מקווה למצוא מענה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקווה למצוא מענה
    חסוי
    04/07/2011

שלום.יש לי מחשבות אובדניות.היו לי בעבר ניסיון התאבדות ובגלל זה אני מחפשת עזרה כבר עכשיו.הנסיונות בעבר לא היו קשורות לנושא הנוכחי אבל הנושא הנוכחי פשוט משגע אותי.
    אז ככה:אני גרה עם חבר שהוא בתאכלס מקסים.הבעיה שיש לי אקס שהוא היה גם חבר ילדות שלי,אחרי זה התחלנו לצאת,היה משהו מטורף פשוט שלשנינו קשה לשכוח,כמעט התארסנו ואז הוא התגייס התחלק על השכל ופשוט בלי סיבה זרק אותי.עברו כמה שנים מאז,כיום אני בת 21 וגם הוא משהו כזה.הוא ניסה להחזיר אותי אבל כנראה שאז היה לי מנגנון הגנה ממנו שלא נתן לזה להחזיק וזרקתי אותו.אני לא יודעת אם אוהב אותי עכשיו אבל לפני כמה חודשים כשנפגנו טען שעדיין אוהב.הקטע שכל פעם שאני רבה עם החבר שלי אני נזכרת בזה שהוא לא עשה לי דברים כאלה ושאיתו היה הרבה יותר טוב ומתחילה להשוות למרות שמאוד מנסה שלא.באיזשהו אופן אני גם אוהבת את החבר כי יש בו מלא טוב אבל מרוב הזכרונות מהאקס שכל פעם מתחילים להציף אותי בלי קשר לעולם אני נכנסת לדיכאון.הפעם הגעתי למצב שאני פשוט לא רוצה לחיות ורק חושבת על איזה היה נפלא אם הייתי מחזירה את הגלגל לכמה שנים אחורה.אני חושבת שנאי צריכה עזרה פסיכולוגית אבל זה יקר ואין לי לזה אפשרות עכשיו.השאלה מה אני יכולה לעשות כדי לפתור את המצב כי זה באמת משגע אותי.
    נ.ב :זה בטח נשמע דפוק-אני מתביישת האמת בעצמי אפילו שרשמתי פה כי יש פה אנשדים עם בעיות יותר רציניות.אני כנראה חלשה פשוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקווה למצוא מענה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה למצוא מענה - תגובה

שחף ביתן
    05/07/2011

שלום לך,

אני מרגיש אצלך הרבה ביקורת עצמית, ביטול עצמי, וקושי לקבל את עצמך. חבל, כי מקריאה של דברייך דווקא נעים לקבל אותך, כמו שאת. יש לך התלבטויות וקשיים ממשיים מאוד, ולא צריך לבטל זאת. את לא חלשה, את משתפת במה שאת מרגישה וזה חשוב ונכון. זה גם בסדר שיש לך התלבטות לגבי הזוגיות שלך. את לא חוזרת לחבר הקודם שלך, וכנראה שזה אומר משהו.
    עם זאת, את נמצאת כרגע במצוקה קשה, והעובדה שיש לך מחשבות אובדניות על רקע אובדני בהחלט מדאיגה. כל הכבוד לך שאת לוקחת אחריות ופונה בשלב מוקדם לעזרה. זה חשוב ביותר, ונכון מאוד.
    עלייך לקבל עזרה וטיפול נפשי. זה מגיע לך, הבעיות שלך מצדיקות את זה, וזה חשוב עבורך. אם אין שום אפשרות לגייס את המשאבים עבור טיפול פרטי, אפשר לבדוק דרך קופות חולים שזהו טיפול מוזל, או דרך מרפאות ציבוריות באזור מגורייך שזהו טיפול ללא תשלום.

הרבה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה

חסוי
    05/07/2011

אני מבינה שאני צריכה עזרה,הבעיה שאין כמה שלא חיפשתי,אולי לא חיפשתי מספיק טוב,אני ממש על הסף ולא יודעת כבר לאן לפנות.פעם קודמת שהייתי ממש צריכה עזרה כל מה שעזרו לי זה היה לדחוף לי פרוזאק שהפך אותי לשנה לרובוט.ולא ממש עזר כי ברגע שהפסקתי לקחת אותו הבעיות הנפשיות לא נפטרו,פתרתי אותם עם עצמי.הבעיה שאני לא יודעת הפעם מה לעשות אפילו כדי לפתור את זה כי יש שני דרכים ששניהם נראות לי לא טובות,להשאר עם החבר שאני בגלל המחשבות לא מסוגלת להיות איתו אפילו מבחינה מינית שלא נדבר על זה שאני מתעצבנת עליו והוא עלי כי רואה שאני מתוחה,לעזוב זה לחזור אל הורים,לעזוב כלב שאני כלכך אוהבת לוותר על האצמעות שלי ולטובת מה?לטובת משהו לא ידוע כי אני בספק שנצליח לחזור ושאם נחזור יצא מזה משהו בכלל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה - תגובה

שחף ביתן
    08/07/2011

שלום לך,

אני מבין את תחושת חוסר האונים והמצוקה שלך. נראה כי הדברים יותר עמוקים ממה שנראה על פניו, ולא הייתי ממהר לקבוע כי יש שתי דרכים ואת צריכה לבחור ביניהן. נראה כי יש קשר בין הדחייה שלך מהחבר שלך והמשיכה אל החבר הקודם. מאוד יכול להיות שבמקום להתמודד עם קושי בזוגיות הנוכחית שלך, ועם זוגיות בכלל, את בוחרת להעלות באוב קשר מן העבר כדי לצאת מהקשר הנוכחי. זה יוצר בתוכך קונפליקט פנימי שלא קל לפתור.
    אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכותירפויטי, לצד טיפול תרופתי (יש היום הרבה מאוד תרופות טובות מאוד וחדשות, שאינן פרוזאק). טיפול משולב הוא יעיל ביותר במקרים של דכאון וחרדה חזקים.
    אינני יכול לייעץ לך מעבר לכך, או לסייע לך להחליט. מצבך דורש התערבות מקצועית וחשוב שתפני למסגרת טיפול שתוכל להיענות לצרכייך הנפשיים. במסגרת טיפול תוכלי להתחיל להבין יותר את הקונפליקטים הנפשיים שמטרידים את מנוחתך, ותמוך הבנה זו לבחור את בחירותייך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו