מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מגיעה למקום הזה שוב...ליאת13/08/2011
שלום,
אני רוצה מטפלת שתאהב אותי- שתראה אותי- האם זו בקשה מוגזמת מדי ? או פנטזיה?
נהייתי מאוד בודדה בשנים האחרונות עקב משבר. ובטח
אני מרגישה שעד לא ארגיש טוב - לא אוכל להשיג את מבוקשי.
בתקופות שהרגשתי טוב- הייתי כ"כ חיונית שיכולתי להשיג לעצמי אהבה, או לפחות יכולתי לקבל הזנה.
אני סובלת. באי שקט ובריקנות בלי שמחה. מטפלת אחת שאיתה הייתי בסה"כ 2 פגישות הרגשתי טוב ואפילו חזרה לי לרגע השמחה- ודווקא היא לא ששה להמשיך איתי בטיפול וזה הופסק.
אני מסתובבת במעגלים שנים ופוחדת שלא אחזור להרגיש לעולם טוב יותר בגלל שקראתי שזה אפשרי אחרי שאדם נמצא במצב הזה הרבה זמן.- האם זה נכון?
פעם חיפשתי דברים חיצונים להשגת האושר והצלחתי למצוא ולהחזיק כך לתקופות. היום חל אצלי בלבול ואני לא מחפשת אותו יותר בחוץ ולכן גם הפסקתי לרדוף אחרי דברים שעושים לי טוב- כי אני כבר לא מאמינה למשל בהם יותר.
אני חשה אשמה שאיני יכולה למצוא חזרה את המקום הזה בפנים שטוב לי ושהיה מאפשר לי לחיות בחיוניות רבה, ולכן הכשלונות חוזרים ונשנים.
איבדתי כיוון ואת המרכז שלי, ואפילו טיפול איני מצליחה למצוא מקום מכיל ואמפטי שיחזיר לי את התקווה.
המטפלת האחרונה אמרה שלא בטוח שאצא מהטיפול מאושרת- זו פנזיה.
אז הפסקתי לחלום ולקוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
ליאת15/08/2011אם לא הייתי יודעת אחרת - הייתי נעלבת שאת לא משיבה לי. אני מניחה שסלקטיביות במענה להודעות הופכת אותך לאנושית ואותי "לקשה לעיכול".
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני - תגובה
רוני פרישוף16/08/2011שלום נופר,
אני מצטערת שנפגעת, אין פה שום דבר אישי. על פי כללי האתר מוקצב מרחב נתון וסביר לאורך הודעה. לצערי אין לי אפשרות לקרוא הודעות ארוכות מעבר לכך, ואני מציינת את זה פעמים רבות. לאור ריבוי הפניות השבוע לא היה לי זמן להתייחס לנושא. אשמח להגיב אלייך, אנא נסחי פנייתך מחדש בהתאם למרחב המוקצב.
ונכון, כולנו אנושיים (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)