מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרטיות!!!גופה05/08/2011
היי רציתי לשאול אם זה שאין לי חדר פרטי ישפיעה עלי לרע כי תאמת כבר נימאס לי נורא.........אני יושנת אם אמא שלי (אני כבר בת 14) ואני מרגישה ממש רע
פעם שהיתי קטנה לא היה מפריע לי אבל היום כשאני יותר בוגרת אני מרגישה כאילו אני קטנה ושזה משפיע עלי(לא מספיק שאני הכי קטנה במשפחה ולכולם יש חדר פרטי)
אני רוצה חדר פרטי כי אני רוצה פעם אחת בחיים שלי פרטיות שאני ארגיש עצמאית ואחראית בחדר שלי שאוכל להיות מי שאני רוצה שאני ארגיש חופשייה ומשוחררת שאוכל לעשות מה שבא לי ומתי שבא לי שיהיה לי שקט ושאוכל לבנות את עצמי ושהחדר שלי ישקף את העולם שלי ואת מה שאני, שאוכל להיות הרבה לבד אם עצמי
חדר משלי זה חירות בשבילי!
וזה כל כך נחוץ לי עד שבא לי לעזוב את הבית ולמצוא מקום בישבילי
אני פשוט לא מסוגלת להמשיך ככה אני מרגישה כמו בכלא שאולי אפילו ארקב בו...
אשמח אם תענו לי על השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטיות!!! - תגובה
שחף ביתן09/08/2011שלום לך,
לא ברור לי בדיוק מה השאלה שלך, או לפחות נדמה כי על השאלה הראשונית שאת מציגה את עונה בעצמך ולא זקוקה לתשובות מאחרים.
את כותבת באופן ברור כי את רוצה חדר משלך, שבו תהיה לך עצמאות וחירות. זה נורמלי מאוד לילדה בגילך. אם את מרגישה שאת זקוקה לפרטיות, ולחדר משלך, ושאינך רוצה לישון עם אימך, הרי שזה לגמרי מספיק.
המצב רוח שבו את שרויה מתאר את ההשפעה שיש לזה עלייך, ומבהיר כי את לא אדישה לכך. לכן ברור שזה משפיע עלייך. ברור כי לחיות במצב לא רצוי, ומתוך תחושה של חנק וריקבון את מתארת, משפיע על המצב הנפשי לרעה.
את לא כותבת מדוע זה המצב? האם זה מתוך צורך כלכלי? האם זה צורך שהיה שלך והשתנה? של אימא? הרגל? וכו'.
על כל פנים, אם ישנה אפשרות שתקבלי חדר משלך, ואת רוצה בכך, אז רצוי לפעול לשם כך. אם המצב בבית לא מאפשר זאת, את יכולה עדיין להעלות את התחושות שלך, ואת ההיזקקות שלך לפרטיות ועצמאות, ולראות איך אפשר לשפר את התנאים האלו בנסיבות הקיימות. האם אפשר לתת לך זמן שלך שהוא פרטי בחדר? האם אפשר לסדר לך ארון שלך? וכדומה. חשוב שתבטאי את התחושות שלך, ושתוכלו לחתור יחד לפתרון המיטיב ביותר בנסיבות הקיימות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)