אני לא יודע מה הבעיה אצלי ,נמאס לי.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני לא יודע מה הבעיה אצלי ,נמאס לי.
    ערן
    28/06/2011

אוף נמאס לי כבר להתלונן ,ולהרגיש נחות ושונה ,אני מרגיש שאני לא יודע מה הבעיות שלי ואני לא יודע מה לעשות כבר, נמאס לי ,נמאס לי שלאנשים אין תשובות להגיד לי ,ואיפה שאפשר למצוא אולי תשובות זה עולה כסף,שאין לי ,נמאס לי כבר מהכל שאני לא יכול להיות כמו כולם ולהיות קליל כמו כולם ,נמאס לי כבר מעצמי ,ואני לא מוכן להודות בכך,נמאס לי מהמשפחה שלי שאני לא סובל את ההתנהגות שלהם ,לא אכפת להם מאף אחד,ונמאס לי לא בא לי לעשות כלום ,אני רוצה לקלל ,לעשות בכוונה למי שלא מקבל אותי , אני כמו סלע לא מוותר,אישיות קשה ואני איכשהו רגיש יותר מדי ,אני מבולבל אני מרגיש שאני לא יודע כמעט בכלל לגבי הכל ,אני לא מבין את החיים לזה אני מתכוון, הפסיכולוג לא עוזר לי,ואני מתחיל לחשוב שרק אני יכול לעזור לעצמי ולא יצא לי כמעט ולא לראות אנשים שהם נגועים ברגשות שלהם ,ופועלים מגאוותנות ,אני רואה רק חסרי דעת שלא מודעים לעצמם.
    זה לא מרגיז אותי עד שאני משתגע מזה ,אבל זה מתסכל אותי ואני מרגיש מועקה פנימית בגלל כאלו דברים שמתסכלים .
    אני מרגיש חסום .
    הלכתי לפסיכיאטר הוא אמר לי לקחת כדרים ,פרוזק ורספירידאל ,אני לא הולך לקחת את זה ימות העולם ואני יקח את החרא הזה, אני לא יוותר לעצמי ,אין לי שום בעיות של לשמוע קולות ,זה הכל נובע מכך שאני לא מוצא איך להצליח לקבל את עצמי כי זה מסובך מאוד.
    אני צריך מישהו פיקח ומשכיל שיוכל לראות מבעד לאישיות שלי ולהגדיר אותי כדי שאני אוכל להתקדם והכי פשוט זה לזרוק את הכל ,

אני רוצה לדעת מה הבעיה שלי ואם אני כן צריך כדורים אני רוצה להבין למה ,לראות את הבעיה אצלי ולהרגיש אותה כדי להסכים לקבל ולא להרגיש שאני מוותר לעצמי ,אני לא מוכן לוותר לעצמי בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בן 18

ערן
    28/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו