שיעורי בית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיעורי בית
    ליאת
    18/07/2011

שלום,

השאלה שאלה היא יותר טכנית. התחלתי עכשיו טיפול לטפל במשבר מפחיד. אני מנסה כמו ילדה טובה לעשות שיעורי בית בין הפגישות ולחשוב על הדברים, בינתיים עולים דברים מתוך אותו משבר, מדי פעם מציף קצת אבל מזכיר לי דברים ומנסה לחבר את הפאזל שחלקיו הגדולים חסרים ומבלוגנים.

השאלה אם זה דבר טוב לעשות? שאגיע קצת יותר מוכנה...

קבענו אומנם פעמיים בשבוע שמצד אחד אני חושבת אולי היה טוב לקחת אפילו שלוש פעמים בשבוע ומצד שני, אולי שוב אני מכניסה את עצמי למחשבות ולניתוחים יתרים.

כל פעם שעולה משהו- זה קצת מבהיל אותי. היה זה משבר טראומטי מבחינת הנפש.

אני מדי פעם חושבת על משהו שקראתי - שנתק גם אם עובר באופן מלא או חלקי עלול לחזור לרגעים או לתקופות- ודבר זה מפחיד אותי בפני עצמו. מקווה שקראתי או הבנתי את זה לא נכון ומדויק.
    כי היום הרגשתי לרגעים חיבור פנימי, ואז הבנתי את גודל המשבר שעברתי או גודל הרעיונות (מעין שטיפת מח), שהתרוצצו בי- וכאילו התנתקתי שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעורי בית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך

ליאת
    18/07/2011

אני רואה שאי אפשר להיות "ממש" אנונימים פה. שמעלים הודעה נוספת בשם אחר מיד השם הקודם עולה, נו טוב.

בכל מקרה, בזמן רוני שכתבת את התגובה שלך אלי אני כתבתי הודעה נוספת ואני רואה שהמשותף לשתי התגובות שלנו להודעות אלו, זה עניין נושא הרהורים לפני ואחרי פגישה, שיעורי בית- באמת מעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך - תגובה

רוני פרישוף
    18/07/2011

שוב הי,

אני מקווה שתביני שהסיבה לכך שלא ניתן לשנות כינוי בכל הודעה הוא, שאם היינו מתירים זאת, אדם אחד היה יכול להעלות עשרות הודעות בשמות שונים, ולשחוק לחלוטין אותנו ואת המרחב לאחרים בפורום. מעבר לכך, לא כל כך בריא לנהל שיח מתמשך בפורום, אשר נועד לייעוץ חד פעמי, אני מקווה שהסיבות ברורות.

לאחר ששוחחנו מספר פעמים השבוע, אני מקווה שהצטיידת במעט צידה לדרך, ושאת המשך הדיאלוג תמשיכי בטיפול שלך. נשמע שאת בידיים טובות!

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו