איך הגעתי לכאן? ולאן אני הולכת?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך הגעתי לכאן? ולאן אני הולכת?
    אני
    17/07/2011

היי,
    אז מאיפה להתחיל?...
    בא לי פשוט לפרוק את הכל, לספר את כל הסיפור שלי מתחילתו ועד סופו...

אני עוברת תקופה לא פשוטה בחיים..
    אני בחורה בת 35, גרה לבד,
    מרגישה שהחיים שלי הם ממש ממש לא מה שרציתי לעצמי.
    אני לא מוצאת את עצמי מבחינה תעסוקתית, עובדת ועוזבת כל כמה חודשים.
    כרגע אני נמצאת במערכת יחסים שבה הצד השני מעוניין בכל (חתונה, מגורים משותפים וכדו').
    אני אודה ואומר שאני במערכת הזו אך ורק מתוך בדידות. אני לא נמשכת אליו בכלל.
    הוא בחור טוב שיודע להקשיב לי ולהיות חבר אך אני לא מסוגלת לחשוב שאני עומדת להתפשר עד כדי כך.... (ולפעמים אני מתפשרת מאוד במחשבה) אומרת לעצמי מילים כמו: "די, הגיע הזמן" "תתחתני איתו וגמרנו"....
    בנוסף, עד לפני כמה חודשים היו לי כמה חברות טובות אך, רבנו ועכשיו אני לא בקשר עם אף אחת מהן.
    יכולה להעביר סופ"ש שלם בבית לבד בלי שיחת טלפון ידידותית אחת. בלי אף אחד לדבר איתו - פשוט מול הטלוויזיה כמו זומבי ואני אדם שמאוד מאוד זקוק לחברה!!!
    ולתקשורת!!
    אני לא כל כך מבינה איך הגעתי לכאן??? (הכוונה למצב הזה).
    אני אדם חברותי, עם יכולות טובות להצליח. אבל, מרגישה כישלון גמור....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך הגעתי לכאן? ולאן אני הולכת? - תגובה

רוני פרישוף
    17/07/2011

שלום אני,

את מתארת חוויה של תקיעות ואובדן עצות בתחומי חיים רבים, אהבה, עבודה וקשרי חברות.

קשה לך להבין איך התגלגלת עד הלום, ואת נוטה לשפוט את עצמך בחומרה ולחוש כשלון.

נראה שאת בצומת של קבלת החלטות, שיכול להיות עבורך הזדמנות לערוך חשבון נפש לגבי חייך, להתחבר מחדש אל רצונותייך ומטרותייך בחיים, ובעיקר להשלים ולקבל את עצמך.

מכיון שאת כרגע אובדת עצות, ואינך חשה "מצפן" פנימי המכוון אותך, אני מאד ממליצה לך לבקש עזרה מקצועית. טיפול מסובסד או חינם תוכלי לקבל במסגרות ציבוריות.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

אני
    20/07/2011

היי רוני.
    קודם כל, תודה רבה על ההתייחסות בנושא שלי.
    אני חושבת שהדברים שאמרת מאוד מאוד נכונים.
    כרגע, אני בתהליך של חיפוש מטפל טוב.
    אם יש לך עצה לאן לפנות בנושא ואיזה סוג טיפול יכול להתאים?
    אשמח לשמוע.
    תודה והמשך סופ"ש נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. - תגובה

רוני פרישוף
    31/07/2011

שוב שלום,

סליחה על האחור בתגובה.

לפי התכנים והשאלות שאת עסוקה בהם, מאד יתאים לך טיפול דינמי, העוסק בשאלות של זהות, צמיחה אישית, מציאת דרך ובירור רגשי. כמו כן יש בו נגיעה בשורשי האישיות והקונפליקטים הנפשיים בילדות.

כאמור, מגיע לך לקבל טיפול כזה במסגרת ציבורית: מרפאה של משרד הבריאות או של קופת החולים. אם את מעוניינת בטיפול פרטי רצוי לקבל המלצות, או לחפש קצת באינטרנט, ולהתרשם אם יש כימיה ושפה משותפת בפגישות הראשונות.

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה טיפול דינמי?

אני
    31/07/2011

רוני, שוב שלום...
    כרגע, אני מבררת כמה דברים.
    המליצו לי ללכת לטיפול קוגניטיבי התנהגותי.
    בנוסף, ראיתי שאולי טיפול בפסיכוטרפיה הוליסטית יכול לעזור.
    אשמח אם תוכלי שוב לייעץ לי מה בדיוק יהיה הכי אפקטיבי?
    תודה והמשך שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. - תגובה - תגובה

רוני פרישוף
    01/08/2011

טיפול דינמי נגזר מן התורה הפסיכואנליטית, וכפי שרשמתי בהודעתי הקודמת, עוסק בעולם הרגשי ובשורשיו, ומסייע מאד בשאלות של זהות ודרך, שאת עסוקה בהן.

יש כמובן עוד מגוון גדול של טיפולים, הן מעולם הפסיכותרפיה, והן מעולמות אלטרנטיביים, שאותם אני פחות מכירה.

בעזרת חיפוש בגוגל תוכלי למצוא שפע של מידע על כל הגישות, וכן אתרים של מטפלים העוסקים בהן.

אולי הצעד הראשון במסע של גילוי עצמי ורצונותייך האמיתיים, יהיה לראות למה את מתחברת, מליבך ומהאינטואיציה שלך, לאיזו שיטת טיפול ולאיזו מטפלת. מותר, כמובן, גם להתנסות ולהחליף, עד שמוצאים את המקום הנכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדידות

אני
    12/08/2011

היי
    נכון להתחתן מתוך בדידות זו לא הדרך
    למה להיות סופ"A בבית?מה עם תחביבים
    מילוי עולמך?ושםלהכיר אנשים ואולי בןזג?
    ולנסותחדש קשרים עןם החברים הישנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו