מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הטרדותאנה10/07/2011
היי, אני אנה, בת 16. אני נוסעת באוטובוסים יום יום כי אין לנו אוטו. עד עכשיו עברתי 14 הטרדות מיניות. אני לא מתלבשת חשוף מאוד או מתאפרת פרובוקטיבי. לפעמים ממש לידי עומדות בחורות הרבה חשופות או לבושות בצמוד או מאופרות או "יפות" על פי הנורמה. למה דווקא אני? אני משדרת משהו? אני לא מבינה את זה.
וזה ממשיך, הינה בדיוק עכשיו חזרתי מנסיעה שמישש אותי איזה בחור.
זה שובר אותי כל פעם מבפנים אבל אני לא יכולה לבכות כי המשפחה שלי לא שמה על "רגש" וכאלה.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדות - תגובה
שחף ביתן10/07/2011שלום לך,
מה שאת מספרת מטריד מאוד ומזעזע. אין שום סיבה שבעולם שתעברי פגיעות מיניות. מישוש אינו 'הטרדה' אלא פגיעה של ממש. אינני יכול לומר לך מדוע זה קורה, אך אני יכול לומר שאת לא צריכה לסבול זאת בשום פנים ואופן. זכותך להפסיק זאת במקום בכל אמצעי שאת נדרשת לו.
נראה כי אינך חשה מסוגלת להפסיק אירועים כאלו, ואינך חשה שיש לך את הכוחות והמשאבים הדרושים לשם כך. חשוב ביותר שתשתפי אדם קרוב, אם מהמשפחה, ואם מקרב סגל ב"ס או מבוגר אחראי אחר(מורה שאת סומכת עליה, יועצת, עו"ס).
נכון יהיה לפנות לעזרה מקצועית שבה תוכלי לעבד את הכאב העצום מהטראומות האלו שאת אוגרת בתוכך, וכן תוכלי לשאוב כוחות על מנת להפסיק אירועים עתידיים כאלו. אני מעודד אותך לא להשאר עם הפגיעות האלו לבד, אלא לערב את המשפחה והמערכת בה את נמצאת.
יישרי כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אנה11/07/2011כמובן שבכל פעם שמישהו מטריד אותי באוטובוסים אני צועקת ועושה רעש ומפסיקה את זה, אבל אני חושבת אולי צריך לשנות משהו בי כדי שזה יפסיק, כי מבחוץ זה לא יפסיק וזה בטוח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
שחף ביתן13/07/2011שלום אנה,
אין באפשרותי לענות דרך הפורום מה את צריכה לשנות בעצמך.
אבל אם את חשה צורך בשינוי פנימי כדאי להיות קשובים לתחושות שלך. נכון יהיה לפנות לטיפול פסיכולוגי או ליועצת או עו"ס, ולחשוב יחד איתן על המצב בו את נמצאת, ואיך אפשר לעשות שינוי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)