מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רגישות יתר להערות מהסביבהרותם33306/07/2011
שלום רב,
שמי רותם ואני בת 25. גדלתי עם אלימות פיזית ורגשית בבית.
כל חיי אני זוכרת עצמי בתור "נשמה בוגרת"- אישה בגוף של ילדה. מאוד בוגרת בעקבות הדברים שחוויתי, ועם זאת מאוד ילדותית עם שלבים "נורמליים" שהייתי צריכה לעבור. התמודדתי עם ההורים שלי בכל הקשיים שהם התמודדו איתם למרות שהייתי ילדה בת 6,7 וכן הלאה...
סבלתי כל חיי מחרמות בבית ספר, בתיכון, בצבא, ואפילו כעת בלימודיי הגבוהים.
שאלתי היא כזו, מדוע אני רגישה מאוד להערות מהסביבה? מדוע בחורה בת גילי יכולה לעבור לידי לזרוק הערה כמו: מכוערת, דפוקה וכן הלאה ואקח זאת כאמת מוגמרת?!
אני מיואשת משום שאני בטיפול פסיכולוגי כבר כמעט חצי שנה ובעבר הייתי תקופות ארוכות . בנוסף לכך, התחלתי ללכת לטיפול קבוצתי.
אני פשוט מרגישה מצוקה נורא נורא גדולה ואיני יכולה לומר לעצמי "די למה אתה מתייחסת". זה פשוט קורה. לא משנה כמה קיבלתי במבחן או עם איזה בחור חתיך אני יוצאת. אני נופלת ברגע שאני שומעת שצוחקים עליי.
אני רוצה להפסיק את זה.
סליחה אם זה היה ארוך,
תודה רבה מראש.
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קל
רותם33306/07/2011** כנראה הושמטה איזו מילה או שתיים. אז ארחיב מעט מעט יותר.
לא עברתי תהליך התבגרות רגיל.
בגיל 11 הייתי מודעות מאוד לבעיית סמים של אבא שלי ובכלל לבעיית האישיות שהוא מתמודד איתה. שני ההורים שלי חוו אלימות בבתים שלהם וספגו חוסר אהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)