חסרת כוחות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חסרת כוחות
    אני
    02/08/2011

בשעה טובה התחלתי לעבוד ,בתקווה שימשיך
    אבל בניגוד לציפיות שלי זה לא מסדר ליאת הים אלא כן נותן לי הרגשה טובה
    של אני עושה משהו עם עצמי 7-8 שעות ,אבל בשאר הזמן אני בלי אנרגיות
    ורק רוצה לישון ...

אפילו היום אני עם בגדי ספורט לגופי כל היום ולא זזה למכון הכושר.. ומבואסת קצת מזה שאעבוד בערב ...
    אני מוצאת את עצמי מוטרדת או חסרה את זה שאין לי זוגיות בחיי
    אני יודעת להעסיק את עצמי.. ואפילו יש פעמים שאני יכולה להיות עמוסה מדי בשביל זמן לאנשים ,אני לא יודעת אם חסר לי החבר לשעבר שהקשר אומנם נגמר מזמן
    ובצורה גרועה, אבל מאז לא הכרתי/יצאתי בצורה נורמלית..
    ודווקא הכרתי בחור חמוד אבל לא התפתח ...ואני מאוכזבת

סוג של מרגיש לי שאין לי כח ואנרגיות לחיים שלי...
    אני אראה טלוויזיה כדי להעביר את הזמן אבל לא אקרא לדוגמא דבר שארגיש יותר טוב ונעים בזכותו...
    כאילו אין לי כח להשקיע בחיים שלי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת כוחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת כוחות - תגובה

שחף ביתן
    02/08/2011

שלום לך,

אני שומע את מצוקתך הרבה, ונראה גם כי העזרה המוגבלת שניתן לתת בפורום לא מספיקה עבורך, ואת מבקשת עוד (דרך פניות חוזרות). לא ניתן להבין בדיוק מתיאורך האם מדובר באפיזודה דיכאונית, אך מיעוט הכוחות, חוסר החשק והקושי ליהנות עשויים להעיד על תחילתו או הימצאותו של תהליך דיכאוני - תלוי בחומרה ובעוצמה שלהם. רצוי שתקשיבי לליבך ולמצוקה שלך ותבחני עם עצמך האם את זקוקה לעזרה מקצועית כלשהי - טיפול תרופתי בדיכאון, או טיפול בשיחות.

אציע כאן מחשבות שעולות מתוך המעט שכתבת, אך חשוב להבין כי הפורום אינו יכול להציע תחליף לטיפול, אלא רק לפתוח כיווני מחשבה שאת תצטרכי לעבד עם עצמך ולהחליט איך להמשיך.
    ממה שאת כותבת, נראה שאת זקוקה ליותר מאשר מסגרת מובנית, וכי את מחפשת תחושת טעם וערך לחיים. נדמה שאת מתארת איזושהי תחושת ריק, וקושי למלא את החלל. יכול להיות שאת מצויה בתהליך טבעי, אף שהוא יכול להיות קשה ומתסכל ביותר, של חיפוש אחר משמעות - ויקטור פרנקל, פסיכולוג יהודי שעבר את השואה, כתב ספרים מרתקים על הנושא ועל החשיבות של מציאת משמעות אישית המספקת כוחות וטעם לחיים. חיפוש זה הוא טבעי ונעשה בדרכים שונות ומגוונות.
    חשוב לזכור כי עצם זה שאת עובדת ומתפקדת מעיד על הכוחות החיוביים שלך, ועל היכולות הטובות שלך, שהם נכסים חשובים ביותר שלך. שילכו איתך בחיפוש האישי שלך בכל דרך שתבחרי ויעמדו לרשותך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו