מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוףףףיניב31/07/2011
הי אני בת 18 וחצי אני באה ממשפחה חמה ואוהבת מעולם לא נחשפתי בה לאלימות כל שהיא עברתי חיים נורמלים יחסית והתמודדתי בצורה בריאה עם קשיים מהחיים אך מעולם לא עברתי טראומה או משהו משמעותי שהשפיע עלי לאורך כל חיי חייתי חיים פסטורלים לחלוטין ...
תמיד היו לי ידידים וחברות ויש לי חיי חברה מספקים אין מה להגיד לא חסר לי תשומת לב משום מקום ....
יש לי ביטחון עצמי תקין והערכה עצמית תקינה אני אוהבת את עצמי ולא רוצה ליפגוע בעצמי ....מעולם לא חשבתי על להיתאבד אתה בטח חושב טוב אז מה הבעיה אז זהווו שמיביפנים אני חייה על גחלים
מאז שאני זוכרת את עצמי לדוגמא מהגן אני זוכרת מיקרים ספציפיים שאהבתי מאוד מאוד שמשטלתים עלי נורא רציתי להיות כיסא של מישהו עם השנים מצבי החריף בעודי בת 9 וחצי בלבד היתי מתלבשת חשוף בסתר ומטיילת ברחובות בתקווה שיאנסו אותי כל יום כל שעה כל שניה זה רודף אותייי הפנטזיה המטריפה הזאת שמישהו יקרע לי את הצורה כשאני שומעת על מישהי שעברה התעללות מינית במקום להביע צער אני מתפוצצת מביפנים על כך שאני לא עברתי את זה מתפוצצת מקינאה זה פוגם בתיפקודי היומיומי אני בוכה במשך שבועיים שלמים אחרי שאני שומעת סיפור כזה .. !!
הרחקתי לכת ושכבתי עם מישהו הכרחתי אותו להביא מלא חברים שלו שישכבו איתי בתקווה שיאנסו אותי באכזריות אך במקום זאת הם שכבו איתי ומאוד דאגו שאני יהנה זה הרגיז אותי סאדו לא עושה לי את זה אני לא אוהבת שמסכימים מראש שמתי פתק בכותל ובו היה כתוב אלוהים אני מתחננת שחמישים גברים יגררו אותי בכח למקום נטוש ויהפכו אותי בכח לשפחת מין ויקרעו לי את הצורה וישפילו אותי אני לא נהנת מסקס רק מאונסים אכזריים זה רודף אותי בכל רגע אין לי שמחת חיים כי הפנטזיה החולנית שלי לא מתגשמת ... כרגע אין באפשרותי ליפנות לאיש מקצוע ולכן אני פונה אליכם בתור אנשי מקצוע האם יש לכם תאוריות שונות ממה נוצר המצב הזה אצלי ??? נורא מסקרן אותי זאת שאלת השאלות אני מתוסכלת ללא תשובה למרות חיי הנורמליים מדוע לא יכלתי להנות מסקס רגיל כמו הרוב ומדוע אני מוצאת את עצמי מתפוצצת מקינאה מגיל מאוד צעיר על כך שמתעללים במישהי אחרת ובי לא ?? יש לציין שאני רגישה ולא רוצה שיפגעו בי נפשית רק פיזית ומינית אני כמו בן אדם מתתת אנה עיזרו לייייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
רוני פרישוף01/08/2011שלום אריאלה,
הסבל שלך זועק מכל מילה, ומצמרר.
עולם הפנטזיה חשוב ורצוי מאד. בפנטזיה אפשר הכל, וכל דמיון שמתבל את חיי המציאות בכלל, ואת חיי המין בפרט, הוא מבורך.
גם לפנטזיות סדו-מזוכיסטיות יכול להיות מקום יצירתי וצבעוני בחיי הנפש, כל עוד משתמשים בהן כתיבול משחקי, המלבה גרייה מינית, וכל הצדדים מעוניינים בכך, ומעוניינים לגרום עונג ולא פגיעה.
כאשר פנטזיה מקבלת כוח ועוצמה, וכובשת את המציאות עצמה, אפשר להגיע לאזור מסוכן, שבו המיניות לא רק מצטמצמת לאזור צר שלא מאפשר מערכת יחסים ואינטימיות, אלא אף עלולה להביא למצבים מסוכנים של ממש, לשלמות הגוף והנפש.
ממה שאת מתארת, את בהחלט נמצאת באיזור דמדומים חשוך ומסוכן, שבו משאלתך למגע וקירבה דרך עוצמה וכאב עלולה להביא אותך לפגיעה ממשית ולנזק בלתי הפיך. מה שבפנטזיה מגרה ונעים, עלול להפוך לסיוט שתשלמי עליו מחיר בלתי נסבל.
איננו יודעות מה מקור המשיכה שלך למין אלים, החל מהילדות המוקדמת. בודאי לא נכון להיכנס לכך כעת. יתכן כי קרו בחייך ארועים שהדחקת, ואולי זו נטייתך הטבעית.
כך או כך, חשוב מאד ואף הכרחי שתעזרי בטיפול מקצועי על מנת ללמוד להנות מהמיניות הסוערת שלך והדמיון השופע, מבלי להעמיד עצמך במצבים מסוכנים, תוך פיתוח היכולת לקשר ולאינטימיות נפשית.
חשוב לגשת לפסיכותרפיסט/ית בעל מומחיות הן בטיפול נפשי והן בטיפול מיני. ישנן מרפאות לטיפול מיני של משרד הבריאות בהן הטיפול הוא חינם, ותחת חסיון. ללא טיפול מתאים העניינים עלולים לצאת משליטה ולהתדרדר. את נשמעת בחורה מיוחדת, עם ראש על הכתפיים, רקע עשיר ופוטנציאל גדול, אנא טפלי בעצמך לעומק, כדי להוביל את חייך למקום טוב ובריא לך.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)