עבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עבודה
    אחד
    13/07/2011

שלום.

זה מספר שנים שאיני עובד בצורה מסודרת, הדבר התחיל כתוצאה מארוע טראומטי שעברתי וגרם לי לעזוב את עבודתי ומאז אני סובל מכאבים ללא ממצאים. אובחנתי כסובל מהפרעת פניקה ולכן בלית ברירה נעזרתי בכדור נוגד חרדה ודכאון למשך שנה-שנתיים ובמספר פגישות עם עו"ס שדרכה עשיתי CBT. הצלחתי לחזור לעבוד באותו מקום בחצי משרה למשך מספר חודשים אך לא החזקתי בה מעמד. מאז עברו יותר משנתיים ואני חש שאיבדתי את הרצון לעבוד וזה מאוד מציק לי ואני פשוט לא מצליח להבין למה. אני רוצה לציין שאני מתפקד, אם אפשר להגדיר זאת כך, יוצא מהביית, עושה דברים ומצליח למלות את יומי.

איך אני חוזר לעבוד? טיפול פסכילוגי? לקחת שוב שוב כדורים? אני אובד עצות!
    אודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה - תגובה

רוני פרישוף
    14/07/2011

שלום לך,

לא ברורים מספר פרטי רקע עלייך, כמו בן כמה אתה, מה מצבך המשפחתי וכיצד אתה מתפרנס.

בכל מקרה, אני שומעת שעברת ארוע קשה מאד, שקטע את רצף חייך וזהותך, ומאז אתה מתמודד עם חרדה עזה ומשתקת.

אם הבעייה התחילה במובהק בעקבות מאורע מסויים, לא ברור לי מדוע אובחנת כסובל מהפרעת פאניקה ולא הפרעה פוסט-טראומטית.

ישנן מרפאות המתמחות בטראומה, ציבוריות ופרטיות, ומציעות טיפולים יעילים בהפרעה פוסט טראומטית. כדאי לפנות למרפאה כזו ולבקש איבחון והתייעצות לגבי המשך הדרך הטיפולית.

יתכן כי מגיעה לך הכרה של הביטוח הלאומי, עם סיוע בשיקום תעסוקתי, הלוקח בחשבון את צרכייך הנפשיים ויכולותיך.

תרגיש טוב ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה - המשך

אחד
    15/07/2011

ראשית תודה רבה. אני בשנות הארבעים לחיי, רווק ועברתי לגור אצל הורי בגלל סיבות כלכליות, אם זה יכול להוסיף לאבחנתך... ואם לא, אני בחלט אקח את המלצתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה - המשך - תגובה

רוני פרישוף
    17/07/2011

שוב שלום,

פרטי הרקע שאתה תורם כעת מחזקים את ההתרשמות שאתה יכול להנות מטיפול מקיף, אולי בגישה שיקומית, שיעודד אותך לחזור לעמדה אוטונומית ומתפקדת, וכן ליצור קשר זוגי. אנא פנה למרכז טראומה, עדיף במסגרת ציבורית, שתעזור לך לברר את זכויותייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו