מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כרגיל אני מודה לך....avil1130/06/2011
כרגיל אני מודה לך על הפידבק הטוב.
האמת שהרעיונות שלי נובעים רק ממחשבה אחת שיושבת לי על הראש כבר הרבה זמן בגלל משבר בשיקום שעברתי, שבדיעבד אני מבין ששיקום הוא תוצאה ישירה של "משהו" ולא תהליך כמו שכולם חושבים.
וכנראה שמכאן עלה לי הרעיון כי האמת שזה מעסיק אותי לא מעט...
אז איך בכלל אני יכול לגשת אל אותם חוקרי מוח ולעניין אותם ברעיונות שלי, האמת שאין לי מושג מאיפה להתחיל..אני אשמח לאיזה מייל כזה...
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר...
avil1130/06/2011לא שמתי לב שרשמתי בהודעה חדשה...אז המשכתי.
לא התכוונתי למחיקה ממש של הידע, אלא מחיקה רגשית של הידע..אני מאמין שבפסיכוזה הבן אדם מתעסק בדברים שאין להם משמעות וככה הוא מפסיק ללמוד והכוונה לדברים מאוד בסיסיים באישיות והחוסר למידה זה מה שגורם לבן אדם לשכוח...
אז הידע קודם כל עבור לתת מודע, יש איזשהו תהליך עם התת מודע, ובנוסף "לחוסר למידה", אולי הידע נשאר במעומעם בזמן ההתקף במודע אבל בתכלס ככל שעובר יותר זמן הבן אדם פשוט שוכח איך זה מרגיש, והכוונה היא האותו רגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר... - תגובה
רוני פרישוף02/07/2011שלום אבי,
יש מחקר ענף בעולם ובארץ של מנגנונים מוחיים בסכיזופרניה. כדאי לך לקרוא את הספרות הקיימת בנושא.
חפש בגוגל מילות מפתח כמו: מדעי המוח, חקר הסכיזופרניה, מודלים של סכיזופרניה וכו'.
בקלות תמצא שמות של חוקרים באוניברסיטאות ובבתי החולים בארץ.
נסה לפנות אליהם ולקבוע פגישה, או לשלוח להם מייל עם התיאוריות שלך.
חשוב שתציג את עצמך, את הרקע ואת המוטיבציה שלך, על מנת לעורר עניין ורצון להיפגש. אני מאמינה שחלק יגלו עניין.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)