מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לבדליאת15/07/2011
שלום רב,
אני בשנות ה30 המאוחרות, רווקה. בשנים האחרונות עברתי איזשהו משבר שכיום "התעוררתי" ממנו ומצאתי עצמי לגמרי לבד (המשבר הצריך אותו לעבור שינויים ונותקו הקשרים הקודמים ואינם ניתנים כיום לשקמם), בלי חברים או זוגיות.
אני יודעת שאין תרופות קסם אבל המצב הזה מותיר אותי לפעמים בתחושות מצוקות ממש- הלבד הזה, מפחיד ומאיים.
יש גם הלחץ של מה יהיה עכשיו שהשעון הביולוגי מתקתק ואין אף אחד. יש שאלות מהסביבה איך זה שלא חטפו אותי וזה לא מקל עלי, כי האפשרות האחרת שנותרה בעיניי הסביבה, זה שכנראה משהו לא בסדר איתי.
אין לי שאלה ספציפית מלבד לעלות קושי זה ולדעת איך "לאכול" את זה עכשיו.
אני לא מאלו שירשמו לחוגים לשם הכרויות ויחד עם זאת, קשה למצוא חברה חדשה בגילי.
כמובן, יש גם צער על אובדן השנים ואי התקדמותי המקצועית והלימודית אשר מכביד ומטריד.
מאחר וגם לא יצאתי לדייט מזה שנים יש גם חשש בכיוון הזה, שלהתחיל מהתחלה.
קשה לי לעכל את זה ולדעת שיכולתי להיות במקום אחר היום אילולא המשבר (שהיה ניתן למנוע אותו!).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבד - תגובה
רוני פרישוף17/07/2011שלום נועה,
נכון שאין תרופת קסם, אך יש עזרה מקצועית למצבך, והוא טיפול פסיכולוגי.
את זקוקה לעזרה "לקחת את עצמך בידיים", למצוא קבוצת השתייכות חברתית, זוגיות והתפתחות מקצועית. ובעיקר, את צריכה עזרה לקבל את עצמך כמו שאת, להרגיש טוב עם עצמך ולהאמין בעצמך ועתידך.
אם טיפול פסיכולוגי אינו משהו שאת רוצה בו, נסי כל תהליך אחר שידריך אותך, יכוון, יתמוך ויחזק, העיקר לא להישאר לבד מול תחושות הריקנות והמצוקה.
שנות השלושים המאוחרות הם תקופת חיים שיש בה חלון הזדמנויות. את מספיק בוגרת ובשלה כדי להכיר את עצמך, את כוחותייך, צרכייך ורצונותייך, ועדיין מספיק צעירה כדי לקחת תנופה ולהגשימם. אל תרפי ואל תזניחי, טפלי בעצמך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)