חוסר טאקט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר טאקט
    משה
    06/07/2011

שלום וברכה אני בחור דתי ואני יוצא עם בחורות רק בשידוך והציעו בחורה ונהוג אצלנו לברר עליה לפני שנפגשים ואמרו לי כמה חברות ומורות שלה שהיא חסרת טאקט הייתי שמח לדעת אם זה בעיה נפשית?האם ניתן לטיפול?והשאלה בה' הידיעה. האם זה אמור להפריע בשביל לחיות איתו את חיי? בתודה מראש משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר טאקט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר טאקט - תגובה

רוני פרישוף
    06/07/2011

שלום משה,

חוסר טאקט איננו הפרעה נפשית.

בדרך כלל אנשים הידועים כחסרי טאקט הם אנשים שנוטים לאמר בגילוי לב את מה שהם חושבים, לפעמים בחוסר רגישות ומבלי להתחשב בכללי הנימוס. זה לא תמיד נוח לסביבה, אבל יש לזה גם יתרונות.

באופן כללי, עדיף לראות את "חצי הכוס המלאה" בכל תכונת אופי. אם תצליח לראות את היתרון שבגילוי לב ואמירת אמת, אולי תצליח להתגבר על מידת הפגיעה והעלבון שעלולה להיות כרוכה בכך.

אני חייבת לציין שבעיני, ה"בירורים" הללו כשלעצמם מהווים לשון הרע. עדיף להיות "חסר טאקט" ולאמר את האמת בפניו של אדם, ולא מאחורי גבו.

אם יש בעיני הבנות הללו יסוד לשידוך מוצלח ביניכם, עדיף שפשוט תצא לפגישת היכרות ותתרשם בעצמך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו