חוסר אושר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר אושר
    נעה
    09/01/2008

שלום!
    לפני כעשור בערך נהרג אחי בתאונה ומאז אני מרגישה כאילו חיי נעצרו...אהבתי אותו מאוד והיה לי קשה לראותאת הוריי בצער.כיום אני בת 26 ועדיין גרה איתם ולומדת לתואר ראשון. כשזה קרה, המשכתי ללמוד הייתי תלמידה טובה,הייתי בצבא,היה לי חבר ראשון בתקופת הצבא וקצת לאחריה שמאוד אהבתי וזה נגמר בגללי(היינו שנתיים יחד).ומאז אני מתקשה להמשיך הלאה,לא מסוגלת לתת למישהו לאהוב אותי..לא היה לי חבר רציני מאז ואני פשוט מרגישה אטומה.כלפי חוץ אני אדם שמח ומתפקד אך מבפנים כואבת ועצובה ולא ברור למה כי יש לי חברים,עבודה סבירה ובריאות.למה אני מתקשה להמשיך עם חיי האהבה שלי?אני כאילו מפחדת לחיות..בנוסף כולם מתחתנים סביבי בעוד שאני לא מצליחה בכלל להיות בקשר חברי.מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אושר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד יקרה...

רונן דוד
    11/01/2008

זה שאני אגיד לך שהחיים נמשכים, לא יעזור הרבה.

לדעתי כדאי לך לפנות לטיפול, תתייחסי אל זה כמו Coaching, אימון אישי שיכול מאד להעלות את רמת חייך ולהחזיר אותך לשיגרה ברוכה.

יש לך הרבה מה לפתור, אני ממליץ לך על טיפול...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו