שרות צבאי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שרות צבאי
    עזרה
    14/08/2011

שלום..
    אני ממש זקוקה לעזרה!!
    קבלתי צו גיוס, ואני לא יודעת מה לעשות
    עד לפני שנה היו לי בעיות חברתיות בכל מסגרת כמעט, מה שגרם לי להפסיק ללכת לביה"ס, פשוט לא להתמודד עם הקושי, ברחתי
    בסופו של דבר, החלטתי בזכות תמיכתו של אחי הגדול ללכת לפניימיה טובה, התמודדתי עם כל הקשיים שלי, זה היה מלווה בהמון בכי וכעס, אבל הבטחון עצמי שלי פשוט פרח ואני מבינה שזה עשה לי רק טוב
    יש לי אופי כזה, אני מראש מוותרת, כי אני פוחדת שיהיה לי קשה
    אני נורא פוחדת שבצבא לא אצליח להתמודד, ולא אסתדר עם החבר'ה שם
    אני מאוד מאוד מאוד פוחדת
    אחי הגדול, שהוא קצין ביחידה מובחרת טוען שבמידה וימיינו אותי לתפקיד טוב, ואפילו אלך לקורס קצינים, זה רק יועיל לדימוי עצמי שלי, אכיר אנשים, אכיר דברים ובגדול, זו חוויה של פעם בחיים, ואם אתן לפחד למנוע ממני ללכת, אני אצטער על זה כל החיים
    פשוט ארגיש תחושת פספוס, מה שאני מאוד פוחדת שזה יקרה, כי זה קרה לי לא מעט פעמים
    אני אומרת לעצמי, שגם בשרות לאומי אוכל לתרום.. אני מאמינה שזה נכון, אבל אני גם קצת משקרת את עצמי, אני כאילו מתרצת את הסיבה למה לא ללכת לצבא
    אני אבודה, אני לא יודעת מה לעשות
    אני ממש אשמח לקבל הכוונה, יעוץ, כל עזרה תתקבל בברכה
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרות צבאי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרות צבאי - תגובה

רוני פרישוף
    14/08/2011

שלום לך,

את נמצאת בצומת דרכים משמעותית מאד בחייך, שיכולה לעצב את עתידך ואת אישיותך במידה רבה.

אם את חשה צורך בעזרה, מוטב שלא תסתפקי בייעוץ מצומצם בפורום, אלא תפני לעזרה מקצועית, שתלווה אותך ותתמוך בך בכל החלטה שתקבלי. אני שומעת שאת זקוקה לעזרה לא רק לגבי קבלת ההחלטה הספציפית של השרות הצבאי, אלא בכלל בנושאים של ביטחון עצמי, דימוי עצמי, השתלבות חברתית, התמודדות עם מסגרת, קבלת החלטות, ועוד. זו הזדמנות פז לטפל בעצמך ביסודיות. תוכלי לקבל טיפול מסובסד או חינם בקהילה.

בעניין השרות, בבואך ללשכת הגיוס תוכלי לבקש לפגוש קב"נית ולשתף אותה בלבטייך. מנסיוני (עבדתי בלשכת הגיוס לפני שנים רבות), הקב"נית יכולה מאד לתמוך ולכוון. לפגישה עם קב"נית לא אמורה להיות השפעה שלילית על המשך שירותך, אלא אם המפגש יחשוף בעיות כבדות משקל, שממילא כדאי לקחת בחשבון לגבי תנאי שירותך.

אני שמחה שיש לך תמיכה ועידוד מהבית, המשיכי להעזר בה. ומה שלא תחליטי, חלילה על תוותרי על עצמך. אני בטוחה שתמצאי את הדרך האישית שלך לממש את עצמך ולחיות חיים בעלי משמעות וסיפוק!

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו