לא מתגברת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מתגברת
    אני 22
    15/07/2011

שלום,אני 5 חודשים אחרי קשר זוגי ראשון,האדם לשעצמו הוא מקסים ונהדר
    אבל בזוגיות אחרי שנפרדנו אחרי תקופה של חצי שנה בעייתית וחזרנו ל4 חודשים עד הפרידה הסופית,עשה דברים שאני כעת מלאה באיבה אליו ,אך למרות זאת יש את החשש
    האם אמצא מישהו כמוהו בדברים הטובים,ואיך לא יהיה שוב סיפור אהבה כ"כ עגום,שחושבים שזה לכל החיים ובסוף נשארים עם מטען קשה ושנאה ובאמת שאני מאחלת לו רק רע,אני פשוט מתעבת את האדם הזה

איך אני משתחררת מזה? מצד אחד הפגיעה הקשה מצד שני השוואה בלתי נמנעת לחיי כעת לעומת הזמן שכן היה מעולה איתו...

אני לומדת ועובדת ,עוסקת הרבה ספורט מתעניינת ומנסה לפתח את עצמי ,יוזמת קשרים חברתיים ...אבל עדין תקועה בטינה כלפיו...

גם נרשמתי לאתר הכרויות ע"מ להסיח את דעתי ממנו ,ולמרות הדיבורים והחיזורים אני מוצאת את עצמי לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו בצורה הכי גרועה שיש
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מתגברת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתגברת - תגובה

רוני פרישוף
    17/07/2011

שלום אני,

אמנם נפרדת פיזית מבן-זוגך, אך בליבך עוד לא ניפרדת ממנו, ואת ממשיכה לנהל איתו מערכת יחסים בנפשך ודמיונך.

אני שומעת שיש לך כלפיו רגשות מאד מקוטבים, אהבה מהולה בשנאה, משיכה מול נקם. את לעיתים רואה אותו כמלאך, לעיתים כשטן.

נסי לאחות בתוכך את כל הפיצולים האלו. הוא כנראה לא נהדר ולא נבל, אלא אדם, כמוני וכמוך, מורכב ואנושי. ככל שתצליחי לראות אותו כאדם נפרד ו"רגיל" כך תוכלי בהדרגה להשתחרר ממנו ולשחרר אותו. יתפנה בתוכך מקום להיכרות חדשה, והתאהבות חדשה.

נסי להתגבר על הפגיעה שנפגעת בכוחות עצמך, ובעזרת היקרים לך. שיקום הדימוי העצמי הוא מטרתך כרגע, ולא נקמה, שרק מחזקת את האחיזה בו.

הדברים שאני אומרת לוקחים זמן, היי סבלנית ומקבלת כלפי עצמך. בודאי תוכלי להעזר בחברות, וגם האופציה של טיפול פתוחה ומועילה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו