אבי הרביץ לי שהייתי ילדה ובעלי הכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבי הרביץ לי שהייתי ילדה ובעלי הכה
    רונית
    14/08/2011

בבגרות אימי ואבי קיללו אותי בילדות, ואימי כל הזמן אמרה לי ואפילו היום אומרת לי דברים שליליים ושאני אשמה בכל דבר, כמו כן בעלי , אימי ובעלי אומרים ואני משפיעה לרעה על הילדים, הדרדרתי נפשית כתוצאה מכך, מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נאנסתי פעמים רבות כשהייתי ילדה

רונית
    14/08/2011

ואימי רק דברה עם יועצת ביה"ס ונתנו לי לדבר עם פסיכולוגית דבר שלא עזר כי הייתי מאוד מופנמת, אמרתי לאימי כיום שהיא כל הזמן דוקרת אותי והיא טענה שהיא למדה ממני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאנסתי פעמים רבות כשהייתי ילדה - תגובה

רוני פרישוף
    14/08/2011

שלום לך חני,

את מתארת תולדות חיים קשים מאד וכואבים. בין השורות אני שומעת שאת שואלת, האם את מצליחה לספק לילדייך אימהות טובה, רגועה ומפרה, כמו שלך לא היתה.

בגיל ההתבגרות לא נעזרת בטיפול כי היית מאד סגורה. זו תגובה אופיינית למתבגרים. יתכן שעכשיו תצליחי מעט יותר להיפתח בטיפול ולהנות ממנו. בטיפול תוכלי לקבל חווייה רגשית מתקנת ומחזקת, וכן לקבל הדרכה טובה איך להיות אמא כמו שהיית רוצה להיות, ואיך להתמודד עם טראומות הילדות ועם הלחצים המופעלים עלייך.

טיפול חינם או מסובסד אפשר לקבל בקהילה.

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אמא מצוינת

רונית
    14/08/2011

רק אימי כל הזמן גוערת בי, בילדות היא היתה מוציאה את כעסה על אבי עלי והיא עדיין ממשיכה במגמה זאת , אך להתנער ממנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו