שיער ארוך!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיער ארוך!
    עידו
    04/08/2011

עד לפני שנה היה לי את השיער הכי מדהים בעולם..
    כשהתגייסתי הכריחו אותי להסתפר.
    מאז שהסתפרתי אני כבר לא כמו שהייתי..
    הביטחון העצמי שלי ברצפה
    אנשים אומרים לי שאני מכוער
    חברה שלי שהיינו יחד במשך שנתיים זרקה אותי..
    ואני לא סתם אומר שהשיער היה הכל בשבילי..
    כשהיה לי אותו הייתי בעננים יום יום, הייתי מדבר עם אנשים ומשיג מה שאני רוצה...
    אנשים אהבו אותי אוטומטית, היה לי הכל.
    עכשיו אני כבר שנה בלי השיער, ניסיתי וניסיתי להתגבר על זה, אבל אני לא יכול ...
    מה אני עושה?!!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער ארוך!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער ארוך! - תגובה

רוני פרישוף
    05/08/2011

הי ג'ים,

אני מאד מבינה לליבך. לפי דעתי (לא שמישהו שואל אותי..) הפעולה של קיצוץ השיער בגיוס היא פעולה אלימה, במובן שנועדה להפוך בחור אינדוידואל שהוא עולם ומלואו ואישיות ניפרדת, לחייל אחיד וחסר זהות, למעט סממני הזהות של הצבא (תג יחידה, דרגה וכיוב').

על בנות מרחמים קצת יותר ולא גוזזים את שיערן, אך אם היו מאלצים אותי לכך, בטח הייתי מדוכאת לא פחות ממך, גם על אובדן השיער, וגם על הפלישה לגוף שלי ומחיקת הזהות הפרטית שלי.

אני מתארת לעצמי שאנשים מגיבים לא למראה החיצוני החדש שלך, אלא לנפילה העצומה בביטחון והערך העצמי שלך. אתה כנראה משדר את הבאסה, וזה פוגע במראה הכללי שלך. הם מרשים לעצמם לדבר אלייך בצורה מאד לא יפה, שאולי לא היית מרשה אותה אם היה לך ביטחון עצמי רגיל.

אני מאד ממליצה לך להתייעץ עם קב"ן או קב"נית (בהנחה שאתה עדיין חייל). יש אישורים נדירים להארכת שיער, אולי תשיג כזה. בכל מקרה שיחה עם איש מקצוע, שאולי יראה את הבן-אדם העצוב שבתוך החייל, יכולה לחזק אותך ולהחזיר אותך אל המסלול.

בינתיים, תודה שאתה משתתף במשימת ההגנה על מדינתנו, אני מעריכה את ההקרבה, ומקווה שבעתיד תגלה שלתקופה הזו היתה משמעות בשבילך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח. איזו חמודה את רוני

נגיד
    06/08/2011

היא ענתה ברצינות, ויפה
    כל הכבוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו