מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רצוןגופה03/08/2011
יש לי רצון חזק למות למה למה אני????.....???????? אני לא כזאתי זאת לא אני מה קורה לי?אני היתי ילדה חזקה כשהיתי ביסודי כי עברתי דברים כואבים שאני יודעת שאני בטוח לא החזיק מעמד בהם כיום ....למה נהייתי שבירה ורגישה למה לא עובר דקה שאני מרגישה רע!!!!אני מוצאת את עצמי כותבת את המילים האלו מתוך כעס ועצב אם היתי כמו פעם אפילו לא היתי מתקרבת למחשב היתי מתמודדת אני נהיית יותר טיפשה
מרגישה שאני פעם בטוחה בעצמי ופעם ממש לא אני שונאת להישבר אבל אני רואה לצערי הרב שאני מתחילה להישבר.....פעם בא לי למות ולוותר על הכל ופעם להמשיך ולהתמודד (אני לא מאמינה אפילו שאני כותבת את זה הרגשות השטלתו לי על המוח והיידים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצון - תגובה
שחף ביתן09/08/2011שלום לילך,
יש בך כאב מאוד חזק, אני לא יודע מה עברת, אבל ברור שזה השאיר בך צלקות שותתות. לעיתים קרובות, תוך כדי האירועים אנו נכנסים למצב של הישרדות, שנותן לנו כוח לעבור אותם. אבל דווקא אחרי כן, לפעמים שנים, מתחילות לעלות התחושות הקשות, לא בגלל שנהיים יותר חלשים, אלא להיפך, כי יש כוח להתמודד יותר, להתמודד עם כל מה שצף לאט לאט. אבל ה'יותר' הזה יכול להרגיש נורא, ולהיות קשה מנשוא.
מהאופן בו את כותבת, נראה כי את מוצפת רגשית כרגע, יש לך תחושות מאוד קשות וכאבים חזקים להתמודד עימם, עד כדי רצון גמור עם הכל. חשוב שמצבים כאלו לא תהיי לבד, תמצאי לך את האנשים הקרובים שבהם את יכולה לבטוח ושאת יכולה לשתף בכאב שלך. חשוב שיהיו איתך ברגעים הקשים שלך, ושיוכלו לתמוך בך ולהיות שם עבורך.
אם המוצפות הרגשית הזו ממשיכה, ואת חשה כאב עוצמתי כמו שאת מתארת, ובעיקר אם יש מחשבות על מוות, חשוב מאוד לפנות לטיפול מקצועי, שבו תוכלי לעבד את מה שעברת, את הכאבים שלך על העבר ועל ההווה, ולמצוא כוחות להמשיך.
בדאגה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)