מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה צריך תשובהשם שם28/07/2011
לפני כמה זמן לקחתי כדורים לחרדה או דכאון לא זוכר בדיוק והפסקתי
אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי בעיה שדי מעצבנת אותי
תמיד לפני משהו שאני לא יודע אם אני נלחץ או משהו כזה
למשל שאני הולך להכיר בחורה או משהו להיפגש או דברים חדשים שקורים או שאני עושה
אני מרגיש כאבים בבטן לפעמים אני מרגיש צורך ללכת לשרותים
ואני לא יודע למה זה קורה מה זה יכול להיות?
זה מין חוסר ביטחון כזה ממה יהיה ומין לחץ כזה אני לא יודע להסביר
ממש חוסר ביטחון
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הפסקתי על דעת עצמי
אותו אחד28/07/2011הרופא אמר לי להפסיק
סליחה על הכתיבה הלא מובנת פשוט לא היה לי זמן לכתוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גם קשור
אותו אחד28/07/2011לפעמים יש לי מין גלים כאלה חודש אני יוצא מבלה נהנה ופתאום יורד לי המצב רוח אין לי חשק לצאת אין לי חשק לעשות כלום
זה קורה לי לפעמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גם קשור - תגובה
רוני פרישוף29/07/2011שלום "אותו אחד"
לא ברור מה גילך, ככל שאתה צעיר יותר וקרוב לגיל ההתבגרות כך התופעות שאתה מתאר הן חלק טבעי מההתפתחות. אם אתה מבוגר יותר, יתכן כי אתה מפתח בעיית חרדה, דכאון או דימוי עצמי נמוך המפריעים לתפקודך התקין בתחומי חיים שונים.
לא מומלץ לקחת כדורים פסיכיאטריים בלי שום בירור של הבעייה הנפשית, מקורותיה ובלי לנסות לטפל בה בדרך של שיחות או טיפול התנהגותי.
לא ברור מדוע הרופא החליט לרשום לך כדורים, ומדוע הוחלט להפסיק. אנא חזור לאותו רופא ובקש ממנו את האבחנה שלך, ושאל איך הוא התרשם ממך. הרופא ראיין אותך ומכיר אותך, והוא יוכל לעזור לך לפנות להמשך טיפול.
לא אוכל לתת לך עצות נוספות כי רשמת מעט מאד על עצמך, אופייך וחייך. אני מקווה שתמצא דרך לחזק את בטחונך העצמי, לא להתרגש מדי לפני מטלות חשובות, ולהרגיש טוב בכל מיני מצבים, גם אם הם קצת מלחיצים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה לי
אותו אחד31/07/2011אני בן 17 קודם כל ולקחתי את הכודרים עד תחילת גיל 16 בערך
וזה קרה לי גם בזמן שלקחתי כדורים וזה הורס לי הכל אין לי ביטחון לדבר עם בחורות אם לעשות דברים חדשים שלא עשיתי שקשורים לחיים כמו לחפש עבודה ודברים כאלה
באמת יש לי ביטחון נמוך ודימוי עצמי נמוך אני לא יודע איך לעבוד על עצמי
אתה סיכמתה את מה שיש לי בשורה האחרונה שכתבתה
בטחונך העצמי, לא להתרגש מדי לפני מטלות חשובות, ולהרגיש טוב בכל מיני מצבים, גם אם הם קצת מלחיצים.
ואני בן אדם די שמח מבחוץ ותמיד צוחק על הכל אבל לפעמים אני נכנס למצב רוח מסריח כזה אין לי חשק לצאת אין לי חשק לכלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה
אותו אחד05/08/2011אם תוכל לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה - תגובה
רוני פרישוף06/08/2011שוב שלום,
מצטערת, אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכתבתי לך קודם.
בגיל ההתבגרות התופעות שאתה מתאר הן די נפוצות, כך שאפשר לצפות שכאשר תתבגר גם תרגיש יותר טוב וחזק.
יחד עם זאת, אתה מאד סובל. אם רופא רשם לך כדורים כנראה הוא התרשם שהמצב די רציני. נסה לחזור לרופא ולשאול אותו איך הוא רואה את המצב. מאד כדאי לך לפנות לטיפול נפשי, אפשר לקבל טיפול בחינם או מסובסד בקהילה.
יש הרבה ספרים טובים לחשיבה חיובית, הפתחתת חרדה ומיומנויות חברתיות. אם יש לך משמעת עצמית לקרוא ספרי הדרכה ולהשתמש בעצות שלהם, כדאי לך לנוסות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)