטרליס)
בבקשה אמור לי מה אומרות התוצאות הללו? מהן דרכי הטיפול ? מה זה דרוזן? האם עובי הרשתית תקין?
יש לציין שאימי כבת 70 .אף פעם לא היה לה משקפיים ואין לה לחץ דם גבוה וללא סכרת. עשתה בדיקת OCT מאחר וחשה בעין ימין שהעין חלשה. ( היא אינה רואה את המספרים הקטנים ואף פרצופי אנשים היא לא רואה ברור מרחוק). וגם שדה הראייה תקין
אלו בדיקות נוספות היא צריכה עוד לעבור?
בתודה מראש,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ20/07/2010היא סובלת מ AMD . לגבי אפשרויות הטיפול צריך לפנות לרופא עיניים מומחה לרשתית להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקות לוסנטיסארנון יצחק19/07/2010
איפה ניתן לקבל את הלוסנטיס והאם כל אחד יכול לבצע את ההזרקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ20/07/2010לשאול רופא עיניים בקופה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלפריטס בעפעפיים ורגישות לטיפולאייריס19/07/2010
שלום רב
בעלי אובחן עם דלקת בלפריטס בעפעפיים וסבואיירק דרמטיטסס
קיבל טיפול של מקסיטרול לשבועיים לא סייע,משחת אריתומצין לפני השינה וטיפות בלפמיד שהופסקו אחרי כ מס' ימים עקב אלרגיה עזה בעינים.[צריבות עזות כולל קושי לישון]
והטיפול הופסק.קיבל אנטיביוטיקה מסוג מינוצקלין לחודש ימים,50 ג"ר היתה הטבה ארעית,אך נוצרה רגישות עזה בחלל הבטן,ובימי שרב וחום היה יובש מציק.
רופא העינים המליץ לכרגע על שימוש בלבד בקומפרסים חמימים לשלושה חודשים.
לעיתים יש לו גירוי עז,יובש מציק,עייפות בעינים,רגישות לאור.
או צריבות עזות.[יש לעיתים פתיתים לבנים על הריסים,או קילוף של העור מעל הגבות].
יש לעיתים אדמומיות קלה.רופא העינים ציין שיש מצב של רגישות בעינים לטיפול הרפואי.
תחליפי דמעות מכל סוג שהשתמש בו גרם לאלרגיה כולל הגברת הגירוי בעינים.
מה ניתן לעשות במצב כזה?,מהי מטרת הקומפרסים?,זה החל כדלקת עינים ויראלית בחודש פבואר וטופל בטיפות עינים דיאמטצין ל 10 ימים לשתי העינים,למרות שהדלקת החלה רק בעין ימין,האם יתכן שנוצרה אלרגיה בעינים לטיפול?
האם מומלץ שימוש בחומצות שומן מסוג אומגה 3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ20/07/2010יש מגוון אפשרויות טיפול. צריך בדיקה מקיפה ואז ניתן להמליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודמירנדה18/07/2010
שלום רב! יש לי גירוד באזור שבו צומחים הריסים, ובנוסף הבחנתי שמזה זמן רב יש שמה גבעות קטנטנות ביותר שמופיעות ונעלמות עם חלוף הזמן, כל פעם במקום אחר. זה גורם לי לרצות כל העת לגרד את העין.
כיצד מטפלים בזה? יש קרם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלכס
ד``ר יורם שוחט19/07/2010קרוב לודאי מדובר בדלקת בשולי העפעפיים. פנה לרופא לבדיקה ולהמלצה לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדה ראיה וצמצום טמפורליל18/07/2010
אני לא יודעת לאיזה פורום להפנות את שאלתי מאחר והיא לא קשורה לגלקומה. יש לי בעין אחת שנפגעה פעם . עשיתי בדיקת שדה ראיה אצל רופא פרטי והוא מצא ששדות הראיה תקינים.עכשיו קיבלתי הפניה לבדיקה בקופת חולים-מכון מור בני ברק, אבל לא דיווחתי שבלילה לפני הבדיקה ישנתי רק 3-4 שעות. בהתחלה הרגשתי מצויין, ונבדקתי בהתחלה בעין שלא נפגעה. אחר כך נבדקתי בעין שרקמת השומן בה נספגה באזור מסויים ושיש לה שני מצבים של ראיה בגלל זה. לא אמרתי כלום על זה לפני הבדיקה, ובזמן הבדיקה ראיתי נקודות ופשוט לא התייחסתי לחלקן מעייפות אבל הם לא יודעים את זה. בשתי העיניים התוצאות אמינות. אני מאוד עצובה. זאת בדיקה ראשונה ואין תוצאות להשוואה. אני חוששת שבבדיקה נוספת אני אפול בדיוק באותן מקומות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל
ד``ר יורם שוחט19/07/2010בקשי בדיקת שדה ראיה במכשיר גולדמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחלי18/07/2010
שלום רב,
באיזה גיל בדרך כלל מתפתח סרטן העין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלי
ד``ר יורם שוחט19/07/2010יש סוגים שונים של גידולים ממאירים בעין וסביבה.
יכול להופיע בכל גיל (יש גם סוג שמופיע בתינוקות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בעיןיערה18/07/2010
הי.
יש לי אלרגיה בעין מזה כחודש.
רופאת העיניים נתנה לי טיפות Optilast לקחת פעמיים ביום למשך חודש.
כעבור שבועיים, כשראיתי שאין שום שיפור, חזרתי אליה והיא נתנה לי בנוסף משחה בשם ultracortenol eye oint 0.5% לשים בלילה.
1. בבוקר עדיין יש שאריות של המשחה, לכן כשאני שמה את הטיפות יש צריבה לפעמים. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? שטפתי את העין במים כמה שיכולתי. האם אפשר לשים טיפות שמנקות את העין כמו refresh?
2. הרופאה לא ציינה כמה זמן עלי לקחת את המשחה, כמה זמן בד"כ לוקחים את המשחה הזו?
3. איך אפשר לגלות למה האלרגיה? לא השתמשתי בשום תכשיר חדש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ18/07/2010אפשר לשים רפרש. משחה בדרך כלל לשבועיים. הגורם לרוב ויאוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח LASK- שאלהטל18/07/2010
הי, עברתי ניתוח LASK לפני חודש וחצי אמור לטוס לטיול לארה"ב לחודש , רציתי לדעת אם קימת איזה מגבלה כמו איסור לצלול או להיכנס לבריכה או לים
ד''ר יובל דומניץ18/07/2010אין מגבלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)