בעיה צריך תשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה צריך תשובה
    שם שם
    28/07/2011

לפני כמה זמן לקחתי כדורים לחרדה או דכאון לא זוכר בדיוק והפסקתי
    אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי בעיה שדי מעצבנת אותי

תמיד לפני משהו שאני לא יודע אם אני נלחץ או משהו כזה
    למשל שאני הולך להכיר בחורה או משהו להיפגש או דברים חדשים שקורים או שאני עושה

אני מרגיש כאבים בבטן לפעמים אני מרגיש צורך ללכת לשרותים

ואני לא יודע למה זה קורה מה זה יכול להיות?

זה מין חוסר ביטחון כזה ממה יהיה ומין לחץ כזה אני לא יודע להסביר

ממש חוסר ביטחון
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה צריך תשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא הפסקתי על דעת עצמי

אותו אחד
    28/07/2011

הרופא אמר לי להפסיק
    סליחה על הכתיבה הלא מובנת פשוט לא היה לי זמן לכתוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גם קשור

אותו אחד
    28/07/2011

לפעמים יש לי מין גלים כאלה חודש אני יוצא מבלה נהנה ופתאום יורד לי המצב רוח אין לי חשק לצאת אין לי חשק לעשות כלום
    זה קורה לי לפעמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גם קשור - תגובה

רוני פרישוף
    29/07/2011

שלום "אותו אחד"

לא ברור מה גילך, ככל שאתה צעיר יותר וקרוב לגיל ההתבגרות כך התופעות שאתה מתאר הן חלק טבעי מההתפתחות. אם אתה מבוגר יותר, יתכן כי אתה מפתח בעיית חרדה, דכאון או דימוי עצמי נמוך המפריעים לתפקודך התקין בתחומי חיים שונים.

לא מומלץ לקחת כדורים פסיכיאטריים בלי שום בירור של הבעייה הנפשית, מקורותיה ובלי לנסות לטפל בה בדרך של שיחות או טיפול התנהגותי.

לא ברור מדוע הרופא החליט לרשום לך כדורים, ומדוע הוחלט להפסיק. אנא חזור לאותו רופא ובקש ממנו את האבחנה שלך, ושאל איך הוא התרשם ממך. הרופא ראיין אותך ומכיר אותך, והוא יוכל לעזור לך לפנות להמשך טיפול.

לא אוכל לתת לך עצות נוספות כי רשמת מעט מאד על עצמך, אופייך וחייך. אני מקווה שתמצא דרך לחזק את בטחונך העצמי, לא להתרגש מדי לפני מטלות חשובות, ולהרגיש טוב בכל מיני מצבים, גם אם הם קצת מלחיצים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה היה לי

אותו אחד
    31/07/2011

אני בן 17 קודם כל ולקחתי את הכודרים עד תחילת גיל 16 בערך
    וזה קרה לי גם בזמן שלקחתי כדורים וזה הורס לי הכל אין לי ביטחון לדבר עם בחורות אם לעשות דברים חדשים שלא עשיתי שקשורים לחיים כמו לחפש עבודה ודברים כאלה
    באמת יש לי ביטחון נמוך ודימוי עצמי נמוך אני לא יודע איך לעבוד על עצמי
    אתה סיכמתה את מה שיש לי בשורה האחרונה שכתבתה

בטחונך העצמי, לא להתרגש מדי לפני מטלות חשובות, ולהרגיש טוב בכל מיני מצבים, גם אם הם קצת מלחיצים.

ואני בן אדם די שמח מבחוץ ותמיד צוחק על הכל אבל לפעמים אני נכנס למצב רוח מסריח כזה אין לי חשק לצאת אין לי חשק לכלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה

אותו אחד
    05/08/2011

אם תוכל לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה - תגובה

רוני פרישוף
    06/08/2011

שוב שלום,

מצטערת, אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכתבתי לך קודם.

בגיל ההתבגרות התופעות שאתה מתאר הן די נפוצות, כך שאפשר לצפות שכאשר תתבגר גם תרגיש יותר טוב וחזק.

יחד עם זאת, אתה מאד סובל. אם רופא רשם לך כדורים כנראה הוא התרשם שהמצב די רציני. נסה לחזור לרופא ולשאול אותו איך הוא רואה את המצב. מאד כדאי לך לפנות לטיפול נפשי, אפשר לקבל טיפול בחינם או מסובסד בקהילה.

יש הרבה ספרים טובים לחשיבה חיובית, הפתחתת חרדה ומיומנויות חברתיות. אם יש לך משמעת עצמית לקרוא ספרי הדרכה ולהשתמש בעצות שלהם, כדאי לך לנוסות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו