מתלבטת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    שיר
    29/07/2011

אני מודעת לבעיה שיש לי של להתחבר לאנשים מסוימים ובפרט למטפל פסיכולוגי, אני בררנית וחשדנית בקשר לאנשים ולא מאלה שמתחברים בקלות.
    הבעיה שלי היא שהופניתי לטיפול פסיכולוגי וניסיתי כבר כמה מטפלים ואף אחד לא היה נראה לי מספיק טוב חלקם היו נראים חסרי ניסיון חלקם היו נראים לי עם בעיות בעצמם חלקם סתם לא נחמדים בעיניי..בכל אופן בסוף הגעתי למטפל שקראתי עליו הרבה המלצות והיה נראה לי בסך הכל נחמד מאוד..אחרי הפגישה הראשונה הרגשתי שזה בנאדם שאני יכולה להסתדר אתו אבל היו כמה דברים שהפריעו לי- דבר ראשון הוא קצת העליב אותי בזה ששאלתי אותו אם אפשר לעשות פגישה יותר מפעם בשבוע בהתחלה כי בסך הכל בפגישות הראשונות לא מתחילים טיפול אלא רק עוברים על ההיסטוריה שלי ואם מחכים שבוע שלם בין פגישה לפגישה אז זה סתם מעקב את זה לדעתי כי אין פה צורך לחכות ולהפנים אצלי דברים מסוימים או משהו כזה במשך השבוע שעובר בין לבין כי עדין הוא לא התחיל את הטיפול בעצם..אז כשביקשתי אולי אם אפשר יותר מפעם אחת בשבוע הוא אמר שלא ושאולי בהמשך בשלבים מאוחרים יותר אם יהיה צורך אז נעלה את זה אבל כרגע לא.. קצת נעלבתי וגם לא הבנתי למה לא בעצם כי הרי עכשיו זה רק שלב של איסוף אינפורמציה עליי אז בעצם מה הסיבה? ששאלתי אותו לא קיבלתי תשובה חד משמעית..וגם מצד שני הרגשתי כאילו הוא קצת עושה לי "טובה" בזה שהוא כל הזמן רמז שאולי אני ארצה לפנות למטפלים אחרים ושאני אבדוק עוד אופציות כי זה תלוי בכימיה וכו' ואני לא מבינה אם באמת אולי לא כל כך מתחשק לו לטפל בי באמת או שאולי הבנתי את זה לא נכון? כי זה חשוב לי להרגיש שהמטפל מדבר איתי עם רצון ובאמת אכפת לו וזה שהוא אמר שהוא לא רוצה שנוסיף עוד פגישה השבוע ושאני אולי אחליט לעבור מטפל זה היה קצת מעליב ואני לא מבינה למה. מצד שני גם עם המטפלים הקודמים שנפגשתי חלקם הרגשתי שלא באמת אכפת להם ושקצת אין להם כוח להתעמק בבעיות שלי ולא התחברתי אליהם בכלל...אז השאלה אם החשדות שלי נכונות ויש מקום לחשוב על לנסות שוב מטפל חדש או לא..?
    דבר שני שמפריע לי זה שאחרי הפגישה חשבתי הרבה על המטפל ובסך הכל אחרי פגישה אחת כבר חשבתי עליו כל היום וכל היום למחרת ואין לי מושג למה - אחר כך קראתי על תופעה שבכל טיפול פסיכולוגי המטופלת כמעט תמיד תתאהב במטפל שלה בגלל שהוא עוזר לה ומקשיב לה וזה טבעי וקורה תמיד בטיפול. אם זה ככה אז זה מה שקורה או יקרה לי? זה ממש לא משהו שהיתי רוצה גם ככה יש לי מספיק בעיות על הראש ולא היתי רוצה להכניס את עצמי לעוד בעיה כזאת של התאהבות לא הגיונית במטפל שלי שסתם תהרוס לי את הטיפול למרות שאני רואה שלכיוון הזה אני נוטה ואני ממש לא רוצה אפילו להיכנס לזה ולא יודעת איך לצאת מזה ובטח שאני לא ארצה להגיד לו דבר כזה (לדבר על הבעיות האחרות שלי שלא קשורות אליו אין לי בעיה אבל על זה ממש לא) אני לא יודעת אם זה יהיה קשור בהחלפת המטפל או לא...בכל אופן אשמח לשמוע פה עצה על התהיות האלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ::::::::::

שירי
    29/06/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו