מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדת נטישה ויגון קודראדיר כהן12/07/2011
שלום,
שמי אדיר אני גר בדימונה, התחתנתי לפני כמה שנים ואישתי, סליחה גרושתי עזבה אותי בשביל אישה.
מאז היא גרמה לי להרגיש מושפל ולא בטוח בעצמי.
אני כל הזמן יוצא עם בנות ואני לא יציב איתם במערכת היחסים והם תמיד עוזבות אותי
כרגע אני נמצא בקשר עם מישהיי ואני לא בטוח כל כך שאני רוצה להיות איתה .
אני מרגיש שהקשר בינינו מתהדק ואני לא יודע איך לומר לה שאני לא מעוניין.
אני כל הזמן חש בדידות ועצב גם כאשר אני נמצא בחברת אנשים שמחים.
אני מעשן המון סיגריות יותר מאשר פעם.
לפעמים אין לי חשק בכלל לקום לעבודה...אני לא יודע מה אפשר לעשות כדי לגרום לכל ההרגשות האלה להשתנות ולחיות חיים נורמליים רגילים ויציבים.
אשמח אם תוכל/י לעזור לי בהקדם זה המספר פלאפון שלי 0509331900
אשמח יותר אם תחזרו אליי לפון וככה גם נוכל לקבוע פגישות מסודרות בתשלום
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת נטישה ויגון קודר - תגובה
שחף ביתן13/07/2011שלום אדיר,
ברור כי אתה פגוע מאוד מהנטישה שעברת, והתפרקות חיי הנישואין שלך. זו חוויה קשה מאוד, שיש לעבד ולעכל, ולעבור תהליך של אבל על האובדן, ולמצוא את הכוחות לשקם את חייך. נראה כי אתה מרגיש עדיין לא מוכן לעבור לקשר משמעותי אחר ולכן ישנו קושי בקשרים החדשים.
לפנות לטיפול זה אכן רעיון טוב. אין אפשרות כאן לפנות אליך טלפונית. אתה יכול לפנות באופן עצמאי למטפלים פרטיים, או לפנות לתחנה לבריאות הנפש באזור המגורים שלך.
איננו ממליצים בפורום על מטפלים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)